• 18 maart 2012
 • Redactie
 • 11

Volgens de webwinkel Bol.com zullen seizoen 6 en seizoen 7 van Goede Tijden Slechte Tijden snel op DVD verschijnen. Voor de echte fans van Goede Tijden Slechte Tijden een must have. In november 2011 kwam seizoen 5 uit en daarmee konden we zien hoe Frits van Houten aan een einde kwam in GTST.

In seizoen 6 verwelkomen we een nieuwe inwoner van Meerdijk, Ludo Sanders. Tussen hem en Janine Elschot bloeit al snel iets moois op. Aan het einde van seizoen 7 is Janine dan ook zwanger van dochter Nina. Arnie, Sylvia en Helen verdwijnen, maar met Ludo Sanders valt er altijd iets te beleven.

De seizoenen zullen beide €39.99 gaan kosten. Seizoen 6 staat gepland voor augustus 2012 en seizoen 7 zal verschijnen in december 2012. Nog even wachten dus, maar dat geduld wordt in augustus en december bekroond met twee prachtige DVDboxen.

11 comments on “GTST seizoen 6 en 7 binnenkort op DVD

 1. in seizoen 6 kwam ook Rik de Jong nieuw in de serie en aan het einde van seizoen 6 ook Kim (Angela Schijf) en Julian (Cas Janssen)

 2. Frits kwam aan zijn einde in seizoen 5? Ik dacht dat dit een fanclub was!? Jullie moeten toch wel weten dat Frits van Houten werd vermoord in seizoen 6, 1000ste aflevering!

 3. Mensen achter GTST fan club. Doe eens goed onderzoek voor je een bericht online plaatst. Frits gaat toch echt pas in seizoen 6 dood. Sowieso vind ik deze site matig vergeleken met de GTST courant voor die ten onder gingen.

  1. @Joshua. Ben ook ontzettend teleurgesteld dat deze site niet echt actueel is. Ook jammer dat die GTST Courant er niet meer is. Daar haalde je vaak nog nieuwtjes af, van andere fans die wat vonden op het internet en onderling gedeelt werden.

   Sorry voor de fans, maar dat geneuzel over die tim app. vind ik overdreven. Ook de GTST facebook pagina staat er vol van.

   Is er nou echt niets anders te melden.

 4. Goed nieuws want ook in Vlaanderen zijn de GTSTboxen populair! Als het maar snel augustus is intussen kijk ik rustig seizoen 5 uit!

 5. Ik ben benieuwd wanneer de hoes van seizoen 6 wordt gepubliceert? Het is nu wel bijna Augustus ik zie het wel op bol.com verschijnen hoor…

Geef een reactie