De adoptie van Bram wordt een rechtzaak en Rikki en Sjoerd lijken aan het kortste eind te trekken. Lucas heeft veel verdriet en verdwijnt spoorloos. Charlie neemt afscheid van Meerdijk. Aysen en Nuran maken juist kennis met Meerdijk. Lees snel verder..

Donderdag 19 januari
Bij Charlies afscheid worden allerlei herinneringen opgehaald. Mooie momenten maken emoties los. Rik besluit om niet naar het afscheid te gaan, maar Charlie is niet uit zijn gedachten te krijgen. Lucas kan zijn geluk niet op als hij goed nieuws krijgt uit het ziekenhuis.

Vrijdag 20 januari
Rikki vindt dat Sjoerd zich meer moet bezighouden met Edwin, maar Sjoerd is bang voor de toekomst. Danny probeert Maxime te motiveren om haar leven weer op te pakken. Anton jaagt zijn illegale virusonderzoekers op. Is er op tijd een serum?

Maandag 23 januari
Anton gaat tegen alle regels van het ziekenhuis in. Nina krijgt slecht nieuws en vreest het ergste voor Noud. Sjoerd verwijt zijn vader dat hij ongevoelig is. Janine begrijpt dat Lucas afleiding nodig heeft.

Dinsdag 24 januari
Nina en Anton krijgen de schrik van hun leven. Danny probeert Maximes enthousiasme te temperen als zij achter een vacature aanjaagt. Sjors stapt over haar eigen bezwaren heen en schaart zich achter Bing in de adoptiezaak. Hoe lang houdt zij dit vol?

Woensdag 25 januari
Lorena zoekt naar argumenten om een kapster met een hoofddoek af te wijzen. Sjors voelt zich ellendig als Bing haar negeert. Maxime ontdekt dat ze nu echt alles kwijt is. Jack krijgt een nieuwe collega en dat is er een die niet over zich heen laat lopen.

Donderdag 26 januari
Lucas heeft de grootste moeite om zijn verdriet te verwerken. Ludo vindt dat Lucas een grens bereikt heeft en grijpt in. Maxime bekent aan Rik waarom ze door de familie Sanders verbannen is. Bianca kan niet tot Anton doordringen.

Vrijdag 27 januari
Lorena wordt nieuwsgierig naar Aysen en Nuran en luistert hen af. Sjoerd ontloopt zijn ouders, maar verzwijgt dat tegen Danny. Anton komt in conflict met Bianca. Nuran wil naar Meerdijk verhuizen en praat op haar zusje in.

Maandag 30 januari
Nina en Janine schrikken als Lucas spoorloos is verdwenen. Janine verwijt zichzelf dat ze Lucas niet goed in de gaten gehouden heeft. Lorena probeert erachter te komen wat Nuran toch van Danny wil. Nuran ontdekt dat Danny een kind heeft.

Dinsdag 31 januari
Door Rik belandt Nuran per ongeluk in een pijnlijke situatie. Maxime helpt Laura bij een ‘onverstaanbaar’ horecaprobleem. Anton accepteert Lucas’ gedrag niet en gaat door het lint. Als Anton en Maxime hun ellende delen, maakt dat bij allebei onvermoede emoties los.

Woensdag 1 februari
Lorena voelt zich bedreigd door de aanwezigheid van Aysen. Maxime solliciteert succesvol bij Laura. Helaas valt haar niet alleen de baan zwaar tegen, ook kan ze sommige klanten wel schieten. Nuran gaat achter woonruimte aan: ze wil in Toko komen wonen, maar dan zullen alle bewoners akkoord moeten gaan.

Donderdag 2 februari
Laura moet een onmogelijke keuze maken tussen Maxime en Ludo. Sjoerd en Rikki hebben een krampachtig gesprek met de kinderbescherming. Verknoeien ze hiermee hun toekomst met Bram? Bing is het niet eens met een beslissing van Lucas.

Vrijdag 3 februari
Het botst tussen Bing en Aysen. Hij is dan ook geen voorstander van haar verhuizing naar Toko. Rik is bang dat het in de rechtszaak niet goed afloopt voor Rikki en Sjoerd. Sjors neemt op gevoel een onverwachte beslissing.

Maandag 6 februari
Bing vindt dat Sjors een fatale fout maakt in de rechtbank. Nuran krijgt de schrik van haar leven. Lorena baalt als Jack haar niet serieus neemt en gaat een weddenschap met hem aan.

Dinsdag 7 februari
Rikki zit met een lastig dilemma. Sjors probeert Bing haar beslissing uit te leggen, maar hij sluit zich voor haar af. Maxime gooit al haar charmes in de strijd om een baan bemachtigen.

182 comments on “Spoilers: 19 januari t/m 7 februari

    1. Ja idd, wie heeft het bevestigd? Ik hoop persoonlijk dat Aysen en Nuran allebei gelijk dood gaan aan het virus. Zou mooi zijn. Zijn de GTST fans ook weer blij.

 1. 8 februari
  Nina en Noud proberen Lucas liefdevol op te peppen, maar hij vindt alles stom en dat loopt volledig uit de hand. Als Anton het thuis moeilijk heeft, zoekt hij ergens anders afleiding. Rik zorgt ervoor dat Rikki de juiste beslissing neemt.

