Actrice Pip Pellens zal terugkeren in Goede Tijden Slechte Tijden, dat maakte RTL Boulevard vanavond bekend. De actrice zal terug in de rol kruipen van haar personage Wiet van Houten, die momenteel in een TBS-kliniek is opgenomen.

Wiet maakt haar rentree als Nina droomt over haar. Om haar dromen te relativeren brengt ze een bezoek aan Wiet in de kliniek. Wat daar gaat gebeuren is nog geheim, maar het staat vast dat Nina moeite krijgt met wat haar tijdens haar bruiloft is overkomen.

Wiet van Houten is in maart weer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden.

52 comments on “Pip Pellens voor één week terug in GTST

  1. nou ik vind het een beetje onzin wat jullie allemaal zeggen over de nieuwe meisjes.
   in het begin met de familie bouwhuis vond ik het ook niet leuk maar na een maand of 2 ga je aan ze wennen en zijn ze wel heel erg leuk.
   ik heb nu al een shortie gezien van maandag (morgen) maar dat sjors dr baby terug geeft aan sjoerd en rikki word het alleen maar leuker,
   wat is wel zielig vind is dat bing meteen niks meer met sjors te maken wil hebben.

   over dat wiet terug komt weet ik niet of het leuk word want als ze alleen maar in de gevangenis zit en ze komen op bezoek bij haar is ook niet leuk, wat me wel leuk zou lijken is misschien dat ze vrij komt en dat niemand haar mag en dat ze geen vrienden meer heb ofso. Dat lijkt me dan nog wel erg leuk.

  2. nou ik vind het een beetje onzin wat jullie allemaal zeggen over de nieuwe meisjes.
   ze zijn gewoon leuk teminste dat vind ik …

   ik heb nu al een shortie gezien van maandag (morgen) maar dat sjors dr baby terug geeft aan sjoerd en rikki word het alleen maar leuker,
   wat is wel zielig vind is dat bing meteen niks meer met sjors te maken wil hebben.

   over dat wiet terug komt weet ik niet of het leuk word want als ze alleen maar in de gevangenis zit en ze komen op bezoek bij haar is ook niet leuk, wat me wel leuk zou lijken is misschien dat ze vrij komt en dat niemand haar mag en dat ze geen vrienden meer heb ofso. Dat lijkt me dan nog wel erg leuk.

 1. Vreselijk die Wiet terug?
  Was blij dat ze er uit was, vreselijk personage en irritant ook.
  Moest hier om Edwin uit de serie? Dit gaat kijkcijfers kosten, zeker de 2 nieuwe speelsters, wat een aanfluiting. Jammer.

 2. Nou wel leuk eigenlijk en Edwin is voltooid verleden tijd hoe erg en hoe debiel van de schrijvers het ook is.
  Van de twee nieuwe meisjes mag van mij de politieagente weg , wat een slecht actrice en wat een verschrikkelijk stereotype personage, ik heb na een paar afleveringen al een gloeiende pest aan haar….

 3. Toen gisteren gemeld werd dat er een “oude bekende” zou terugkomen, had ik eerder gedacht/verwacht dat dit Stefano zou zijn, om Lucas tot de orde te roepen. Want ik vermoed dat Lucas ook drugs gaat gebruiken en wellicht verslaafd raakt.

  Straks raakt hij (ook) nog zijn zaak kwijt. Of schrijven ze hem voorlopig uit de soap om af te kikken.

 4. idd, die nieuwe meiden zijn verschrikkelijk!
  snap het zo wiezo niet, 4 mannen eruit 3 vrouwen erin!
  ik bedoel over het algemeen is de kijken toch vrouw, die kijken liever naar mannen.
  ik kijk de serie vanaf de eerste aflevering maar ik heb het nog nooit zo slecht meegemaakt als de afgelopen maanden.
  de enige verhaallijn die nog enigzins leuk had kunnen zijn hebben ze gewoon verprutst door iemand eruit te schrijven.
  ik bedoel hoe leuk was een homo huwelijk, een adoptie verhaal tussen 2 mannen.
  maar nee hoor wat krijgen we te zien, een vroegere liefde, ruzie in de familie sander een alcohol verslaving en een gestoorde die WEER voor onrust zorgt en meer van dat soort verhaallijnen die we al 100x hebben gezien.
  ik vraag mij echt af of gtst een toekomst heeft als ze doorgaan met deze achterlijke beslissingen!
  ik haak in iedergeval af, ben er klaar mee.
  Wiet terug pfffff

