gtst-goedetijdenslechtetijden

De spoilers zijn spannend. Tussen Maxime en Anton lijkt het best goed te zitten, Bram is ineens verdwenen en Rikki staat doodsangsten uit en Lorena treft Nuran overstuur aan. Lees snel verder..

Maandag 20 februari:
Nuran neemt een ingrijpende beslissing, Aysen wil weten of dit met Danny te maken heeft. Rikki is zenuwachtig voor het gesprek met de kinderberscherming. Danny overweegt aangifte tegen Aysen te doen.

Dinsdag 21 februari:
Bing ontdekt iets over zichzelf wat hem diep aan het denken zet. Lorena weet haar interieursmaak bij Jack handig door te drukken. Anton raakt gefrustreerd als hij niet krijgt wat hij wil.

Woensdag 22 februari:
Sjors vindt dat Bing geen rekening met haar houdt, Kan Bing haar van het tegendeel overtuigen? Rikki raakt in paniek als Bram weg is. Janine twijfelt of het wel goed gaat met Lucas.

Donderdag 23 februari:
Lorena treft Nuran overstuur en in tranen aan. Rikki beschuldigt Bianca van bemoeizucht. Sjoerd voelt dat hij moet kiezen tussen zijn moeder en zijn vriendin. Anton en Maxime spelen een spel van aantrekken en afstoten.

Vrijdag 24 februari:
Danny krijgt Aysen nog meer tegen zich. Ondanks Nurans bemiddelingspogingen escaleert de situatie en loopt het helemaal mis. Noud weet niet hoe hij Ludo moet vertellen dat er tijdens de verbouwing iets waardevols is kapotgegaan.

190 comments on “Spoilers: 20 februari t/m 24 februari

  1. halo gtst hoe ziet bij gtst ziet juli te praaten ofer met sjoerd er over maar ik moet naat rikki toe gaan hoor praater mee dan zie ik weer dan maar met jef uit praaten maar ook met nuran fery rik praaten hoor gr hedi koch

 1. Zulke rare spoilers heb ik nog nooit gezien, en id er keren allemaal bekende terug(Willem Kelder) hoe verzin je het, is wel creatief hoor, zelf verhalen verzinnen.

 2. mensen degene die de spoilers plaatst maakt ons blij met een dooie mus. er stond ook iemand ontwaak uit coma. wie dan? want daarna krijgen ze pas danny en maxime een ongeluk,. raar hoor. want ik heb vernomen dat ie lois, mike sjors het leven red. dus vaag. het beging leek nog te kunnen, maar daarna werd het erg vaag. en waarom wraak op lucas, dat zou ludo nooit doen … strange.
  dus hou op met onzin schrijven

 3. geen leven een leven hahahah moet ik zeggen volg alles van gtst hahhahaah en als ik een dag mis ben ik depri volg alles via elke site hahahaha en kijk al vanaf ik 4 ben ken je nagaan ben nu 25 dus eigenlijk al vanaf het begin mijn ma keek het toen nog ondanks dat kan ik me nog veel dingen herinderen van vroeger en het is altijd meer en bijgebleven die willeke met der zieke soap gedachten kunnen we beter negeren met zijn allen wat voor lol heeft ze dan nog als echte gtst fan weten we toch wel beter dat dit oude spoilers zijn alleen zijn namen omgedraait hahahhaah ja toch haahhahahaha laat5 der gaat als we het negeren komt ze toch niet meer terug kijk is terug op je kleutertijd xxx van mij en veel gtst plezier

 4. Ik snap niet dat de moderators haar via IP adres niet blokkeren want Willeke is denk ik heel zwaar ziek of eenzaam en heeft hulp nodig of zo.

 5. Ik denk dat het niet verzonnen is hoor want er is al bekend gemaakt dat danny aan een ongeluk dood gaat ! En er zijn wel meerdere dingen die waar zijn !
  & inderdaad aan je nederlands kan je beter nog even een tijdje oefenen ! -.-

 6. goh, wat een grammaticaal slechte spoilers, en nog fake ook [voor t grootste deel dan].
  beetje zielig he. We zullen wel zien wat ervan klopt ^^

 7. Hahahaha en je leest de zin ‘ Janine doet alles eraan om Ludo te stoppen met zijn wraakacties lukt Janine het? ‘ wel 3 keer… niet echt overtuigend nee.

 8. Ze moeten die griet blokkeren, willem kelder gaat echt niet terugkeren in GTST.
  Ik zou dan nog wel geloven dat Maria en Stanley terug komen maar Willem Kelder.
  Dat is de vader van Peter Kelder, ik neem aan dat eerder Tanya/Tineke terug komt dat zijn recente verhalen. En dan die frederik??? We moeten het maar eens gaan melden aan de gtst redactie dat er iemand duizenden mensen dingen laat geloven over toekomstige spoilers.

