• 22 februari 2012
  • Redactie
  • 3

Achteraf gezien ziet Liza Sips haar ontslag bij Goede Tijden, Slechte tijden, waar ze twee jaar lang in meespeelde, als de meest positieve gebeurtenis uit heel haar leven.

Liza zegt dat ze die keuze waarschijnlijk zelf niet gemaakt zou hebben. “Ik verdiende leuk, had een populaire rol, ik zat er goed”, vertelt ze aan Grazia. Bij het horen dat ze uit de serie geschreven zou worden stortte haar wereld dan ook eventjes in. “Ik raakte verschrikkelijk in paniek en kon alleen maar janken. Afschuwelijk. Toen besloot ik vrij snel: dit heeft een reden.”

Even later kreeg Liza al snel een aanbod om de hoofdrol te spelen in Penny’s Shadow. “Er komt van alles op mijn pad. Ik ben dankbaar voor alle kansen die ik bij GTST heb gekregen, maar mijn ontslag is het beste wat me is overkomen.”

Tags: gtst

3 comments on “Liza Sips: ‘Achteraf blij met ontslag uit GTST’

  1. ja ze hadden met Vicky nog veel kanten op kunnen laten gaan, en met Noud had ze veel chemie en het was een goed koppel. Maar ik denk dat we haar nog wel een keer terug zullen zien…

  2. Dat zal best zijn dat het je beste is overkomen, dat je bent ontslagen. Maar we zullen wel zien over een aantal jaren. Vond je toch meer by GTST passen en vooral met Noud!!

Geef een reactie