  1. Wauw ja! Dat was echt heel mooi geworden, een huwlijk tussen Lucas en Edwin.. en een kindje addopteren (LATER) omg! ik mis hem zoooo erg 🙁

 5. Ik vind die moslims echt heel iritand die mogen snel weg.

  maar dat wiet terug komt is echt perfect zij is zo leuk

 6. Hoezo vind iedereen die moslims ineens vervelend vraag ik me af?
  iedereen liep in het begin ook te zeiken over de huijgens en over de bouwhuisjes nu hoor je ook niemand er meer over.
  geen nieuwe karakters gewoon een kans wen er even aan en wie weet gaat het je lievelings karakter wel worden.
  Je kan een karakter pas na zo maand of 3 beoordelen als je eerste verhalenlijn er op zit.
  Ik zelf ben zwaar tegen hoofddoeken maar ik moet zeggen het meisje met de hoofddoek vind ik nu al erg leuk en dit komt omdat ze wel iets grappigs heeft. die andere vind ik nog weinig aan maar dat komt weer omdat ik nog geen hoogte van dat karakter krijg maar dit kan zeker nog veranderen.
  Pip terug kan ik alleen maar zeggen geweldig.

 7. @enrico, gelijk heb je, ken me nog herrineren dat mensen hier het zelfde zeiden over Edwin, bah wat is die slecht enz. en nu worden er handtekeningen opgehaald om Edwin terug te krijgen..

  Ik ben wel blij dat Wiet even terug komt.
  en ik denk zelf ook wel dat Stefano ook wel tijdelijk terug komt,
  Bas muijs heeft momenteel toch niks 😛

  Ik had eerlijk gezegdt wel meer verwacht van de Come-back van Nick.
  Ik vond het zelf beetje te makkelijk en irritant

 8. In het begin was Wiet echt vreselijk maar de laatste paar maanden was ze wel een interessante personage. Leuk dat ze (tijdelijk) terug komt.

  (grappig dat iedereen gelijk over Edwin begint hier. Wat heeft Edwin’s dood hiermee te maken?)

  1. ja weg met Bing…… maar dat gaat niet gebeuren want die krijgt wat met Aysen.
   Helaas gaan we nog lang genieten van het personage van de bij de fans o zo geliefde Bing (not)

 9. OMG, dat mensen zo reageren op een meisje met een hoofddoek op. Je kan erover denken wat je wilt, maar hou dat alsjeblieft voor jezelf!
  Het is jammer dat mensen niet meer kijken vanwege de dood van Edwin of de nieuwe meisjes, dan ben je toch geen échte fan?
  Ik zou maar wennen aan Nuran en Aysen, want ze blijven er volgens mij nog lang in.
  Zelf hoop ik ook dat Stefano Sanders terugkomt, want hij was echt mijn lievelingspersonage!
  En over dat Pip terugkomt in GTST voor even, dat vind ik super leuk!

 10. Gelukkig hooop eigenlijk dat ze vooraltijd terug komt want zij is een geweldige actrice
  Die Edwin speelde kon gewoon niet zo goed acteren als de rest punt en is gewoon overhyped gaat gewoon nergens meer over gezeur dat hij terug moet komen want hij speelt zo fantasties.Die Domme tutjes van 14 zien liever een slechte acteur dan een meid die knap is en die goed kan acteren.

  1. nou sorry hoor maar raynor kon echt wel acteren, en over die tutjes van 14, ik ben ook 14 en ik vind het helemaal niet erg dat edwin weg is en die nieuwe meiden vind ik super leuk.

