Charlie verkoopt Charlie’s. Het virus grijpt om zich heen en Anton hangt een schorsing boven het hoofd. Spanning en sensatie in Meerdijk. Lees snel verder..

Maandag 16 januari
Bianca raakt in paniek als het virus om zich heen grijpt. Er hangt Anton een schorsing boven het hoofd. Charlie verontschuldigt zich bij Nick voor haar verwarrende gedrag. Edwin haast zich naar het ziekenhuis.

Dinsdag 17 januari
Charlie neemt een ingrijpende beslissing. Jef kan zich hier moeilijk bij neerleggen. Doordat ze allebei in paniek zijn, loopt het tussen Lucas en Edwin uit de hand. Lukt het gestreste Sjoerd om op tijd bij het gesprek met de kinderbescherming te zijn?

Woensdag 18 januari
Bing behaalt een succesje, maar Sjors verwijt hem oneerlijkheid. Als Charlie haar zaak te koop aanbiedt, meldt zich direct een koper. Nina en Laura maken zich grote zorgen als het steeds slechter gaat met Noud.

415 comments on “Spoilers: 16 januari t/m 18 januari

 1. jasmijn gaat dood, want die ligt in het ziekenhuis, en noud kan dood gaan want blijkbaar krijgt ie het ook, maar die gaat er niet uit, dus die overleeft het denk ik.

 2. nou hopen dat rikkie der kind terug krijgt wordt beetje langdradig en vindt ook niet dat hij bij bing en sjors past is hun kind nee dat is niet zo en zal ook nooit zo zijn ook op hyves blog wil iedereen bram bij rikkie terug zien

 3. Ik hoop zo dat Lucas en Edwin weer bij elkaar komen zonder moeilijkheden. En ik vind dat van rikki, Sjoerd, bing, Sjors en Bram ook een beetje saai worden. Ik ben ook benieuwt wanneer Nick ontmaskert wordt. Ik hoop dat hij dood gaat. Als iemand trouwens de spoilers van donderdag en vrijdag ziet zet ze op de site!!

 4. Ik denk eigenlijk zelf Jasmijn, maar Noud zou ook een mogelijk slachtoffer zijn. Maar wat zou Nina dan voor verhaallijn krijgen? Afwachten..

 5. 10 januari zal wel een gastrol speler zijn eind januari (rond het vertrek van Charlie, Nick en Valentijn) zal er een hoofdrolspeler dood gaan. Er komen 3 nieuwe personages in ze gaan niet naar 22 vaste personages. Dus ik denk dat er iemand van de vaste cast dood gaat.

  Wiet => nieuwe kapster Charlie’s
  Charlie => Nieuwe agente
  ??? => Nieuwe arts (zijn roddels over)
  Danny => ???????????? (hopelijk oud personage)

 6. Spoiler 19 januari:

  Bij Charlies afscheid worden allerlei herinneringen opgehaald. Mooie momenten maken emoties los. Rik besluit om niet naar het afscheid te gaan, maar Charlie is niet uit zijn gedachten te krijgen. Lucas kan zijn geluk niet op als hij goed nieuws krijgt uit het ziekenhuis.

 7. 16 januari: Edwin haast zich naar het ziekenhuis. (hij gaat waarschijnlijk bloeden)
  Heeft dus ook het virus, maar op 19 januari krijgt Lucas goed nieuws. Dus Edwin gaat niet dood.

 8. ja ik denk ook nick, want maxime wurgt hem, ik denk dat hij in het ziekenhuis terecht komt en dat virus krijgt en dan doodgaat

 9. Misschien besmet Noud Laura wel want hij gaat bij haar wonen en zo te lezen word Noud ook ziek, en dan denk ik dat Noud het overleeft maar zijn oma heeft aangestoken en dat Laura doodgaat. Laura heeft toch geen verhaallijn meer…

 10. Spoilers #gtst 19-01: Bij Charlies afscheid worden allerlei herinneringen opgehaald. Mooie momenten maken emoties los. Rik besluit om niet naar het afscheid te gaan, maar Charlie is niet uit zijn gedachten te krijgen. Lucas kan zijn geluk niet op als hij goed nieuws krijgt uit het ziekenhuis.

 11. NOOOOOOOOOOOOOOO
  Ik heb mezelf na de 4000ste aflevering beloofd niet meer te kijken als Noud doodging, hij mag echt niet dood!!!
  Maar hij is iig niet degene die dinsdag doodgaat.. *fiew*
  x

 12. Mensen mensen. Lezen jullie het wel goed? Vorige keer werd er gezegt Ruud Feltkamp heeft nog opnames. Dus Noud kan niet doodgaan!

 13. uhm die spoilers haal ik van tvgids.nl
  Ik doe het zo:
  als je op tvgids.nl bent ga je na nu&straks
  dan klik je op morgen. dan klik je op het balkje van rtl4 / rtl5 / rtl7
  dan staat er boven in de balk day=1 dat verander je in day=14
  je bent dan bij wat er over 2 weken op tv is, en dan klik je op goede tijden slechte tijden en zie je wat er over 2 weken gebeurt..
  (soms moet je als je day=14 hebt ingevuld, nog een x op enter klikken)
  Oke misschien is het lastig uitgelegd, maar de spoilers kloppen altijd..
  Je kan dus elke doordeweekse dag ’s ochtends al zien wat er over 2 weken in gtst gebeurt..

  1. Nou ik snap niet precies wat jij bedoelt? Ik ben op http://www.tvgids.nl en heb op nu&straks geklikt en dan morgen en dan op het balke van RTL 4 / RTL 5 / RTL 7
   En dan kan ik verder niks? Hoe moet het verder ik snap het niet helemaal? Zou je het duidelijk willen uitleggen? Excuus voor die vraag.

   1. je moet dus
    – tvgids.nl
    – nu & straks
    – op morgen klikken
    – rtl 4 /rtl 5/ rtl 7 klikken
    – hij bedoeld met de balk: waar je bij internet altijd een link intypt, (www.blablablabla.nl snapje?) daar zie je aan het eind ergens day=1 staan, dat kan je veranderen, volgens mij niet verder dan day=14 want bij day=15 kreeg ik niks meer.

    ik hoop dat je het nu snapt?

  2. Maar op vrijdag kan dat dus niet, want dan is ‘morgen’ zaterdag en dan is TVOH.
   Is hier een andere manier voor, of doe ik nou iets verkeerd?

