• 24 februari 2012
 • Redactie
 • 226

Vanavond heeft GTST afscheid genomen van Danny. De speculaties gingen de hele dag rond op Twitter en sociale media.

Gisteravond was te zien dat de spanningen tussen Danny de en zijn ex Nuran hoog opliepen. Aysen wilde kost wat kost wraak. Krijgt Aysen een tijdelijke rol of weet ze haar collega Jack dusdanig te manipuleren dat ze aan verdenking ontkomt en langer in Meerdijk kan blijven? In de spoilers is te zien dat Jack een onderzoek heeft ingesteld.

Op eigen verzoek is Jan Kooijman uit de serie geschreven. Omdat Jan Kooijman al eerder een danscarriere heeft gehad is het aannemelijk dat hij na de zomer verschijnt bij So You Think You Can Dance (RTL5).

226 comments on “GTST neemt afscheid van Danny de Jong

   1. van mij mogen die 2 turkse er ook weer uit
    het is alleen maar ruzie en achterbaks gedoe
    vind de serie er zo ook op achteruit gaan
    ayse is in ieder geval het ergst
    moet dit nu echt om een serie leuk te maken!!!!

    1. Het begon al stom te worden toen Edwin dood ging.. Om het weer leuk te maken moet zoiezo Raynor Arkenbout terug komen en dat ze veel minder zeiken in de serie.

   2. De acteur heeft er ZELF voor gekozen om te stoppen met gtst. De manier waarop had beter gekund, maar goed dat is aan de schrijvers te wijten en niet aan de turkse actrices. Wat een drama zeg. Dat jullie je zo ergeren aan Aysen is alleen maar een compliment voor haar, omdat zij blijkbaar haar rol goed speelt die OOK bedacht is door de schrijvers. Dus Femke doe aub niet zo jaloers. Je kunt het gewoon niet hebben dat deze Turkse dames het ver hebben geschopt en jij niet. Als je het niet leuk vindt dan kijk je het toch lekker niet. Lekker hypocriet zeg.. Get a life ipv zo te stressen raar mens.

    1. Je hebt helemaal gelijk want als een nederlandse vrouw hem hebt vermoord dan is het niet erg!! Dus Femke stel je niet aan,,,,

    2. je hebt helemaal gelijk. sluit me hierbij aan.
     Mensen stellen zich echt aan en tegenwoordig lees ik hier alleen maar dicriminerende reacties. dat de beheerders hier niets aan doen vind ik echt absurd.

     1. Nou, nou. Gaan we nu over discrimineren beginnen? Als ik op straat uitgescholden word, door een buitenlandse en ik zeg terug of dat ze effe die mond van hun willen houden zeggen ze al dat ik discrimineer. Dus ja, idd. Mensen stellen zich aan. Dat jij je door zo’n reactie gediscrimineerd voelt. Helemaal gelijk!

   3. dus omdat er Turkse meiden in spelen ben je afgeknapt op GTST. ga toch een eind fietsen met je onbekrompte reactie en je gescheld.

   4. Sorry hoor heeft niks met discriminatie te maken! Ik ben vol bloed Marokkaanse en ook ik vind die twee verschrikkelijk… Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik die agente het ergst vind omdat die gewoon NIET kan acteren dus zou niet weten waar mensen jaloers op moeten zijn. En nog iets voor de buitenlanders die gelijk met het woord discriminatie gooien… WIE DE SCHOEN PAST TREKKE HEM AAN! Ik voel me geen seconde aangesproken als men spreekt over dat die wijden eruit moeten ik kan ook nergens lezen dat er gezegd is dat een nedandse beter is… Het is gewoon ziekelijk dat je gedachte al gelijk naar discriminatie gaat dat betekent dat jij zo denkt….
    I rest my case!!

    Femke, ik ben het met jou eens hoor en de rest van de 85% die de twee er niet in vinden passen…..

    Fijne avond allen 😉

   1. jeetje zeg, geobsedeerd door 2 Turkse dames die een rol hebben gekregen in GTST en wat ze heel goed spelen. Zeker Nuran een leuke meid om naar te kijken.

    Ze zijn niet 1 van de beste, maar die discriminerende reacties zijn nergens voor nodig.
    En dat gescheldt al helemaal niet. dat verklaart hoe bekrompen sommigen mensen zijn.

   2. Er zijn er best veel met je eens dat Aysen eruit moet, Nuran wat minder maar nog steeds een hele hoop. Het enige wat ik nu niet gepast vind aan jou reactie is dat je gaat schelden met kk. Even op je taalgebruik letten.

 1. Eindelijk hebben ze dat vervelende personage uit de serie geschreven. Ik was helemaal geen liefhebber van die Danny, verrevan zelfs. Wel jammer aan de andere kant dat de famillie de Jong weer een harde klap te verwerken krijgt, nu zijn ze echt nog maar met z’n tweetjes Rik en Rikkie.

  1. Mensen dat gebrabbel is Turks, net als ze soms steenkolen Engels kletsen in de serie (net zo’n gebrabbel dus), maar dat mag omdat… Beetje jammer dat sommige mensen zich niet alleen inleven maar ook denken dat ze in Meerdijk wonen. En volgens mij heeft GTST altijd gevochten tegen discriminatie… Bv homoseksualiteit. Newsflash: het is nep, Engels is net zo buitenlands als Turks, en GTST is gebaseerd op een BUITENLANDSE serie.

  2. Wat een reacties allemaal zeg! Gaat dit echt allemaal omdat ze turks zijn? om een hoofddoekje? iedereen haat hun personage. Maar mensen het is denk ik de bedoeling dat mensen aysen haten! En kijk wat de reacties hier opleveren ik denk juist dat ze haar rol heel goed heb gespeeld! Want het is duidelijk gelukt! Ik vind het geweldig werk van de schrijvers en de spelers! Te veel doden de laatste tijd in gtst? Kijk om je heen mensen het leven is geen sprookje! In het dagelijks leven vallen er ook genoeg doden! Het is een serie dat gebaseerd is op het echte leven met iets meer drama er in en ze doen dat heel goed! Geweldig werk! En mensen ik denk dat het voornamelijk pubers zijn die zo reageren als je het niet leuk vind kan je altijd nog naar sprookjes kijken daar heb je altijd een goed eind bij!

   1. Het gaat echt alleen, omdat ze Turks zijn. Als het bijvoorbeeld een Engels of Poolse iemand was met blond haar dan was het ok. Maar die hebben ook een buitenlandse afkomt.
    Deze personages zijn zo uitbedacht door de schrijvers en zij moeten zo spelen. Nuran draagt in het echt niet eens een hoofddoekje. Zij spelen in GTST als Moslims, net als Sjors die Christelijk is opgevoed in GTST en in shortie van vandaag heb horen zeggen dat ze wil gaan bidden. Nou daar heb ik nieemand over horen klagen???? Zo zie je maar dat er hier mensen zijn die zichzelf tegen spreken, maar dat baart mij geen zorgen. GTST blijft mijn favoriete soap LEKKERPUH.

  3. Mensen aub doe niet zo moeilijk, ik vind juist dat Aysen haar rol heel goed speelt! Misschien niet de beste, maar als je commentaar hebt, ga er zelf maar staan. En Nuran vind ik helemaal niet irritant hoor, daar zal vast ook nog wel iets mee gebeuren. Ik heb respect voor de mening van iedereen, maar aub doe me een lol, als je er niks aan vind, niet zeuren maar gewoon zappen 😉

  4. Vind die Nouran en Aysen gewoon totaal niet in GTST passen. GTST is 1 van de weinig oer Hollandse begrippen. Vond die Bing al genoeg eigenlijk, maar Suriname is dan wel weer deels Nederlands. Zoals we gewend zijn worden er echter wel maatschappelijke probleemstukken aangeboord in GTST. De criminaliteit en het aggresieve en absurde gedrag van buitenlanders wordt hier nu in GTST uitgebeeld. Meer stemmen voor de PVV en weer een geweldige boost voor de reputatie van de buitenlanders in ons land. Wat is het volgende? Een Poolse vrachtwagenchauffeur in Meerdijk die Laura dood rijdt onder invloed van Vodka?

   1. En waarom vind je ze niet in GTST passen???? Laat me raden, omdat ze Turks zijn. Ik vind jou denkbeeld hier in NL ook niet passen, want NL is een multiculturele land. snap niet dat mensen zich bedreigend voelen door buitenlanders of laat ik het corrigeren NEDERLANDERS met een buitenlandse afkomst.

    NL is mijn land, waarom worden die mensen dan nog steeds gezien als BUITENLANDERS. wat een haat zeg. jaloezie ofzo????
    Wij horen nou eenmaal ook bij de maatschappij, of je het er nou wel of niet mee eens bent.

    en PVV mag me rug op!!! haatzaaiers

    1. Dat is nou precies jullie probleem. Jullie DENKEN dat jullie erbij horen, maar de mensen in Nederland WILLEN jullie niet. Nederland is geen multicrimineel land maar het land van de Nederlanders, net zoals Turkije van de Turken is. Snap dat nou toch eens een keer, zo moeilijk is het toch niet?

  5. Nou sorry hoor! Iedereen zit wel te klagen over die Nuran en Aysen puur omdat het 2 allochtonen meiden zijn, kom op zeg!
   Hoe kinderachtig kun je zijn het laat je juist toch iets zien van een andere cultuur en we hebben zoveel allochtonen gehad in gtst waar doen we moeilijk over ik vind het juist wel leuk om iets te zien van een andere cultuur. Ik las hier boven ergens dat het laat zien hoe hypocriet de Islam is maar ik denk dat het juist laat zien door alle reactie hoe hypocriet jullie zelf zijn.

   1. juist, je heb helemaal gelijk.
    Ze laten de Islam in GTST zien, omdat de Islam toch wel onderdeel is van de samenleving hier in NL. wie weet hebben deze 2 Turkse meiden in het echt helemaal niets met de Islam en moeten ze dat alleen maar spelen in GTST.

    ik vind het absurd dat de beheerders deze reacties toe laten.

 2. Ik wilde hier nog wel een reactie plaatsen over Noud omdat dat hier nergens anders kan.
  Je zou hier op de site de afleveringen moeten kunnen bespreken.

