Spanning en sensatie in de week van 13 t/m 17 februari. In Meerdijk loopt een stalker rond. De affaire van Maxime en Anton krijgt steeds meer vorm en Lorena is vol van haar verhuisplannen. Lees snel verder..
Nuran geeft toe aan wat ze echt voor Danny voelt. Lorena heeft verhuisplannen,ze laat Jack de meest extravagante villa’s zien. Lucas is blij als Noud hem helpt bij een nachtelijke zoektocht. Danny laat zich van zijn charmanste kant zien om van Aysen af te komen.

Maandag 13 februari:

Dinsdag 14 februari:
Danny doet een schokkende ontdekking over het verleden. Bing en Sjors proberen dichter tot elkaar te komen, maar de kloof is groot. Janine vindt het ongepast dat Lucas een feest voor Edwin wil geven. Tussen Bing en Aysen ontstaat een gespannen situatie.

Woensdag 15 februari:
Jack helpt Sjors als Bing haar niet meer wil zien. Aysen blijkt Bing eigenlijk heel goed te begrijpen en dat zet hem aan het denken. Anton ergert zich groen en geel aan jankende Bram. Lorena vindt het ideale huis, maar moet toch nee zeggen.

Donderdag 16 februari:
Maxime probeert een genant geheim te verdoezelen. Het lijkt erop dat Rikki haar draai begint te vinden met Bram. Jack moet alle zeilen bijzetten om Lorena uit een diepe dip te halen. Anton is bang dat Bianca zijn affaire in de gaten krijgt.

Vrijdag 17 februari:
Rikki krijgt de schrik van haar leven en vlucht het huis uit. Danny heeft een stalker. Maxime voelt zich gebruikt en wil dat niet. Lucas stort zich op de organisatie van Edwins feest. Bianca voelt zich eenzaam, maar vindt steun bij Bram.

35 comments on “Spoilers: 13 t/m 17 februari

 1. Hoppa weer een jong mens ineens dood..
  Je zult in Meerdijk wonen en onder de dertig zijn hahahaha.
  Maar RTL heeft gewoon een goed contract met die doodskisten bouwer of zo denk ik.

 2. Het is een niet al te bekende site, dus het is denk beter om het nog tot roddel te houden todat RTL Boulevard ofzo met nieuws komt

 3. Vrijdag 24 Februari
  Ludo neemt wraak op Lucas. Lorena en Jack hebben heftige ruzie. Noud vreest dat het niet lukt met de verbouwing en moet de Sanders inlichten. Nuran en Danny duiken het bed in. Oude bekende keert terug in Meerdijk.

  Maandag 27 Februari
  Lorena schrikt als zij Frederik ziet. Jack vreest dat Frederik weer voor opschudding zorgt en zoekt steun bij Sjors. Frederik schauwt Lorena af en dit loopt volledig uit de hand. Jef vreest voor het ergste.

  Dinsdag 28 Februari
  Aysen schrikt als zij ontdekt dat Nuran en Danny met elkaar naar bed zijn geweest en pakt Danny aan. Bing en Sjors besluiten om elkaar een kans te geven lukt het hun? Frederik en Lorena hebben een meningverschil en dit loopt uit de hand.

  Woensdag 29 Februari
  Bianca vreest voor het leven van Bram. Anton moet Bram zijn leven redden. Lukt Anton het? Iemand ontwaakt uit de coma wie zal dat zijn? Jack eist Frederik dat hij zich aanpast of hij vertrekt. Frederik staat voor een onmogelijke keuze.

  Donderdag 1 Maart
  Janine ontdekt dat Ludo wraak wil plegen tegen Lucas en grijpt in. Nina waarschuwt Lucas over Ludo zijn wraakplannen. Noud maakt perongeluk een fout bij de verbouwing. En vreest voor het ergste.

  Vrijdag 2 Maart
  Lorena en Jack krijgen eindelijk de sleutel van het huis. Anton zoekt steun bij Maxime. Bing komt oog in oog met een bekende. Sjors en Danny bespreken hun problemen en dat maakt emoties los. Bing krijgt een klap te verduren.

 4. oehhh spannend!! hahaha lindsey dat denk ik soms ook!!
  Weetje eigelijk komt alle ellende door Ludo, Als ludo noud niet had aangereden dan had Wiet geen hoop gehad dat ze wat met noud zo krijgen. Daarom is ze zo gek geworden omdat nina weer wat kreeg met noud en zij niet. Als wiet niet had geschoten was jack ook niet weggegaan om alles te verwerken en zo was er dus geen virus onstaan, dan had edwin nog geleefd was lucas niet zo gek geworden, was Anton denk ik ook niet vreemdgegaan met maxime en was iedereen een stukje gelukkiger.

  Maar ik vind dat we nu ineens wel heel veel mensen zijn kwijtgeraakt: rosa, charlie, nick, ron edwin en nu gaat danny ook nog weg en daarvoor krijgen we maar 2 nieuwe mensen terug ( ik vindt nuran trouwens wel een leuk personage en ze speelt ook goed) maar dat vindt ik wel heel jammer. Als de spoilers kloppen komt frederik ook terug maar dat vervangt nooit de 6 mensen die in mijn ogen hele leuke karakters waren. Jammer! maarja gtst is nu eenmaal verslavend dus blijf je het toch wel kijken ( stiekem ook omdat ik wil weten hoe het met lucas afloopt!)

