gtst-goedetijdenslechtetijden
 • 29 januari 2012
 • Redactie
 • 19

Vanaf maandagg kunnen we weer genieten van een nieuwe leader voor Goede Tijden Slechte Tijden. Na de dood van Edwin Bouwhuis en de binnenkomst van Aysen en Nuran Baydar moesten er natuurlijk veranderingen komen in de bestaande leader.

In de nieuwe leader is de foto van Raynor Arkenbout als Edwin Bouwhuis weggehaald. Maar na Noud Alberts zijn nu Nuran Baydar, gespeeld door Toprak Yalçiner en Aysen Baydar, gespeeld door Dilan Yurdakul toegevoegd.

19 comments on “Vanaf maandag nieuwe leader voor GTST

 1. Danny gaat er ook uit hea! Dus dan zijn er nog maar 19 personages… Vind dat de verhaallijnen de laatste tijd trouwens wel iets te lang duren hoor..

 2. Waarom hebben Laura, Janine en Sjors geen update!!?? Die hebben sinds seizoen 16 dezelfde en die van Laura en Janine zijn nog in hun ouderlijk huis!!

 3. Hmm vind hem een beetje tegenvallen. Ze hadden beter ook even de foto’s kunnen updaten.
  Vooral die van Janine, Laura, Noud, Sjors en Marly.
  En ik vind het er een beetje afgeraffeld uitzien, die foto’s van die Turkse meisjes zijn er een beetje tussengepropt.

  Ik vind het liedje in de leader ook helemaal niet passen bij het filmpje…
  Ze kunnen beter een hele nieuwe leader maken volgend seizoen.

 4. nee, het gaat zo snel ik zie ze 1 sec en sjoerd ook trouwens
  duh edwin is dood hou daar eens mee op zeg !

  ja,ze konden de foto’s inderdaad veranderen zeg die van janine is van zeker 2003 en laura ook

 5. Nieuwe foto’s voor de leader konden er niet vanaf. Dat begrijp ik eigenlijk niet. Ik vind ook die nieuwe personages niet bepaald boeien. Het heeft iets geforceerds, de manier waarop ze in de serie kwamen. Ik vind Gigi ook niet op haar sterkst acteren nu Charlie weg is.

 6. Neeeeee! Ik wil Edwin er in hebben! :'( Echt jammer dat die weg is! Maar we moeten natuurlijk ook wel weer nieuwe spelers krijgen 😉

  Kijken wat het wordt.

 7. Ik heb niks tegen moslim vrouwen met hoofdoek, ik ben zelf ook buitelander , maar als ik zo goed bekijk hoe dat vrouwtje met die hoofddoek ik weet niet meer hoe ze heet acteert valt het mij een beetje tegen , ik bedoel van kijk het verschil tussen die twee vrouwen die 2e vrouw nieuwe collega van jack neemt haar rol echt serieus en acteert 10 x beter dan die andere, wat vinden jullie hier van ?

 8. Ik vind juist de politieagente nu al zo irritant acteren dat ze van mij weer weg mag.
  Ze zegt haar tekst op een heel vervelend dominant toontje, kortom ik heb nu al een hekel aan haar en dat hoofddoek meisje vind ik eigenlijk wel okay acteren.
  Maar inderdaad het is allemaal een beetje over de top geforceerd allemaal op dit moment en ze verliezen mijn aandacht een beetje eigenlijk.
  De verhaallijnen zijn zo belachelijk en dan worden ze ook nog vreselijk lang uitgemolken , het is vrees ik genoeg geweest voor dit schrijversteam en is er waarschijnlijk geen inspiratie meer voor boeiende verhalen….. jammer maar wie weet komt er ooit weer een leuk verhaal voorbij waar we weer allemaal van onder de indruk zijn zoals met Ludwin maar dan moeten eerst de kijkcijfers weer dalen en dan gaan ze er weer iets van maken….

Geef een reactie