• 12 februari 2012
 • Redactie
 • 6

Vanaf vandaag is GTSTFanclub.nl ook te vinden via Facebook. Ons doel is om zo nog meer fans te bereiken en jullie natuurlijk zo up-to-date mogelijk te houden omtrent Goede tijden, slechte tijden.

We zullen zoveel mogelijk nieuws, foto’s, spoilers, updates, kijkcijfers en voorspellingen doen zowel via onze eigen website als Twitter als Facebook.

Vind je leuk? De “like” knop staat rechts op de site!

6 comments on “GTSTFanclub.nl vanaf nu ook te vinden via Facebook!

 1. Eindelijk na jaren kijk ik weer gtst!
  Maar wat een domper zeg, echt in elke serie/soap moeten homo’s doodgaan!
  Ik haat homo haters, serieus, haal ze dan ook niet in de soap als je er niet tegen kan.
  Waardeloos, omdat sommige er niet tegen kunnen moeten die mensen maar ziek worden en dood gaan. En niet alleen bij gtst hoor, atwt is al precies hetzelfde!
  Wat is de wereld toch ruimdenkend, hm hm!

 2. @Spuma Nou, jij bent absoluut niet ruimdenkend.. Ze hebben zelf het personage gemaakt.. dus je noemt iemand die een homo uit een serie schrijft gelijk een homo hater? Kom op, jij bent best triest.. je zegt dat je homo-haters haat, dat snap ik, maar je zit zelf ook vol met vooroordelen..

 3. Moet zeggen dat ik het verhaal alleen maar slechter vind worden. Kijk alleen al naar die twee nieuwe zusjes mens wat een slechte spelers. Erger me er steeds meer aan en ik ben een kijker van begin af aan, maar spelers worden nu slechter.

Geef een reactie