 14. Nick is degene die denk dood gaat.
  Dat kan je uit sommige stukjes al uithalen:
  Kennard Bos liet weten dat het om een personage die ‘eigenlijk’ tot de vaste cast behoort en is er alleen een afscheidsfeest voor Charlie en is alleen zij bezig met plannen om weg te gaan. En ik denk dat haar vertek door het virus te maken heeft, ze wilt het niet oplopen, haar relatie is over, en Nick vertrouwt ze niet meer als vader voor Valentijn en vertrekt ze richting Barbara en Morris.

 15. nick gaat volgensmiij niet doood, maar hij gaat er volgens mij binnekort wel uit als ze ontdekken dat nick het heeft gedaan? van sjors en bing rikki en sjoerd. vind ik beetje lang duren.. en dat virus is echt eng.. noud overleeft het denk ik wel en volgens mij krijgt edwin het ook! ;o ik hooop echt dat lucas en edwin weer bij elkaar komen.!!!

 16. verdere spoilers zijn er nog niet, kan maar tot 2 weken vooruit zien.

  ik bedoelde met die balk de urlbalk, gewoon waar de site staat zeg maar.

 17. 23 januari

  Anton gaat tegen alle regels van het ziekenhuis in. Nina krijgt slecht nieuws en vreest het ergste voor Noud. Sjoerd verwijt zijn vader dat hij ongevoelig is. Janine begrijpt dat Lucas afleiding nodig heeft.

  24 januari

  Nina en Anton krijgen de schrik van hun leven. Danny probeert Maximes enthousiasme te temperen als zij achter een vacature aanjaagt. Sjors stapt over haar eigen bezwaren heen en schaart zich achter Bing in de adoptiezaak. Hoe lang houdt zij dit vol?

  25 januari

  Lorena zoekt naar argumenten om een kapster met een hoofddoek af te wijzen. Sjors voelt zich ellendig als Bing haar negeert. Maxime ontdekt dat ze nu echt alles kwijt is. Jack krijgt een nieuwe collega en dat is er een die niet over zich heen laat lopen.

  26 januari

  Lucas heeft de grootste moeite om zijn verdriet te verwerken. Ludo vindt dat Lucas een grens bereikt heeft en grijpt in. Maxime bekent aan Rik waarom ze door de familie Sanders verbannen is. Bianca kan niet tot Anton doordringen.

  27 januari

  Lorena wordt nieuwsgierig naar Aysen en Nuran en luistert hen af. Sjoerd ontloopt zijn ouders, maar verzwijgt dat tegen Danny. Anton komt in conflict met Bianca. Nuran wil naar Meerdijk verhuizen en praat op haar zusje in.

  30 januari

  Nina en Janine schrikken als Lucas spoorloos is verdwenen. Janine verwijt zichzelf dat ze Lucas niet goed in de gaten gehouden heeft. Lorena probeert erachter te komen wat Nuran toch van Danny wil. Nuran ontdekt dat Danny een kind heeft.

  31 januari

  Door Rik belandt Nuran per ongeluk in een pijnlijke situatie. Maxime helpt Laura bij een ‘onverstaanbaar’ horecaprobleem. Anton accepteert Lucas’ gedrag niet en gaat door het lint. Als Anton en Maxime hun ellende delen, maakt dat bij allebei onvermoede emoties los.

  1 februari

  Lorena voelt zich bedreigd door de aanwezigheid van Aysen. Maxime solliciteert succesvol bij Laura. Helaas valt haar niet alleen de baan zwaar tegen, ook kan ze sommige klanten wel schieten. Nuran gaat achter woonruimte aan: ze wil in Toko komen wonen, maar dan zullen alle bewoners akkoord moeten gaan.

  Bron: Tv Gids (zelf gevonden)

 18. Nick neemt zijn geheim dus mee, jammer heeeeel jammer!!!
  En vind het vreselijk dat ik het zeg, maar ik zit niet te wachten op een hoofdoek! Doe lekker fris en gooi die haren los en laat jezelf zien! Hoe gaat dat als ze verliefd etc wordt

 19. 2 februari

  Laura moet een onmogelijke keuze maken tussen Maxime en Ludo. Sjoerd en Rikki hebben een krampachtig gesprek met de kinderbescherming. Verknoeien ze hiermee hun toekomst met Bram? Bing is het niet eens met een beslissing van Lucas.

  3 februari

  Het botst tussen Bing en Aysen. Hij is dan ook geen voorstander van haar verhuizing naar Toko. Rik is bang dat het in de rechtszaak niet goed afloopt voor Rikki en Sjoerd. Sjors neemt op gevoel een onverwachte beslissing.

  http://www.tvgids.nl/programma/12126494 dat is bewijs

  1. Nee ik denk dat het Edwin wordt want Anton en Nina krijgen de schrik van hun leven en misschien is het voor Nina heel erg dat het voor haar broertje heel zielig is

 20. Als ik goed kijk komt Edwin er niet in voor is hij dan de gene die dood gaat, dat zou heel jammer zijn maar wel verklaren waarom Lucas zo raar doet. Ik weet nog niet of ik deze spoilers wel moet geloven. Ik kan ze zelf niet eens vinden

 21. ik heb er idd wel 1tje gezien, dus ik geloof ze wel.

  maar je zou verwachten als het idd edwin is, dat de familie bouwhuis toch verdrietig is, dit lees je nergens in terug?

 22. 23 januari

  Anton gaat tegen alle regels van het ziekenhuis in. Nina krijgt slecht nieuws en vreest het ergste voor Noud.(Noud kan dus dood?) Sjoerd verwijt zijn vader dat hij ongevoelig is. (Waarom is Anton ongevoelig.)Janine begrijpt dat Lucas afleiding nodig heeft. (waarom heeft Lucas afleiding nodig?)

  als je het zo leest zou het Noud of Edwin kunnen zijn…

  24 januari

  Nina en Anton krijgen de schrik van hun leven.
  (Wat gebeurd er? liggen ze allebei in het ziekenhuis en gaat het met beide slecht?)

 23. 26 januari

  Lucas heeft de grootste moeite om zijn verdriet te verwerken

  (Waarom zou lucas verdrietig zijn daar al overnagedacht)

  1. Zou je willen uitleggen hoe je dat doet met opzoeken, met de nummers enz. Ik snap er namelijk helemaal niks van 🙂 Thanks!

 24. Dat meen je niet! alle leuke jongens weg……

  het is wikipedia iedereen kan daar iets op zetten hé… waarom zouden ze degene die zo goed scoren bij de fans wegdoen? dat is toch niet slim….

  of willen ze zelf weg?

 25. Ik denk niet dat ze weggaan eigenlijk, anders was dat al lang bekent.
  en als hun eruit gaan kijkt niemand meer… ik denk dat niemand van hun doodgaat, maar alleen die barvrouw.
  en edwin enz. raken alleen besmet.