  Ik vond Noud echt goed vandaag, hoe hij de verantwoordelijkheid nam voor zijn fout, heel volwassen. Hij snoerde op volwassen wijze Ludo’s mond, die ging zitten en had z’n mond vol tanden, hij kon alleenmaar gluiperig lachen. Ludo kan hier niet tegenop, laat hem maar eens een voorbeeld nemen aan Noud. Noud is de beste van alle Albertsen tot nu toe, de rest zijn allemaal maar zwakkelingen. Drank en drugs en rokkenjagerij, allemaal naieve leeghoofden.

 3. In de shortie van maandag is Danny dood en 7 maart is pas de begrafenis, een beetje vreemd. Ik krijg het gevoel dat Nuran iets met Rik krijgt. En waarom zit Aysen in de serie? wat een (…) wijf is ze en dat moest Edwin vervangen??

 4. Dat Danny uit de serie stapt is wel duidelijk, hij is enkele keren afwezig en dan ook weer te zien in andere shows, Aysen daarintegen heeft sinds haar aanwezigheid alleen maar voor ellende gezorgd, de start met haar “zusje” het verhaal op de boot met Jack en Lorena en niet te vergeten de ruzie en beloftes met en naar haar “zusje”en de woorden welke ze ophangt tegen de Politie en andere personages. Wat denk je Danny dood!

  Aysen moet eruit ! het verpest de wil om te kijken

  1. Juist moet Aysan erin blijven, zo ontstaat er een beetje spanning en dat is juist leuk. Ze speelt haar rol niet altijd even goed, maar het is wel leuk dat ze zo droog is en overal en aan iedereen schijt heeft. dat is haar rol en dat speelt ze wel goed.

 5. Tja we kunnen allemaal wel roepen dat we die afschuwelijke slecht acterende (tenminste zo zal ze het zelf wel noemen haar gebrabbel) Aysen kwijt willen, maar er zit denk ik een nieuw schrijversteam die GTST naar de ondergang wil schrijven dus de ene na de andere dood en dan de ene na de andere oninteressant figuur er in want dan kunnen ze over twee jaar leuk een ander programma om 8 uur uitzenden zonder dat half Nederland uit z’n plaat gaat van woede omdat toch bijna niemand meer keek naar GTST.
  Triest hoor.

  1. jou reactie is triest. GTST heeft het al jaren goed gedaan met personages die buitenlandse afkomst hebben en die af en toe een ander taal spreken, zoals Surinaams Dorothea, Engels (LUDO heel vaak). En ook toen gingen er mensen dood. en we zijn nu paar jaar verder en nog steeds veel kijkers.

   dus niet zeuren AUB!!!

   1. Kap jij eens met zeuren op iedere reactie. Word er zo onderhand spuugziek van. Als ik een reactie lees staat er gelijk een antwoord onder van jou, met die instelling van ammehoela.

 6. Ik sluit me volledig bij je aan Richard. Echt jammer, heb heel lang met veel plezier gekeken maar het wordt zo langdradig en kortzinnig.

 7. dood….

  hoe orgineel @ GTST schrijvers .. man laat die danny voorgoed naar Canada gaan naar zn moeder .. nee hij moest zonodig dood >___>
  k bedoel hallo; edwin ging pas nog dood… en ron… en daarvoor ook rosa en wie allemaal nog meer niet he X__X

  1. ja de schrijvers beginnen het aardig te verpesten bij gtst denk dat ze het zat zijn stop dan gewoon met gtst ,nu is er niets meer aan alle leuke mensen eruit, en zon vuil kijkende turk erin ik kijk niet meer en las dat eral meer zijn kijkcijfers lopen hard terug

  2. Wat gaat gtst achteruit zeg multiculti gedoe.. Nu nog een paar marokanen en de sirie is compleet. Tjong jonge. Ze hebben toch een eigen moslim omroep is dat niet genoeg. Goede turken slechte turken.

   1. Ja misschien ga ik me wel opgeven om een rol te krijgen in GTST.
    Wat een lelijke reactie van jou. wat is er mis met andere nationaliteiten in GTST. NL is nou eenmaal een multiculti samenleven, DEAL ER MAAR MEE!!!

    Volgens mij kunnen veel mensen er niet tegen dat ook die Turken en Marokkanen een rol kunnen krijgen in de al wel bekende serie met veel kijkers.

    moslimomroep is geen serie. wat is dat nou voor een stomme vergelijking.

  3. Danny moest wel dood, want kan LANA niet zomaar achter laten. dus dat zou geen goede verhaallijn zijn dat hij vertrekt naar Canada en vervolgens zijn dochtertje opgeeft.

   maar ik vind idd dat het wel een rare manier is om dood te gaan. komt niet echt geloofwaardig over. maar ja het is een serie is zoiezo niet echt..

 8. ik sluit me helemaal bij jullie aan en wil niet discriminerend over komen maar waar sloeg day rare gebrabbel op doe er dan oo ze minst nog ondertiteling bij gaat het ff niet vind het steeds minder leuk om naar te kijken bah

  1. dat gebrabbel is Turks en zo heb je ook Engels wat niet ondertiteld word.
   dus niet zeuren. Kijk er gwn over heen, want het zijn maar een paar zinnetjes.

 9. Mijn man kijkt eigenlijk altijd naar GTST en ik luister op de achtergrond meestal mee, maar de laatste tijd volgde ik het eigenlijk weer, tot nu…
  Ik zweer dat ik niet meer kijk tot die 2 meiden er weer uit zijn. Het maakt de serie niet interesanter of leuker, buiten ergernis voegt het niets toe. Bovendien vindt ik die 2 rollen bijzonder bevestigend ten opzichte van hun afkomst moet ik zeggen. Helaas hebben wij tijdelijk een Aysen in de familie gehad en dat was net zo’n vreselijk typ. Als ze slim zijn halen ze die meiden er snel weer uit en maken ze er weer n goede soap van want dit is n debacle. Wij hebben dat soort “types” toch niet nodig voor de langslopende soap van NL????

  1. welke type hebben ze dan nodig ziek mens. je doet net alsof je leven eraf hangt. het zijn 2 hele leuke meiden, je kent die meiden niet persoonlijk. dit is de rol die zij oplegegd hebben gekregen en ze spelen het goed. het baart niemand zorgen dat jij niet meer kijkt. GTST gaat gwn door.

 10. Ik lees nergens iemand die fan is van die 2 nieuwe meiden.. wat verpesten ze nu goede tijden slechte tijden. Eerder had je ook wel meisjes in gtst zitten die niet nederlands waren zoals Terra.. dat waren tenminste nog normale mensen..

  1. ik ben fan van de 2 meiden. Ik ben een Moslima, maar heb geen hekel aan GTST gekregen, omdat er homo’s in spelen. Alhoewel homo’s niet toegestaan zijn volgens de ISLAM.

   waarom zie ik dan toch van die bekrompen reacties over haat tegen MOSLIMS en buitenlanders. Weet je hoeveel NL erin het buitenland wonen. het is geven en nemen, dus niet zeuren mensen.

  1. deze 2 turkse meiden zijn ook Nederlands. ze hebben alleen een Turkse afkomst naast hen NL nationaliteit. je beoordeeld iemand op zijn personage, hoe kinderachtig ben je dan wel niet. je kent de meiden niet persoonlijk in het echt, dus hoe weet je dat ze raar zijn.

   jou reactie is raar dat kan ik wel zeggen.

 11. Wat een stel achterbakse reactie’s! Het is een serie! Dat die twee meiden zo’n rol krijgen is niet hun keus! Hun spelen die personage, en ze spelen het hartstikke goed ook! En wat maakt GTST een Nederlandse soap? Er spelen niet alleen Nederlanders in… Bing (Antilliaans), Rik (deels Hongaars), Lorena (Italiaans), en zo heb je wel meerder gehad in GTST. Dus hou a.u.b. op hiermee en GET OVER IT! Mijn god!

  1. Marouan, Zoals eerder al gezegd is, iedere acteur heeft zelf de keuze om een rol te kiezen. En dat deze nu zo goed gespeeld zijn, daar heb ik een andere mening over. Het zijn geen achterbakse reacties, het zijn gewoon meningen van trouwe kijkers. Die zien hoe hun favoriete tv-programma minder leuk wordt om naar te kijken. Voel je daar zelf dan niet op aangevallen/ aangesproken met “a.ub”, “GET OVER IT” en overal een uitroep teken achter te zetten. En wie jouw God dan ook mag zijn, laat die er dan ook buiten 🙂

   1. Nou, ik vind veel reacties niet alleen maar de uiting van een mening maar hatelijk en beledigend!!

    Herptyderp
    27 februari 2012 om 8:12 pm
    Kunnen die kanker turken niet oprotten of verbranden???

    alex
    25 februari 2012 om 5:04 pm
    helemaal mee eens. We houden al genoeg rekening met dat schoren

    enz, enz.

    Verschrikkelijk hoor,misschien vinden jullie dat wel normaal, maar ik vind dat sommige rezcties echt hatelijk zijn.

    Verder ken ik genoeg Turkse meiden en die zijn helemaal niet zoals de 2 uit GTST. Ik vind Nuran en Aysen echt geen afspiegeling van Turken uit de werkelijkheid, en alle Turkse kijkers die ik ken ergeren zich aan de twee.

