rtl-tweetweek-gtst

Vanaf 25 februari tot en met 2 maart gaan BN’rs volop twitteren tijdens de ‘RTL Tweetweek’. Volgens RTL gaat dit een uniek kijkje achter de schermen opleveren voor de echte fans. De BN’rs zullen namelijk bij hun eigen programma exclusieve ‘achter de schermen’ info geven aan degenen die hen volgen via @RTLTweetweek en natuurlijk aan de kijkers zelf.

Ferri, Gigi, Everon, Marjolein en Ferry zullen na de uitzendingen een halfuur lang zoveel mogelijk vragen proberen te beantwoorden via Twitter. Als er nog GTST fans zijn met brandende vragen, schrijf ze op en ga jouw favoriete BN’er volgen via Twitter!

Andere shows die meedoen zijn onder andere: TV makelaar, Help mijn man is klusser, Koffietijd, het Zesde zintuig, recht gezet, Mijn leven in puin, eigen huis en tuin, The voice kids editie en Moordvrouw.

Voor meer informatie : rtltweetweek.nl.

GTSTfanclub is natuurlijk ook op Twitter te volgen: @GTSTFanclub.

1 comment on “RTL Tweetweek. Ook met de GTST redactie!

 1. GOEIENAVOND
  HET IS JAMMER DAT ZOIETS GEBEURD OP TWITTER,WANT HELAAS DAT HEB IK NIET.
  ZIJN ER SOMS ANDERE DINGEN WAAR JE HUN IETS KAN VRAGEN MAAR NIET OP TWITTER EN OOK NIET OP FACEBOOK.
  IK ZOU DAT BEST WEL LEUK VINDEN ALS ER NOG ANDERE DINGEN BESTAAN,MAAR IK ZAL WEL PECH HEBBEN.
  MAAR IK GENIET NOG IEDERE DAG VAN GTST EN IK HOOP OOK TOT ZE NOG LANG OP T.V. TE ZIEN ZIJN.
  EN IK HOOP TOT IK IETS ERVAN HOOR.
  GROETEN AAN ALLEMAAL VAN MARIE_THERESE.

Geef een reactie