   1. Ik ben 42 en toneelregisseur en vond die Edwin wel goed natuurlijk acteren, heel verfrissend zijn twijfelende manier van contact zoeken met Lucas en als ik dan naar een paar andere mensen kijk in deze serie denk ik : hmmmmm waarom zitten deze mensen er zo lang in want ze hebben na een paar jaar nòg steeds niet geleerd om emotie over te brengen.
    En anderen zoals b.v. Erik de Vogel speelt iedereen gewoon van het scherm omdat hij met alleen een blik van zijn ogen precies uitbeeld wat de rol verwacht, deze man verstaat zijn vak als geen ander.
    Wat ik van de twee nieuwe meisjes tot nu toe heb gezien vind ik vooral het meisje zonder hoofdoekje een non-talent en onbegrijpelijk dat zij gecast is voor een televisierol.
    Alles wat deze vrouw doet is overacting en zeer ongeloofwaardig, het andere meisje is aandoenlijk en zou wel eens heel leuk kunnen worden.
    Maar ja wat zit ik hier eigenlijk te zeuren, GTST gaat niet over hoogstaand acteren maar over het simpel vermaken van mensen met vaak ongeloofwaadige verhaallijnen.

 11. Ook ik kijk naar GTST van aflevering 1 en toch sta ik nu op het punt om er mee te stoppen. Wat een slechte verhaallijnen!
  Misschien is er nog hoop dat Edwin toch nog terugkomt: in de cliffhanger voor de zomerstop. Misschien hadden de schrijvers alles wel zo gepland.
  Er ontbreekt eigenlijk nog steeds een persoon. Drie personen zijn weg (Valentijn niet meegerekend) Wiet, Charlie en Edwin. Er zijn we maar twee voor teruggekomen.

 12. Leuk toch 2 nieuwe meiden. Bepaalde dingen kun je al wel invullen: Aysen (slechte actrice trouwens) krijgt iets met Bing en dan kunnen ze er mooi samen uit. Wat een irritant karakter die Bing, veel te dwingend. Hij wil eerst Lana niet, dan weer wel en nu zet ie Lana en Sjors buiten omdat ie zijn zin niet krijgt met Bram die ook niet van hem is. Wat een ei..Het is een ziek karakter vind ik. Hij is net zo gek als Wiet. Ik ben wel een beetje klaar met dat karakter. Is er niet ergens een leuke donkere jongen (of meisje) die in de serie kan? Het meisje Nouran zou nog wel eens voor verrassingen kunnen zorgen denk ik, ben benieuwd.
  Dat Edwin (die ik overerigens ontzettend lelijk vond) eruit is vind ik ook niet erg, dat homo gedoe in de serie vond ik erg overdreven en niet goed voor alle homo’s in NL. Het wekt alleen maar irritatie op. Prima dat ze er zijn (ik heb veel homo vrienden die erg leuk zijn) maar het werd allemaal wel erg breed uitgemeten. In het begin was het veel leuker met alleen Lucas. Als hij dan toch een vriendje moet, maak het dan wat minder groot.
  Wij kijken met heel het gezin altijd met veel plezier, opmerkingen zijn niet van de lucht en we lachen wat af om alle stomme dingen die je al van te voren aan ziet komen. Het is gewoon effe zitten, verstand op nul, bakje koffie erbij en ontspannen. Volgens mij is het daar ook voor bedoeld.

 13. Jammer dat mensen werkelijkheid en fictie door elkaar halen en personages steeds weer beoordeeld worden op hun fictieve karakter. De acteur Bing speelt zijn rol erg overtuigend en dat deed Edwin zeker ook met zijn twijfelende, voorzichtige en zoekende manier van aandacht vragen. Dat maakt het juist zo interessant om te kijken. Als iedere personage hetzelfde zou zijn, is er geen klap meer aan.
  Maar ik ben het erg eens met al die mensen die vinden dat Edwin er niet uit geschreven had moeten worden. Juist een personage met een zachtaardig karakter miste GTST en hij voegde werkelijk iets toe, nog even los van het al dan niet homo zijn (wat het trouwens nog boeiender maakte). Ik denk dat mensen behoefte hebben om te kijken naar iemand met een lief, bescheiden karakter. En daar hoef je echt niet klef voor te zijn.
  Heel jammer dat Edwin eruit is, er was nog zoveel mogelijk met verhaallijnen rondom hem. En wat zijn acteertalent betreft: hij deed absoluut niet voor de anderen onder, integendeel! Om eerlijk te zijn, betrap ik mezelf erop dat ik hem erg mis in GTST en ik betwijfel of Wiet of wie dan ook dat gat kan invullen. .

