• 5 februari 2012
  • Redactie
  • 3

Ferry Doedens heeft niets anders dan lovende worden over zijn ex-collega Raynor Arkenbout. Hij vindt dan ook het vertrek van de acteur erg jammer. “Ik ben zo ongelofelijk trots op Raynor, zoals hij de rol van Edwin speelde: “geweldig”, vertelt Ferry.

Ferry was dol op het spelen van de verhaallijn tussen zijn personage Lucas en het personage Edwin. “De liefde tussen Lucas en Edwin vind ik een van de mooiste verhaallijnen die ik heb gespeeld.” aldus Ferry. “Het ging met veel emoties gepaard, soms hadden we in GTST ruzie en daarna was alles weer goed. Mensen spraken erover en daarop ben ik trots. Want dat hebben we bij de mensen losgemaakt.”

Ook al waren de scènes heel emotioneel, Ferry neemt die emoties gelukkig niet mee naar huis. “Ik kan erg snel heen en weer schakelen. Als ik erover nadenk hoe het voor Raynor moet zijn geweest om zichzelf dood te zien gaan op televisie.. dat lijkt me heel heftig!” vertelt hij.

Ondanks dat Raynor Arkenbout GTST heeft verlaten zien de acteurs elkaar nog geregeld. “We zijn het afgelopen jaar erg close geworden.” aldus Ferry Doedens.

3 comments on “Ferry Doedens is trots op Raynor!

  1. Dus daar hebben we het Ludwin-verhaallijn voor opgeofferd: voor een soap die nu vrijwel alleen nog bestaat uit nietszeggend, oersaai en ongeloofwaardig gedoe. Ik koester nog steeds de hoop dat dit alles verklaard kan worden vanuit een comateuze droom van Lucas, dat hij in april eindelijk ECHT uit zijn coma ontwaakt en Raynor dan (na zijn verplichte Flex-wet vakantie) gewoon weer als Edwin te zien is. OF er wordt op dit moment naar dit hoogtepunt toegewerkt OF de schrijvers zijn wederom de weg kwijt en kunnen we nu gtst net zo goed bij het grofvuil zetten. Hoewel Lucas nog wèl te zien is, begin ik me ook aan deze personage meer en meer te ergeren. Deze personage was voor mij nog de enige reden om naar gtst te blijven kijken. Maar nu zijn verhaallijn ook meer en meer ongeloofwaardig is geworden, heb ik er steeds minder moeite mee om gtst niet te zien. OF ik ben ook aan het toewerken naar bovenstaand hoogtepunt OF mijn dieptepunt voor wat betreft gtst komt eraan en ga ik om 19.30u gewoon weer kijken naar DWDD. Daar krijg je als kijker nog wèl het gevoel serieus genomen te worden.

Geef een reactie