    1. Sarah, er staan idd uitlatingen bij die te ver gaan. Maar vindt het van GTST ook geen goed beeld om zo de samenleving neer te zetten…toch? Dat was tenslotte wel de bedoeling. En dan zijn zo’n reacties ook te verwachten. Ik kijk al bijna 21,5 jaar GTST, maar Aysen,.. ik raak gewoon opgefokt als ik er naar kijk…haar energie geeft ze wel zo door!! En of iemand dat nu wel of niet een goede actrice vindt, voor het eerst in al die jaren heb ik geen zin meer om te kijken! Wil rustig en met plezier een serie volgen,en niet vervolgens ,..denken waar komt dat opgefokte gevoel vandaan! Uit protest kijk ik voorlopig niet! Hoop dat veel mensen dit doen, zodat de kijkcijfers goed dalen! …Haal het een paar weken later wel weer in, bij programma gemist,..hahah dan kan ik de stukken van haar doorspoelen 🙂

   2. de schrijvers verzinnen een verhaal, dus niet doen alsof die meiden ervoor hebben gekozen om een rol als Moslims te krijgen. dus omdat er turkse meiden in spelen die een rol hebben als Moslimas en af en toe een zinnetje in het turks hebben word de serie minder. dat geloof ik niet. dat zijn mensen die zich bedreigend voelen door andere afkomsten en totaal niets met andere afkomsten hebben of met Turken. Er hebben velen afkomsten in GTST gespeeld en daar werd niet over gediscusseerd. bizar dit.

    ik zie nergens dat er een god bij word gehaald????

 12. Ik deel mijn mening boven mij.

  Maar ik denk toch dat de rol van Aysen van korte duur is, lijkt me sterk als ze hier mee weg komt, zij duwde hem tenslotte van de trap! En ik hoop dat Job de Jong nu eens een keer terug komt!!!!

 13. Waarom zouden er in gtst alleen maar leuke mensen zitten? In real life zitten
  Ook gemene mensen! Ik vind het goed dat ze het echte
  Leven zo goed na doen. ER HOREN OOK NARE MENSEN OP DE
  WERELD!!

  1. daar heb je een punt meid. Als GTST uit alleen leuke mensen bestaat dan is het ook niet meer spannend.

  2. Haha, toevallig. Zelfde naam! Maar inderdaad. Er horen gemene mensen te zitten in gtst. Maar ik vind dat er daar nu wel al genoeg van inzitten, en dat ze die Aysen maar gewoon eruit flikkeren. Ik wil lekker op de bank mijn soap kunnen volgen en niet helemaal overeind gaan zitten en gaan zitten schelden als die Aysen weer in beeld is.. En ja, waarschijnlijk speelt ze d’r rol dan goed als ik me zo knetterend en opgefokt voel. Maakt dan nog niet dat ik het leuk vind om naar te kijken.

   En er zijn al genoeg nare mensen daar in Meerdijk.

 14. Omg al die boze reacties. het is een serie!!
  En aysen kiest er niet voor om ‘slecht te spelen’ dat gebeurd gewoon. zijn er ook positieve reacties?!

  1. Nee dat snapt iedereen maar ze speelt ondermaats slecht ,niemand bedoeld haar rol maar dat ze gewoon geen actrice is en beter iets anders kan gaan doen.
   Haar zus is weer wel leuk vind ik want ik heb helemaal niets tegen buitenlanders hoor enneeeeeeeee Turken en zo die hier geboren zijn, zijn toch gewoon Nederlanders of heb ik het nu fout?, dus die horen gewoon in een Nederlandse soap en het gezeur over Moslim zijn snap ik niet echt want toen Sjors in de serie kwam was ze nog Christelijker dan de Paus en hoorde je niemand daarover.

   1. je hebt helemaal gelijk. mensen horen te oordelen op manier van acteren en niet op afkomst, geloof of uiterlijk.
    Mensen die hier in NL zijn geboren zijn idd gewoon Nederlanders, alleen hebben ze ouders die van een andere komaf zijn en dat autom meenemen. en ja ieder heeft zo zijn eigen geloof en dat mag hier in NL.
    goede vb van Sjors ja.

 15. Ook ik wil ff mijn ei kwijt, Ik volg GTST vanaf het begin. Ooit eens even wat minder gekeken,….maar moet zeggen dat het steeds beter werd en boeiender. Maar wat een fout om die personages er in te zetten. Heb ook echt geen zin meer om het te kijken. Het is gewoon niet meer leuk. Raak er zelf gewoon opgefokt van als ik er naar kijk. De personage Aysen, draagt echt een nare energie bij zich,..en gelukkig ben ik niet de enige die dat niet prettig vindt om te volgen!!! GTST , hopelijk schrijven jullie haar er snel uit! Lieve groet een trouwe kijker!

 16. Ps: Volgens mij was het ook de bedoeling die twee meiden er in te krijgen voor een algemeen beeld van de samenleving,…uhm…weet niet hoe ik dat dan op moet pakken als er nu al iemand zo snel vermoord isn???

  1. heb je ook weer gelijk in hahaha, tja ze maken heel origineel stereotypes ervan, Agressieve nuitenlanders (Bing en Aysen allebei helemaal gestoord) en Lucas stereotype homo die maar rondwipt en niets anders aan zijn hoofd heeft om van de ene naar de andere te springen (ik ken veel homo’s die al gewoon braaf jaren samen zijn hoor) , goh goh wat een te gekke scriptschrijvers he, raar dat jongeren zo een vertekend beeld krijgen van andere mensen in onze samenleving.

  2. HALLO HET IS MAAR EEN SERIE. DAT IS HAAR ROL. WAAROM BEGRIJPEN SOMMIGE MENSEN DAT NOG STEEDS NIET!!!!
   en algemeen beeld van de samenleving en snel een moord heeft niets met elkaar te maken. Is juist leuk dat er meteen wat spannends gebeurt. en iemand snel vermoorden heeft puur te maken met vertrek van Danny en daar hadden ze dus nu de aanleiding voor om Aysen daarvoor te kiezen.
   dus wat bazel je nou???

 17. GTST was de enigste serie zonder allochtonen erin. Het feit dat er turken in mee spelen vind ik geen probleem maar dat er weer een keer rekening gehouden moet worden omdat er 1 een hoofddoek draagt daar word ik echt misselijk van. In onze cultuur dit….ons geloof dat… kots, ik word er niet goed van. Er word toch ook niets over gezegd dat er christenen of joden in mee spelen. HOUD HET GELOOF UIT GTST, we houden al genoeg rekening met al die moslims in Nederland!!!

  1. Wat overdreven zeg.
   Er zijn wel degelijk wat allochtonen geweest in goede tijden.
   Bing is antilliaan. Lorena is italiaans.
   We hebben arthur, yasmin, terra, Che,moeder van Bing, fatima etc etc in gtst gehad.
   En er is al eerder wat over het christendom geweest.
   Een verhaallijn over de christelijke Sjors met haar prinicipes.

   1. helemaal mee eens. We houden al genoeg rekening met dat schoren onder het mom van de ‘politieke correctheid’ die ons wordt opgedrongen door de overheersend linkse media in dit land.

    We mogen tegenwoordig niks meer zeggen of we zijn racistisch; als ze iets uitvreten komen ze niet eens met de naam in de krant, maar met een vage aanduiding als ‘Tilburger’; buurten waar je met je meisje niet veilig doorheen kunt lopen worden ‘prachtwijken’ genoemd en zo kan ik wel nog even doorgaan met het opnoemen van dingen waar wij als gastheren en gastvrouwen van dat volk, mee te kampen hebben.

    GTST is een leuke serie. Een paar jaar geleden was het een tijdje minder leuk om naar te kijken en toen ging het ook minder goed met de kijkcijfers, waardoor ze bijna van de tv werden afgehaald, maar nu gaat het weer een lange periode gewoon goed. Maar dat GTST nu ook al meedoet aan dat multiculti gedoe, vind ik niet leuk.

     1. Ben ik het ook mee eens! Trouwens Bing is een Surinamer, altijd deel geweest van Nederland en waar ze ook Nederlands leren. Dat is heel wat anders. Ik zie op straat al genoeg hoofddoeken waar ik me aan kapot erger (want ze horen hier niet, laat hun cultuur in eigen land) en dan hoef ik het bij m’n favo en enige serie die ik kijk al zeker niet te zien. Dat gezeik van; die zijn hier geboren en die hebben een Nederlands paspoort, kan mij niet verrotten. Als je Nederlands bent draag je geen hoofddoek, kijk eens naar TV van 30-40 jaar geleden, ooit iemand met een hoofddoek zien rondlopen? Nu is het een standaard straatbeeld. Net als de horizon vervuiling van die kut moskee’s. Als ik in Marokko ga wonen stenigen ze mij als ik vraag of ze een christelijke kerk willen bouwen. Stelletje geitenneukers. Opdonderen en paspoort invorderen. NIks Hollanders.

     2. @ES

      Er zijn zeker wel kerken in Marokko.
      En de hoofddoek is bij moslims een uiting van het geloof niet van de cultuur.
      Trouwens, veel oude vrouwen in dorpen in zuid en oost Europa droegen/dragen een hoofdoekje, net als hier in Staphorst (in Nl droegen ze ook doekjes op het hoofd in het verleden!).
      Verder ken ik 3 Nederlandse vrouwen die Islamitisch zijn geworden, 2 ervan dragen een hoofddoek en een met het hoofddoen is niet eens getrouwd met een moslim, maar wou dat zelf zo. Wat zou je met die vrouwen willen doen dan? Die kunnen niet etrug naar eigen land, want ze zijn al in eigen land!
      Ik ben geen fan van religies, maar ik vind wel dat iedereen voor zichtzelf moet kunnen beslissen wat en hoe hun leven leven.

     3. ja hoor deel van Suriname. wat heb je dat toch weer mooi uitbedacht. ga maar lekker kapot van binnen, hoofddoekjes horen hier wel. En gelukkig zijn het heel veel Nederlandse dames en heren het hier ook mee eens, want ze bekeren niet voor niets tot de Islam. en ik denk dat dat jullie een beetje ergert, dat jullie volk zich aansluit bij de Islam. hoe meer Moslims hoe meer meerderheid. HEERLIJK!!!!

      en duik eens in de geschiedenis, want vroeger werden Christelijke vrouwen die geen hoofddoek droegen kaal geschoren. dus dat is niet waar dat er vroeger geen hoofddoekjes bestonden. HOLLAND heeft zelf om Moslims gevraagd, anders hebben ze onze voorouders niet gevraagd om het werk waar NL niet sterk genoeg voor waren te doen. zij hebben mooi wel economie van NL gered. STANK VOOR DANK HE…

      En Joden dragen ook hoofddoekjes, niet allemaal, maar ik zie ze nog wel. en die zijn toch ook Nederlanders en hebben een andere afkomst. Dus het is zeker discriminerend. Ik ben hier geboren en getochen en ik blijf lekker hier in NL wonen met mijn mooie hoofddoek en Islam geloof waar ik zo trots op ben LEKKERPUH.