 26. Mensen Wikipedia is NIET betrouwbaar!!!
  Iedereen kan er wat opzetten, jij en ik!! Probeer zelf maar eens uit je kunt er zelf ook gewoon wat opzetten!
  Wat op Wikipedia staat is dus lang niet altijd waar!!

  Ontopic:
  Uit de spoilers valt nog niet op te maken wie er nou overlijdt.
  Het kan Edwin of Noud zijn, maar ook Nick. Die zie je namelijk ook niet in de spoilers
  Ik denk dat er pas later in februari iemand dood gaat. Edwin en Noud zijn ernstig ziek maar overleven het wel.
  Nick is het uiteindelijke slachtoffer. Vlak voor zijn dood geeft hij alsnog toe wat hij allemaal gedaan heeft.

  Dit is wat ik denk en hoop dat er gaat gebeuren!!
  Zou niet leuk zijn als dat geheim van Nick nooit uitkomt. Ik hoop dat Maxime gewoon weer een goede band krijgt met Nina/Ludo/Janine

 27. als we even Logisch nadenken, kan Noud het zijn door haar, als je de nieuwe afleverihuisg bekijkt van morgen zie je dat Noud naar het ziekenhuis gaat.

  Edwin is bij Ron gebleven met al dat bloed

  lucas heeft Edwin getroost

  in de spoilers:

  Nina krijgt geen goed nieuws en vreest het ergste

  Anton en Nina krijgen de schrik van hun leven

  Lucas is verdrietig (Dit kan om Edwin zijn)

 28. Het is al van wiki af.
  maar nick gaat denk niet dood en gaat ong tegelijk met Charlie weg, omdat ze op dezelfde dag hun laatste opnames hadden…

 29. Het zou wel leuk zijn als Maxim nog even blijft en dat de familie Sanders een keertje echt op hun teentjes worden getrapt.

  Toch vind ik dat al Nick er dood gaat, dat niet bepaald schrokkend…voor de kijkers,

 30. Jan gaat toch ook weg?

  kan hij het niet zijn, dat de virus nog even blijft in Meerdijk.. tot maart ofso?

  Danny zegt duidelijk in de koning dat die nooit zijn dochtertje achter zou laten..

 31. Als Edwin echt dood gaat weet ik niet of ik nog ga kijken. Vind het dan heel erg zielig voor Lucas. Als hij niet dood gaat is het wel heel raar dat hij in nog geen een spoiler staat.

 32. misschien is dan alles goed tussen lucas en edwin, en is lucas ergens anders om verdrietig…. dat hoop ik wel want edwin mag er echt niet uit.

 33. waarom niet?

  Omdat Lucas dan geen verhaallijn meer heeft.

  het moet iemand zijn waar de kijkers van schrikken..

  dus dan heb je het over:

  Noud
  Lucas
  Edwin

 34. Ik denk dat Lucas en Edwin allebei worden gecontroleerd op het virus en dat Lucas blij is omdat hij van het ziekenhuis hoort dat hij schoon is. Ik denk ook niet dat Lucas zo verdrietig zal zijn om een ruzie. En het is ook wel heel toolevalig dat Edwin er nergens meer in staat.(als Edwin eruit gaat vindt ik dit heel dom, hij was best populair volgens mij)

 35. zou stom zijn van gtst als ze NOUD,LUCAS OF EDWIN eruit doen.

  maar Noud eruit zou betekenen Nina (bijna) geen verhaallijn)
  Lucas eruit edwin geen verhaalijn en aandersom ook.

  Misschien is het toch Laura of Jef? van wie we het niet snel verwachten omdat ze er zo lang in zitten.

  1. Maxime zorgt voor het bewijs ludo en janine en nina en lucas zien dan dat zij het niet heeft gedaan en zeggen sorry en al en maxime wil niks meer met hun te maken hebben omdat ze haar niet genoeg hebben vertrouwd !!!

 36. Noud gaat Dinsdag niet dood, kijk maar naar de Spoilers over 2weken… dan leeft die nog alleen gaat het echt niet goed met hem

  iemand enig idee wie het wel is?

  Jasmijn zowiezo
  en?

 37. Misschien gaat laura er wel uit want ze heeft helemaal niks meer te doen je ziet haar echt nooit meer alleen soms in de rozenboom maar dan heeft ze ook maar een paar zinnen te zeggen…en het zou best kunnen dat noud het virus heeft en dan Laura heeft aangestoken dat zou ook verklaren waarom Nina zo verdrietig is en het ergste vreest .maar dan overleeft noud gewoon want het zou wel raar zijn als hij er uit zou gaan niemand wil dat hij dood gaat!

 38. En ze zeiden :iemand die eigenlijk wel bij de vaste cast hoort maar je ziet Laura toch nooit meer dus…ze heeft gewoon helemaal geen verhaal meer….

   1. @Mats Haha super van je met die nummers!! Ik had het vorige week ook al gemerkt! Dat je met de nrs kan schuiven. Maar ik kom helaas niet verder met die nummers dan tot 27 jan.
    Welke nrs heb jij gebruikt om tot 3 feb te komen? is het je gelukt om nog verder te komen???

    Oeh wat gaat GTST toch spannend worden.
    Aan de ene kant geloof ik echt niet dat Edwin doodgaat. Aan de spoilers te lezen haal je dat er ook echt niet specifiek uit.
    Ik denk eerder dat hij doodziek wordt. En dat Anton dus op zoek is naar een serum. Maar als Edwin het wel is, zal er veel protest komen vrees ik….hij is super populair!
    Zou de familie Bouwhuis dan niet vol verdriet zitten….dat komt niet echt in de spoilers naar voren. Sjoerd kan ook gestresst zijn en zijn ouders willen ontlopen omdat Edwin zo ziek is. Een familie lid in het ziekenhuis neemt veel stress met zich mee….zeker met zo’n ziekte als deze! Er kan ook heel bewust gekozen worden Edwin niet zoveel in de spoilers te noemen….kijkers nieuwsschierig maken!!
    Het blijft gissen vrees ik…..

 39. 25 januari word een ramp, er komt dus een meid met hoofddoek in de serie, lorena is er ook niet blij mee. Ik vind dit echt een blunder van GTST, wat wil GTST kijkers die dat niet wil voor het hoofd stoten?? Dit doe je niet. Dit gaat zeker kijkers kosten.