  9 februari
  Ludo en Janine treffen brandweer, politie en ambulances bij hun huis. Wat is er gebeurd? Danny wordt boos op Bing over hoe hij met Sjors omgaat. Lorena’s grote haarshow dreigt mis te lopen als haar topmodel afzegt. Nina raadt Nuran aan om op Danny af te stappen.

  10 februari
  Aysen is geschokt als ze Nuran en Danny samen ontdekt. Ze pakt Danny vervolgens hard aan. Lorena doet er alles aan om haar weddenschap met Jack te winnen. Rikki baalt als Sjoerd zijn moeder om babyhulp vraagt.

  1. Komt het nog uit dat Nick achter de moordpogingen van janine zit. Want het is Nick die het gedaan heeft. En ik hoop dat het weer wat word tussen Danny en Maxime. Maxime zou er toch ook al lang uit gaan? Of heeft ze zich bedacht. Ik hoop ook dat Charlie over 2 jaar weer in komt. Ik vind haar zo leuk.

  2. Noud gaat echt dood, maar later staat in de spoiler dat Nina en Noud Lucas troosten. Of ze gaan hem nog reanimeren. Ik vind het niet leuk dat hij juist weg gaat. Laat Edwin maar gaan.

 2. thanks voor de andere spoilers!

  VET jammer dat Charlie weg gaat!!!! Maar ze gaat er tenminste op een normale manier uit een beetje vluchten voor het virus en gaan voor een nieuwe uitdaging. Lieke zegt wel dat ze over 2 jaar weer terug komt maar daar geloof ik niks van!

  1. Als je op alle spoilers afgaat, en op de tweets, dan lijkt het alsof Edwin eruit gaat. Want volgens mij is het of Noud of Edwin, en Ruud Feltkamp had 1 december (ofzo) nog opnamens met Ferry Doedens.
   Maar Edwin mag er echt niet uit, ik vind Lucas en Edwin zó leuk samen! Zo schattig! Iemand enige ideeën hoe het allemaal heel logisch lijkt en Edwin er toch niet uit hoeft? (aa)!

  1. Nou…. Het kan ook dat Noud dood gaat maar ik hoop Edwin niet!!! Dan liever Noud want Edwin zit er pas net een jaartje in dus ik denk dat het eerder Noud is hoor.

 3. Ja, wat is de bron?
  Ik kan me niet voorstellen dat dit allemaal al officieel is vrijgegeven.
  De spoilers gaan namelijk nooit verder dan twee en een halve week vooruit…

 4. Als de spoilersvvan Laura kloppn gaat noud niet dood, wat betekent dat Edwin zeer waarschijnlijk zal overlijden, nee!!!!!!!!

 5. Ik had er de links boven staan, maar bij dat bericht blijft staan dat de beheerder het eerst goed moet keuren?

  even proberen
  tvgids .nl / programma / 12177017
  tvgids .nl / programma / 12177012
  tvgids .nl / programma / 12177007

  www ervoor en de spaties weghalen

 6. ooo ja die links kloppen wel..
  ik ben nu zóoooo bang dat edwin dood gaat, of weg of weet ik het.
  hoop zo dat dat niet het geval is, maar alles wijst erop.

 7. Ik kan er niet meer tegen ik moet echt weten wie er dood gaat. Ik hoop zo dat Edwin en Lucas gewoon bij elkaar komen. Maar zo ziet het er niet uit. Ben echt bang dat Edwin dood gaat. Daar gaat mijn favo stelletje

 8. Stuur ook eens die link van 8 januari.. Noud lijft dus leven?
  Ik denk Edwin ook, want vandaag zette hij op Twitter iets over dat nieuwe meisje in GTST, toen ik ging kijken op haar Twitter zag ik dat zij een foto had van Edwin.
  Ze zijn wat aan het drinken ofzo.

  Als Edwin erui zou gaan dan zou hij niet met die 2 meisjes hebben gewerkt. Ik neem dus aan dat ze bevrriend zijn geraakt op de set

 9. Als Edwin dood gaat dan is het een lompe actie van de schrijvers van GTST. Dan weten ze niet wie er in de serie populair zijn.

 10. beetje vaag wie er nu dood gaat. ik denk toch edwin niet. ik denk wel dat edwin heel ziek is. want ik las ook een spoiler dat lucas niet bij edwin mocht, en heeft het stiekem gedaan en schrikt ergens van. dus…. ik hoop dat het blijft lopen. en ik hoop niet zoals ik hier boven loopt dat op twitter een foto van een van die meisjes die met edwin aan het drinken zijn dat ie weer verliefd wordt op een meisje of zo. balen hoor.
  nou we moeten afwachten. wel erg veel spoilers…. waarom niet nog meer 🙂

  1. moet toch even kwijt dat ik er chagorijnig was en na het lezen van jou droge bericht kon ik weer lachen 🙂 dank je hehehe

 11. hier de spoilers van 8 ym 10 februari

  8 februari

  Nina en Noud proberen Lucas liefdevol op te peppen, maar hij vindt alles stom en dat loopt volledig uit de hand. Als Anton het thuis moeilijk heeft, zoekt hij ergens anders afleiding. Rik zorgt ervoor dat Rikki de juiste beslissing neemt.