      En over kerken gesproken, bezoek Marokko eens. dan zie je hoeveel gastvrijheid de Christelijken en Joden hebben in Marokko. dus ook wij zijn vrij om hier moskeen te bouwen in NL. leef er maar mee, want wij Moslims zitten namelijk overal. DEAL WITH IT.

     4. @Nederlandsemarokaanse

      Ooit al een kerk in Turkije of Marokko gezien?
      ….

      Dacht ik al!

  2. Dat Nuran een hoofddoek draagt heeft niets met het geloof te maken. Dat zei het personage ooit zelf wel in de serie. Ik meen toen Nina er een kee naar vroeg toen zei die Nuran ”dat heeft met mijn geloof te maken” wat niet waar is eigenlijk.
   Er zijn genoeg moslima’s die helemaal geen hoofddoek dragen of boerka.

   1. Hoofddoek heeft wel met geloof te maken. het is net als Christelijken waar niet iedereen zich aan de regeltjes houd, zoals sex voor het huwelijk. daar houden Christelijken zich toch ook niet allemaal aan. dat heb je ook bij Moslims. Ieder persoon interpreteerd Islam op zijn eigen manier, terwijl er maar 1 manier is. Dus niet iedereen doet het even goed en daarom zie je de ene wel met een hoofddoek en de ander niet. en iemand met geen hoofddoek hoeft niet persee een slecht persoon te zijn, want die kan wel weer andere dingen goed doen, zoals vasten of bidden.

  3. Gooi dan ook Sjors uit de serie want als haar een drol dwars zit loopt ze vanaf dag 1 met haar bijbel te zwaaien en dat is ook geloof !,
   Maar de twee Turkse dames is geen slimme zet van de schrijvers (Ysen dan want ik vind het meisje met de hoofddoek eigenlijk wel leuk)

  4. nou nee hoor. in GTST hebben altijd wel allochtonen gespeeld. wat bazel je nou. dan ben je geen echte fan, want jaren geleden hebben er een aantal andere afkomsten gespeeld in GTST. waar zie jij rekening houden joh????
   Nuran draagt in het echt geen hoofddoek, dus zij hebben die rol voor Nuran zo bedacht dat mensen daar in GTST met haar rekening moeten houden. daar heeft ze niet zelf voor gekozen. en eigenlijk merk ik nergens dat ze rekening met haar moeten houden???

   wat heeft Moslims met GTST te maken joh? WE houden genoeg rekening met Moslims??? IK ZIE HET!!!!! we hebben hier nou eenmaal veel Moslims in NL en daar ben ik blij mee. betrek dat aub niet bij GTST, want dat is onzin.

  1. Ja man!! Maar opzich, eerst moet Nuran nog even voor zichzelf opkomen ofzo, anders vind ik het ook niet leuk… Want nu is ze wel heel stil, ze moet nog haar hoofddoek afdoen, dan mag ze weg xD

 18. Ik vind ook dat Aysen en Nuran niet veel toevoegen aan de serie, behalve dat hun personages gebruikt worden om Danny uit de serie te schrijven. Verder vind ik ze ook behoorlijk irritant, maar dat heeft niets met hun afkomst of geloof te maken. Bing is de laatste tijd ook irritant en Anton met zijn moves naar Maxime is ronduit walgelijk. Gtst heeft een opfrisbeurt nodig!

  1. Dat gedragvan Anton slaat inderdaad al helemaal nergens op, dat kwam ook uit de lucht vallen zonder enige reden. dat het een uitvlucht is om niet te denken aan de dood van Edwin is duidelijk, maar dit slaat nergens op. Vind het zielig voor Bianca.

 19. best grappig dat iedereen zegt dat niemand voor die rol ‘gekozen’ heeft.. natuurlijk kiezen ze wel voor een rol! denk is na.. ze zijn niet gedwongen ofzo.. ze weten toch gewoon wat voor personage ze gaan spelen. wahaha, daarom zijn het acteurs.. en als ze het niet willen, doen ze het niet.
  en, inderdaad, ik vind het ook een kutwijf, net zoals de rest.. dus.. blijkbaar speelt ze haar rol best wel goed niet waar? want dat is denk ik de reactie die ze willen krijgen. en dat is ze gelukt. en dat iedereen zegt dat ze niet meer gaan kijken is natuurlijk onzin.. want dit maakt het alleen maar spannend, en die frustratie is ook wel is grappig toch.. gtst heeft jaarlijks wel een keer een frustrerend moment dat het niet meer leuk is, of saai, of what so ever.. is toch leuk man. ontspan, en kijk gewoon.. en dat het een serie is.. klopt helemaal.. maar dan mag er toch nog wel lekker over gediscussieerd worden.. af en toe zijn nutteloze discussies ook heel erg fijn hoor.. in de serieuze wereld van tegenwoordig.

  1. Het lijkt mij juist te gek om een rol van een heuse bitch te spelen, waardioor heel nl een hekel aan mij gaat krijgen. Geeft mij weer een voldoening dat ik het goed gespeeld heb.

  2. Noueeeeeeeeee, sinds maanden lopen de kijkcijfers dus terug voor GTST dus er gaat iets fout na de dood van Edwin en de introductie van de twee nieuwe meisjes.
   Deze week heeft de dood van Danny dus een terugloop gehad in kijkcijfers en dat betekend dat het de mensen niet meer kan schelen wat er gebeurd door alle onzinnige verhaallijnen en karakters.
   We gaan weer terug naar aflevering 1 van GTST : slechte scrips en hele matige acteerprestaties en dan vooral van Bing die niet kan articuleren en Aysen die als een robot haar tekst opzegt (misschien gaat dat nog verbeteren maar ik vrees dat ze geen talent heeft).

 20. edwin dood… ron dood… rosa dood…..danny dood…..binnenkort is het moslimdijk ipv meerdijk.
  En ja idd het is maar een serie……maar wel een serie waar heel veel nederlanders graag naar keken en waar nu heel veel mensen geen zin meer in hebben. Aan de schrijvers….zet er op zn minst ondertiteling onder als ze in het turks iemand lopen uit te schelden.

  1. hahahha laat me niet lachen met je onzinnige reactie. omdat er 1 personage in speelt die als Moslima speelt in GTST zeg jij gelijk Moslimdijk. ik heb nog nooit zo een dom reactie gehoord. Weet je hoeveel Nederlanders met andere afkomsten en allochtonen kijken naar GTST. heel mijn familie kijkt naar GTST.
   ondertiteling moeten ze dan maar ook bij Engels doen????

   oh oh oh waarom zijn mensen zo geobsedeerd door die 2 leuke meiden.

 21. Waarom vinden jullie Maxime walgelijk?, ik zou haar best een beurt geven hoor. Anton js een geluksvogel. Die Aysen mag dan wel slecht acteren masr ze is wel een lekkerding.

 22. Wat een achterbakse reacties damnn en dat alleen maar omdat ze turks zijn en hun rol fantastisch spelen!! ondanks al deze negatieve reacties blijven jullie tog gewoon kijken!

 23. @ Alle mensen die vinden dat Aysen slecht geacteerd is; wat een bullshit, ze doet t heel erg goed, zowiso beter dan Nuran. Het is een k*twijf, maar dat zet ze wel goed neer…

  En meerdijk moslimdijk gaan noemen en dat soort kinderachtige reacties; diep triest….

 24. Stoor me enorm aan die twee turkse zusjes. Sinds zij meespelen merk ik dat ik het minder erg vind dat ik te laat inschakel… Dat turks praten gister heeft het nog onaantrekkelijker gemaakt. Liever een halve Danny dan die 2…. pffff

 25. alleen maar gezeik over die 2 turkse meiden

  newsflash; als het niet deze 2 meiden waren, dan waren het er wel 2 andere …, die turken zouden erin komen wie het ook mocht zijn.. voor de rest van jullie gezeik moeten jullie echt bij de schrijvers zijn

 26. Omg ik snap al niet dat ze Edwin dood hebben laten gaan maar nu ook Danny NEEEEEE
  stuur hem dan naar het buitenland ofzo maar dit had ik echt niet verwacht

 27. Tja Danny, je bent een rund als je met Moslims stunt.
  Eerst wordt je in een taal uitgescholden die je niet eens verstaat en vervolgens… vervolgens leef je niet eens lang genoeg meer om een woordenboek erbij te pakken.

 28. Ik hoop wel dat Lieke (Charlie) even terug komt voor de begravenis anders faalt gtst wel heel hard! Dit geldt ook voor Joke (Maria) die even naar Meerdijk kan komen..

 29. Die twee mutsen moeten eruit, wat zijn ze irritant en wat halen ze de serie omlaaag….aan de andere kant het laat wel zien hoe hypocriet de islam wel niet is…..

  1. ja ben het eens met je nu komt de waare aard van de turken naar boven.zo zijn ze ook in het echte leven.bij alle misdrijven inbraken zijn altijd getinte lui weg met dat soort uit gtst

  2. weer Islam erbij halen. Geloof heeft hier niets mee te maken dom wijf. En spreek de Islam aub niet uit, want dat is het niet waard. acteren en Islam staat los van elkaar.

   waarom haal je de Islam bij. wat heeft Islam dit keer weer gedaan.

 30. Zowel Joke als Lieke zullen niet terug komen voor de begrafenis van Danny, anders was dit al bekend gemaakt. Vind het trouwen heel raar!

  Job de Jong moet terug!!!! En Aysen moet eruit!

 31. Die reacties van ”De actrice van Aysen is een goede actrice want iedereen haat haar” nou ehm, ik haat haar juist omdat ze zo slecht acteert. Echt het niveau van GTST gaat qua acteerwerk zwaar achteruit.. Als ze zo door gaan gaan de kijkcijfers weer heel erg omlaag want ik heb ook vaak geen zin meer om te kijken, en ik hoor van meerdere mensen dat ze dat ook hebben! GTST: Open your eyes!

