• 14 maart 2012
 • Redactie
 • 34

Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie uit Oh oh Cherso, zou naast haar carriere als realityster ook als actrice aan de gang willen gaan. “Mijn droom is om ooit te spelen in Goede Tijden Slechte Tijden“, verteld ze in Veronica Magazine. Samantha heeft op dit moment een eigen reallife soap draaien op RTL 5, maar is zelf ook een groot liefhebber van soaps. Wat dromen betreft is ze aardig op weg. “Toen ik klein was, wilde ik een Barbie-bruiloft en beroemd worden. Nou, dat is beide gelukt.”

‘Barbie’s bruiloft’ doet het nog net niet zo goed als GTST, er keken namelijk 600.000 mensen naar de haar soap, zo’n 1 miljoen minder dan GTST.

34 comments on “Oh Oh Cherso Barbie zou graag in GTST willen acteren

 1. ja dat vind ik ook dat het er nog zoveel zijn.. wie wil dat nou zien ? Maar ik wens haar veel succes om in gtst te komen.. Dan stop ik echt wel met kijken..

  1. (dit is niet heel erg persoonlijk bedoeld, slechts een klein beetje. Een beetje omdat het niet alleen naar jou gericht is maar algemeen:

   Ik wordt echt DOODMOE van al die zeikende mensen die zo’n beetje bij elk item hiero gaan neerzeeten: als dit en dat, dan stop ik echt met kijken….

   Ik erger me er echt kapot aan gewoon… nog VEEL erger dan bijvoorbeeld een Barbie in die Soap

 2. HOOP ECHT NIETT DAT DIE BARBIE ERIN KOMTT BLAAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Nou nee bedankt, dat accent van haar is al erg genoeg, en als ze dan ook nog in gtst zou kunnen komen is me dag helemaal verpest..

 4. Er is een nieuwe gastrol in gtst !vanaf 30 april http://www.rtl.nl/(/soaps/gtst/achterdeschermen/nieuws/)/components/soaps/gtst/achterdeschermen/nieuws/22_terence_schreurs.xml

  Waarschijnlijk een nieuwe liefde voor Rik..maar die dan toch niet helemaal eerlijk is tegen hem. Er staat bij de site van rtl boulevard ook dat Nuran Rik afwijst, maar doordat hij met deze nieuwe vrouw omgaat kan ze hem toch niet helemaal loslaten..het wordt dus denk ik wel iets tussen Nuran en Rik. Deze vrouw is gewoon even een ”tussenstop” haha

 5. Haha iedereen die zegt doe Barbie er maar in vind Barbie leuk.. Als Barbie in GTST zou spelen lijkt me niet dat ze dan Barbie is, en ik geloof nooit dat ze kan acteren.. De enige reden dat Barbie ”bekend” is is omdat ze een grote bek heeft en goed kan zuipen en dus ideaal was voor OhOhCherso.. -_-”

 6. Nou dat kan dat jullie er zo over denken,
  Maar ik zou het wel Super vinden als zij er in komt hoor!

  Enne stel jullie niet zo aan van dan kijk ik niet meer! haha! Dat is triest Vanwege 1 meisje!
  Als je echte fan bent! Dan blijf je wel kijken,Ookal komt er iemand in die je niet leuk vind,
  Maar ga dan niet zo triest reageren man!.

  Liefs Van Mandy!

 7. Wat kunnen sommige mensen toch zeuren vanwege 1 persoon!
  Meteen al van oh dan ga ik niet meer kijken,Zijn jullie dan wel eens echte gtst fans?
  Als dat zo is,Ga dan niet zo zielig lopen doen ik ga niet meer kijken zo triest!
  Dan kunnen we over alles wel gaan lopen zieken!

  Doe normaal !

  Mvg Francis!

 8. Haai

  Ik ben een echte gtst fan,
  Ben niet echt een Barbie fan vind haar ook een beetje overdrijven,
  Maar Als zij in Gtst zal komen te spelen,Dan zal ik zeker niet Stoppen met kijken! Want Anders ben je toch niet een echte fan;)
  Maarja ieder zijn eigen Mening.

  Doegggg(K)

 9. BARBIE IS EEN TOPWIJF! VIND HAAR HELEMAAL GEWELDIG LOVE HAAR!!! Zou het helemaal geweldig vinden als zij bij goedentijden slechte tijden komt! Ja ik stem mee hihihi! ENNE MENSEN Jullie hebben je eigen mening Maar ik vind haar geweldig en wat mij betreft mag zij zeker zonder twijfel erin komen!.

  Dikke kus Van Djalissatjuh!

 10. Love barbie,Love barbie,Love Barbie,Love Barbie,Love Barbie,Love Barbie,Love Barbie,Love Barbie,Love Barbie,Love Barbie,Love Barbie,Love barbie,Love barbie,Love barbie,Love barbie,Love barbie,Love barbie,Love barbie,Love barbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Inderdaad wat Helena zegt, als je dan stopt met kijken ben je geen echte fan. Ook al komt ze misschien in GTST dan blijf ik zeker kijken, ik laat niet GTST verpesten door Barbie. x

 12. Ik ben ook geen echte fan van gtst in pricipe kijk het meer uit gewoonte dan omdat ik het leuk vind.. alleen Lorena en Lucas zijn geniaal…

 13. dan krijgen we om de drie seconde te horen in gtst: kanka hoer tyf nou is op ..
  barbie was leuk in seizoen 1 maar vanaf cherso 2 en barbies bruiloft werd me teveel.

  een en al nep en ook nog eens onzeker.
  dit word um niet.

 14. Kind kind, wat ben jij naief, dacht je nu heus dat je je kan meten met echte toneelspelers?

  Ge eerst maar eens een kookcursus volgen

Geef een reactie