 5. Tuurlijk kloppen die spoilers niet, ze zijn toch in een heel andere stijl dan de echte spoilers. En dezelfde persoon zit ook al allemaal te zeggen dat Raynor terugkomt, wat ook onzin is

 6. Maandag 20 Februari:
  Nuran neemt een ingrijpende beslissing, Aysen wil weten of dit met Danny te maken heeft. Rikki is zenuwachtig voor het gesprek met de kinderberscherming. Danny overweegt aangifte tegen Aysen te doen.

  Dinsdag 21 Februari:
  Bing ontdekt iets over zichzelf wat hem diep aan het denken zet. Lorena weet haar interieursmaak bij Jack handig door te drukken.
  Anton raakt gefrustreerd als hij niet krijgt wat hij wil.

  Woensdag 22 Februari:
  Sjors vindt dat Bing geen rekening met haar houdt, Kan Bing haar van het tegendeel overtuigen? Rikki raakt in paniek als Bram weg is.
  Janine twijfelt of het wel goed gaat met Lucas.

  Donderdag 23 Februari:
  Lorena treft Nuran overstuur en in tranen aan. Rikki beschuldigt Bianca van bemoeizucht. Sjoerd voelt dat hij moet kiezen tussen zijn moeder en zijn vriendin. Anton en Maxime spelen een spel van aantrekken en afstoten.

 7. Maandag 5 Maart:
  Maxime treft Frederik bij Amy en vreest dat hij Amy pijn doet. Ludo huurt iemand in om Maxime te straffen. Sjors vreest dat Bing weer gek gaat doen. Stanley moet Bing kalmeren lukt het hem?

  Dinsdag 6 Maart:
  Lucas hoort verhalen over Ludo wraakplannen. Jack en Lorena hebben haast met het nieuwe huis. Nuran zet alles op alles om Danny te verleiden. Aysen pakt Danny hard aan. Bing jaagt Stanley weg. Sjors is verdrietig om Bing.

  Woensdag 7 Maart:
  Laura schrikt van het nieuws van Noud en geeft hem advies. Nina is bang als Ludo erachter komt dat de verbouwing mislukt is. Maxime moet ingrijpen als Frederik Amy probeert te misleiden. Stanley en Bing hebben heftig meningverschil.

  Donderdag 8 Maart:
  Sjors probeert de ruzie tussen Bing en Stanley te bemiddelen lukt haar het? Bianca ontdekt dat Anton een verhouding heeft en gaat confrontatie aan met Maxime. Sjoerd is verdrietig om Anton zijn gedrag en zoekt steun bij Rikki.

  Vrijdag 9 Maart:
  Nina vertelt Noud over haar nachtmerrie. Ludo ontdekt dat er iets mis is gegaan bij de verbouwing en gaat op onderzoek uit. Noud geeft Nina een raad. Neemt Nina ze aan of niet? Sjors vreest dat het niet meer goed komt tussen Bing en Stanley. Het gaat slecht met Lucas lukt het Janine om Lucas te steunen?

 8. Maandag 12 Maart:
  Danny schrikt als Maxime in tranen zit. Lukt Danny het om Maxime te troosten? Noud vreest voor het ergste nu Ludo erachter is gekomen dat er iets mis is gegaan bij de verbouwing. Jack doet Lorena een onverwachte aanzoek neemt Lorena deze aan?

  Dinsdag 13 Maart:
  Nina bezoekt Wiet. Ludo zoekt Noud op en gaat woedend verhaal halen. Jef hoort alles wat Ludo zegt. Tussen Danny en Maxime bloeit iets moois. Nuran schrikt als zij ontdekt dat tussen Danny en Maxime iets opbloeit.

  Woensdag 14 Maart:
  Willem Kelder keert terug en zoekt Ludo. Nina vreest voor het ergste. Danny en Maxime spreken iets af. Nuran heeft een idee. Aysen en Nuran bespreken iets geheimzinnigs. Jack is blij van de ja-woord van Lorena. Ludo schrikt als hij ontdekt dat hij te laat is bij de afspraak is Ludo nu nog optijd?

  Donderdag 15 Maart:
  Bianca bezoekt het graf van Edwin. Aysen en Nuran voeren smerige plannetje uit. Danny en Maxime genieten van de gezelligheid. Willem Kelder en Ludo bespreken hun plannetje.

  Vrijdag 16 Maart:
  Nina zoekt steun bij Noud. Jef en Laura ontdekken wat Ludo en Willem Kelder uitspoken en waarschuwen Maxime. ZIjn ze optijd om Maxime te waarschuwen? Maxime en Danny krijgen ongeluk overleven zij de ongeluk?

 9. jongens doe even neit zo snel!
  Als Danny overlijd aan een autoongeluk dan verliest Rik zijn vrouw & zijn broer aan een autoongeluk…. wel heel toevallig he?

Geef een reactie