• 5 maart 2012
  • Redactie
  • 1

Gigi Ravelli zegt zelf graag te flirten. Ondanks dat zij een relatie heeft, hoort flirten er volgens haar gewoon bij. “Ik ben zelf best wel een sjanser en ik vind dat het erbij hoort”, vertelt Ravelli voor de camera van Novum Nieuws. “Ik vind het heerlijk en ik geniet er echt van.” Ze houdt echter niemand voor de gek.

Gigi’s vriend, Rik, is gelukkig geen jaloers type. Ze heeft geen last van hem omdat hij helemaal niets heeft met de tv-wereld. “Rik is helemaal niet jaloers. En hij is ook niet ‘in to the media’, vandaar dat hij ook niet meegaat naar premières. Ik vind dat zo heerlijk, dat hij totaal niets met de tv-wereld heeft.”

Zelf zegt Gigi ook niet jaloers te zijn, behalve als er misschien iets verkeerd zou zitten.

Vanaf dinsdag is Gigi te zien als presentatrice van het nieuwe programma Daten in het donker.

1 comment on “Gigi Ravelli grote flirt

  1. Lorena Gonzalez en pamela fischer ik vrouw mooi leuk ja gtst almere
    jaar 28 groetjes van xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Geef een reactie