 9. Wahaha dat er nog mensen zijn die hierin trappen ook! Aan het slechte Nederlands, de zinsopbouw en de woordkeuze kun je al zien dat het gewoon zelfverzonnen is. Maar er moet wel iemand heel veel tijd overhebben om dit allemaal te verzinnen zeg, get a life!

  En ja, Danny gaat dood, dat is bekend geworden doordat figuranten hun mond voorbij hebben geluld (tenminste dat staat op http://www.gtstweblog.nl). Danny zou een ongeluk krijgen.. Maar hij gaat er niet in maart al uit, volgens mij zijn die opnames net geweest, dus dan gaat ie er pas ergens in april/mei uit.

 10. Hee mensen!!

  Al die spoilers kloppen voor geen meter!!
  En nu al van de maand maart jaa zeker dus echt niet he!
  En er komen veelste veel oude mensen terug.
  Okee het is waar dat Wiet voor een weekje terug komt!!
  Maar Wim Kelder? Job? Nee hoor denk het echt niet.
  Maar goed er zijn ook mensen die geen leven hebben en heel veel mensen laten geloven dat dit de spoilers voor de maand maart zijn!!
  Kan echt niet hoor mensen!!
  Geloof dat mens niet!!

  Trouwens wordt ook even lid op nucash.!
  Je spaart lekker geld via mails lezen!
  En op andere manieren kun je nog veel sneller geld verdienen!!
  http://www.nucash.nl/aanmelden.php?ref=92031
  Dat is de link!!
  Mensen alvast bedankt;)

  Liefs

 11. Vrijdag 24 februari:
  Anita spookt rond in Rikki’s droom, Lucas zoekt steun bij Sjoed wat ze allebij erg fijn vinden. Als Bianca Anton ontdenkt schopt ze heb gelijk de deur uit. Sjors trekt met Lana bij Rik in, die twee voelen zich erg op gemak bij elkaar, Sjoerd en Rikki vinden het maar niets.

 12. Jajja, iedereen kan zich willeke noemen, zo ook iedereen gtstfanclub! Jullie zijn allemaal zulke goedgelovige. De keiharde echte wereld is onbekend voor jullie! Xoxo

 13. * FERRY D
  HOU OP IK MAG NIKS VAN GTSTFANSCLUB MAAR DAT JULLIE HET MOGEN SNAP IK GEEN REET VAN WEG MET JOU SOORT FERRY D VOLGENS MIJ MAG JE GEEN ACTEUR NADOEN FLIKKER TOCH OP MAN ANDERS NEEM IK WRAAK OP JE

 14. hmm ik lees me net pas weer in, ja ik krijg meldingen als er iets geplaatst is op deze site.. dus ik dacht, echt wat is hier aan de hand. ik bemoei me er neit meer mee. ik ken jullie verder niet……

 15. Ik had graag gezien dat Job terug keert, maar dit gebeurd zeer waarschijnlijk toch niet. Dat jij, Willeke, oneerbiedig omgaat met acteurs die wel echt zijn overleden, zoals Anthonie Kamerling en Guusje Nederhorst vind ik echt diep triest.

 16. * JULIAN BEN IK TRIEST? JULLIE DENKEN DAT JULLIE ALLES ZIJN ALLES MAG EN IK NIKS MOOI NIET MAAR WACHT MAAR AF JULLIE VOORAL FERRY D KRIJGT SPIJT IK DENK DAT IK IETS GA DOEN WACHT MAAR AF

 17. ok ik zal ook even wat postiefs noemen willeke…. kijk het zijn helaas geen echte spoilers….. maar wel een grote fantasie, en dat moet je ook hebben tijdens een soap. schrijven kan je.. maar er staan dingen in wat niet kan.. er zijn mensen overleden die ook in het echt overleden zijn en die niet meer terug komen omdat ze er ook echt niet meer zijn. helaas 🙁
  maar beste willeke, als je zon grote fan bent, en hier op de site met andere fans typt, alsjeblieft rustig aan…. dit kan niet de bedoeling zijn.
  ik moest dit even kwijt, ik zal me hierna niet meer mee bemoeien, maar dit kan niet zo. het zou een leuke site moeten zijn en samen discusseren over de verhaallijnen en wat er eventueel kan gebeuren. ok?
  ik snap dat het niet leuk is dat je geen leuke reacties krijgt nu. maar denk gewoon, prima dan type ik het niet meer. maar elkaar bedreigen of wat dan ook is niet zo leuk. ik probeer het netjes te bewoorden… alsjeblieft houd het allemaal leuk….. en ferry d is ws gewoon enorm fan van ferry (lucas)
  nou heb een rustige avond alsjeblieft.
  groet,

 18. iemand die geen leven heeft of probeert een cariëre te krijgen op een hele rarae manier maakt deze spoilers… alleen het bovenste gedeelte klopt tot 23feb.