  1. frank stel je niet zo aan.
   hoofddoek of geen hoofddoek het is en blijft een mens zoals jij en ik.
   eerst maar eens zien of ze goed kunnen acteren en dan pas klagen;)

 40. Lucas gaat toch niet dood. Waarom zou hij anders eerst uit de serie zijn voor 3maand(coma) om vervolgens 2maandjes mee te spelen en er dan uit gaan.. Lijkt me niet echt logisch. Aan de spoilers te zien zou ik denken dat Edwin dood gaat. Ook omdat er staat zal Sjoerd met zijn stress wel op tijd zijn bij de kinderbescherming(ofzo iets).
  Dat Lucas, Noud en Edwin eruit gaan geloof ik sws niet.

  1. nou idd wat een dom gezeur wat maakt het nou uit dat iemand een hoofddoekje op heeft het gaat om de acteerprestaties hoor!!!

 41. Ik denk inderdaad Noud of Edwin
  – Nina en Anton krijgen de schrik van hun leven
  – Lucas is verdrietig en is later spoorloos

  Lucas blijft er zoiezo in. Jammer dat Bing erin blijft en vanaf 25 januari updates in de leader?

 42. Zou het niet kunnen dat Nick gewoon dood gaat aan het virus en dat Edwin en Noud alleen maar ernstig ziek worden? Ik ben wel blij dat Lucas er sowieso inblijft!

 43. Noud gaat niet dood, Edwin ook niet het lijkt zo maar is het niet er gaat iemand achter de bar dood die al lang achter de bar staat die je misschien niet eens kent in goede tijden slechte tijden !!! en nick is wel zo stom

 44. Noud gaat echt niet dood. anders heeft laura ook totaal geen band meer met ander personage (m.u.v. Jef)
  Ik vrees Edwin aangezien Lucas verdriet heeft en Anton en Bianca.

 45. Kan iemand mij precies en duidelijk vertellen hoe je verdere spoilers kan vinden. Niet van 2 weken. Maar die spoilers wat Mats heeft gevonden. Die bedoel ik. Hoe doe je dat precies en wat moet je precies doen?

 46. Ik vraag me wel af, waarom Lucas zo vedrietig is. Als je wegloopt ben je wel heel erg in de war en ik denk ook dat hij dansatoria wil verkopen. In een spoiler staat dat het er niet mee eens is wat Lucas heeft besloten. Ps: moet echt weten wie er dood gaat

 47. Ik denk dat de realtie van Anton en Bianca stuk gaat, en dat Anton met Maxime zal gaan!
  En die Nura zal wel op Danny zijn, en die andere waarschijnlijk op Rik. Wel jammer dat ze Lorena rassistisch laten worden, ze lijkt me daar niet echt het type voor..
  En ik denk dat Noud of Edwin dood gaat, maar ik denk eerder Edwin.

 48. Maar waarom zou niet alleen die Jasmijn doodgaan?
  Ze zeggen wel ‘eigenlijk’ van de vaste cast. Jasmijn zit er nu een tijdje in, dus behoort ze tot de cast (alleen niet de vaste cast)
  Ik denk dat alleen zij doodgaat en de rest alleen besmet worden.

 49. Ik dacht de hele tijd dat het Noud was, maar ik denk nu dat het Noud of Edwin is. Als je de spoilers tot februari ziet, lees je dat Lucas veel verdriet heeft. Dat kan om Noud zijn(goeie vriend van Lucas), maar ook om Edwin(zijn liefde). Ik denk dat het dus een van die twee is. Of vallen er nog meer doden?

 50. Noooo niet weer een GTST record verbroken!! Alsjeblieft geen taart meer, aaargh!!

  dat twitterde raynor 3 december en omdat ze toen 2 en halve maand voor liepen met filmen zat hij er dus nog in de uitzendingen rond half februari
  dus ik zou echt niet weten wie er uit zou moeten gaan
  1 ding dit is een heel goed geheim gebleven.

  1. daarom denk ik dus ook dat het jef of laura of een ander “ouder iemand” zijn want die zitten echt neit op twitter hahaha XD
   maar ik zit ook al een hele tijd te denken dat janine of ludo er binnenkort uit gaat omdat nina de enige in heel gtst is die nog allebij haar ouders heeft…

 51. Wat voor onverwachte beslissing op gevoel zal Sjors nemen??Zal ze Bram toegewezen krijgen en dan alsnog weigeren en zeggen dat Bram bij Sjoerd en Rikkie hoort omdat ze zelf ook geadopteerd is????

 52. Je kan van alles op je twitter zetten.. Dus dat betekent niet dat hij er dan nog in zit.. Kan hij ook expres doen zodat wij niet denken dat hij er niet meer in zit.

  Zou het ontzettend jammer vinden… Ludwin is mijn favourite setje…

 53. spoilers van 23 januari t/m 3 februari:
  #GTST 23-01 Anton gaat tegen alle regels van het ziekenhuis in. Nina krijgt slecht nieuws en vreest het ergste voor Noud. Sjoerd verwijt zijn vader dat hij ongevoelig is. Janine begrijpt dat Lucas afleiding nodig heeft.

  #GTST 24-01 Nina en Anton krijgen de schrik van hun leven. Danny probeert Maximes enthousiasme te temperen als zij achter een vacature aanjaagt. Sjors stapt over haar eigen bezwaren heen en schaart zich achter Bing in de adoptiezaak. Hoe lang houdt zij dit vol?

  #GTST 25-01 Lorena zoekt naar argumenten om een kapster met een hoofddoek af te wijzen. Sjors voelt zich ellendig als Bing haar negeert. Maxime ontdekt dat ze nu echt alles kwijt is. Jack krijgt een nieuwe collega en dat is er een die niet over zich heen laat lopen.

  #GTST 26-01 Lucas heeft de grootste moeite om zijn verdriet te verwerken. Ludo vindt dat Lucas een grens bereikt heeft en grijpt in. Maxime bekent aan Rik waarom ze door de familie Sanders verbannen is. Bianca kan niet tot Anton doordringen.

  #GTST 27-01 Lorena wordt nieuwsgierig naar Aysen en Nuran en luistert hen af. Sjoerd ontloopt zijn ouders, maar verzwijgt dat tegen Danny. Anton komt in conflict met Bianca. Nuran wil naar Meerdijk verhuizen en praat op haar zusje in.

  #GTST 30-01 Nina en Janine schrikken als Lucas spoorloos is verdwenen. Janine verwijt zichzelf dat ze Lucas niet goed in de gaten gehouden heeft. Lorena probeert erachter te komen wat Nuran toch van Danny wil. Nuran ontdekt dat Danny een kind heeft.

