• 22 februari 2012
  • Redactie
  • 15

Ruim drie jaar geleden stopte Wilbert Gieske na achttien jaar met GTST om zich te kunnen richten op toneel. Hij zou een terugkeer nu weer zien zitten, vertelt hij in Weekend.

Het toneel gaat Gieske niet zo goed af. Zo heeft hij zijn huis omgebouwd tot een Bed & Bedfast voor de nodige extra inkomsten. “Als ze bij Goede Tijden Slechte Tijden een goede verhaallijn hebben, ben ik zo terug.”, vertelt hij.
Volgens producent Kennard Bos is er op dit moment geen plek voor Wilbert, en dat weet Wilbert ook. “Het was Wilbert’s volledig eigen keuze, hij wilde het graag. Van ons had hij niet weg gehoeven.”

Jette van der Meij vertelt: “Natuurlijk, ik heb 18 jaar met hem gespeeld. Aan de andere kant wen je er wel aan dat er steeds mensen weggaan. Dat hoort er gewoon bij.”

15 comments on “Wilbert Gieske: ‘Ik wil terug in GTST’

  1. Tuurlijk, jezus. Mika laat menig hart op hol slaan. Weet je nog toen Danny in gtst kwam? toen stond er ook zoiets in de tv gids. en dat was toen met charlie, sjors en ronja. en nu danny dood gaat komt er ineens weer een hunk in gtst. kijk ik geef eerlijk toe, ik vind het ook wel leuk om een aantrekkelijke jongen te zien maar dat er weer zoiets gebeurd precies op het moment dat danny dood gaat, beetje herhaling en dus ook vreemd allemaal.
    voor de rest ben ik wel benieuwd naar die mike en ben ik ook benieuwd of wilbert gieske ooit nog terug komt in gtst, misschien op het moment dat sil de gevangenis uitkomt

  2. Wacht eens even Anton en Janine hebben met elkaar gehad in de studententijd zeg maar rond 20 – 25 jaar waren ze. En misschien samen een kind gekregen????

  3. Ik heb de shortie gezien. Ik ga een mail sturen dat die 2 turksen meiden er echt uit moeten. Nuran jankt. Aysen gaat naar Danny toe. En dan komt het ongeluk.

Geef een reactie