• 7 februari 2012
 • Redactie
 • 13

Vorige week gingen de geruchten al dat Bas Muijs terug zou keren in GTST als Stefano Sanders. Toen bleek het Pip Pellens te zijn die voor even de rol van Wiet van Houten weer op zich neemt. Maar Bas Muijs kan ons nu zelf vertellen dat hij niet terugkeert in de soap.

Bas Muijs is momenteel druk. Zijn nieuwe film Als je verliefd wordt komt bijna uit, waarin Bas zelfs naakt te zien is. Ook is Bas bezig met een trouwprogramma voor Net 5. De geruchten drukt de acteur dan ook de kop in.

”Ik zal niet zeggen dat ik nooit meer zou willen terugkeren in Goede tijden. Maar dit moment is daar niet geschikt voor. Het gaat de laatste tijd veel over mijn eventuele terugkomst, maar dat is nu niet aan de orde. Ik zeg met name: nu niet”, aldus Bas Muijs.

13 comments on “Bas Muijs niet terug in GTST

 1. ja we hadden het inderdaad gedacht, aangezien het nu erg slecht gaat met lucas. die draait helemaal door. jammer dat “stefano”nooit edwin heeft ontmoet…. 🙁

 2. erg jammer dat Stefano zijn zoon niet komt steunen.
  Maar vind wel meer dingen vreemd in Meerdijk

  Job (Rik’s zoon) was er niet op de begrafenis van Anita, en niet om Rikki te steunen
  Dennis (vader Noud) was er niet op bruiloft Noud & Nina en toen Noud in ziekenhuis lag
  Karin (moeder Dian) was er niet op de begrafenis van haar eigen dochter Dian
  en zo kan ik nog wel even doorgaan…

  1. @TelevisionBoy
   Van de ene kant is het inderdaad jammer en raar dat op speciale gelegenheden niet de familie komt op dagen,, maar denk eens aan een andere kant.. De rollen blijven acteurs die zij gestopt met GTST.. Verplicht of niet verplicht, maar ondertussen hebben ze weer een nieuw leven opgepakt, waar gtst niet meer in thuis hoort.. Gtst kan dan wel blijven smeken, maar als de acteur nee zegt, dan kan gtst er weinig aan doen. Dan is er een verhaallijn zonder dat personage.. Hoe raar dat ook is natuurlijk

 3. Ik vind het ook heel jammer dat Bas niet wil terug keren momenteel.
  Ik hoop dat dit intervieuw niet klopt en dat hij toch wel terug komt. I love Bas en hij moet nu gewoon Lucas steunen.

 4. Tja, Bas wil meer de presentatie kant op gaan heb ik het idee. Alleen lijkt Net5 me daar nou niet echt de ideale zender voor…daar kijkt meestal geen hond naar haha!
  En die nieuwe film schijnt ook al een gedoemde flop te zijn. Heeft heel weinig publiciteit gekregen, en de release was al 2x uitgesteld…dat zal toch ook wel een reden hebben..
  Bas iedereen wil je terug in GTST, denk er nog eens over na! 😉

 5. Ik vind echt heel jammer dat Bas niet terug komt als Stefano. Lucas zou zijn steun nu echt wel kunnen gebruiken. maar ik vind het zoizo een beetje raar, want toen Lucas jarig was kreeg hij wel een kaartje. maar daarna hebben we niks meer van hem gehoord toen Lucas en Noud inelkaar werden geslagen op oudejaarsavond, toen Lucas inelkaar werd geslagen door Anton, en toen Lucas in coma lag en nu zijn grote liefde overleden is. Werd Stefano niet eens gebelt…..

Geef een reactie