 19. Ik vind dit een beetje onzin wel grappig dat iemand die willeke heeft nagedaan en wolleke ervan heeft gemaakt, ik betwijfel of t waar is of niet, het kan waar zijn, maar het kan natuurlijk niet dat iemand zo reageert op mensen die zich alleen maar afvragen of het waar is daar moet die gene wel volwassen op reageren, want ik neem aan dat die willeke wel volwassen is, is natuurlijk wel een beetje raar als je tegen bijv. @julian en @FerryD zeggen dat je hun iets gaat aandoen, dat is wel een beetje creepy, als ik de fansite iets mocht aanraden dan zou ik ze wel die willeke gaan blokkeren, want dit is en creepy en niet veilig voor bijv. die @julian en @ferryD

 20. Ohja, ik vind het beetje onzin wat @willeke allemaal schrijft zoveel oude mensen komen er echt niet terug, leuk dat mensen zitten te fantaseren, maar astjeblieft, deel dat dan niet met ons als wij dat niet willen.

  x.

 21. kijk nu @willeke nogmaals fantasie is goed om te hebben…. ga schrijven.. maar op deze site willen veel mensen dit niet meer. goed?

 22. Willeke ik hoop dat jij nu stopt oke? Ga maar ergens anders fantasieren maar hier willen anderen dat blijkbaar niet. Schrijf maar een boek of wat dan ook. Maar niet hier oke?

 23. Pfff ik vindt dit echt niet kunnen ga boeken schrijven ofso in je eigen wereld maar ga niet op een site waar veel fans op zitten je fantasieen de wereld inbrengen.. kijk we willen allemaal fantaseren hoe het gaat lopen maar verpest de soap niet.. wel een spannende verhaallijn.. wou dat al die mensen er weer inkwamen.. wij allemaal wel… maar verpest de sfeer hier niet.. en @gtstfanclub blokkeer meteen als er bedreigd wordt 😉

 24. is dit nu waar of niet ?
  peter kelder kan helemaal niet terugkeren want antonie kamerling is overleden,
  en al die andere mensen, wel toevallig dat ‘opeens’ zoveel mensen terugkeren ? ..

 25. oke, en dan hier de echte spoiler van vrijdag de 24ste. Kijk en vergelijk!

  Vrijdag 24 Februari:
  Danny krijgt Aysen nog meer tegen zich. Ondanks Nurans bemiddelingspogingen escaleert de situatie en loopt het helemaal mis. Noud weet niet hoe hij Ludo moet vertellen dat er tijdens de verbouwing iets waardevols is kapotgegaan.

  1. wat ben jij triest zeg beetje mensen bedreigen via de site in het echt ben je vast een zielig geval . en je hoeft mij niet te gaan bedreigen hoor dom wijf

 26. RICHART WAT ZEI IK? KUN JE NIET LEZEN MET JE K OGEN? LEES LEES LEES LEES ZUL JE MOETTEN ANDERS STRAF IK JOU NET ALS FERRY D MET ZIJN HOMO WERELD

 27. ok nu lees ik dus meer. @willeke,…. ik ben begeleider en ik lees altijd achter de regels. oftewel, als iemand wat schrijft lees ik er dieper op in. door de regels heen. ik heb het idee dat je antie “gay”bent. en dat je daarom op ferry d (degene die zich zo noemt) wil wreken. je hebt er een hekel aan lijkt me zo. maar het lijkt me echt wijs dat je deze site verder met rust laat. hier zitten mensen op die fan zijn van gtst. en als jij fan bent, klets dan gezellig over gtst.. bedreigen van mensen is niet leuk. ik denk als dat bij jouw gebeurt ook niet leuk is. toch? ik werk in de geestelijke gezondheid, dus nogmaals ik lees tussen de regels door. en ik lees dat jij ergens moeite mee heb.. of heb ik het mis. maar nogmaals deze mensen die willen leuk kletsen en ook ferry d wil leuk kletsen en die wil niet bedreigd worden…. en hoe weet je dat hij gay is? heeft ie je dat verteld.
  sorry dat ik me er mee bemoei, maar ik zie dingen wat hier niet goed gaat. het is voor niemand leuk zo op deze manier , zelfs voor jouw niet. maar laat gtst fansite leuk blijven. ok?

 28. @willeke wel een beetje weird dat je het alleen tegen @ferryD hebt zeg. Voor de goede orde, er zijn wel meer fans die het niet eens zijn met jou rariteitenverhalen. Hou t hier een beetje gezellig voor een ieder die zijn of haar mening/idee wil uitwisselen en toon een beetje respect voor de mensen/acteurs die inmiddels overleden zijn. Er wordt vriendelijk verzocht of je er mee wil kappen, doe dat dan ook en verkoop je fantasierijke verhalen elders waar men er wel waardering voor heeft.