  9 februari

  Ludo en Janine treffen brandweer, politie en ambulances bij hun huis. Wat is er gebeurd? Danny wordt boos op Bing over hoe hij met Sjors omgaat. Lorena’s grote haarshow dreigt mis te lopen als haar topmodel afzegt. Nina raadt Nuran aan om op Danny af te stappen.

  10 februari

  Aysen is geschokt als ze Nuran en Danny samen ontdekt. Ze pakt Danny vervolgens hard aan. Lorena doet er alles aan om haar weddenschap met Jack te winnen. Rikki baalt als Sjoerd zijn moeder om babyhulp vraagt.

 12. is het niet zo dat de familie bouwhuis met de flexwet te maken krijgt aan het eind van dit seizoen / begin volgend seizoen?
  Misschien dat edwin er nu al tijdelijk uit gaat, of kan dat niet?

  1. Ja daar dacht ik ook al aan, dat hij naar het buitenland gaat als enige kans? Of in coma raakt zoiets. Daar kan Lucas ook verdrietig om zijn.

   1. nou ik denk niet in coma, want lucas lag ook al in coma.
    maar het kan zijn dat edwin een tijdje weggaat om 1 of andere reden?
    want anders moeten dadelijk iedereen van familie bouwhuis tegelijk de serie uit, dus gaat edwin nu vast?

    1. Coma lijkt mijzelf ook sterk, maar wel iets in die richting. Coma zou inderdaad niet erg origineel zijn.

     Ik denk dat ze expres laten lijken dat Edwin dood gaat, kan me niet voorstellen dat hij eruit gaat. De familie bouwhuis is dan niet echt meer een interessante familie. Alleen Sjoerd met Bram dan, maar het lijkt mij sterk dat Edwin eruit gaat.
     Hebben ze dan trouwens wel heel goed stilgehouden qq

     1. ja maar misschien gaat die wel gewoon een tijdje weg, omdat die het niet meer ziet zitten ofzo..
      het lijkt me niet dat hij dood gaat, het klopt gewoon niet als hij dood gaat..

  1. Het kan ook net zoals nu met Noud, heel slecht gaat met Edwin. Ik denk ik niet dat Edwin dood gaat, omdat hij ook op de cast foto staat. Die mensen zitten er gewoon dit seizoen in. Ik denk eerlijk gezegd dat het stopt met de doden. Vanavond gaat Jasmijn, de barvrouw, er uit. Meer gaan er denk ik niet uit..

 13. ik vond gtst sowieso minder worden met die baby verhaal lijn en die medicijnen verhaal lijn omdat het wel erg lang duurt maar nu vind ik de verhaallijnen wel weer beter wordt

  enhoop niet dat edwin dood gaaat want dat verliezen zedenk welkijkcijfers ofz.

 14. Laura hoe kom je aan die links? Lijkt me namelijk leuk om zo meerdere beschrijvingen van programma’s van tevoren te bekijken.

 15. Als Edwin niet dood gaat, wie moet het dan zijn? 1 van de kinderen zijn het zoiezo niet. Anders stond dat in de spoilers.

 16. Ik wil echt niet dat Raynor uit de serie gaat! Lucas en Edwin (Ludwin) is zo’n geweldig stel, en ze zijn zo’n groot voorbeeld voor de jongeren hier in Nederland! Het kan gewoon niet dat er geen homo-stel meer is in GTST, want dat zouden heel veel jongeren dan weer afschrikken! En Ludwin is ook gewoon heel erg populair. Ze gaan hierdoor waarschijnlijk wel kijkcijfers verliezen, zeker met het vertrek van Lieke en Jan erbij! GTST ging weer zo goed, maar ze gaan waarschijnlijk steeds meer afzwakken!

  1. helemaal mee eens!
   Gtst met ludwin is gewoon geweldig. Hun mogen er gewoon écht niet uit.
   Misschien dat raynor een tijdje uit de serie gaat ivm met flexwet? omdat anders de hele familie bouwhuis er tegelijk uit zou zijn gaan eind dit seizoen / begin volgend seizoen. Dat hij misschien nu al tijdelijk uit gaat?

 17. oke!! duidelijk vanaf 7 februari ga ik dus niet meer kijken!!
  voor lucas en edwin bleef ik kijken en dat hoeft naar alle waarschijnlijkheid na 7 februari niet meer!!
  wel jammer, maar vooral heel dom als hij eruit moet!
  als hij er zelf uit wil is dat een ander verhaal natuurlijk maar toch.

 18. ik wil echt dat Edwin er uit gaat.
  Lucas en Edwin zijn leuk stel.
  Lucas krijgt veel verdriet.
  wel dom! om ze eruit te sturen ze zitten pas vanaf seizoen 21 erin.

 19. De familie Bouwhuis is er in 2010 pas ingekomen en de flexwet geldt toch pas na drie jaar? Het zou niet slim (en niet leuk) zijn als ze de populaire Edwin uit de serie schrijven. Zelf denk ik nog steeds dat Nick overlijdt, omdat de schrijvers het hadden over “… iemand die EIGENLIJK tot de vaste cast behoort”. Of Bram ofzo, zijn we ook meteen weer van die domme verhaallijn over de adoptie af XD

 20. Kennard Bos heeft al gezegt dat er iemand uit de vaste cast dood gaat.. het lijkt mee sterk dat dat Edwin is.. wel heel jammer allemaal.

