• 20 januari 2012
 • Redactie
 • 22

GTST zit op dit moment midden in de sweepweek van 2012. De sweepweek is een Engelse term voor het bezem halen door de verhaallijnen en door de serie. Hierbij komen diverse verhaallijnen tot een hoogtepunt, wat resulteert in een midseasoncliffhanger. Heel de week al is de spanning om te snijden in GTST, dit nadat de spanning wekenlang is opgebouwd.

De spanning was om te snijden nadat Ron Bos overleed aan de gevolgen van het virus. Daarnaast hebben we gisteravond afscheid genomen van Charlie Fischer, nadat Lieke van Lexmond jarenlang de rol vervuld heeft, is hier gisteren een einde aangekomen nu ze samen met Nick Sanders en hun gezamenlijke zoontje Valentijn Meerdijk hebben verlaten. Maar vanavond zullen we opnieuw afscheid nemen van iemand die behoort tot de vaste cast. Zo zal Edwin Bouwhuis vanavond sterven in de soap en komt het medicijn net iets te laat. Hiermee lijkt GTST op het hoogtepunt te zitten van dit seizoen. Nederland is in de greep van Goede Tijden Slechte Tijden, dagelijks scoort de soap weer ouderwets goed met ruim anderhalf miljoen kijkers per dag.

22 comments on “Sweepweek GTST erg succesvol

 1. Jammer dat Lieker er mee gestopt is. Ik denk wel dat ze nog wel terugkeert met 2 jaar!?
  Ook jammer dan Edwin dood gaat. Maar liever Raynor dan Ruud weg, als het om acteer prestaties gaat.

 2. echt jammer dat edwin dood is ik ben fan van hem en van lucas en nou en nina nu is het saai zonder hem het komt allemaal door jack

 3. :”( edwinnnnnn hij gaat dood. nu is gtst een stukk mider leukk zonder ludwinn 🙁 en nu heeft lucas ook niemand meer, kutzoooi edwinn kga je zoo hard misseenn.(L)

 4. stom dit bah vond llucas en edwin zon leuk stel weer een depressieve lucas alsof die nog niet genoeg heeft meegemaakt zeg…pff waren ze net weer bij mekaar aan het komen.
  bah ben die sjors en bing zat vooral met dat gedoe rond die voogdij ben benieuws of gtst weer leuk word

 5. Had dan Bing eruit gegooid. Die heeft een nutteloze rol en geen familie in Meerdijk en daar op de plaats de halfbroer van Lorena.

 6. Soms krijg ik het gevoel dat het allemaal ‘vriendjespolitiek’ is binnen gtst en dat ze personages als bing(Everon) er niet durven/willen uitschrijven…
  Everon is namelijk erg geliefd onder zijn collega’s en heeft veel goede vrienden bij GTST misschien dat hij er daarom niet wordt uitgeschreven???
  Raynor had dat ook wel maar Everon toch meer kijk maar op twitter altijd die tweets naar Marly, Ferry, Guido, Gigi, Joep.. en hij is goed bevriend met Inge en ook met Kennard Bos de producent.

  Ben bang dat Bing er nog wel even in blijft…

 7. Jammer dat Bing en Sjors niet getroffen zijn door het virus, ik HAAT hun zo erg in de serie. Irriteer me dodelijk aan vooral Bing!

  1. Ik ben het er deels mee eens.. Maar ook niet helemaal! Paar jaar geleden wilde iedereen dat Lorena er uit moest. Als Kennard Bos daar naar geluisterd had, dan had die een grote fout gemaakt. Nu behoort Lorena tot de favoriete personages:)

   Wie weet,, Bing vind ik nu ook verschrikkelijk irritant, maar misschien wordt hij straks weer geliefd als de schrijvers een beetje zn best doen;)

 8. anderhalf bedoelen ze et anderhalf MILJOEN KIJKERS en dat is niet weinig want dat is totaal 500 duizend kijkers perdag dus dat is ongeveer net als vroeger als je vergelijk met 2 jaar terug tioen waren er verhalen dat gtst zou stoppen vanwege te laag kijkcijfers maar nu hebben ze alles weer opgepakt door de virus ik zelf zou nooit stoppen met gtst kijken zenden ze gtst niet meer uit vanwege de kijkcijfers dat bijv. over 3 jaar zo wezen dan volg ik gewoon alle afleveringen en herhalingen op youtube of op dailymotin en anders brand ik alle seizoenen gewoon ik zou nooit stoppen met kijken ik kijk al vanaf miujn 7de ben nu 18 en volg het nog steeds dus eigenlijk kijk ik al vanaf het jaar 2000 en toen kende ik al die spelers dian martini benjamin ray zuster vencinza valerie vadim bowien roxy jasmine stefano oom govert hennie
  ik ken er nog meer maar dan wordt de pagina te groot nou laters

Geef een reactie