 29. IK WEET DAT OMDAT FERRY D HOMO IS EN DAT IS IN GTST OOK DUS IK WREEK OP FERRY D EN FERRY DOEDENS LEEFT BINNENKORT NIET MEER VAARWEL GTST EN FERRY DOEDENS MOET DOOD EN WIK JONGSMA MOET LEVEN EN ANDERS LAAT IK ALFRED HITLER WEER TOT LEVEN OPWEKKEN

  1. he doos, hij heet Adolf Hitler en Alfred was van Jodocus kwak weet je nog wel hahahaha, dus ga eerst even je geschiedenisboeken lezen en ga daarna geestelijke bijstand zoeken en aan de beheerders van deze site zou ik willen vragen of deze fascist per IP adres verwijderd kan worden of dat er anders aangifte gedaan kan worden wegens openbare discriminatie.
   Ik vraag mij trouwens af of Willeke wel een vrouwelijk persoon is want er zit een hele lading mannelijke (stupide) schrijfwijze in.

 30. Als je niet uitkijkt, lacht hitler je eerst uit voordat hij persoonlijk wraak op je neemt voor het verstoren van z’n eeuwige slaap. Kap met je dreigementen, gaat nergens over! Diep van binnen ben je vast een aardig persoon, laat dat ook zien. Komaan zeg!

  1. Hier moest ik om lachen. Goed zo Willeke.

   Cito-toets ook goed gegaan verder? Jammer dat er geen onderdeel ‘bedreigen’ in de Cito-toets zit, dan had je zeker wel havo/vwo-advies gehad!

 31. Vrijdag 24 februari:
  Anita spookt rond in Rikki’s droom, Lucas zoekt steun bij Sjoed wat ze allebij erg fijn vinden. Als Bianca Anton ontdenkt schopt ze heb gelijk de deur uit. Sjors trekt met Lana bij Rik in, die twee voelen zich erg op gemak bij elkaar, Sjoerd en Rikki vinden het maar niets.

  dit zijn denk ik de echte bert zou je de site willen doorgeven
  als dit niet klopt heeft degene wel goede en werkelijke fantasie

 32. wij kunnen iemand helaas niet blokkeren tot deze site, maar wou zouden wel graag willen dat deze site er goed bij staat en geen bedrijgingen en nep spoilers plaatsen graag

 33. Vrijdag 24 februari:
  Anita spookt rond in Rikki’s droom, Lucas zoekt steun bij Sjoed wat ze allebij erg fijn vinden. Als Bianca Anton ontdenkt schopt ze heb gelijk de deur uit. Sjors trekt met Lana bij Rik in, die twee voelen zich erg op gemak bij elkaar, Sjoerd en Rikki vinden het maar niets.

 34. Haha jongens/meiden, lach hier alsjeblieft om!
  Dit is echt hilarisch. Ik kom nooit op deze site dus ik wist niet dat dit een blog was, en toen ik die spoilers las was ik echt verrukt. Toen ik door had dat ze nep waren kreeg ik een lachbui, dus ik zou me niet zo druk maken.

  En persoonlijk denk ik dat iedereen met Willeke zit te spelen. Iedereen kan immers gewoon ‘Willeke’ heten en zeggen wat diegene wil, in BELABBERD nederlands =)

  Wel een heel klein beetje jammer dat die spoilers niet waar zijn [a’]

  1. ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk.
   Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk was ik nooit…
   Hahahahaha dat zong Alfred , dus eigenlijk bedoel je een tekenfilm-eend met een snorretje whahahahahaha

   Ach ja, je hebt het natuurlijk al over een snavel.

 35. laat die willeke toch, ze is echt gek geworden.. als zij zo graag dit wil doen, dan doet ze dat toch? en willeke, ik vond het wel grappig om jou stukjes te lezen!

 36. Ik dacht werkelijk dat dit een serieuze site was, waar GTST-fans op een normale manier zouden reageren op berichten.
  Wat hier gebeurt is te bespottelijk voor woorden. Stop alsjeblieft met reageren op dergelijke reacties, die personen genieten daar alleen maar van.

  @GTSTfanclub bedreigingen is overigens met ei ipv ij!

 37. Ik geloof dat het tijd word dat RTL deze site laat verbieden als de moderators niets doen aan dit soort rare bedreigingen en degene die steeds reageert als gtstfanclub kan niet de moderator zijn door de spelfouten , zinsopbouw en de ontkenning dat iemand niet met IP geblokkeerd kan worden.
  Iedereen met een eigen site heeft deze mogelijkheid, dus er klopt helemaal niets van allemaal.
  Ik zou zeggen, haal maar uit de lucht deze onzin, het was even leuk maar nu zitten we in een vliegtuig met een gek aan boord zullen we maar zeggen…
  Ziekelijk als je niets anders te doen hebt dan onder een valse naam idiote dingen gaat schrijven op een fanforum want ook ik denk dat Willeke (en dezelfde persoon onder nog een paar andere namen) eigenlijk een zielig jongetje is dat niemand heeft om mee buiten te spelen of zo.