 14. Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe verhaallijnen,Wiet terug!!nou dat is wel grapig want dit meisje zette haar rol zo goed neer als doorgedraaide gek,dus ben wel benieuwd wat voor sensatie ze nu weer gaat brengen,Die Aysen vind ik niet zo,maar wie weet wat die nog brengt,en dat andere meisje Nuran,vind ik wel leuk,ben ook benieuwd wat zij inbrengt vooral met Danny,omdat Danny eruit gaat,het zal wel naar aanleiding zijn met iets wat Nuran doet of gedaan heeft!!en tja Bing,hmmm daar heb ik even niet zoveel op te zeggen,alleen wel dat hij een goede acteur is want de meeste mensen vinden het een giga kwal,maar in het echt is ie super aardig,dus goeie acteur,alleen zijn verhaallijnen vind ik wel een beetje uitgespeeld,!!spannend spannend dus wat er weer allemaal gaat gebeuren,en voor de rest wens ik iedereen een fijne zondag!!! groetjes susanne

 15. Natuurlijk is GTST fictie, maar ik moet zeggen dat het ergens wel lekker was om huilend op de bank te zitten toen Edwin overleed. Ik kijk al twintig jaar GTST. Destijds veel kromme dialogen en bordkartonnen decors, maar inmiddels is GTST een volwassen soapserie. Het huidige succes gun je de makers en cast van harte. Ik vind dat Laura en Jef wel weer eens een fijne verhaallijn verdienen. Laura is als enige actrice van het eerste uur – Jef kwam iets later in het eerste seizoen- en de laatste keer dat we Laura in touw hebben gezien was met het ontmaskeren van Tanja. De kijkers moeten Nuran en Aysen een kans geven, maar voor degene die Aysen speelt is er nog veel werk aan de winkel: ze acteert tot nu toe echt niet goed. Nuran komt al veel geloofwaardiger over. Er is nog iets vreemds met de verhaallijnen maar ik denk dat het expres is: Nick en Charlie zijn vertrokken, maar nu is het voor Maxime lastig om haar onschuld te bewijzen en Nick ermee te confronteren. Ze komen er vast later op terug. Anders zou het slordig zijn. We hebben in GTST al de nodige ongeloofwaardige verhaallijnen gehad (wat dacht je van deze: Laura doet het met klusjesman Dennis, die later haar zoon blijkt te zijn?) dus waarom kan Edwin niet terugkomen als verloren tweelingbroer? Lucas ook weer blij. Oh ja, dat Danny weggaat vind ik niet erg. Wat een pannenkoek is die vent. Ook leuk: de toekomst van GTST, met Valentijn, Amy en Bram. En dat Laura en Jef er dan nog steeds in zitten, elkaar ondersteunend. Leuk!

 16. ik vind het juist leuk dat ze terugkomt! en even zodat jullie het weten! =)
  Danny gaat uit de serie en er komt iemand nieuws bij: Mike.
  Wiet is gewoon super aardig, alleen haar personage is een beetje, na ja, zoals je het noemt: shit. voor de rest is ze in real life gewoon geweldig! (=

  doei.

 17. Hoi..

  Dat Pip Pellens weer terug komt is toch leuk?
  Pip Pellens kan zo dramatisch overkomen =) Dat is zo leuk aan haar.
  En dat Marly dan spijt krijgt is toch ook leuk! Dan worden er leuke beelden getoont.
  Het is alleen jammer dat fam. Bouwhuis Edwin dood is! En dat ze allemaal zow aan het janken zijn =(
  Ik vind die nieuwe meisjes ook wel leuk!
  En die allernieuwe die schoonmaker.

  Het kan alleen maar beter worden!

  Groetjess..