  #GTST 31-01 Door Rik belandt Nuran per ongeluk in een pijnlijke situatie. Maxime helpt Laura bij een ‘onverstaanbaar’ horecaprobleem. Anton accepteert Lucas’ gedrag niet en gaat door het lint. Als Anton en Maxime hun ellende delen, maakt dat bij allebei onvermoede emoties los.

  #GTST 01-02 Lorena voelt zich bedreigd door de aanwezigheid van Aysen. Maxime solliciteert succesvol bij Laura. Helaas valt haar niet alleen de baan zwaar tegen, ook kan ze sommige klanten wel schieten. Nuran gaat achter woonruimte aan: ze wil in Toko komen wonen, maar dan zullen alle bewoners akkoord moeten gaan.

  #GTST 02-02 Laura moet een onmogelijke keuze maken tussen Maxime en Ludo. Sjoerd en Rikki hebben een krampachtig gesprek met de kinderbescherming. Verknoeien ze hiermee hun toekomst met Bram? Bing is het niet eens met een beslissing van Lucas.

  #GTST 03-02 Het botst tussen Bing en Aysen. Hij is dan ook geen voorstander van haar verhuizing naar Toko. Rik is bang dat het in de rechtszaak niet goed afloopt voor Rikki en Sjoerd. Sjors neemt op gevoel een onverwachte beslissing.

 54. het is wel raar dat Edwin nergens in de spoilers staat van 23 januari t/m 3 februari. Gaat hij dood? Want Lucas is erg verdrietig staat er. Ik hoop het niet want hij is samen met Danny mijn favo karakter!

 55. maar edwin zit er nog in dinsdag 17 jan er gaat woensdag 11jan iemand dood dus ik denk dat het danny egt gaat worden wel balen als hij er uit gaat maar hij ging er al uit geloof ik 🙁

 56. Denk dat 1 0 januari jasmijn dood gaat, het meisje wat achter de bar staat in de koning en later gaat Edwin denk ik dood aangezien Lucas helemaal van slag is….

  Baal er ook heel erg van… Maar eerst nog even afwachten of het echt zo is maar ik ben er bang voor….

 57. Ik denk dat niemand dood gaat.. alleen die Jasmijn en als er echt iemand dood gaat, is het zeker danny..
  OMdat hij Meerdijk niet wil verlaten

 58. 6 februari

  Bing vindt dat Sjors een fatale fout maakt in de rechtbank. Nuran krijgt de schrik van haar leven. Lorena baalt als Jack haar niet serieus neemt en gaat een weddenschap met hem aan.

  7 februari

  Rikki zit met een lastig dilemma. Sjors probeert Bing haar beslissing uit te leggen, maar hij sluit zich voor haar af. Maxime gooit al haar charmes in de strijd om een baan bemachtigen.

  Geen dank

 59. 8 februari
  Rikki en Sjoerd zijn blij met het goede nieuws. Bing begaat een fout. Sjors schrikt van Bing zijn gedrag en neemt maatregelen. Maxime probeert door Anton door te dringen.

  9 februari
  Danny ziet in dat Maxime ergens dwars zit zal het hem lukken om Maxime aan de praat te krijgen? Janine en Ludo gaan naar Lucas opzoek. Lorena krijgt de schrik van haar leven.

  10 februari
  Ludo en Janine weten Lucas op te sporen en krijgen de schrik van zijn leven. Overleeft Lucas de ongeluk? Anton vreest voor de leven van Lucas. Oude bekende keert terug naar Meerdijk.

 60. Oh oke dacht ik al maar die laatste van 6 februari

  Bing vindt dat Sjors een fatale fout maakt in de rechtbank. Nuran krijgt de schrik van haar leven. Lorena baalt als Jack haar niet serieus neemt en gaat een weddenschap met hem aan.

  7 februari

  Rikki zit met een lastig dilemma. Sjors probeert Bing haar beslissing uit te leggen, maar hij sluit zich voor haar af. Maxime gooit al haar charmes in de strijd om een baan bemachtigen. klopt wel?

 61. @NeppeMats Je kan niet eens normaal nederlands dus doe niet alsof dit de spoilers zijn,, mensen die dat doen zijn echt zwakk

 62. Soap

  Rikki vindt dat Sjoerd zich meer moet bezighouden met Edwin, maar Sjoerd is bang voor de toekomst. Danny probeert Maxime te motiveren om haar leven weer op te pakken. Anton jaagt zijn illegale virusonderzoekers op. Is er op tijd een serum?
  19 januari 2011

 63. 13 februari
  Bing gaat te ver tegen Rikki. Maxime belandt in bed met Danny. Het gaat slecht met Lana. Bianca krijgt een klap te verwerken. Sjoerd heeft last van stress. Kunnen zij Edwin nog optijd redden?

  14 februari
  Lorena denkt dat zij Frederik heeft gezien. En gaat op onderzoek uit. Janine vreest voor het ergste voor Lucas. Bing probeert Sjors voor zich te winnen.

  15 februari
  Sjors raakt helemaal in paniek als ze een telefoontje hoort over Lana. Jack en Lorena besluiten om elkaar een kans te geven. Ludo probeert Maxime verder in de val te krijgen.

  16 februari
  Ludo en Janine schrikken als zij Frederik ziet. Maxime en Danny genieten van elkaar. Frederik verstoort de gezelligheid bij Maxime en Danny. Maxime schrikt als zij oog in oog komt met Frederik en vreest voor het ergste.

  17 februari
  Maxime en Frederik hebben heftige ruzie. Opeens gaat het slecht met Frederik en spoedt Frederik naar het ziekenhuis. Lorena krijgt slecht nieuws over haar vader Frederik. En vreest voor het ergste.

    1. oke is goed,

     @neppemats
     Stop met die neppe spoilers, je kunt zien dat ze heel nep zijn, ze kloppen gewoon niet, je verspilt je tijd 😉

 64. Spoiler NepMats komt tevoorschijn in gtst net op het verkeerde moment want hij word beschoten laat het nou net een echte kogel zijn DOOD .Hebben we daar ook geen lacht meer van lol :d

 65. 20 februari
  Er overlijdt iemand. Nina schrikt en barst in tranen. Laura schrikt van het nieuws over Noud. Danny doet Maxime een aanzoek. Zegt zij ja? Jef komt in lastige sitautie. Iemand probeert Jef gek te maken. Wie zou dat zijn?

  21 februari
  Frederik vertelt Lorena dat hij haar zal erkennen als dochter. Het gaat slechter met Frederik. Anton probeert alles aan te doen om de slachtoffers in leven te houden. Lukt hem dit?

  22 februari
  Bing raakt door het lint als Sjors hem afwijst. En onderneemt actie. Nina is verdrietig. Op de begravenis van Noud moet iedereen wel een traantje wegprikken. Opeens staat Dennis voor Laura haar neus.

