De zorg voor Bram gaat Rikki niet makkelijk af, als ook Sjoerd zich tegen haar lijkt te keren. Mike heeft interesse in twee relaties, die van Bing en Sjors en dat van Noud en Nina. Rik lijkt gevoelens te krijgen voor Nuran. Lees snel verder..

Maandag 12 maart:
Mike verrast Nina en Noud. Rikki krijgt de schrik van haar leven en begint aan haar geschiktheid als moeder te twijfelen. Lucas krijgt hoop als een andere rechercheur zich met zijn zaak bemoeit. Maar laat Aysen hem zomaar gaan?
Dinsdag 13 maart:
Mike blijft opvallend geïnteresseerd in het huwelijk van Nina en Noud. Bing hoopt Sjors terug te winnen met een romantisch cadeau. Lucas is niet zomaar van Aysen af. En dus gaat hij de confrontatie aan..

Woensdag 14 maart:
Rik en Nuran proberen het gezellig te hebben, maar de situatie is te beladen. Mike maakt kennis met Bing en raakt in de war van Sjors. Anton en Maxime worden betrapt tijdens een broeierig afspraakje en zoeken een nog spannender plekje op.

Donderdag 15 maart:
Rikki ergert zich eraan dat Sjoerd haar niet meer vertrouwt met Bram. Rik probeert Jef wijs te maken dat hij niets voor Nuran voelt. Mike maakt een grote fout bij Bing en Sjors. Bianca krijgt te horen wat Rikki onlangs met Bram heeft gedaan.

Vrijdag 16 maart:
Lorena stookt Lucas op om Aysen terug te pakken. En ze weet ook precies hoe.. Rikki wil weten of Bianca Sjoerd heeft opgestookt. De situatie loopt totaal uit de hand als Rik vindt dat Maxime veel meer aan het huishouden moet doen.

21 comments on “Spoilers 12 t/m 16 maart

 1. ik hoop echt dat Mike iets krijgt met Sjors hebben we dat gezeik niet meer Bing die graag een kind met haar wilt ik word er gek van zou wel leuk zijn als Rik iets met Nuran krijgt.

 2. @Das Geheim: ik dacht dat de reactie van @Noa duidelijk genoeg is, voor mij in iedergeval wel.

  PS: laat je fantasie effe z’n werk doen.

 3. ik mis edwin heel erg,ik vind gtst niet meer leuk om naar te kijken,ik zit er dan ook hard over te denken om te stoppen met kijken.
  Helemaal nu maxim en Anton alsnog vreemdgaan,ik vind het verschrikkelijk voor Bianca!!
  En waarom komt haar broer nu pas?
  Waarom was hij er niet nadat Edwin moest sterven??
  De producers zijn erg raar bezig met gtst.

 4. Er staat al dat ” Rik probeert Jef wijs te maken dat hij niets voor Nuran voelt” Het lijkt mij dan vrij logisch dat die twee wel wat zullen krijgen, in het begin wilde Rik ook niet toegeven aan zijn gevoelens voor Charlie..

 5. Ik vind Rik en Nuran wel interessant. Ik denk dat ze veel op elkaar lijken, zeker als je Rik en Charlie met elkaar vergelijkt. Nuran lijkt me een rustig type dat veel nadenkt, ze flapt er niet meteen van alles uit, zoals Charlie. Rik is ook een rustig type, denk dat ze best bij elkaar zouden passen.

  Nina en Mike zie ik echt niet zitten, het huwelijk van Nina en Noud mag echt niet (nu al) kapot gemaakt worden! Mike is niet eens echt geïnteresseerd in haar volgens mij, alleen maar omdat ze de dochter van Ludo is. Dan idd liever Sjors en Mike. Hoewel ik die 2 eigenlijk niet bij elkaar vind passen. Maar goed, als ze daardoor voorgoed met Bing breekt ben ik allang blij! Kan die ook meteen uit de serie geschreven worden, zijn rol is idd op.

 6. Sjors en Rik zie ik niet gebeuren, ze zijn meer vrienden van elkaar..
  Rik en Nuran passen goed bijelkaar zoals de reactie hierboven ^^
  Sjors en Mike vind ik persoonlijk wel goed bij elkaar passen hoor

 7. ik hoop dat lucas die aysen es goed aan pakt vreselijk dat mens …wie denkt ze dat ze is .wahahah goeie lucas we zijn in holland .en anton moet een trap onder z.n hol hebben .en bianca is geobsedeert door bram ze ziet hem aan voor edwin……..achja zo is het echte leven ook helaas.

 8. HAHAHAHAH lachen hoe jullie je comentaar geven het is allemaal gespeeld
  grappig dat mensen realieit en werkelijkheid door elkaar halen
  beeeeeeeeeeeeeeeeeeeetje zielig 🙂

 9. Maar komop Rik is 35 ofzo? En Nuran is 20 ofzo?
  Rik & Sjors ofzo is veel beter. En Sjors & Mike ook, en Rik blijft dan maar alleen. xd

Geef een reactie