• 7 februari 2012
 • Redactie
 • 11

Vanaf donderdag zal er een nieuwe gastactrice in Goede Tijden Slechte Tijden te zien zijn. Roosmarijn van Bohemen neemt vanaf die dag de rol van toiletjuffrouw Edit van der Bos op zich. Op 10 februari krijgen we pas meer te weten over deze Edit. Vanaf die dag is ze te zien in haar eigen online soap op www.gtst.nl.

Edit van der Bos is net gescheiden van haar ex-man, maar heeft de liefde nog altijd in haar bol. Ze wil graag een nieuwe man ontmoeten en op welke plaats kan dat beter dan in Dansatoria, waar ze net is begonnen als toiletjuffrouw. In Echt weer Edit, zal ze twaalf weken lang elke vrijdag na Goede Tijden Slechte Tijden op internet te zien zijn. De uitzendingen duren twee minuten.

11 comments on “Edit van der Bos nieuw in GTST

 1. Eh ja…maar komt zij dan ook in de serie of alleen online? Persoonlijk boeit het me echt niet of een toiletjuffrouw van Dansatoria een nieuwe liefde aan het zoeken is.. Had ze beter naar de Koning kunnen gaan, daar zitten alle vrijgezelle mannen (Rik bijv.)

 2. i love GTST.

  ik vind dit best wel lollig maar het boeit me nie zoveel!
  Ik vind Rikky zoow coool!! ♥

  Groetjes een 11 jarig meisjeee!!:)

  I♥ GTST!



 4. Willeke, Je moet nie zow zuree! je bent gwn jarloers da je zeluf nie bekend word! omdat je gwn slecht bent!!\

  tsssss, Reargeer je emotionele gevoelens niet op GTST af!

  Groetjes.

Geef een reactie