 38. Die Willeke is echt knettergek en moet dringend psygiatrische hulp krijgen, iemand wreken die je niet kent, t’is echt te zielig voor woorden en verder vind ik het raar om elkaar te bedreigen via een fansite.

 39. Vrijdag 24 februari:
  Anita spookt rond in Rikki’s droom, Lucas zoekt steun bij Sjoed wat ze allebij erg fijn vinden. Als Bianca Anton ontdenkt schopt ze heb gelijk de deur uit. Sjors trekt met Lana bij Rik in, die twee voelen zich erg op gemak bij elkaar, Sjoerd en Rikki vinden het maar niets.

  sjors en rik leuk

 40. nogmaals ik had al eerder een bericht geplaatst en ik lees door regels heen. ik ben begeleider bij mensen met gedragsproblematiek, en begeleider in vg sector. maar ik lees, observeer. ik heb zelf al een berichtje gestuurd naar “mijn bronnen”
  laten we dat afwachten, en verder niet meer reageren op “willeke”houd ze vanzelf op.. want dan is het niet leuk meer.
  ok mensen..

 41. Vrijdag 24 februari:
  Danny krijgt Aysen nog meer tegen zich. Ondanks Nurans bemiddelingspogingen escaleert de situatie en loopt het helemaal mis. Noud weet niet hoe hij Ludo moet vertellen dat er tijdens de verbouwing iets waardevols is kapotgegaan.

 42. Ik heb de echte spoiler:

  Vrijdag 24 februari 2012
  Danny krijgt Aysen nog meer tegen zich. Ondanks Nurans bemiddelingspogingen escaleert de situatie en loopt het helemaal mis. Noud weet niet hoe hij Ludo moet vertellen dat er tijdens de verbouwing iets waardevols is kapotgegaan.

 43. aan willeke. adem in adem uit. kom even tot rust. ga even lekker een stukje lopen door de sneeuw met de hond. daar word je weer lekker rustig van.

 44. Hallo Willeke,

  Ik wil even laten weten dat ik medelijden met je heb.
  Je bent gek geworden en bent dan ook op zoek naar een leven, das te begrijpen.
  Maar een leven vindt je niet door nepspoilers te plaatsen.

  Dus ik zeg: Hou ermee op en zoek een leven.

  Want je bent gek, Willeke, HARTSTIKKE GEK!!!!!!

  Ik wens je veel succes bij je zoektocht naar een leven!!

 45. ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk.
  Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk was ik nooit…
  Hahahahaha dat zong Alfred , dus eigenlijk bedoel je een tekenfilm-eend met een snorretje whahahahahaha

 46. hahaha willeke willeke willeke, wat laat jij je kennen, gewoon zielig.
  dat je zelfs al moet schelden en bedreigen, hmmm. Jij bent de zieligste persoon op aarde. Zonder leven, vrienden of werk. Wat heb ik een medelijden met je.

  Als ik zo was zou ik tog gaan nadenken over …… zelfmoord?

 47. Zow wat een teksten hier zeg!! ben wel blij dat de spoilers van willeke niet kloppen! hahah komen wel erg veel bekende terug he!!
  Vind het wel jammer dat danny eruit gaat!!

 48. Willeke ze moesten jou opsluiten in een kliniek en je goed behandelen, want je bent ZIEK:
  Jij moet je eigen graf graven, erin gaan liggen en dicht maken. Dat gunt iedereen jou hier.

 49. Hoi mensen,
  ik bent t eens met @Daan ! laat haar lekker, zei vind t alleen maar leuk als iedereen reageert, ze zoekt gewoon aandacht! kijk t nog een weekje aan en anders proberen we met zn allen de beheerder van deze site, mee contact op te nemen! Ook voor @FerryD ik zou als ik jou was haal lekker laten praten, jij bent hoe jij bent en dat is tof! ;Z als zei niet zichzelf wil zijn ( ik denk dat ze niet helemaal in orde is, maar kan worden geholpen) dan is dat haar probleem!

  x een meisje die t met jullie allemaal eens is! ( behalve ……)

 50. ben het trouwens ook eens met @anoniem, mensen willen hier kletsen over gtst over wat zei denken ( maar niet te overdreven) als mensen er na vragen om spoilers, dan is t een andere zaak maar dit is wel wat raar, ook vervelemd voor @ferryD ! Hoe weet ze btw dat degene die zich FerryD noemt “gay” is, en wat dan nog wat is daar mis mee? wat zou dir willeke doen als ze een homostel ziet lopen, zou je dan iemandhelemaal uitschelden en kapot maken? Ik weet t niet hoor.

