• 23 maart 2012
  • Redactie
  • 5

Het nieuwe programma Daten in het donker, dat Gigi Ravelli presenteert, is niet meer. Het programma is geschrapt vanwege de tegenvallende kijkcijfers. Het programma kwam niet boven de 200.000 kijkers uit. Vorige week lag het gemiddelde op 74.000 kijkers, gisteravond op 147.000.

Het was de eerste presentatieklus voor GTST-ster Gigi Ravelli. In het donker gingen elke week drie mannen en vrouwen met elkaar daten. Drie jaar geleden werd het programma ook al uitgezonden en wist toen meer kijkers te boeien.

Beauty and the Beast zal de plaats van Daten in het donker overnemen.

5 comments on “Daten in het donker van de buis

  1. aah dit vind ik echt zielig voor gigi. ze had er zoveel plezier in en dan wordt er niet naar gekeken. ik vond het zo’n leuk programma en vond haar echt goed presenteren. jammer hoor.

  2. Beauty and the Beast? Moet dat niet Beauty and the Nerd zijn?? “Beauty & the beast, schoonheid zit van binnen” was wel een programma, maar die was van Net5..

    Anyway, ik vind het lullig voor Gigi hoor, maar Daten In Het Donker heb ik nooit naar gekeken en was ik ook niet van plan. Het boeit me gewoon niet. Ik kijk wel uit naar een nieuwe serie Beauty and the Nerd! En voor Gigi komt er vast wel weer wat nieuws!

  3. Oh wacht, ik zie nu pas dat Daten in het donker door Net5 was overgenomen! Was eerder toch altijd een RTL programma?? Ja dat verklaart ook voor een deel de lage kijkcijfers…Net5 is toch sowieso geen kijkcijfer kanon… Maar goed, Beauty & the beast, schoonheid zit van binnen” heb ik vorige keer wel gevolgd overigens, dus misschien ga ik dat nu ook wel weer doen. In mijn optiek een veel interessanter programma dan Daten in het donker.

Geef een reactie