• 12 maart 2012
  • Redactie
  • 1

Ferry Doedens is hard aan het werk voor zijn musicaldebuut. Ferry Doedens zal binnenkort te zien zijn in Wicked en wordt onder toeziend oog van een personal trainer gecoached en getraind. “Dat wasbordje gaat er komen”, aldus Ferry.

Zo’n drie keer per week is Ferry te vinden in de sportschool om er straks stoer uit te zien in een weinig verhullende maillot van prins Fiyero. “Daarin stoer zijn, is ook nog een opgave”, geeft de GTST-acteur maandag toe in De Telegraaf. “Maar ik ben acteur, het gaat lukken. En iedereen helpt me”. De rol van Fiyero neemt Ferry straks over van Jim Bakkum.

Verder voegt Ferry daar aan toe “Het feit dat ik nu ook Wicked ga doen, betekent bepaald niet dat mijn einde in GTST eraan komt”, stelt hij zijn fans gerust. “Dit is een soort extra uitdaging”.

1 comment on “Ferry Doedens gaat voor 6-pack

Geef een reactie