In navolging van de #RTL Tweetweek, waarin Bekende Nederlanders van verschillende TV-shows een halfuur lang vragen beantwoorden van fans, zal Everon Jackson Hooi (@everonhooi) 3 vragen beantwoorden voor GTSTFanclub.nl.

Heb jij nog brandende vragen die je perse wilt vragen aan Everon? Retweet dit bericht dan op twitter, laat jouw vraag dan achter in het commentaar onder dit bericht of stuur een fanmail naar info@gtstfanclub.nl. Van alle vragen zal een POLL gemaakt worden waar jullie vervolgens op kunnen stemmen. De drie vragen met de meeste stemmen zal Everon beantwoorden.

Succes!

Twitteren kan via @Gtstfanclub.nl

16 comments on “Exclusief: Everon Jackson Hooi beantwoordt 3 vragen voor gtstfanclub.nl

 1. Kan iemand in godsnaam vragen hoeveel jaar die kinderwens/gezeik-verhaallijn nog door gaat? 😛 Ik heb geen twitter 😀

 2. Mijn vraag:

  Beste Everon, wanneer ga je stoppen met GTST:P

  Was een goede aflevering vanavond, ik moet zeggen dat ik Nuran een stuk beter vind acteren dan haar zus!

 3. Hoe lang wil je nog in GTST spelen? Ik heb wel Twitter alleen ik ben het Wachtwoord vergeten (niet slim van me ook trouwens van me mail)

 4. Wie van de reeds-vertrokken personages zou jij zelf weleens terugwillen zien?/zou jij ook wel eens mee willen werken?

 5. Nou Bing mag oprotten hoor arogante L….en laat hij dan gelijk die T….T menemen dat is een wijf zeg komt er in BIJ DE POLITIE liecht de hele zooi aan elkaar moord er ook nog bij dat is wel het goede voorbeeld hoor dus A.U.B haal dat wijf eruit met d,r glad gestreken smoel.

 6. Eh….Everon speelt een rol, niet Bing. Bing is een personage, Everon de acteur remember?
  En ja ik ben bang dat een heleboel mensen vooral willen weten wanneer Bing nou eens een keer uit GTST vertrekt haha. Ik bedoel, ik ken Everon niet persoonlijk natuurlijk (ik mag idd hopen dat ie niet op Bing lijkt haha) en vind het eerlijk gezegd lullig voor hem dat hij zo’n egocentrisch en irritant personage moet spelen, maar ik persoonlijk ben Bing ook meer dan zat, en ben bang dat ik niet de enige ben..

 7. heeej Everon,,,

  ik vind het gemeen van veel mensen dat ze je zooo bedreigen enzoo…!!
  maar ik heb wel een paar vragen!?

  – Met wie op de set kan je het beste opschieten??
  – Is het niet raar om met Inge (Sjors) te zoenen??

  als je deze vragen zou willen beantwoordden zoouuu ik heeeel blijjj zijn :-d
  (alleen ik heb geen twitter ik heb alleen hyves)

  Groetjes Sophie

 8. Ikzelf heb ook geen twitter e.d. dus ik stel mijn vraag ook maar hier.
  Who knows, misschien gaat er alsnog wat met deze vragen gebeuren.

  Beste Everon,

  Mijn vraag voor jou:
  – Als je een ander personage had moeten/mogen spelen in GTST wie zou je dan graag. willen spelen en waarom? (Mag een personage van nu zijn maar van vroeger mag ook.)

  Of:

  – Zoals je misschien weet is er op dit moment nogal wat kritiek op het personage. Bing, sommige ”fans” gaan zelfs veel verder en vallen jou persoonlijk aan. Wat doet dit met jou en hoe ga je ermee om?

  Groetjes, R.

  Verder wil ik overigens de mensen die zoveel kritiek hebben op Bing en Aysen vragen hiermee te stoppen.
  Sommige van jullie vallen ze zelfs persoonlijk aan, maar deze mensen spelen een rol.
  Ook die racistische opmerkingen zijn ongelooflijk misselijk makend, net als jullie gebrek aan het beheersen van de Nederlandse taal overigens.
  Misschien een idee om je daarmee bezig te gaan houden inplaats van die bloedirritante reacties?
  Het is maar een idee hoor!

 9. Everon is echt een heel superlief persoon heb hem mogen ontmoeten en hij is totaal niet arrogant hij is gewoon een lieve spontane jongen je ken niet oordelen over iemand als je diegene nog nooit in het echt heb gezien en gesproken en ik hoop dat everon nog lang in gtst mag blijven want voor mij zonder everon geen gtst voor mij #everonthebestever liefs claudiahoekstra

 10. Everon is geen slecht acteur maar Bing is juist een vervelend personage die maar 1 ding wilt dat is een kind waar ik me elke keer aan dooderger. Maar daarom vind ik Everon geen slechte acteur hij speelt Bing juist goed.

 11. Ik vind ook dat de acteurs gewoon hun werk doen. In het echte leven zijn ze zeker anders. Geldt ook voor Nina, Aysen, Lorena, Mike enz enz. En deze zomercliff was inderdaad echt apart. Ik heb echt genoten en kijk er nu al naar uit wanneer het wordt vervolgd.

Geef een reactie