 18. iedereen die slecht over de acteurs denken is niet normaal natuurlijk mag iedereen zijn eigen mening geven maar het is niet de bedoeling dat je mensen pijn ga doen denk eerst na voor dat je iets ga doen mijn mening is dat alle acteurs goed zen beste doen.
  aysen en nuran zijn apart daar bedoel ik mee dat het wel leuk is dat ook 2 buitenlanders zijn en dat is leuk IEDEREEN is anders en dat mag IEDEREEN is anders en dat is normaal dus voor iedereen je mag een mening hebben allen zorg er voor dat je niet iemand er mee pijn ga doen groetjes gtstfan

 19. Ik vind Bing even leuk en boeiend als andere acteurs; ik kan het dus niet invoelen waarom hij zo weinig populair is. Ik weet niet of het om de rol om om de man zelf gaat.

  De manier waarop de twee turkse acteurs in de serie is gezet vond ik ontzettend eng; ze worden ons “door de strot gedrukt” naar slecht links gebruik en ook met de persoonlijkheden kan ik me niet identificeren. Ze zijn niet boeiend en acteren vrij slecht. Of erger: oninteressant.

  Het idee dat ik bij machte zou zijn om turken te beledigen is idioot; mijn inschatting is dat het ze totaal niet kan bommen wat Nederlanders van hen vinden.

 20. Ik heb trouwens deze week nog geen enkele aflevering gezien. Het was wel de bedoeling om ze nog te bekijken maar omdat ik geen zin heb om me te ergeren, stel ik het telkens uit. Ik heb geprobeerd om de scenes te negeren maar omdat dat niet lukt voel ik me steeds minder aangetrokken. Ik zal wel zien. Er zijn zat andere leuke dingen op de wereld.

 21. Ik vind dat Toprak en Dilan het heel leuk doen! En het is ook goed om een beetje andere cultuur in de serie te doen. Wat betreft Edwin: het is idd stom dat de schrijvers hem eruit hebben geschreven. Maar mensen, heb er vrede mee… Hij kan echt niet uit de dood opstaan hoor! Dat wiet voor een weekje terugkomt is leuk! Misschien maken Nina en Wiet het wel goed met elkaar..

 22. Iedereen heeft wat tegen Aysen… Waarom?

  Ik vind haar absoluut niet slecht acteren. Ze brengt haar personage juist over als een koelbloedige vrouw met weinig gevoel ! Nu Maxime ook een brave burger lijkt te worden hebben we helemaal geen keiharde bitch meer ! Martine Haffkamp keert vast voorlopig nog niet terug. Dit is toch een prima alternatief ? 🙂

  Zeur toch niet zo:) Over een paar weken is ze 1 van de meest spraakmakende personages ! Wedden? Zeker nu ze Danny van de trap gegooit heeft zie ik net in de shortie ! Dood zeker? Dit is dan de exit van Jan Kooijman !

 23. Waarom zit iedereen zo te zeuren dat de schrijvers Edwin eruit hebben geschreven .. Hij wilde zelf iets anders gaan doen !!!
  Wel vind ik de schrijvers van gtst slecht geworden ,, altijd zelfde verhaal, is er een leuk koppel gaat de ene vreemd of heeft een geheim blablabla .. net alsof alle mannen players zijn en alle vrouwen *h…..* bing en sjors waren leuk samen, noud en nina zijn ook heel leuk samen hoop dat het zo blijft en niet dat de schrijvers ze weer uit elkaar gaan halen Noud gaat vreemd met Wiet ofzo bahbah dat zou slecht zijn… hou er een keer een paar leuke koppels in !!

 24. En leuk de 2nieuwe aanwinsten, eindelijk wat kleur in de serie naast bing !
  Aysen heeft idd niet het leukste karakter, maar om gelijk te zeggen moslim blabla !!
  Maxime is 10x erger dat was pas een rot karakter ! ben blij dat ze nu zo is ,, en ludo is ook geen lieverdje 😉 op dit moment speeld hij een leuk lief karakter !! dat hebben de schrijvers dan weer goed gedaan om eindelijk ludo en nina leuk met elkaar om te laten gaan, en niet ah mijn prinsesje niemand is goed voor haar laat ik ruzie tussen hun veroorzaken!

Geef een reactie