  23 februari
  Er ontstaat heftige ruzie tussen Dennis en Nina. Ze gooien elkaar verwijten. Lorena heeft eindelijk wat ze wil. Frederik is officeel haar vader. Opeens overlijdt er iemand. Lorena laat een traan prikken.

  24 februari
  Rik pleegt telefoontje uit buitenland. Danny steunt Maxime zoveel als hij kan. Maxime probeert Ludo terug te winnen. Jef ziet Robert. Robert schrikt van Dennis zijn gedrag. Dennis slaat Nina neer.

 66. Denkt iemand ook Dat Sjors Bram toegewezen krijgt maar dan alsnog zegt van dat bram naar Rikkie en Sjoerd moet omdat zij zelf ook geadopteerd is (Sjors)Omdat er in de spoiler staat Bing vindt dat Sjors een fatale fout maakt in de rechtbank en Rikki zit met een lastig dilemma. Sjors probeert Bing haar beslissing uit te leggen, maar hij sluit zich voor haar af.Ben benieuwd.Of zou het een andere beslissing zijn???

 67. lol wat heeft die nepmats toch veel fantasie..
  Ik moet gewoon lachen van die spoilers.
  Mensen spoilers die tot 8 februari zijn echt, de rest daarna is allemaal NIET waar!

 68. 27 februari
  Nina word naar het ziekenhuis vervoerd. Iedereen verwijt Dennis dat hij Nina heeft neergeslagen. Dennis draait helemaal door. Als Ludo hoort wat Dennis heeft gedaan bij Nina bedenkt Ludo een wraakactie.

  28 februari
  Robert hoopt dat Ludo niet wraak pleegt op Dennis als hij hiervan hoort. Lorena raakt in paniek als Frederik overleden is. Ludo onderneemt actie om Dennis gek te maken. Bing vreest voor het ergste. Zal hij Sjors terugkrijgen?

  29 februari

  Ludo beraamt moordplan. Janine doorziet Ludo`s plannen en vraagt zich af waarmee hij bezig is. Maxime neemt een beslissing. Jack en Lorena gaan opzoek naar een huis.

  1 april

  Laura schrikt als hij Dennis ziet bloeden en belt snel 112. En schakelt Robert in. Heel Meerdijk word opgeschokt door een aardbeving. Wie overleeft de ramp? Jack vreest voor het ergste van zijn nieuwe huis door de aardbeving.

  2 april

  Lorena en Jack vergeten dat ze begravenis hebben van Frederik en haast naar de begravenis. Door de aardbeving is iedereen in rep en roer. Oude bekende keert terug naar Meerdijk. Maxime en Danny vrezen voor het ergste voor Amy en Lana.

  1. en los van dat je geen bewijs plaatst dus dat er te zien is dat je de neppe bent. In de ECHTE spoilers zouden ze ook nooit dingen neerzetten als: “dennis slaat nina neer” of “iedereen heeft een traantje weg te pinken op de begravenis van noud”. GTST zou dan zeggen: Dennis gaat door het lint (of zoiets) & vandaag wordt er iemand begraven (of zoiets). ze noemen er echt geen naam bij hoor!

 69. @ echte Mats:

  Denk dat het een goed idee is dat je er een link bijzet bij nieuwe spoilers. Al is het aan de spelfouten ook wel te zien dat dit erg fake is. 😀

 70. haha ik moet echt lachen om die neppe mats.
  hij heeft erg veel fantasie in die spoilers gestopt, geniaal.
  maar hij heeft gewoon niet door dat toch niemand hem geloofd.

 71. 5 maart
  Rik schrikt als hij oog in oog komt met Maria. Robert gaat op onderzoek uit wie op Dennis gemunt heeft. Laura is heel erg bang. Rik schrikt als Maria beweert dat zij echt veranderd is.

  6 maart
  Danny en Maxime voorbereiden de bruidloft. Willem Kelder keert terugt. Opnieuw overlijdt iemand. Bing schrikt als hij denkt Dorothea heeft gezien.

  7 maart

  Jef schrikt als hij ontdekt dat Tanya hem probeert gek te maken. En gaat op onderzoek uit hoe en waar Tanya dat doet. En komt op een gruwelijke ontdekking. Anton moet iedereen redden die in ziekenhuis ligt lukt het hem?

  8 maart

  Tanya schrikt als Jef haar gevonden heeft en probeert te vluchten. Lana mag weer naar huis. Jack en Lorena kunnen in het nieuwe huis wonen. Robert ontdekt dat Ludo Dennis heeft neergestoken.

  9 maart

  Robert gaat confrontatie aan met Ludo. En dit loopt uit de hand. Janine moet ingrijpen als Ludo Robert aanvalt. Tanya probeert Laura te vergiffen maar Laura die is niet gek. En dit loopt uit de hand.

  1. de verhaallijnen volgorde kloppen niet enzo, sowieso loopt alles dwars door elkaar en gemixt enzo. en die mensen komen echt niet terug ;p

 72. 12 maart
  Jef ontdekt waar Tanya kan zijn. En redt Laura net optijd. Marcus Sanders keert terug met zijn vrouw en kinderen. Ludo schrikt van de terugkomst van Marcus en zijn gezin. En Marcus merkt dat Robert en Ludo ruzie hebben.

  13 maart

  Nina komt bij bewustzijn. Ludo biedt zijn excuus aan Robert. Op de begravenis van Dennis prikt iedereen een traantje. Ludo viert feest omdat Dennis is overleden. Jack word geroepen voor nood. En moet iemand oppakken.

  14 maart

  Willem Kelder biedt Jack zijn excuus aan voor diefstal en dreigement. Willem raakt in problemen en wordt gemarteld. Robert krijgt bericht van Stephanie. Arthur Peters keert terug naar Meerdijk.

  15 maart

  Valerie keert terug naar Meerdijk. Ludo denkt dat hij gek word. Amy schrikt van alle ellende die Maxime heeft en besluit om toe te slaan. En pleegt wraak. Ludo ziet waar Amy mee bezig is en mishandelt Amy.

  16 maart

  Edwin komt te overlijden. Sjoerd is heel erg verdrietig en neemt een besluit. Danny begint zich onveilig te voelen in Meerdijk en zoekt naar een oplossing. Opeens komt hij in bedreigde situatie. Maxime redt Danny.