 21. de laatste spoilers zijn echt……. 🙂
  ben benieuwd naar de volgende.
  maar zoals je leest gaat er met edwin wat gebeuren. lucas mag ook niet bij hem. misschien wordt edwin wel beter uiteindelijk, maar op dat moment heel ernstig ziek of zo. wel is de shortie van vanavond leuk… weer moment met edwin en lucas…… kan niet wachten. we kunnen nog eventjes genieten van die twee….

 22. maar nogmaals, het gaat bijna net zoals atwt.
  kijk luke en reid zijn eventjes uit mekaar geweest, reid dacht dat luke en noah wat hadden. edwin heeft wat met ron gehad, nu zijn reid en luke weer bij mekaar. edwin en lucas ook zowat. even een romantisch iets tussen door. uiteindelijk loopt het niet goed af met reid en gaat hij …. en luke is alleen….. en edwin gaat ws ook ,….. en lucas blijft alleen. althans het gaat geloof ik ook niet goed met lucas…. arme arme arme .. zien jullie de vergelijkenis zo op deze manier…

  1. het verschil was met atwt dat ze alle verhaallijnen op het einde gewoon snel hebben afgekapt en niet goed hebben kunnen afmaken, denk dat wanneer de serie gewoon was doorgegaan reid niet zomaar door zoiets kleins was overleden want het is echt gewoon heel snel en simpel afgemaakt om snel een einde te hebben. vind wel jammer want was wel een goede verhaallijn voor de langere termijn geweest.

   btw. klopt wat je zegt over verhaallijn van lucas(gtst) en luke (atwt) hoop alleen niet dat deze ook zo eindigt anders geef ik echt de hoop op voor dit soort personages

 23. neee als edwin dood gaat dan moet ik echt huilen! ik wil echt niet dat hij dood gaat! dan is heel gtst niet meer leuk!! ludwin (L)(L)(L)

 24. Nee, geloof niet dat Edwin doodgaat. Er is aangegeven dat iemand die EIGENLIJK tot de vaste cast behoort eruit gaat. Ik neem aan dat Raynor wel duidelijk tot de vaste cast hoort, en niet eigenlijk. Ik gok op één van de kinderen of Nick. Ik denk dat ze Edwin expres niet meer in de spoilers vermelden, zodat het lijkt alsof hij doodgaat. Bovendien, het is misschien raar waarom het niet zou kunnen, maar ik denk niet dat de schrijvers in korte tijd twee homo’s laten doodgaan..

 25. Ik ben bang dat Edwin dood gaat 🙁 hij komt helemaal niet meer in beeld de komende tijd echt jammer als dat zo is :'( hij is leuk <3

 26. Noud gaat in elk geval niet dood, zie ik bij 8februari, maar n grote kans van Edwin, Lucas is namelijk erg verdrietig en sjoerd ook.

 27. nee flexwet is 2jaar toch?
  Ik denk ook dat nick dood gaat, en edwin wel iets mee gebeurd maar niet dood?
  Ben heel benieuwd, maar edwin mag échhtt niet dood 🙁

 28. Wat ik op internet veel lees is dat mensen denken dat Lana dood gaat. Zelf denk ik dat niet. Ik denk dat vanavond Jasmijn dood gaat… En ik denk dat er op 10 februari Nick dood gaat… Zou dat kunnen?

 29. Oke, Jasmijn gaat vanavond dood. Het zou kunnen dat er nog iemand dood gaat. Maar toch denk ik dat het Edwin NIET is. Het ebola-virus kan ook persoonlijkheden veranderen, Dus ik denk dat Edwin weer hetero wordt, zodat Lucas teleurgesteld is en hun relatie niet meer kan voortbestaan.

 30. yesss rikke en sjoerd krijgen bram wss weer terug. gelukkig maar anders kijk ik echt geen gtst meer hoor. I hate sjors en bing. iemands kind jatten stelletje klootzakken. wel jammer dat edwin wss dood gaat. gtst is wel spannend laatste tijd en komende tijd.

  1. Ik wil ook dat bram weer terug bij rikki en sjoerd komt. Maar hun hebben bram niet gejat… Ze zijn de pleegouders en de bedenktijd van rikki was eigenlijk over. Ze houden nu te veel van bram. Ze hebben hem vanaf zijn geboorte bij hun gehad en voor hem gezorgd, dus dat is wel logisch. Bing vind ik wel onredelijk, maarja. Om nou te zeggen dat ze iemands kind jatten, daar ben ik het totaal niet mee eens.

 31. ik denk dat net op het laatste moment dat edwin dood zou gaan het serum klaar is en ze het uitproberen op edwin.

  hij mag niet dood zou zonde zijn.
  Hoop dat nick een fout maakt waardoor aan het licht komt dat maxime het niet gedaan heeft.

