• 23 maart 2012
  • Redactie
  • 0

Zoals eerder vermeld is Ferry vanaf april te zien in Wicked, een musical van Joop van den Ende Theaterproducties. “Hoewel ik Goede Tijden, Slechte Tijden nog lang niet beu ben, is het lekker om eens af te wisselen”, vertelt de acteur vrijdag in Spits.”Fiyero is een echte macho die geen zorgen heeft, nooit naar school is gegaan. Ik oefen deze rol nu een paar weken en heb het al aardig onder de knie.”
De rol is daarmae compleet anders dan de rol van Lucas in GTST. Ferry gaat de vaste vervanger van Jim Bakkum worden. “Er zijn pasjes en bewegingen die ik over moet nemen. Maar er is zeker ruimte om een eigen invulling aan het karakter te geven.” Ferry heeft zijn collega’s om extra hulp gevraagd voor de moeiljkere scenes. “Er is een scène waarin ik hangend in een touw en met een geweer van vier kilo opkom. Ik wil daar niet op mijn bek gaan en met een gebroken arm van het toneel af moeten.”

Geef een reactie