• 20 maart 2012
  • Redactie
  • 6

De 29-jarige vriend van Gigi is al een aantal keer op zijn knieeen gegaan voor Gigi, vooral in het begin van hun relatie.  “Toen ging ik natuurlijk geen ja zeggen, dus nu is hij er maar even mee gestopt.” Maar voor haar geliefde is het wel menens. “Hij zei: ik blijf je net zo lang vragen tot je een keer ja zegt.” Gigi kan maar geen genoeg krijgen van alle romantische aanzoekjes die haar vriend inmiddels gedaan heeft. “Misschien zeg ik straks wel ja”, vertelt de actrice, aldus RTL Boulevard.
Waar ze uiteindelijk gaat trouwen weet de GTST-actrice nog niet, maar waarschijnlijk gaat dat een tropisch eiland worden. Ondanks alles staat trouwen voorlopig nog niet op de planning. “Ik wil nog even relaxed genieten van hoe alles nu gaat, alles loopt lekker en daar geniet ik van.”

6 comments on “Gigi Ravelli gek op huwelijksaanzoeken

  1. Waarom reageert iedereen nu hier over aysen en lieke enzo,
    heb het liever over gigi,

    ik vind dr een topactrice, een badgirl en goodgirl samen in 1 persoontje;) ik zou het ook heerlijk voor gigi vinden als ze over een tijdje in het huwelijksbootje zou stappen, hopelijk houd de pers de boel met rust(hoewel ik benieuwd ben hoe ze er dan uit zou zien) Hopelijk trouwt lorena binnenkort ook, ik bedoel, kijk naar het huis, hoe over de top, bedenk je eens hoe een huwelijk dan zou zijn, helemaal fabulous(mischien wel toppers enzo xD)

Geef een reactie