 32. ik denk dat edwin niet dood gaat want hij is geen oude speler hij zit er pas 3 jaar in zoiets maar ze hadden gezegt dat er een oude speler dood ging dus ik weet niet

  maar als zo door gaat met dat virus dan gaat gtst helemaal kapot

 33. Wie het ook is die er uit gaat het is in ieder geval een goed gebleven geheim.
  Meestal lekt het wel ergens uit en weet je eigenlijk al van te voren wie er uit gaat.
  Kijk maar naar Lieke, Jan, Christof en Pip.
  van Lieke en Jan hebben het zelf bekend gemaakt dat ze er uit gaan.
  Van Christof wisten we dat het een lange gastrol zou zijn en dat die er ook weer uit zou gaan.
  En bij Pip die stond niet op de castfoto en dat is ook uitgelekt.
  Een goed bewaard geheim dus als het inderdaad Raynor zou zijn die er uit gaat.
  Ik heb daar nergens iets over gelezen dat die zou stoppen.
  Ook snap ik dat niet zo goed hij zit er pas een jaar en 3 manden in.
  Maar goed het kan goed zijn dat hij iets anders heeft waar hij zich op gaat richten.
  Ik zou het wel jammer vinden.
  En ook niet logies hebben ze eindelijk na een lange tijd een echte homo relatie lijn.
  wat erg lang geduurd heeft.
  Zijn ze eindelijk bij elkaar gaat het na een tijdje uit dat weer aan dan weer uit omdat Edwin iets krijgt met Ron.
  Dan denk je dat het na dat Ron dood was weer goed komt met Lucas gaat die dood.
  Zou ik zelf persoonlijk een domme actie vinden.
  Daar gaat je homo lijn.
  Kan Lucas weer maanden op zoek naar een nieuwe liefde.
  Want die is dan eerst heel lang verdrietig en wil helemaal niets meer.
  En dan uiteindelijk en dan zijn we vast weer heel wat maanden verder misschien weer een nieuwe liefde voor Lucas.
  Maar goed wie ben ik om daar iets van te vinden.
  De schrijvers doen toch wel wat ze willen.
  Wij als kijker hebben daar geen enkele invloed op.
  Toch wijst als wij de spoilers mogen geloven alles er op dat Edwin inderdaad gaat bezwijken aan het ebola virus.
  Ook als je in de spoilers leest hoe het de volgende weken met Lucas gaat.
  Wel vreemd vindt ik dat er nergens in de spoilers van 2 weken 19 januari tot 7 februari niets wordt geschreven over een begrafenis.
  want ik neem aan dat als je dood gaat je in de serie ook wordt gegraven.
  Ron dan wel niet maar een vast karakter wel neem ik aan.
  Nou kan dat natuurlijk zijn omdat er of niemand dood gaat of omdat er dan bevestigd wordt dat er inderdaad wel iemand en waarschijnlijk Edwin dood gaat.
  Toch weet je het bij gtst maar nooit.
  Niets is wat het lijkt.
  Soms heel voorspelbaar en soms ook helemaal niet.
  het kan natuurlijk zijn dat iedereen nu denk oh Edwin gaat dood en dan blijkt het een heel verrassend einde te hebben.
  Ik/wij als kijker kunnen niets anders doen dan afwachten.
  En blijven kijken.
  Want het is wel spannend en dat moet toch ook wel even gezegd worden.
  Nogmaals ik hoop niet dat Raynor en uit gaat hij doet het goed.
  Maar mocht het wel zo zijn dan wens ik het het alle best met alles wat hij veder gaat doen.
  Ik ga wel mijn gehandicapte zusje (heeft het syndroom van down) vast voorbereiden op voor haar het ergste.
  Ze is enorm fan van Lucas en Edwin heeft heel haar kamertje vol hangen met posters en plaatjes.
  En die gaat dat niet leuk vinden als Edwin dood gaat in de serie.
  Het is voor haar al heel moeilijk op echt en niet echt uit elkaar te houden dus die zal wel even flink boos worden.
  Meisje heeft het nivo van een kind van 5 jaar.
  (Zo kwamen we ruim een maand geleden Kevin Hassing tegen bij de theater show van het huis anubis in de la mar theater in amsterdam.
  Hij was daar ook naar toe geweest.
  Mijn zusje van slag wat die vond Ron nou niet bepaalt leuk.
  Kevin wel maar zijn karakter niet.
  Ze heeft even met hem staan praten en had echt zo iets van je moet van Edwin afblijven die hoort bij Lucas.
  Op weg naar huis kom ze het nergens anders meer over hebben kind was slag.
  Omdat ze niet snapt wat hij daar doet en omdat in haar beleving Edwin en niet bij was.)
  Lastig is wel dat ik het zelf ook niet 100% zeker weet.
  En dus moet afgaan op wat de spoilers zeggen.
  Dus moet voorzichtig zijn met het wel of niet vertellen daar van.
  Voor mij is het anders ik heb gezond verstand en dan dingen als echt en niet echt goed onderscheiden.
  Ik zou het wel jammer vinden als Raynor er uit gaat maar het zou geen ramp of rampje zijn.
  dat zou niet goed zijn natuurlijk.
  Gtst kijken is ontspannen na een dag werken niets meer niets minder.
  Voor mijn zusje is het om 19.00 uur al staan te springen in de woonkamer van het komt bijna en na gtst mij altijd even bellen van heb je het gezien en wat is er gebeurd en kan je dit en dat vertellen.
  Ze praat het het liefst de hele dag over.
  En denkt ook vaak dat ik alles weet.
  Wat natuurlijk niet zo is.
  Maar goed we gaan het zien.
  Er zit niets anders op dan te blijven kijken.
  En ik wens iedereen dan ook veel kijk plezier.