 32. Ik stuur een mail naar GTST.
  – over waarom Edwin en Rosa eruit moesten
  – over de irritante personages (Aysen, Bing en Nuran)
  – een tip geven om oude personages erin te doen (om meer familie van personages erin te doen), e.v.t. Een nieuw personage (halfbroer van Lorena), een goede acteur moet het dan zijn.

  Wat vinden jullie ervan?

 33. Ik vind jullie reacties stom, om de reden dat deze meisjes turks zijn. Ik vind ze namelijk gewoon heel goed acteren. Nuran vind ik iets beter dan Aysen. Jullie zuren dat de kijkcijfers achteruitgaan, maar de kijkcijfers zijn gewoon goed. Ik vind jullie reacties gewoon nergens op slaan

  1. eeeeeeeeeeeeeh de kijkcijfers lopen inderdaad flink terug hoor staat in de krant, na het vertrek van Edwin en de ongeloofwaardige verhaallijnen met de bijbehorende slechte acteerprestaties (ja helaas daar hoort Aysen bij) zijn er heel veel fans afgehaakt.
   Er gebeurd gewoon niets meer normaal in Meerdijk en alles is net iets te extreem geworden.
   Maar ze doen maar eigenlijk, over twee jaar halen ze GTST toch van de buis dus het moet om zeep geholpen worden zodat niemand klaagt als het verdwijnt….

 34. Die 2 zusjes zitten er net in ze moeten nog wennen. ik weet zeker als Nuran en Aysen een maand of 2 erin zijn dan piepen jullie misschien wel anders. Jullie deden ook zo over de Familie Bouwhuis toen ze er net in kwamen toen waren er ook allemaal negatieve reacties maar even later was het heel anders toen waren ze perfect. Ik vind Nuran erg lief en Aysen die is juist beschermend tegenover haar zusje maar dat kan ook wel eens mis gaan.

 35. Dat Danny eruit is is opzich oke, maar de manier waarop was wel een beetje voor spelbaar en net iets te overdreven .. aangezien je overal hoort: ‘danny is nooit zo’
  En de 2 nieuwe meiden Noeran en Aysen.. Ik vind ze allebij niet altijd even goed acteren, maar ze zijn ook net begonnen.. En ik hoop dat noeran een iets ander karakter gaat spelen.. En aysen vind ik wel tof! soms een beetje overdreven hoe hard ze is!
  Ik vind het wel leuk dat we een andere cultuur in de serie hebben! Maar vind het nu ook wel een beetje klaar met al die doden .. straks sterft heel meerdijk uit ..

 36. – Bing is een irritante persoon
  – Nuran gedraagt zich als een klein kind
  – Aysen is een meid die meteen iemand pakt na 1 dingetje. En ook een moordenaar

 37. WWatWWat een belachelijke reacties…. Help! Er zitten turken in de serie!! Maar heyyyy, in het echte leven durf ik mijn bek niet open te doen, maar nu zit ik veilig achter internet en kan ik mijn racistische waffel wel open trekken. Heel zielig… Ik vind het best een goeie beslissing om ze in de serie te stoppen. Dat bewijzen jullie maar weer eens. WOphef hierover zorgt alleen maar dat er meer mensen gaan kijken. Aysen is helemaal geen bitch, ze is alleen recht door zee, een tikkeltje irritant misschien, en volledig trouw aan haar zus. Een mooie rol als je het mij vraagt… En nuran speelt het gekwetste meisje dat al heel veel heeft meegemaakt en hierdoor haar geloof heeft opgepakt. Danny hing de klootzak uit, hoewel ik het jammer vind hem nu niet meer regelmatig met of zonder shirt door het beeld te zien wandelen. Maar doe even normaal met die kortzichtige opmerkingen die zo makkelijk op internet te zetten zijn. Nergens voor nodig. Ik blijf lekker kijken, en van mij mogen Aysen en Nuran lekker blijven.

 38. http://www.youtube.com/v/_JfmReA8-qo

  Hierin is ook te zien dat gtst al eerder de kijker heeft kennis laten maken met ” een andere cultuur” Het is geacteerd, het geven geen echte moslims weer. Zelfs ook geen echte “Nederlanders”. Alles is uitvergroot en overdreven, waardoor er dus ook discussies over gevoerd worden en mensen het leuk vinden om naar te kijken.
  Ik ben het er wel mee eens dat Nuran en Aysan nog even moeten inkomen, want ze spelen inderdaad minder goed dan de andere acteurs, maar joh al doende leert men. Dat zag je aan de rol Charlie ook. Straks piept iedereen weer dat zij er juist weer niet uit mogen, dus de schrijvers doen het slim.

 39. De mensen die GTST kijken als `trouwe` kijker, zijn al net zo erg als al die oranje supporters die ineens geen support meer geven zodra ze verliezen.

  Zielig hoor.

 40. Aysen moet eruit zo simpel s het en dan ook nog Turks praten krijgen we dadelijk ook pols ? Afschuwelijk laten we het lekker bij het Nederlands houden nuran is wel oké die mag blijven maar aysen niet please gtst. Haal haar uit de serie

 41. Jeetje, ik ben diep teleurgesteld in de reacties die ik hier lees. Alleen maar geklaag over Aysen en Nuran. In het dagelijks leven hebben we toch ook te maken met Allochtonen? Waarom word er nu ineens gezegt dat Gtst een Nederlandse soap is, je moet wel heel erg dom zijn om dit argument te gebruiken. Als je, je irriteerd aan de personages in Gtst dan ga je toch lekker naar een andere soap kijken? Niemand verplicht je om er naar te kijken, en ik zou het zeer jammer vinden als Gtst de 2 meiden er uit gaat halen omdat er een paar Hollanders zijn die het anders niet meer leuk vinden. Dit zegt eigenlijk heel veel over hoe hypocriet een aantal Nederlanders zijn zeg.. Nederland is nou eenmaal een multicultureel land so deal with it. Als het 2 Hollandse meiden waren zou het zeker niet erg zijn? Triest..

 42. Wat een geklaag over Aysen en Nuran, de schrijvers van GTST kunnen niet heel Nederland hun zin geven. De een wil dit, en de ander wil dat. Ik zou zeggen kijk er gewoon niet meer naar als het je tegenvalt. We leven niet meer in het jaar 0 maar in het jaar 2012, waarin er veel allochtone mensen in nederland wonen.

 43. Omg wat een reacties zeg! Als je t niet leuk vind KIJK DAN GEWOON NIET en hou erover op zeg.
  Genoeg mensen die het hartstikke leuk vinden dat de twee Turkse meisjes in de serie spelen incl ik! T zijn hele leuke meiden en ik vind dat ze het ook goed doen.

 44. Ze zeggen dat buitenlanders schijnheilig zijn en daarom onder andere worden gehaat, Nuran draagt een hoofddoek, heeft een one night stand gedaan, raakt zwanger(niet getrouwd) en heeft een abortus gepleegd, word verstoten uit het gezin. Aysen, neemt wraak, doet wat niet mag, pleegt een moord,. op deze manier geven ze juist het verkeerde voorbeeld! ze moeten laten zien dat ze juist niet zo zijn als Mensen beweren maar hun echte ik laten zien. gtst laat ze de rol spelen zoals mensen (die al een hekel hebben aan buitenlanders) hun zien! gtst had hier beter over moeten na denken of de meisjes hadden het niet moeten accepteren,. uit eindelijk blijft het inderdaad een serie maar op deze manier word het alleen maar erger.

  1. Ik ben hier helemaal mee eens!

   Ik ken een aantal turkse mensen die gewoon heel vriendelijk zijn en waar niks op aan te merken is.. Maar over het algemeen hoor je veel slechte dingen over dit cultuur. Kijk maar eens naar opsporing gezocht, 90% van alle gevallen zijn getinte mensen. Hiermee wil ik niet zeggen dat blanke mensen geen kattekwaad uithalen (want die zijn er ook!) maar over het algemeen hoor en zie je vaak dat criminaliteit door buitenlanders gebeuren.. En dit wordt bevestigd door het gedrag van Aysen..

   Ik heb niks tegen buitenlanders,, maar ik heb iets tegen mensen, zowel nederlanders als buitenlanders, die van een mug een olifant maken en met onrecht kattekwaad uithalen..

   En wat ik eigenlijk wel grappig vind: Over Ludo hoor je nooit niets.. Terwijl hij ook voor elk klein dingetje meteen wraak neemt..

   1. ”over het algemeen hoor je veel slechte dingen over dit (moet deze zijn, het is de cultuur) cultuur” (de Turkse bedoel je neem ik aan, of de ‘buitenlandse’)….en dan zeg je ” Kijk maar eens naar opsporing gezocht, 90% van alle gevallen zijn getinte mensen. ” Je constanteert aan de hand van de merendeels getinte boeven bij Opsporing gezocht dat de Turkse cultuur negatief is?? Niet alle getinte mensen zijn Turken en niet alle buitenlanders of getinte mensen behoren tot dezelfde cultuur.

    1. Ik heb me inderdaad niet duidelijk uitgesproken over wat ik over getint versta,, maar daar bedoel ik inderdaad de turken, marokkanen etc. mee.

     Maar ik heb het gevoel dat je mijn woorden verdraaid. Jij zegt dat ik constateer dat de turkse cultuur negatief is. Dan heb je me niet goed begrepen. Wat ik probeer te zeggen, is dat veel mensen een verkeerd beeld over buitenlanders hebben (door het slechte nieuws op TV, kranten etc over hun) en dat dat beeld ook in gtst wordt laten zien, zodat mensen dit incorrecte beeld blijven behouden. Er zijn natuurlijk ook heel veel buitenlanders die zich wel correct gedragen en die wel vriendelijk zijn.. Maar daar hoort Nederland bijna niks over (want daar is niks aan om over te vertellen in de kranten etc).

     Wat ik wil zeggen: GTST laat zien hoe de meeste mensen over andere culturen etc denken, omdat de mensen niet beter weten. Dus niet hoe ze werkelijk zijn!

