• 29 maart 2012
 • Redactie
 • 7

Ineens was ze daar, Saskia, de collega van Nuran en de vrouw die gek is van Rik de Jong. De rol van Saskia is een gastrol en zal de komende tijd gespeeld worden door Lisa Portengen. Lisa heeft de kleinkunst academie afgemaakt en heeft ondertussen haar eigen bedrijf Smart & Sexy opgericht.

“Het is een lieve en aardige vrouw!” vertelt Lisa over haar personage. “Ze is een beetje onzeker, want ze is net verlaten door haar man. Maar ze staat wel weer open voor de liefde.” Saskia vindt Rik heel leuk, maar vindt Rik Nuran niet net iets leuker dan Saskia?

Lisa was heel enthousiast toen ze auditie mocht doen voor GTST. “Het is altijd fijn om te werken met mensen die zoveel ervaring hebben en goed zijn in wat ze doen. Het is mooi om te zien hoe iedereen, ook achter de schermen, hard werkt voor een mooi eindresultaat.” aldus Lisa Portengen.

7 comments on “Lisa Portengen speelt de gastrol van Saskia

 1. Voor mij mag ze definitief bljiven en een vast castrol krijgen! Ze speelt heel natuurlijk en heeft een heel mooie uitstraling! Niet zo kunstmatig zoals Gigi of Marly bijvoorbeeld!

 2. Maandag 9 April:
  Anton trekt het niet als Bianca hem confronteert met wat hij écht nodig heeft om zijn verdriet te verwerken. Hij reageert zich af op Maxime. Rik baalt als Rikki zich ergert aan Saskia’s gedrag. Lorena gaat de confrontatie aan als ze te horen krijgt wat Lucas allemaal over haar gezegd heeft.

  Dinsdag 10 April:
  Bianca kan de reden van haar verdriet niet met Sjoerd delen. Het vertrouwen tussen Lucas en zijn moeder daalt tot onder het vriespunt. Maxime heeft het helemaal gehad met Anton.

  Woensdag 11 April:
  Nina raakt in verwarring als Noud en Mike haar tegengestelde adviezen geven. Dan slaat de stalker weer toe… Tot Janines frustratie weigert Lucas zijn oordeel over Maxime terug te nemen. Bing trekt het niet als Lucas aangeeft dat hij gewoon weer aan het werk wil.

  Donderdag 12 April:
  Bing maakt Aysen duidelijk dat ze niet meer welkom is in Dansatoria. Nina krijgt een heftige angstaanval. Ze heeft niet door dat Noud twijfelt aan de oorzaak daarvan. Bianca is klaar met Antons vluchtgedrag en stelt een ultimatum.

  Vrijdag 13 April:
  Mike stookt subtiel tussen Nina en Noud. Anton ziet in wat hij zijn gezin heeft aangedaan. Lorena verklaart Nuran voor gek als die Saskia er met Rik vandoor laat gaan. Rik wordt met zijn diepste gevoelens geconfronteerd.

 3. Ik vind haar wel leuk! Tenminste niet het zoveelste modepoppetje met maatje 36, maar een normale vrouw met een leuke uitstraling! En ze acteert ook naturel vind ik. Maar ja, zal wel een gastrol zijn aangezien RIk binnenkort alweer naar een ander vrouwtje doorhopt, dus dan zal Saskia’s rol ook wel over zijn..

 4. Ik ben het met de andere eens.

  het is heerlijk om weer eens een “normaal”iemand te zien, net als Dorethea en Jeff.

  En niet die gemaakte spelers die je in andere soaps ziet, het is een nederlandse soap en nederlanders zijn heel nuchter.
  Wij zijn echt van “doe normaal, dan doe je al gek genoeg”

  Dus niet allemaal modepopjes in gtst, da’s zeker een applausje waard 🙂

 5. ik snap niet dat Bianca een Vlaams sprekende broer heeft gekregen in de serie en geen leuke zus, hebben jullie gezien hoe ze op elkaar lijken Saskia en bianca (kijk naar de ogen).

Geef een reactie