  1. ach man! ik geloof er geen zak van tss…
   beetje zielig dat je op die manier aandacht wil krijgen! dan ben je wel heel erg zielig jezus man!!

  2. Ik ga alleen nog kijken wie er dood gaat, ik bedoel hallo, er komen twee moslims in. Niet dat ik problemen heb met ze, maar wel als ze een hoofddoek op hebben, ik bedoel hallo, wij gaan toch ook niet rondlopen met een kruis op ons hoofd. Sorry hoor kan echt niet tegen dat soort mensen.

 34. shortie van morgen gekeken, zo niet leuk 🙁
  Ik blijf hopen dat Edwin niet dood gaat, het mag gewoon niet en het kan gewoon niet. Het zou slecht zijn voor de verhaallijnen en de serie.. pff.

 35. in de tv gids ban tros kompas stond een paar weken geleden al in dat jack eeb virus meenam en dat ron daaraan dood ging en dat edwin het ook heeft alleen die word heel erg ziek maar komt er uiteindelijk bovenop wss is dit idd allemaal voor de flexwet omdat anders heel familie bouwhuis er in 1 keer 3 maanden dan uit moet en dat is wel veel natuurlijk

 36. Als Edwin dood gaat, is dat de derde homo in korte tijd die sterft. Drie van de vier homoseksuele mannen die de laatste jaren in GTST hebben gespeeld zijn dan dood. 75%!!!! Dat zou echt de slechtste verhaallijn ooit zijn. De ebola-verhaallijn is op zich al belachelijk.

 37. Raynor Arkenbout (Edwin Bouwhuis), verlaat GTST (waarschijnlijk) niet, dat maak ik uit op enkele berichten dat hij op Twitter gepost heeft…

 38. Maar weetje, als edwin dood gaat stel waarom is sjoerd dan niet bezig met verwerking van zijn broer? hij is alleen bezig met die baby.. dat vind k raar hoor

  1. Misschien omdat hij niet wil denken en toegeven aan zijn verdriet. Ik zou het ook niet willen geloven en al helemaal niet aan denken. Waarschijnlijk komt het verdriet er later wel bij m uit net als Rikkie’s gevoelens?

 39. noud mag er niet uit zou ik jammer vinden weet iemand dat laat het me weten want in de gids staat dat het steeds slechter met noud gaat en dat maxime nina niet kan troosten in haar verdriet

 40. Ik hoop dat Laura, Jeff, Janine, Nina, Noud, Edwin, Lucas, Danny, Maxime, Rik, Rikki, Sjoerd, Anton, Bianca, Bram, Sjors, Bing, Jack en Nick sterven aan het virus. Lorena en Ludo mogen blijven.

  1. Hahahaha geweldig! Dat wordt best rustig daar dan… Dan zullen Ludo en Lorena moeten gaan samenwonen en de zorg van Amy, Lana en Bram op zich moeten nemen XD

   1. Dat gaat best goed komen hahaha. Alleen zal het eerder een soort Big Brother zijn dan een soapserie. De gehele aflevering speelt zich af in huize Sanders en er gebeurt af en toe helemaal niks 😀

 41. Hahaha, het klinkt misschien echt dom dat we zoveel om die personages gaan geven, maar ik heb het wel hoor ;$ Je gaat wennen aan die personages en je er aan hechten :$
  Ik hoop echt niet dat Edwin eruitgaat .. Gelukkig gaat hij er ook niet uit ;D

 42. aan deze spoilers af te lezen, is het duidelijk dat Edwin dood gaat
  Dit zou ik heel erg jammer vinden, ik vind Lucas en Edwin geweldig
  samen. Maar Lucas heeft een groot verdriet en loopt weg, en noud
  en Nina proberen hem op te peppen. En bij de bouwhuisjes gaat
  het dus ook niet goed, omdat Anton zijn verdriet niet kan verwerken krijgt
  hij denk ik een affaire. Dus heel jammer, maar wel vrij duidelijk dat Edwin
  dood gaat. Terwijl hij er nog maar zo kort in zit!

 43. Ik denk dat Bram doodgaat, “Kennard Bos liet ons weten dat er iemand die eigenlijk tot de vaste cast behoort dood zal gaan.” En het woordje eigenlijk doet mij dan toch wel heel erg denken aan Bram.

  En Edwin hoop ik niet, en Noud hoop ik eigenlijk ook niet(; .

  1. Maar is het wel waar dan wat Kennard Bos zei.
   Hoop niet dat Edwin eruit gaat, maar zal GTST niet gewoon weer ons laten geloven dat Edwin of Noud doodgaat, maar dan is het toch iemand anders, zoals Laura of Jef? Hoop aan de ene kant dat Edwin er niet uit gaat, maar aan de andere kant wil ik t wel, want ik haat het als ik nieuwsgierig ben omdat er volgens de meeste een favoriete speler uit gaat en dan is het gewoon zo’n oud mens.