     Om mijn antwoord hierop te bevestigen maar dan met Homo’s.. Lucas is het stereotype homo (ik vind het persoonlijk een super leuk personage!), dus dit beeld blijft bij mensen zo bestaan.. Later zagen we Edwin en Ron, zij zijn geen stereotype homo, dus zo krijgen de mensen thuis te zien hoe het OOK kan! 🙂 Zo zorgt GTST ervoor dat het grootste deel van Nederland respect krijgt voor homo’s (Nederland was niet voor niets teleurgesteld in de dood van edwin)

     Snap je me?? 🙂

   2. he luister meid met je 90% van de gevallen buitenlanders. je vergeet niet dat de meesten Hollanders in het nieuws bekend zijn ivm pedofiel, verkrachting en kindermoord. als het buitenlanders zijn dan zijn het echt niet alleen Turken of Marokkanen. de meesten zijn polen, bulgarije en roemenie enzo. vooral met dat skimmen enzo.
    en ook heel veel anitilianen doen aan inbraak en moord enzo.

    90% ERG OVERDREVEN MEID.

    1. Oke,, misschien is 90% wel een beetje overdreven,, maar het zijn wel veel buitenlanders..

     En ik wil ook echt niet zeggen dat nederlanders de liefste mensen zijn. Want dat is natuurlijk niet! Dat heb ik hierboven ook al gezegd.. Maar opzich is het wel logisch dat je je eigen cultuur/land verdedigd toch? (Daar is toch niks mis mee hoop ik xD)

     Ik probeer te zeggen waarom de meeste mensen zo neerbuigend zijn naar buitenlanders.. (En dan praat ik vooral namens de mensen uit mijn omgeving).

     Maarja;) Ik bedoel het goed,, en ik respecteer mensen hoe ze zijn. Maar soms word je gewoon niet zo goed begrepen.. Mensen kunnen dingen anders opvatten als ze het lezen, dan wanneer ze het horen..;)

     1. Ja maar de meesten menzen zien buitenlanders alleen maar voor Marokkanen en Turken. Maar weet je wel hoeveel polen, Bulgaren, Armenen bij opsporingverzocht te zien zijn en vergeet ook niet de donkerden mensen zoals afrikanen, antilianen en Surinamers.

      En NL zijn idd niet de liefste mensen, want kijk maar naar al die hooligans ivm voetbal enzo. vandalisme en gevechten enzo. Bizar om aan te zien.

      En dan probeer ik hiermee te zeggen dat alleen die buitenlanders die het niet goed doen vergeleken worden met mensen die het wel goed doen. er zijn zat mensen die het goed doen en dan toevallig zelfde afkomst hebben. DAT IS GENE GOEDE DENKWIJZE.

      Ik kan niet tegen mensen die tegen buitenlanders neerbuigend zijn, maar ondertussen wel naar Turkije, Egype en Marokko gaan bijv. wel buitenlanders haten, maar wel het land opzoeken. RAAR!!!!!

      maar ik begreep je idd verkeerd en dat komt door het beeld dat ik van vele mensen heb die ook dit soort uitspraken hebben.

      en buitenlanders is geen woord voor mensen die hier geboren en getogen zijn, ookal hebben ze een andere afkomst. het blijven Nederlanders. ik zie een buitenlander alleen als iemand hier in NL niet is geboren. vaak weten mensen het verschil niet.

 45. ik vind het best erg wat er is gebeurt met danny
  toch vind ik het een beetje dom dat juist 2 turkse meiden zijn
  er word al genoeg buitenlanders gehaat
  waarom zou je daar nu even nog op drukken?

 46. och wat een acties haal die otjes er maar meteen eruit of wil GTST uitbreiden naar de turkse omroep (TRT) bah bah bah en ook nog in een andere taal schelden!

  ik kots gewoon van die walgelijke 2!

  maar 1 ding geluk want als hoofddoek verbod komt is dat over HAHAHA

  1. Als je denk dat dat verbod er komt, dan ben je gek. Dan mogen de vrouwen uit Staphorst hun doekjes ook niet meer dragen…Of zij juist weer wel, omdat ze Nederlands zijn?

  2. hoofddoek verbod komt er niet, want dan krijgt NL te maken met al die Islamitische landen die nu vriendjes zijn met NL. bijvoorbeeld Marokko.

   we hebben nu wel door dat jij ook 1 van de haters bent. Ik kots van jou reactie. GROW UP.

   1. Waarom kots jij van deze reactie? Iedereen heeft in Nederland vrijheid van meningsuiting. Jij geeft ook steeds jouw ongezouten kritiek op anderen, dus dan mogen anderen dat ook op jou. Niet iedereen in Nederland is blij met de buitenlanders en dat mag best gezegt worden hoor.

 47. Van mij mogen die turkse trutten er ook uit.
  De leuksten gaan eruit en we krijgen er baggerturks voor terug, erg jammer!!!!!!!!!!!!

 48. Heel, heel heel jammer dat deze acteur besloten heeft te willen stoppen. Ik heb altijd erg veel genoten van Jan Kooijman als Danny de Jong en ik hoop dat hij veel plezier haalt uit zijn toekomst plannen. Ik hoop dat we nog afscheid kunnen nemen van Danny de Jong. Tot nu toe hebben we hem niet echt veel gezien na zijn val.

 49. En ik vind dat iedereen die zo neerbuigend en discriminerend doen over de twee Turkse meisjes hun mond moeten houden. Scheld in het echte leven maar wat Turkse mensen uit, dan krijgen die gene gelijk terechte klappen. Jullie moeten mensen niet afkraken alleen maar vanwege een hoofddoek of omdat ze een bitch zijn. Ik vind die Aysen ook een bitch, maar dit moet ze nou eenmaal spelen en dat doet ze goed. Ik heb een vrouwelijke collega en die is ook Moslim en ook af en toe zo’n bitch als Aysen.

  1. Hahahaha!!! Wat een domme reactie. Ik heb in mijn leven al heel wat Turken en Marokanen uitgescholden en tevens in elkaar gebeukt. Als je ze maar hard genoeg slaat dan binden ze wel is mijn ervaring. Dan krijgen ze ineens wel “respect” voor je.

 50. Damn wat een gezeik zeg het enige waar jullie over zeuren
  Is dat er twee turken in gtst spelen.. Kom op man zo zie je maar weer wat het denkbeeld van de meerderheid van de hollanders is..

  Vind wel dat de serie onwijs achteruit is gegaan nadat Er een paar weg zijn en allemaal dood en nu ook weer danny

 51. De meeste hier zijn echt een stel tering moffen! Met hoofddoek hoort hier niet :s jezus wat boeit het jullie jullie hoeven het zelf niet te dragen!!

 52. Jeejtje wat een hatelijke reacties. Ik was vergeten hoe een groot deel van de Nl-ers eigenlijk nacionalistich en rasistich is. Foei. Anderen respecteren en niet haten is niet ‘politiek correct’ maar etisch en menselijk.

 53. beetje jammer is het wel. het valt me wel op dat de inspiratie van de schrijvers na 20 jaar gtst op is. de dood van edwin vond ik al een slappe zet, en nu danny weg, geen hoogtepunt. hopen dat er behalve ´slechte tijden´ ook nog goede aankomen, anders kunnen ze de naam beter gewoon meteen veranderen. over de top dit, met al die moorden, doden, miskramen en zwangerschappen. drama was het altijd al, nu wordt het onwerkelijk. jammer. keek altijd met veel plezier naar de serie en nu neit meer.

 54. Het is helaas geen aanwinst deze nieuwe dames,niet omdat ze truk zijn maar omdat de karakters slecht zijn.Ze komen niet echt geloofwaardig over.
  Dom gansje met haar stomme hoofddoek ,Nina doe er wat aan:)
  En helemaal de slecht geacteerde zogenaamde politieagent….Aysen ……wat een flop,deze dames aan het woord, ik klik dan ook gelijk weg!
  GTST maak de serie leuk en weer gezellig,maar dit is een regelrechte aanfluiting!Jammer voor Danny dat die door zulke slechte karakters dood moest gaan,hij had een betere dood verdiend!

 55. Triest en kansloos hoe jullie praten over deze nieuwe Turkse actrices. Vergeet niet dat we in 2012 leven. gtst is een serie waarin dagelijkse verhaallijnen voorkomen. Allochtonen horen daar nu eenmaal bij net als helaas de vele sterfgevallen. Ik neem aan dat jullie met de tijd mee willen gaan. accepteer dit dan ook! zo niet, dan is er vast nog wel een geschikt programma te vinden op omroep max!

 56. echt triest hoe jullie praten over de turkse meiden in je dagelijkse leven komen jullie toch ook allcohtonen wat een gezeik een kinderachtig

  1. Ja jammer genoeg wel. Ik heb die allochtonen niet naar Nederland gehaald, dus ik accepteer ze ook niet. Nederland is voor de Nederlanders!!!

 57. quote:
  Herptyderp
  27 februari 2012 om 8:12 pm

  Kunnen die kanker turken niet oprotten of verbranden???

  Weet je dat je opgepakt kan worden voor publieke discriminatie? Ik geloof dat de moderators van deze site es ff een ip check moeten gaan doen en aangifte wegens haatzaaierij en discriminatie…

  1. Helemaal mee eens, dit soort dingen zouden gewoon moeten worden aangegeven… het gaat gewoon veel te ver…
   Op z’n minst een IP-ban en bij terugkomst en nogmaals discrimineren gewoon aangeven die kortzichtige mensen.