 73. Zo ik heb een klacht ingediend ik vind dit vrij irritant ook al weet je dat het nep is het is niet leuk je kan zo helemaal niet lekker lezen discussiëren

 74. 19 maart
  Lorena moet Nuran helpen. En biedt haar excuus aan haar. Nuran vergeeft Lorena het zogenaamd. Jack vermoedt dat Willem Kelder nog meer streken uit zal halen. Dorothea overlijdt. Laura is verdrietig.

  20 maart

  Aysen helpt haar zusje Nuran met een verhuizing. Bing heeft een plan om Sjors voor zich te winnen om door met Aysen te zoenen. Sjors schrikt als zij Bing met Aysen ziet zoenen.

  21 maart

  Sjoerd en Rikki besluiten om zich meer op Bram te richten. Willem Kelder begaat een fout. Danny word onder druk gezet door Willem Kelder. Maxime vreest voor het ergste. Voor Danny. Maxime bedenkt iets goeds om Danny te helpen.

  22 maart

  Danny zoekt steun bij Rik en lucht al zijn problemen op. Rik besluit om met Willem Kelder te praten. En dit loopt uit de hand. Willem Kelder belooft dat hij Danny met rust zal laten. Danny gaat aangifte doen voor Willem Kelder.

  23 maart

  Willem Kelder komt Danny tegen. En dit loopt uit de hand. Overleeft Danny de ruzie? Maxime en Rik gaan naar Danny opzoek. En horen iets. Wat zal er gebeurd zijn? Bing gooit verwijten naar Aysen.

 75. nieuwe spoilers gevonden!
  19 maart
  Ludo krijgt de schrik van ze leven als hij een oude bekende tegenkomt.
  Nuran probeert Rik te verleiden maar Rik wijst eraf.
  Lucas neemt een treurig besluit.
  20 maart
  Janine schrikt zich rot als zij een afscheidsbrief van Lucas vindt en belt meteen de politie.
  Als Rik de Koning opent ziet hij Nuran liggen is dit echt of wil ze zijn aandacht.
  21 maart
  Janine komt erachter waar Lucas is is ze nog optijd of is het te laat.
  Ludo weet het nu zeker de vrouw die hij zag is Martine Hafkamp!
  Als janine te laat dreigt te komen voor lucas krijgt ze hulp uit onverwachte hoek.
  22 maart
  Iedereen in Meerdijk is blij met de terugkomst van Stefano.
  Ludo ligt Stefano in over het feit dat hij Martine heeft gezien en ze gaan samen op onderzoek.
  23 maart
  Tijdens het onderzoek komen Ludo en Stefano erachter dat Martine besmet is.
  Rik valt voor de charmes van Nuran en neemt haar mee naar huis, maar eenmaal daar is Nuran een heel ander persoon dan ze zich voordoet.

 76. 26 maart

  Rik en Maxime schrikken als zij Willem Kelder met een pistool ziet. En Danny bewusteloos ziet liggen en vrezen voor het ergste. Is ziekenhuis optijd om leven van Danny te redden? Robert en Laura belanden met elkaar in bed.

  27 maart

  Jef hoort vervelend nieuws over Danny. Bing pakt Bram en neemt hem mee naar buitenland. Rikki en Sjoerd zien het gebeuren en gaan achter Bing aan. Bing valt en bloedt. Rikki schrikt.

  28 maart

  Lukt het Anton om leven van Danny te redden? Maxime en Rik vrezen dat Danny overleden is. Jack en Lorena hebben trouwplannen. Nina word uit het ziekenhuis ontslagen en komt oog in oog met Rene Meijer. Nina is bang.

  29 maart

  Gladys keert terug en kleedt Rik uit. En maakt er foto`s van. Rik schrikt en pikt dit niet en slaat Gladys neer. Opeens ziet hij Gladys bloeden hij zal toch niet moord hebben gepleegt?

  30 maart

  Bij de begravenis van Danny moet iedereen traantje wegprikken. Maria verwijt Maxime van alles. En raakt in problemen. Ludo en Janine komen nader tot elkaar en besluiten om voor altijd voor elkaar te kiezen.

 77. Hahaha, lach me dood. ik lees dit meestal, maar post bijna nooit wat,
  die neppe mats en tobias hebben wel veel fantasie, maar voor de rest, lol
  de hele schrijfwijze van die spoilers is anders en taalfouten,

  ach.. we zien vanzelf hoe het gaat. 2 weken van te voren wil ik wel weten, verder ook niet. anders (vindt ik) is het niet leuk om te kijken, als je alles al weet.

 78. 26 maart
  Martine overlijd maar er is niemand die zich daar druk ommaakt.
  Stefano komt met een verassende beslissing.
  Rik is spoorloos.
  27 maart
  Jef,Laura en Danny starten een onderzoek naar Rik en krijgen vervelend nieuws.
  Bing ziet het leven niet meer zitten en vertrekt.
  Sjors komt hierachter en is radeloos.
  28 maart
  Stefano koopt het oude huis van Maxime.
  Jef komt erachter waar Rik is en gaat er naar toe maar onderweg krijgt hij een dringend telefoontje wat is hem dierbaarder Rik of de Koning.
  29 maart
  Jef redt Rik maar krijgt gelijk slecht nieuws over zijn café het is afgebrand.
  Ludo bied Stefano een baan aan.
  Laura roept iedereen bij elkaar om een inzamelingsactie voor jef te doen.
  Rik heeft zijn twijfels bij de brand is het echt afgebrand of aangestoken?
  30 maart
  Jack start een onderzoek naar de brand in de Koning en doet een vreemde ontdekking.
  Stefano heeft zijn eerste werkdag maar het werk bevalt hem niet vertelt hij dit aan Ludo of houdt hij vol?
  Jack ontmaskerd Nuran.

 79. ja hoor, de koning brandt af, en in dezelfde aflevering wordt de inzamelingsactie al gestart.
  en het cafe, dat zou wel de koning genoemd worden (wanneer de spoilers echt waren;) )
  Leuk geprobeerd tobias. & als het zo echt is, waarom dan geen link?

 80. 6 februari

  Bing vindt dat Sjors een fatale fout maakt in de rechtbank. Nuran krijgt de schrik van haar leven. Lorena baalt als Jack haar niet serieus neemt en gaat een weddenschap met hem aan.

  7 februari

  Rikki zit met een lastig dilemma. Sjors probeert Bing haar beslissing uit te leggen, maar hij sluit zich voor haar af. Maxime gooit al haar charmes in de strijd om een baan bemachtigen. klopt wel?

  8 februari

  Sjoerd moet van Rikki nu echt naar Edwin voor dat het te laat is. Lorena is enorm
  overstuur als ze Jack ziet liggen. Nina wil het liefst bij Noud zijn maar word steeds
  afgewezen.

