• 23 februari 2012
  • Redactie
  • 5

Lucas, beter bekend als Ferry Doedens, krijgt de rol van de prins Fiyero in de musical Wicked als alternate(invaller) van Jim Bakkum.

Ferry zal vervanger spelen voor Jim Bakkum in de musical Wicked. Dit maakte Joop van den Ende Theaterproducties afgelopen donderdag bekend. De repetities staan gepland voor volgende week in het AFAS circustheater in Scheveningen. Geschat wordt dat Ferry zijn eerste voorstelling zal spelen begin april.
Ferry is blij met zijn rol. “Naast het acteren in Goede Tijden Slechte Tijden ben ik al enige tijd bezig met zingen. Een rol in de musical Wicked stond dan ook bovenaan mijn wensenlijstje. Nu ik dan uiteindelijk deze kans krijg, komt mijn droom uit. Ik kan niet wachten…”, vertelt hij.
De carriere van Ferry kwam snel op gang nadat hij te zien was in Idols. Sindsdien werd hij benaderd door boyband IDSF, waarmee hij te zien is in de clip ‘Sinner’. In mei vorig jaar bracht Ferry zijn eerste single uit genaamd ‘Bij Mij’.

Op 6 november vorig jaar ging Wicked in premiere. Sindsdien zijn al meer dan 250.000 kaarten verkocht voor de voorstelling.

Ook naar de musical? Een kaartje kopen kan via deze link.

5 comments on “Ferry Doedens’ Musicaldebuut in ‘Wicked’

  1. Daar ga ik niet vanuit. Ferry wordt alternate van de rol van Jim, wat betekent dat hij 1 of 2 vaste speeldagen per week gaat krijgen. Ik denk dat dat prima te combineren valt met GTST..

Geef een reactie