 44. misschien gaat edwin wel naar het buitenland ofzo, voor een of ander onderzoek!
  want raynor behoort zeker bij de vaste cast en niet ”eigenlijk” !
  ik denk/hoop dat het zoiets is, en dat dit idd is vanwege de flexwet die voor hun over een half jaar gaat spelen volgens mij!
  ikzelf denk dat lana of bram eraan overlijd, want zeg nou zelf dat schokt de kijker en dat is wat kennard bos zei!

 45. Ik hoop wel dat Edwin weg gaat. Ik vind hem echt geen leuke acteur, maar dat is mijn mening. Ook vond ik de rol van Lucas véél leuker toen Edwin er nog niet was.

 46. Gaat edwin eruit? Zijn naam is erg lang uit de spoilers en lucas heeft een erg groot verdriet. Maar hoe weten sommige dat die er in blijft?

 47. Ik gok dat het Nick is die doodgaat. Anton ontwikkelt het medicijn tegen het virus. Nick krijgt het virus en Ludo komt erachter dat Nick de medicijnen van Janine had verwisselt en niet Maxime. Het medicijn tegen het virus komt bij Nick terecht, maar Ludo wisselt het om met een nep medicijn als wraak, waardoor Nick sterft. Charlie vertrekt uit verdriet met Valentijn het land uit om in het buitenland te gaan wonen.

 48. Ik hoop dat Edwin het blijft overleven. Denk dat Nick en Charlie samen met Valentijn vertrekken. Misschien naar Barbara en Morris?

 49. Ik denk dat noud en edwin ziek blijven totdat het serum klaar is, alleen kan het serum maar voor 1 iemand gebruikt worden. Noud of Edwin, dillema dus. Ludo wilt natuurlijk dat Noud levend blijft en Anton wilt zijn zoon redden.

 50. Mensen.. Edwin hoeft niet dood te gaan het kan ook dat Lucas verdrietig is dat Noud dood is.. ? Het is wel zijn vriend dus.. 😉

  1. Jawel want Noud en Nina proberen Lucas op te vrolijken, kan niet als Noud dood is.
   Ik zeg niet dat Edwin doodgaat, maar Noud sowieso niet.

 51. Ik zat te denken, iemand die dood gaat die eigenlijk tot de vaste cast hoor. zou het Amy zijn?
  ze komt nu ineens weer een beedje in beeld, en hoort eigenlijk tot de vaste cast. misschien krijgt zij het wel.

 52. ik kijk nu echt zo gtst en edwin zegt: “ik ben besmet” ik denk echt zo…. das een verassing XD maar hij mag niet dood gaan en noud ook niet want hij is gwn echt leuk in de serie ook hoop ik dat edwin gouw beter word en dat lucas het niet krijgt ^.^ als je begrijpt wat ik bedoel

 53. Het zou wel heel stom zijn als Edwin er nu al uit gaat hij speelt amper een jaar in GTST en dan moet ie er alweer uit. Als Noud dood gaat dat kan ik wel begrijpen ook al vind ik het niet leuk maar hij speelt al vanaf seizoen 16 in GTST. Ik zou het wel heel raar vinden als Edwin nu al dood gaat

 54. als je shortie kijkt, zie je hoe het gaat met noud. althans dat geven ze aan op twitter. jammer gtst. twitter. nu twitter ik veel, en zag ik dat. ik denk nou. fijn. maar goed, edwin is ziek maar hij is positief nu…. alleen lucas kan ook verdrietig zijn omdat hij niet bij edwin mag zijn van anton omdat edwin steeds zieker wordt….. hoeft niet dood te gaan….. wil ik niet..

 55. Lana gaat dood denk ik, danny gaat daardoor weg uit meerdijk. Sjors is heel verdrietig en wil daarom dat Bram naar rikkie en Sjoerd gaat. Bing is het hier niet mee esns, sjors en bing gaan uit elkaar.

 56. denk dat Noud eerst dood lijkt maar dat hij ze erachter komen dat hij nog leeft a.s. dinsdag. Check die spoiler naar, er staat: Nina en Anton krijgen de schrik van hun leven. Nina blijft natuurlijk nog steeds bij Noud ook al is hij dood. En Anton onderzoekt zijn lichaam nog of het iets kan betekenen voor het antivirus, maar dan komt Noud plotseling weer tot leven! (klinkt een beetje raar maar lijkt mij wel logisch)

 57. Nou jongens… Edwin is zojuist overleden. Zo handig dat je via internet alvast de aflevering van de volgende dag kan bekijken.
  En ja het is zeker dat hij dood is, want in de shortie van a.s. maandag belt Janine Nina op met het nieuws dat Edwin dood is, en daarom is Nina zo bang wat dit voor Noud betekend.
  Als jullie goed gelezen hebben zie je hier ook al spoilers staan van 8-10 februari waarin je ziet dat Noud nog leeft en Lucas probeert op te vrolijken.

 58. oww neee edwin is dood:( dat zag ik net in de shortie voor morgen, Anton wilde net een spuit geven dat alles goed komt en toen ging hij dood:(.