  x Een meisje

 51. whaha, oke serieus
  ik heb me echt dood gelachen om deze discussie!
  en willeke GA DOOR heb ik tenminste nog iets om over te lachen. maar ga niet discrimineren want dat is gewoon echt niet normaal. wat is er nou helemaal mis met homo’s? en waarom ga je adolf (alfred) (haha daar ga ik weer, lig weer helemaal dubbel) hitler hierbij betrekken?? dit is een fanclub site, en geen plaats om miljoenen mensen te kwetsen door een beetje te gaan schelden met homo en hitler!
  haha serieus mensen laat haar toch, als dit het enige in haar leven is wat ze kan enzo laat haar dan maar. anders is het ook zo triest toch?
  zie er de lol van in (:
  ps. walleke’s spoilers zijn geniaal, zeker een aanrader!

 52. en volgens mij wil willeke gewoon een grote familiereunie 🙂
  als ik zie hoeveel ”oude bekenden” er weer terugkomen
  whahahahahaha, sorry maar ik vind het echt zooo komisch!

  1. Ja Remco zou geweldig zijn en dan heeft Jef ook weer eens familie.
   De acteur die Remco speelt zit gewoon thuis en doet alleen af en toe reclame spotjes dus wat let ze om hem terug te halen?.

 53. Niet bing eruit. Het is wel leuk als het verhaal niet altijd loopt zoals je wil. Ik heb erg meegeleefdt met Rikki en Sjoert, want ik heb zelf ook een baby. (mijn zoon is in dezelfde week geboren als bram). Het is wel leuk om te zien hoe ze voor hem hebben moeten vechten. Als ze hem gelijk terug hadden gekregen was het ook maar saai geweest. Het is ook wel leuk als je je een beetje boos kan maken en het er een keer niet mee eens bent. xxx wallekefan

 54. Jongens, laat Willeke lekker. Ze/hij is alleen maar uit op aandacht en vind het heerlijk dat iedereen reageert op haar/zijn stomme berichten./ Ze/hij houdt vanzelf op als niemand meer reageert..

 55. Ik kijk nog niet zo heel lang gtst en had heel graag net zoals in de nep spoilers zo veel mensen teruggezien. Prima dat iemand nepspoilers maakt maar zet er even bij dat het nep is dan. En stop alsjeblieft met die achterlijke bedreigingen want dat slaat helemaal nergens op.

 56. @WILLEKE,
  Leuk bedachte spoilers, Maar ze kloppen écht niet. Er komen iets van 10spelers terug in GTST, Ook komen er spelers terug die al dood zijn in de serie…
  Leuk geschreven, Met heul veul fantasie!

  Maar om dan zo te reageren op mensen die op jou reageren… Serieus dan ben je sneu!

 57. Ach mensen, als ik zo doe als ik doe, moet ik dat zelf weten, want anders roep ik alfred hitler uit zijn graf hoor.
  En dan ga ik iedereen wreken.

 58. die spiolers van walleke waren prachtig tja en die van willeke tj sneu is het maar laten we met ze alle over gtst hebben.

  vind het wel zonde dat danny eruit gaat maar hoop wel dat we wel wat nieuwe of oude gtsters ervoor terug krijgen en ik denk dat sjors en bing wel uit eindelijk een setje blijven.

 59. het is ook te triest dat iedereen er zo op gaat reageren,

  Davey heeft gelijk, kinderen uit de kleuterklas zijn nog volwassener als jullie allemaal. willeke moet volgens jullie een leven zoeken, maar ik zou eerst maar eens beginnen met naar jezelf te kijken. 😉

 60. Half eens met Sjuul, ik ben hhet ook eens met sjuul, davey heeft namelijk een punt, maar ik vind wel dat willeke een beetje normaal moet doen met die rare dingen zeggen als alfred hitler op iemand afsturen, beetje onzin, maargoed als niemand hier meer op reageerd zou willeke dnek ik wel ophouden van zelf!

  x.

 61. Willeke, het is leuk dat je zelfgemaakte spoilers maakt. Zelf vind ik dat ook leuk om te doen en van mij mag je spoilers verzinnen. Maar een ding, zou je dan niet de mensen die dood zijn in de serie en in het echt in de spoilers willen zetten? Dan heb ik er geen problemen mee.

 62. Ik kijk altijd graag op deze site, maar begin toch te twijfelen nu.

  Ik weet niet hoe deze Willeke is, maar 13 of 43 maakt in de dit geval niet uit.. de dingen die hier geroepen worden zijn gewoon te erg om waar te zijn.

  Als iemand dit op twitter op facebook roept, staat een uur later de politie op de stoep en hier laten ze het gewoon gebeuren. Nou van mij mag er aangifte gedaan worden, mensen met de dood begrijpen, racistische uitlatingen, mensen al dood verklaren.. ongelofelijk.

  Dit is zo erg, dat het gewoon niet te negeren valt.