 58. Ik vind het echt schandelijk hoe sommige mensen praten over de ‘allochtonen’ in gtst. Ik volg ook al 12 jaar gtst, en ik vind de serie echt niet ‘minder leuk’ omdat er twee nieuwe personages inzitten (er zijn immers zat verhaallijnen). Niet alle personages kunnen je liggen, dus deal with it. Ik vind veel reacties ontzettend kortzinnig. Anders gaat iedereen zich even druk maken om èchte dingen, en niet om een serie.. Je kunt met elkaar discussiëren tot je een ons weegt, maar je veranderd er allemaal niets aan……

 59. Het gaat mij er totaal niet om dat de twee nieuwe actrices turks zijn, niks mis mee, maar ook ik vind dat de sfeer in de serie afschuwelijk is geworden sinds ze meespelen.  Een serie heeft good guys en bad guys nodig, kijk naar Ludo, maar op één of andere manier is de sfeer die vooral Ayse overbrengt écht heel negatief en naar, lijkt het verder te gaan dan alleen acteren. Het is geen ontspanning meer om te kijken en ik kijk er al bijna vanaf het begin naar, ik heb nooit zo’n afschuwelijke sfeer gevoeld. Ludo doet ook vaak afschuwelijke dingen, en toch is dat anders. Een serie heeft “spanning” nodig, maar de spanning die er nu is lijkt te echt door de uitstraling van vooral Ayse. Ik hoop echt dat de twee dames gauw weer uit de serie vertrekken, anders zou het kunnen gebeuren dat ik voor het eerst sinds ik de serie volg stop met kijken.
  Ook vind ik het écht niet leuk dat Danny nu weg is, en waarom nu alwéér iemand dood. Ze hadden hem beter op wereldreis ofzo kunnen sturen, dan had hij ook af en toe nog eens terug kunnen komen.
  Maar wat mij dus betreft, schrijvers van GTST, alsjeblieft, haal die twee meiden eruit en kom ook weer eens met góede tijden, want die zijn al lange ti jd ver te zoeken, de serie moet tenslotte ook ontspanning blijven en dat is het nu niet meer.

 60. Ik vind de reacties over de ‘sfeer’ van de serie erg overdreven, sorry dat ik het zeg.. Maar het is een serie, maak het vooral niet allemaal echter dan het is. Ook zie ik meerdere mensen hun woordje doen naar de schrijvers van gtst. Ik denk dat dat een beetje verspilde moeite is, want die schijvers hebben echt wel wat beters te doen dan alle reacties van de gtstfanclub-site te volgen.. Als men er zo’n moeite mee heeft, zeg ik: zet het geluid lekker op stil zodra er personages in een bepaalde verhaallijn aan bod komen waar je moeite mee hebt, en zet het geluid weer aan bij de personages en verhaallijnen waar je wel naar wilt kijken 😉 En neem vooral alles wat meer met een korreltje zout!

 61. Ik vind dat de schrijvers oude personages erin moeten doen voor een vaste rol of Recurring rol. Niet dat ze na een half jaar vertrekken. Ik vind dat alleen Nuran iets toevoegd aan de serie van die 2.

 62. Ik ben het wel met Helen eens. De serie holt achteruit. In een korte tijd zijn de volgende personen verdwenen: Charlie, Nick, Valentijn, Edwin, Ron en Danny.

  En die Turkse meiden zijn zeker geen aanwinst want laatst werd er zelfs nog in het Turks gevloekt in café “De Koning”. Ik heb geen idee wat er toen gezegd werd, en dat terwijl het een Nederlandse soap is. Ayse brengt i.d.d. een hele negatieve sfeer want ze is corrupt, brutaal, intimiderend enz. Ludo is ook geen lieverdje, maar die heeft ook zijn leuke en goede kanten. Van Ayse zie ik vanaf het begin af aan alleen maar negatieve dingen en dat begint te ergeren. Nuran is gelukkig anders want die laat gelukkig wel haar goede kanten zien. Ik hoop dus dat Ayse wordt opgepakt wegens moord op Danny en hierdoor in de cel (lees: uit de serie) verdwijnt.

 63. wat een klote wijf die aisha waarom is die leuke danny en die edwin eruit..voor dit soort shit types..heel Nederland fuckt zich hierover op! Nou gtst willen jullie meer kijkcijfers haal dan die turke of mokros eruit;) En het is niet discriminerent bedoeld:P

  1. Aisha? Aysen bedoel je.
   Nederland fuckt zich hierover op? Nee hoor, alleen wat mensen die online een grote bek hebben 😉
   Turkse of Mocro? Turkse
   Niet discriminerend bedoeld? Oh het lijkt alleen maar zo

  2. je weet haar naam niet eens internet rambo, shit types hahahhaa
   en nee heel NL fuckt zich niet op, het zijn alleen een paar mensen hier op fanclub die geobsedeerd zijn en er niet tegen kunnen dat dat deze 2 leuke dames een rol hebben gekregen in GTST wat ze goed doe. erger je eraan dan kijk je toch niet, wat een nonses om niks.

   en GTST heeft al meer kijkers en dat zal echt niet gaan veranderen omdat 2 turkse meiden erin zijn komen spelen. NEE JE MAAKT ZEKER EEN GRAP, MET JE IS NIET DISCRIMINEREND BEDOELD HAHAHAHA!!!!!!!

 64. hoi,

  ik wil graag gtst afleveringen terugkijken toen raynor er nog in zat.
  sommige kan je zien, maar lang niet allemaal kan ik meer terugvinden. jammer. en rtl heeft ze geblokkeerd. ok, snap ik, maar dan moet je ze op de gtst site toch terug kunnen zien en daar kan je ze niet eens meer vinden. wie weet waar je alles van lucas en edwin terug kan zien.

 65. Ik mis nog steeds het Ludwin verhaal dat zo abrupt uit de serie werd gehaald. Wat ik nu tegenwoordig zie vind ik lang zo goed niet meer. Ik ben ook geen vaste kijker meer van GTST. Ik kijk af en toe naar een shortie en als die me niet aanstaat ga ik om 20.00 uur naar het journaal kijken i.p.v. GTST.

 66. Ik vind het wel jammer dat GTST nu weer met overspel bezig is(Anton,Bianca), alhoewel dat ook al een heel verhaal was bij de familie Huijgens! Verder was het opzich wel een leuke verhaallijn geweest dat Danny iets met Nuran heeft gehad, en dat ze abortus had laten plegen, maar jammer dat Aysen het op zo’n manier weer verpest door Danny te vermoorden e.d. Wat overigens te danken is aan de schrijvers van GTST!

  Deze twee dingen, met het feit dat er ontzettend veel mensen in GTST overlijden de laatste 2 maanden, vind ik erg tegenvallen!

  Bing is/was een ontzettend arrogante kwal, vooral met dat verhaal Bram! Ik hoop dat ze hem weer zoals eerder neer zetten. Jammer van de rol wanneer hij zichzelf zo gedraagd, dan kunnen ze hem er beter uitschrijven. Hetzelfde met Aysen!

  Voorheen keek ik alle GTST afleveringen terug (v.a aflevering 1) en merk dat ik het toen een veel leukere soap vond.. Vooral toen Arnie en Peter Kelder er nog inspeelden!

  Wanneer ik voorheen om 20.00uur ergens heen moest vond ik dit verschrikkelijk, en nu maakt het me helemaal niets meer uit..

  Het verhaal Lorena en Jack vind ik overigens hélemaal geweldig!!

 67. @Sanne

  Lieke en Jan hebben er zelf voor gekozen om weg te gaan bij GTST, en het zat er toch aan te komen dat deze twee namen dit jaar en anders volgend jaar de handoek in de ring zouden gooien. Sommige blijven gewoon niet voor altijd jammergenoeg. De soap is 3 jaar geleden alweer Sabine Koning en Wilbert Gieske kwijt geraakt, en toen dacht ik ook wat moet er nu van komen maar veel maakte alles goed. En aan de Turkse meiden moet ik wennen, alleen Nuran vind ik wel goed spelen, Aysen hakkelt vaak nog en komt wat houterig over en ze moet niet Turks gaan lopen vloeken dat vind ik gewoon niet kunnen.

 68. Als die 2 Turkse meiden nou gewoon blijven en dat ze Martine Hafkamp en Robert Alberts bij de huidige cast terug doen met misschien Linda of Remco dan is de serie voor mij helemaal compleet. en is het weer spannend.

 69. wat een reacties zeg. Iedereen is vrij zijn mening te uiten, maar dit gaat wel verder dan een mening. dit is gewoon discriminerend. En over dat gebrabbel dat is de Turkse taal, zo heb je ook de Engelse taal die ook niet ondertiteld word. dus wat zeuren jullie mensen. het is maar een serie, HET IS NIET ECHT!!! sommige mensen doen net alsof hen leven eraf hangt. Toevallig zijn het 2 Turkse meiden die hen personage best wel goed spelen, af en toe denk ik wel kan beter. maar dat heeft niets te maken met hen afkomst. En er word hier gesproken over MOSLIMS. wie weet zijn deze 2 Turkse meiden in het echt geen Moslims en hebben zij die personage alleen in die serie gekregen. En er word hier gesproken over BUITENLANDERS???? Deze meiden zijn hier misschien wel geboren en getogen, en dat maakt hen gewoon Nederlands. net als ik en alle anderen die hier in NL zijn geboren. hen ouders zijn van Turkse afkomst en daar neem je geen afstand van, dus heb je daarnaast automatisch een Turkse afkomt.

  Hou op met die hypocriete reacties over buitenlanders en Turkse wijven, want als ik me goed kan herinneren hebben er heel wat mensen in GTST gespeeld met een andere afkomst. Dus wat zit jullie dwars. Dus omdat ik iemand irritant of niet goed vind spelen kijk ik niet meer naar GTST, dus echt niet!!! GTST blijft een leuke serie met of zonder acteurs die een andere afkomst hebben.

  Ga zo door GTST. Leuk om te zien dat jullie ook multiculti zijn.

 70. Martine Hafkamp wil ik idd weer terug zien.. Zij en Ludo hebben samen een spannende verleden.

  zij moet echt terug komen

   1. nee hoor niet iedereen kent Engels. laatst zat ik Grenzeloosverliefd te kijken en was er een moeder van een dame die een vriend had uit Buitenland die alleen Engels kan praten. nou die moeder wist zich niet te redden met Engels, bakte er niets van. dus kom niet zeggen dat we dat allemaal verstaan. dus omdat het Engels is moeten we daar maar rekening mee houden, maar Turks niet. kom op zeg het zijn maar 2 of 3 zinnetjes/woorden geweest.

   1. Oh wat erg was gwn vergeten dat ze idd dood is.
    Maar ik vond haar echt goed spelen.

    Ik wil dan toch echt dat Martine Hafkamp weer terug komt. Is altijd spannend tussen haar en Ludo. verhaallijn over Bram en maxime en ludo speelt nu best wel lang. het zou spannend zijn als er een andere verhaallijn bij komt met Martine Hafkamp dus.

