• 28 maart 2012
 • Redactie
 • 26

Inge Schrama, bekend als Sjors, zal voorlopig niet te zien zijn in GTST. Dat kondige Everon Jackson Hooi vandaag aan.
Everon vertolkt de rol van de verloofde van Sjors, Bing. De reden dat Sjors tijdelijk niet meer te zien is in GTST heeft te maken met de flexwet. Deze wet verplicht namelijk een pauze van minimaal 3 maanden. Inge heeft er voor gekozen deze 3 maanden te gebruiken om rond de reizen en de wijde wereld in te trekken.

Hoe Sjors terugkeert in de serie is nog niet bekend.

Correctie: Kennard Bos (@knbos) heeft via Twitter laten weten dat het vertrek van Inge niets te maken heeft met de flexwet, maar dat ze een even rust nodig heeft.

26 comments on “Sjors tijdelijk weg uit GTST – update

 1. Ik vind het ook een beetje idioot dat Inge er nu pas uit moet. Ik had gedacht dat Inge al een vast contract had. Ik hoop heel erg dat Inge I. nu terug komt, met andere woorden dus Martine Hafkamp. Inge komt terug met de zomercliff, staan Inge. I (Martine) en Erik (Ludo) weer met elkaar in de ogen?

 2. Haha hoe Sjors trug keerd? Weer lopend natuurlijk, dat is namelijk hoe het al tijd gaat! De trug keer van Pip vind ik smaken naar meer, en hoop ook dat ze er ooit weer voor vast in komt aangezien ik haar 1 van de beste actrieses vind!

 3. Zou ze voor die break haar vast contract hebben moeten opgeven?
  Zou zonde zijn als ze na haar terug keer nu ook tot de groep gaat behoren die er elke keer 3 maanden uit moet.

 4. Haha er is idd natuurlyk een kans dat inge besluit om de soap te verlaten, aangezien Jan Kooiman er tijdens zijn flexwet vertrek van 3 maanden ook achter kwam dat hij liever met gtst wilde stoppen om andere dingen te gaan doen

 5. Inge Schrama en Lieke van Lexmond waren ongeveer de laatste in GTST die een vast contract hebben weten binnen te slepen. Degene die na hun in de serie kwamen heb sindsdien een zogenaamd “flexcontract” Behalve Ferry Somogi. Die heeft wegens zijn “enorme staat van dienst” bij GTST weer een vast contract aangeboden gekregen.

 6. Marjolein Keuning heeft toch ook een vast contract? Ze hoefde er niet uit voor een flexwet. Trouwens Gigi zal Denk ik begin seizoen 23 eruit gaan vanwege een flexwet.

 7. ok dit artikel is best wel erg 😛 dat jullie niet weten dat Inge en vast contract heeft en dus geen last heeft van de flex wet. En dat ze er dus uit is om de wereld te zien 🙂 , na bijna 10 jaar Sjors te hebben gespeeld.

 8. Marjolein Keuning heeft geen flexwet. Dat komt omdat zij een eigen bedrijf heeft en in zekere zin zichzelf verhuurd aan GTST. Zij betalen haar “bedrijf” en aangezien het haar bedrijf is, hoeft zij niet aan de flexwet te doen.

 9. Wel jammer dat Inge er ff uitgaat, maar ze heeft het zelf beslist dus..
  Ik denk dat ze met de zomercliff opeens weer helemaal kan lopen enzo, tenmiste dat hoop ik. 🙂

 10. Ja eerlijk gezegd wel een domme fout, want het was idd al lang bekend dat Inge een vast contract heeft. Ze heeft blijkbaar gewoon een lange vakantie opgenomen. Kan ik me op zich wel voorstellen na zo’n lange tijd Sjors te hebben gespeeld, maar voor ons is het wel kut: Bing blijft zonder haar achter (Bing is al niet leuk, maar zonder Sjors al helemaal niet!) en hem in combinatie met Aysen nu is al helemaal verschrikkelijk! Ik dacht eigenlijk ook dat ze samen met Bing en met Lana naar Zwitserland zou gaan. Hadden ze dat maar gedaan, dan waren we ook tenminste (even) van hem af! Sowieso erg vreemd dat hij niet is meegegaan, hij wilde haar toch zo steunen??

Geef een reactie