  Neeee!! Edwin(L)

 59. Oké, beetje depressief zijn nu :$
  Ik vind het echt héél lullig :$ Eindelijk (Op Jack & Lorena na natuurlijk ♥) Een leuk stel, gaat Edwin dood :$

 60. edwin gaat 20 jan dood, net gezien en hij komt niet meer voor in de spoilers
  dus: bye bye edwin:( wat moet lucas nu? en wat gebeu er met nina als ze dit hoord??
  ik vindt het zo zielig voor de familie+aanhang. maar k blijf wel gewoon kijken, de serie draait niet alleen maar om edwin. gwn hopen dat noud beter word en de nieuwe peronages afwachten. het is een soap.als je het niet leuk vindt dat ulke dingen gebeuren je
  moet je moet naar soaps kijken maar naar wie is de mol of TVOH.

 61. Oké, wat iedereen ook zegt (het is waarschijnlijk waar, maar ik moet een schoen opeten als het waar is dus xd) VOEL ik gewoon dat Edwin niet doodgaat.
  Dat kan gewoon niet.
  Hij is een geweldige acteur, er zijn al zoveel homo’s dood, je kan nog een hele verhaallijn bedenken met Edwin & Lucas én NIEMAND (behalve een paar mumbo jumbo’s ) willen hem weg :$
  Trouwens, GTST is altijd héél onverwacht .. waarschijnlijk overleeft hij het gewoon 😀

  PS. DUIMEN

  1. dat hooop ik ook zo. maar heb van verschillende mensen gehoord dat hij écht dood is.
   ik moet er gewoon van huilen. hij mag gewoon niet dood, het kan gewoon niet!
   het zou zoooo slecht zijn.

 62. Ik heb het net ook gezien. Edwin gaat echt dood !!! Hij speelde het echt heel erg goed. Ik vond Raynor Arkenbout echt een aanwinst voor GTST en is (samen met Lucas) baanbrekend geweest door zijn verhaallijnen. Ik heb erg veel bewondering voor hem dat hij de stap heeft gemaakt naar het acteren en dit met deze bevlogenheid doet! Het is zonde dat de makers van GTST ervoor gekozen hebben om hem op deze wijze en zo vroeg te laten gaan. Ik had (maar ik heb het niet voor het zeggen) een andere keuze gemaakt. Het kan natuurlijk ook zijn eigen keuze zijn geweest, hiervan ben ik niet op de hoogte. Dit is voor mij de laatste aflevering die ik gekeken heb, want ik ben eigenlijk door de (Edwin-Lucas) discussie die in Nederland oplaaide pas gaan kijken en blijven hangen !!!

  Raynor, bedankt voor je mooie spel als Edwin !!! En ik hoop je in een mooie serie of film nog eens te bewonderen !!! Maar natuurlijk belangrijker en goed , gelukkig en liefdevol leven !!!

 63. Sorry hoor, maar ze gaan gtst echt verpesten met die turken erin! Ik heb niets tegen hun, maar het past gewoon niet! Hopelijk gaan ze er snel weer uit!

  1. Hoezo het past niet? Turken behoren toch ook tot de Nederlandse samenleving? Lijkt me niet meer dan logisch dat ze hen ook een kans willen aanbieden. Ik snap niet waar die jaloerse reacties vandaan komen. Doe aub niet zo kinderachtig. Ik vind het ook jammer dat Raynor eruit is, maar om er een drama van te maken gaat het wel heel ver. Het is maar een soap mensen en Raynor komt er wel.

 64. dus, nick,edwin,ron en straks danny! allemaal weg!
  en wat krijgen we ervoor terug, 2 turkse meiden!
  jaaa daar zitten we op te wachten #not
  ik kijk vanavond nog omdat ik vind dat raynor en ferry dat verdienen en daarna stop ik ermee.
  en ik ben heel benieuwd of ze weer zulke hoge kijkcijfers gaan scoren vanaf nu!
  ik denk/hoop het niet, laat ze het maar voel!!
  stomme schrijvers!!

  1. Spreek aub voor jezelf. GTST is niet afhankelijk van een paar mensen die afhaken omdat hun favo acteur eruit is. Get a life je bent niet de eerste die een favo acteur moet missen. Waar mensen zich wel niet om druk maken.

 65. Ik snap eigenlijk niet waarom mensen er zo moeielijk over doen dat er 2 turkse vrouwen in de serie komen? In het echt lopen er toch ook turkse mensen rond dus ik snap het probleem niet echt, maargoed, iedereen zijn eigen mening he? 😉
  Zelf vind ik het ook verschrikkelijk jammer dat Raynor/Edwin eruit is,
  hij was/is mijn favoriete personage in GTST en stiekem had ik liever Bing zien vertrekken , want kan niet zo goed tegen zijn gezeur over Bram enzo in de serie.
  Ik denk dat er weinig kans is dat Edwin nog terug komt aangezien er geen magie ofzo in GTST is die Edwin weer levend kan toveren …. ach, je weet maar nooit toch?

 66. Brammetje komt weer terug bij Rikki en Sjoerd gelukkig maar!
  wil het gezicht van Bing zien begin komende vrijdag- vlgnd week haha.Aysen vind ik een irritant personage, maar Nuran lijkt me wel een leuk personage.

 67. Ik denk dat de weddenschap tussen lorena en Jack
  Inhoud dat ze minder kleding koopt ofzoiets. Nadat ze weer een
  Lading schoenen heeft gekocht. Of iets met die opening voor Charlie’s.

Geef een reactie