    Stefano mag van mij ook terugkomen, maar helaas heeft hij gezegd dat hij voorlopig niet zal terugkeren in GTST.

 71. Ik vind Nuran prima, lieve maar onzekere meid. Die Aysen kan ik integendeel wel schieten, ik probeer de scenes met haar te negeren. En ik ben ’t wel eens met sommige mensen dat GTST er hierdoor op achteruit gaat. Ik kijk ’t nog wel elke dag omdat ik hoop dat er straks duidelijk wordt dat zij Danny heeft vermoord, dat zou een hoop ‘rust’ geven.

  1. waarom zou GTST hierop achteruit gaan. zo heb je ook in het verleden irritante spelers gehad die een rol hadden om gemeen of hard te zijn. Zoals Martine Hafkamp, maar het bleef juist drm altijd spannend. net als Ludo die altijd van die conflicten heeft met anderen enzo. Ik vind het juist leuk. dan gebeurt er wat spannends en gaan mensen zeuren. wat willen mensen dan zien, alleen maar leuke verhalen en liefdadigheid. er moet een beetje kwaad in GTST zitten anders is het niets aan.

 72. Een collega attendeerde mij op deze site, ze vertelde hoe erg de mensen zich hier druk kunnen maken over GTST… Er zijn wel ergere dingen in ’t leven!
  Gewoon dieptriest al die negatieve reacties hier… ‘Get a life’!

 73. mensen die hier komen discrimineren zijn echt triest vieze ratten GTST blijft een leuke serie met of zonder acteurs die een andere afkomst hebben.

 74. De schrijvers konden nog zoveel doen niet alleen met Edwin, maar ook met Rosa. Rosa kon een grote verhaallijn met Jef krijgen. Ik ben benieuwd naar Mike ik heb het gevoel dat hij een zoon van Anton en Janine is tijdens de studenten tijd, dius hij is dan rond de 30.

 75. Opgeruimd staat netjes!!! Wat zal Jan Kooijman spijt krijgen over een paar jaar!!! Net zoals iedere ander ex GTST acteur!!!

 76. Die twee Turkse vrouwen wanneer gaan ze uit de serie….. de hele serie is verprutst nu, vandaag tot overmaat van ramp ook nog turkse muziek in de nederlandse serie.
  Zijn er nieuwe schrijvers oid voor gtst?
  Afschuwelijk, wie maakt gtst zo kapot.
  En die hoofddoek wanstaltig, af dat ding, anders maak je maar een turkse gtst maar dit toch niet, laat aangepaste nette mensen zien geen moordenares met een zusje met hoofddoek die samen zit te bidden elk op eigen wijze naast elkaar, met sjors.
  Zg integratie van welke zijde eigenlijk?

 77. jullie allemaal maken jullie fucking druk om 1 serie,,, pleaseee verzorg je kinderen, doe je werk doe je huishouden of whatever that’s real life gtst is puur vermaak

 78. die 2 Marrokaanse moeten er echt weer uit, verschrikkelijk! Ze kunnen niet acteren en hun rol heeft echt geen toegevoegde waarde. Was echt hele grote GTST fan, maar alle leuke gaan er nu uit en die gespuis erin…. doodzonde!!!

 79. Voor alle racisten hier boven.. Wen er maar aan.. Dit is Nederland anno 2012. Als jullie zo graag een fascistische serie willen maken jullie maar een nazi Duitsland 1945 serie. Die verchrikkelijke en racistisch ongefundeerde haatzaaijerij van hierboven is echt om hard bij te lachen.

  In het echte leven durven jullie je bek niet open te trekken, maar zodra jullie online gaan worden er dagelijks racistische manifesten getypt op het internet.

  De volgende dag in de trein durven jullie geen turk, marokkaan of neger aan te kijken.

  Dit is een serie en die personages bestaan niet.. Indien ze wel bestaan is dit puur toeval en verder is het gewoon verre van realistisch. Turkse meiden plegen geen moorden.. Vrouwen uberhaupt heel weinig.. Statistisch gezien is het voor een turkse vrouw nog moeilijker om een moord te plegen.

  Dus kom niet lullen dat wij nieuwe nederlanders GTST verzieken.. De serie is er alleen maar beter op geworden.

  Trek je racistische bek buiten ook maar eens open dan maken we korte metten met jullie opper racisten en fascisten.. Dacht dat 1945 al geweest was.

  Veel succes toegewenst aan Dilan Yurdakul en Toprak Yalciner!

  1. Watje! Jij bent zeker te scheiterig om je bek open te trekken! Nederlanders zijn een heel tolerant volk, totdat een bepaalde grens bereikt wordt. Oprotten met die kut buitenlanders!!!

   1. Ik ben het volkomen met je eens Ingrid. Ook ik hoor genoeg mensen klagen over de buitenlanders. Is het niet op straat dan is het wel op TV. En wij Nederlanders zitten niet te wachten op jullie Multicriminelen, maar daar kom je nog wel achter als wij korte metten met jullie maken.

 80. Persoonlijk vind ik die Turkse meiden wel leuk in GTST, al is Aysen wel een secreet maar dat is haar rol nu eenmaal. Ik heb altijd zo de pest aan Bing! Die mag er van mij wel uit hoor, die arrogante zak! Ik snap niet dat Sjors daar ook maar iets in ziet (zag). Hij is altijd zo’n doordrammer. Ik had liever Danny erin gehouden. Dus had ik liever Bing van een trap zien donderen. En nog veel liever Nick. Ik vind dat het wel een keer moet uitkomen wat die heeft geflikt bij Maxime.

  1. Oh ik ben zo vreselijk blij wat Nick Maxime heeft geflikt. Hij is een hero haha.
   Maxime is de grootste secreet in gtst.
   Eerst zieken en onrust stoken bij de familie Sanders.
   Daarna Ludo’s kind stelen.
   Vanwege haar kwam Nick in het gesticht.
   Boontje vraagt om haar loontje.

 81. ik vind het jammer dat denny eruit is maar ja helaas die domme wijf
  aysen heefd dennie geduwd van de trap heb ik zelf gezien
  moordenaar maar hun moeten het zo spelen dat weet ik wel maar ik vind nuran wel een aardig meisje in gtst ik kijk gtst vanavond ook weer

  groetjes je fan
  johanna venema

 82. ik ben het er mee eens die vervelende turkse politie agent komt erg onwaar over zet de politie in een raar daglicht weg ermee dus

 83. Wat irriteer ik me kapot aan die aysa
  Verschrikkelijk eruit met dat wijf
  Die kan echt niet acteren aggggggggg
  Y hate hear

 84. Wij kut buitenlanders blijven lekker hier in NL. Dussssssssss problemen mee? Gooi je zelf van de balkon of voor de trein. daar zijn jullie HOLLANDERS zo goed in toch…bespaart ons n hoop vertragingen…STEM VOORAL OP PVV…lig er niet wakker van stelletje hypoctiete idioten dat jullie zijn..
  Onderstussen wel allemaal lekker uit eten gaan naar buitenlandse restaurantjes , toko’s enz. Of buitenlands koken…Supermarkte verkopen tegenwoordig allerlei buitenlandse gerechten die je zelf kan bereiden..dat vinden jullie wel leuk eh…jullie merken alleen daar in al een verschil..jullie met jullie kaas en oer hollandse stampot! jullie zijn er zelf op uit gekeken…en waarom gaan jullie op vakantie? jullie zoeken zelf ook de buitenlanders op…
  Wat kunnen jullie Hollanders je toch zo druk maken om Buitenlanders! Please get a life..ga je hond uitlaten ofzo in plaats van druk maken om een fictief serie..

  Dan zijn er buitenlanders die werken (acteren) is het nog niet goed!

 85. Weet je wat je probleem met buitenlanders is? Dat zijn de jongetjes!

  Marokaanse meisjes en Turkse meisjes hoor je niet. Dat zijn meestal hele aardige en vriendelijke meisjes die gewoon werken voor hun geld. Ik heb daaom één en al lof over deze meiden.

  Het probleem zit hem in de Marokaanse en Turkse jongetjes, want dat zijn ettertjes die nodig eens een lesje moeten leren. En dat zijn juist de ettertjes die wij Nederlanders spuug en spuug zat zijn.

 86. Wat een stelletje racisten hier zeg. Gatverdamme. Oh wat een ramp, 2 Turkse vrouwen in hun favoriete zogenaamde Nederlandse soap. De grootste racisten zijn degene die wel op vakantie naar Turkije gaan en zich maar al te graag laten entertainen door de Turken en zich volvreten als een stelletje varkens.
  Newsflash, er leven hier in NL nou eenmaal allochtonen. En geloof mij maar, ze zullen zich NOOIT Nederlander voelen en zullen dat ook NOOIT doen. Dus maak je daar maar niet druk om. En wie zegt dat allochtonen maar op moeten rotten naar hun eigen land. They don’t. So deal with it.

 87. Ik vind het juist leuk dat er ook eens een keer iemand uit het buitenland komt. Ik vind het wel leuk een beetje afwisseling!:) En je weet maar nooit misschien word Aysen toch nog wel een keer aardig You never know! En ik vind al helemaal niet dat mensen moeten gaan schelden dat slaat toch nergens op!:O Stel je voor dat jij zelf uit een ander land komt dan vind je het toch ook niet leuk als iemand jou een beetje gaat zitten uitschelden? Of wel soms??

 88. Ik vind ze beiden niet echt kunnen acteren. Ze hadden beter Gamze Tazim moeten casten. nieuwe gezichten oke maar het moet ook wel rieel zijn voor de kaaskoppen omdat ze wel gelijk hebben laat ze met hun serie joh. Ze hebben al problemen in de familie met klein kinderen van buitenlands afkomst. Ciao peace!

 89. Waarom moest Danny nou dood (Jan uit gtst) 🙁
  Waarom niet gewoon in coma ofzo en dan verlamd ofzo en daarna naar buitenland om te revalideren ( net als bij sjors)
  dan had die toch tijd vrij 🙁

Geef een reactie