  Je moet wel heel erg met jezelf in de knoop zitten om dit soort dingen te willen roepen, aandacht tekort? Ga een hobby zoeken..

  Hoop toch dat de reacties snel van de site verwijdert worden, zodat we allemaal weer spoilers (werkelijke) en nieuws kunnen bekijken en over gtst kunnen praten.

 63. mensen @willeke zegt dat ze ophoud en sorry zegt voor de bedreigingen en nog gaan jullie zelf door…… dus laat elkaar in de waarde nu.
  en weer gezellig over gtst kletsen…
  😉 doeiiiii mensjes.. veel kijk plezier

 64. eens met @debbie , ! maar wel goed van der dat ze zegt dat ze gaat stoppen, eerst zien dan geloven , maar ik heb er vertrouwen in dat ze stopt, zoniet dan geloof ik er ook geen enkel moment meer in

 65. aysen word denk ik de bicht van goede tijden is wel weer leuk zon type in goede tijden denk dat we daar nog veel van gaan horen. maar dat nuran zwanger van dennie is geweest had ik nooit verwacht.

 66. Ik moet altijd wel lachen om trolls op een website, maar als iedereen die Willeke echt zo erg vindt, moet de moderator maar even het IP-adres opzoeken op het admin-paneel, en dat doorsluizen naar de politie, inclusief de reacties waar het om gaat.

  Dan is de pret zo weer voorbij. Maar nogmaals: ik heb smakelijk gelachen. Ook om iedereen die dan zo ontzettend gekwetst gaat zitten zijn, of de hele lading mensen die vertelt dat de spoilers nep zijn. Nee echt waar joh?!

 67. Ja maar ik zou toch graag willen weten wat dan de echte spoilers zijn. Want ik zie verdorie alleen maar de bovenstaande spoilers. En met iedereens gezeik en idiote bedreigingen, heb ik geen boodschap aan. De bovenstaande spoilers worden ook op andere sites gebruikt en als dat niet klopt, zou. Ik dat graag nu willen weten.

 68. De spoiler van 27 Februari 😉

  Aysen probeert haar toekomst te redden. Jack begint een onderzoek naar het ongeluk van Danny. Nuran heeft hulp nodig als Nina na een domme actie kwaad op haar wordt. Ondanks de familievete komen Lucas en Maxime nader tot elkaar.

 69. @Linsey Alleen die van de tv gids kloppen dus @Elise heeft de goede van 27 februari en de rest die in het bericht staat klopt ook

 70. Spoiler 28 februari 2012

  Lorena zet de aanval in op Aysen. Ook probeert ze Jack ervan te overtuigen dat Aysen achter hem aan zit. Rikki is totaal verslagen door het slechte nieuws. Rik wil tot in detail weten wat er met Danny gebeurd is en gaat op onderzoek uit.

 71. Waarom zeurt iedereen over die Willeke, dat die spoilers nep zijn ziet toch iedereen!!
  Laar haar lekker haar gang gaan als ze er blij van word!

 72. Hee ik wete eeen goeie nieuwtje. Ga leven zoeken en weet je wasar op google.nl.
  Mensen die blijven reagerenop Willeke zijn egt niet goed bij hun hoofd. Laat haar zeggen wat ze wi.We leven toch in een virje land en we mogen onze menig uiten.

 73. ik heb geen idee wat er met willeke is maar of het is een jongen/meisje van 12 tot 18 die samen met een vriend/vriendin dit heeft opgericht en duidelijk haar geschiedenis huiswerk niet maakt (alfred hitler doe even normaal!) of het is een man/vrouw van 10 tot 40 die duidelijk last heeft van een ziekte en haar medicijnen niet regelmatig neemt, het ene moment scheld ze moeders uit voor hoer en bedreigt ze een dood normale gtst fan die zich gewoon onder de naam ferry d verschuilt omdat hij daar waarschijnlijk fan van is en het andere moment bedenkt ze doodleuk allemaal onrealistische spoilers en bied ze haar excuses aan.
  ik hoop dat willeke nu klaar is met haar bedreigingen en ze misschien gewoon op een gezellige manier kan mee praten over de verhaallijn.x

 74. *zucht* Is dit nou nog steeds bezig?? Laat dat soort mensen lekker, hoe meer je erop reageert, hoe leuker ze het vinden!

  Verder had ik trouwens dus gewoon keihard gelijk over Nuran, ik wíst het wel! Ze was zwanger geworden van Danny en toen heeft ze een abortus laten plegen! Waarschijnlijk heeft ie haar daarna gedumpt ofzo… En nu wil ze Danny toch terug….vreemd, maar goed!
  Wel apart dat de schrijvers Danny vlak voor zijn vertrekt uit GTST nog zo’n negatief imago meegeven….ik bedoel een meisje in de steek laten na een ongewilde zwangerschap en abortus is natuurlijk niet zo heel netjes..

 75. mensen mensen, je hoeft willeke niet zo af te kraken maar met dreigenmenten komen gaat echt te ver willeke! waar praten we over.. dit is een fansite van een soap geen habbo hotel

 76. Vrijdag 24 januari zal Danny’s ongeluk plaatsvinden. De spoilers van die dag melden:

  Danny krijgt Aysen nog meer tegen zich. Ondanks Nurans bemiddelingspogingen escaleert de situatie en loopt het helemaal mis.

  Maandag 26 en dinsdag 27 februari is Meerdijk in diepe rouw. Danny de Jong is overleden. De spoilers melden:

  Aysen probeert haar toekomst te redden. Jack begint een onderzoek naar het ongeluk van Danny. Nuran heeft hulp nodig als Nina na een domme actie kwaad op haar wordt. Ondanks de familievete komen Lucas en Maxime nader tot elkaar.

  Lorena zet de aanval in op Aysen. Ook probeert ze Jack ervan te overtuigen dat Aysen achter hem aan zit. Rikki is totaal verslagen door het slechte nieuws. Rik wil tot in detail weten wat er met Danny gebeurd is en gaat op onderzoek uit.

  http://goedetijdenslechtetijden.wordpress.com/2012/02/15/exclusief-danny-de-jong-overlijdt-op-24-februari/

 77. jammer dat Danny dood gaat… Ik zou het nu een goed moment vinden om Job weer terug te schrijven: Teun Kuilboer of een ijzersterke recast, maar niet meer die ene Daan!

  Ik denk dat Aysen, Danny onbewust van het leven beroofd!

 78. ik vind dit altijd een hele leuke site.
  nu ik de reacties heb terug gekeken vind ik het geen leuke site meer.
  al die ruzie is helemaal niet nodig
  ik ben het eens met jullie willeke leedt gewoon aan ernstige verveling en heeft te veeel dreigfilms gekeken. maar ik ben het ook eens met willeke jullie hoeven tog niet zo te reageren?
  oftewel ik sta aan niemands kant, aleen hoop ik wel dat die reactie verwyderd kunnen worden. dit is een site over gtst niet over bedreigingen!
  groet.

 79. Deze spoilers komen uit de tvgids, kan je dus zelf ook opzoeken, de mensen denken dat het verzonnen is, weten hier denk ik niks van. Bovendien kloppen deze spoilers altijd, dus laat hun lekker zeggen dat je een grote fantasie hebben, maar na 24 februari zijn ze stil hoor.

 80. Weet je wat ik me afvraag. In een paar spoilers terug stond dat Danny een stalker heeft. Ik ben wel heel benieuwd wie dat is, want ik heb daar over nog niks in de afleveringen gezien? Jullie wel misschien?

 81. waarom is het niet goed nederland?
  het is gewoon prefect nederlands en zo staat het ook op de site van GTST
  dus ga niet zeuren
  maar beter kijken
  ik vind die spoilers goed hoor

 82. ‘Mysterieuze Mike’ wordt waarschijnlijk de broer van Lorena, die vanuut het buitenland naar Meerdijk komt. Beetje vreemd dat hij niet op de begrafenis van Rosa was dan.

 83. Spoilers gtst 5 t/m 9 maart

  Maandag 5 maart
  De mooie en mysterieuze Mike laat menig dameshart op hol slaan.
  Rik neemt met grote moeite afscheid van Danny.
  Nuran denkt dat Aysen de waarheid verzwijgt over haar ruzie met Danny.

  Dinsdag 6 maart
  Anton is niet blij met Mike.
  Maxime heeft er genoeg van als Jef weer begint over haar aanbidder.
  Bing verbergt voor Sjors dat hij bezig is met het zoeken naar een draagmoeder.

  Woensdag 7 maart
  Rik vindt het moeilijk om voor Danny te speechen. Jack vraagt door als Aysen vreemd reageert op Danny,’s ongeluk.
  Lucas loopt een blauwtje.
  Sjors doet een schokkende ontdekking

  Donderdag 8 maart
  Sjors weet niet of ze Bing kan vertrouwen.
  Lucas verraadt aan Ludo dat Janine erg onder de indruk is van Mike.
  Mike maakt een goede beurt bij Nina.
  Een simpele aanhouding loopt door Aysen uit de hand

  Vrijdag 9 maart
  Janine vermoedt dat Anton een affaire heeft.
  Rikki vindt dat Bianca overbezorgd is om Bram, maar heeft Bianca niet gewoon gelijk?
  Lucas verdwijnt achter de tralies.

 84. 12 maart
  Mike verrast Nina en Noud. Rikki krijgt de schrik van haar leven en begint aan haar geschiktheid als moeder te twijfelen. Lucas krijgt hoop als een andere rechercheur zich met zijn zaak bemoeit. Maar laat Aysen hem zomaar gaan?

Geef een reactie