  9 februari

  Maxime wil dat ludo haar gelooft. Lucas wil naar Edwin maar word tegengehouden
  Bianca wil met sjoerd weg van het gevaar maar Sjoerd wil niet weg voor bram

  10 februari

  Bing wil Sjors niet begrijpen. Lucas sluipt stiekem het ziekenhuis in en komt tot een schokende ontdekking.Nuran wil niet meer overal afgewezen worden.
  En Anton raakt helemaal in paniek.

 81. maar wat wel raar is. Hoe weet die neppe mats dat lorena&jack gaan samen wonen? en hoe weet die dat willem kelder terugkeert?

 82. 2 april
  Gladys komt bij bewustzijn en besteft wat ze gedaan heeft fout was. En maakt het goed met Rik. Maxime zoekt steun bij Laura. Maar Laura is verdrietig en niet in staat voor advies.

  3 april

  Rik en Rikki gaan met Bram naar Danny zijn graf en prikken traan. Maria zien hun. En zorgt ervoor dat ze schrikken. Rik schrikt dat hij opeens een geschreeuw hoort. Rik en Rikki zien dat Maria uit het niks zit te schreeuwen.

  4 april

  Jack schrikt als het slechter gaat dan hij dacht. Nuran wil iets van hem. En trekt aandacht. Lorena zorgt ervoor dat Nuran stopt. Nina wil graag nieuwe liefde. En gaat op internet opzoek naar nieuwe liefde.

  5 april

  Nina maakt een afspraak met iemand van internet. Niet wetend is het een oude bekende. Ludo en Janine besluiten om Lucas te redden. Maar zijn ze optijd? Bing komt bij en vind het jammer dat die Bram niet heeft.

  6 april
  Sjors hoort verhalen van Bing en heeft het helemaal gehad met Bing. Sjors zoekt Bing op en maakt het uit. Nina gaat naar Rozeboom voor een date. Opeens komt Morris bij dezelfde tafel als Nina. Nina is helemaal van slag.

 83. Nou carlijn, dat weet hij omdat dat ook op deze site staat. om het geloofwaardiger te maken zal hij dat er wel bij zetten. slaat nergens op dit. die zinnen lopen niet eens,

 84. Rik en Rikki gaan met Bram naar Danny zijn graf en prikken traan. Maria zien hun. En zorgt ervoor dat ze schrikken.

  check dit dan.. die zinnen lopen toch niet, waardeloos dit. dit geloof je toch niet. nep maps, maarten, tobias what ever welke naam je nog meer bedenkt, ga slapen ofzo!!

 85. 1 april
  Jack arresteert Nuran op verdenking van brandstichting.
  De inzamelingsactie is een groot succes.
  Stefano doet Ludo een bekentenis.
  2 april
  Sjoerd doet Rikki een aanzoek zegt ze ja of nee?
  Rik bezoekt Nuran in de gevangenis maar dat had hij beter niet kunnen doen.
  Jef is blij met het ingezamelde geld.
  3 april
  Rikki denkt dar Sjoerd dit doet om niet aan zijn broer te denken.
  Bing keert terug maar niet voor lang.
  Ludo bied Stefano een andere baan aan.
  4 april
  Stefano is nu wel tevreden met zijn nieuwe baan.
  Er wordt hard gewerkt aan de opbouw van de nieuwe Koning.
  Sjors overtuigd Bing dat hij in Meerdijk moet blijven.
  5 april
  Lorena denkt dat ze een geest ziet in haar nieuwe huis.
  Maxime probeert Stefano te overtuigen dat hij met Ludo moet praten maar dan komt Ludo binnen.

 86. ojaa nog wat. gtst is ongeveer 2 maand voor met opnemen.dus ga er vanuit wat in april wordt uitgezonden, pas rond eind januari begin februari wordt opgenomen! dus dit kan nooit he, dat het al bekend is,hahah

 87. Maandag 2 januari
  Bianca begrijpt van Anton dat Edwin en hij mogelijk besmet zijn en dat heel meerdijk gevaar loop. Maxime trekt haar conclusies over wie er verantwoordelijk is voor het wraakplan. Edwin is zo verdrietig over Ron, dat hij zelfs een liefdevolle daad van Lucas niet kan waarderen.
  Dinsdag 3 januari
  Iedereen maakt jacht op Rikki als zij haar eigen kind ontvoert. Lorena is doodsbang als zij zelf getest moet worden op het virus. Noud vraagt door als hij wil weten waarom Nina tegen hem loog over haar aandeel in het wraakplan tegen Maxime. Woensdag 4 januari
  Edwin en Lucas missen elkaar, maar toch raakt Lucas teleurgesteld als Edwin eindelijk belt. Sjoerd en Rik weten Rikki op te sporen, maar houden dit geheim. Als het nieuws van het dodelijke virus eenmaal op straat ligt, gaat het razendsnel van mond tot mond: paniek.
  Donderdag 5 januari
  Bing en Sjors worden woest als ze ontdekken dat Rik weet waar Bram is. Rikki en Sjoerd proberen er samen achter te komen wat ze met hun kind aan moeten. Bram geeft zelf de oplossing.. Maxime blijkt over onvermoede krachten te beschikken als Nick langskomt. Gelooft Charlie Nick als hij beweert dat hij onschuldig is?
  Vrijdag 6 januari
  Nina vraagt Laura’s hulp om Noud terug te winnen. Na een slappe persconferentie over het virus, gaat Janine in het ziekenhuis op onderzoek uit. Maxime raakt wanhopig als haar huis wordt leeggehaald. Charlie is kwaad op Anton en Bianca omdat zij al langer wisten van het virus en dat verzwegen hebben.
  Maandag 9 januari:
  Ludo daagt Maxime uit. Trapt zij in zijn val? Lorena krijgt goed nieuws, maar schrikt hier toch van. Als het niet goed gaat met Noud, reageert Nina haar frustratie af op Ludo. Nick probeert Charlie in te palmen.
  Dinsdag 10 januari:
  Het virus eist een dodelijk slachtoffer. Bianca stuit op een kinky actie van Edwin, die naar Lucas verlangt. Sjors en Bing zijn woest op Sjoerd en Rikki. Jef ziet zich genoodzaakt de Koning te sluiten.
  Woensdag 11 januari:
  Lorena en Jack draaien om elkaar heen. Danny ontdekt hoe armoedig Maxime tegenwoordig woont. Nick doorziet Charlies smoezen. Lucas staat bij Edwin op de stoep, want hij kan niet meer zonder hem.
  Donderdag 12 januari:
  Rik ontdekt een verrassende relatie. Rikki wil Bram per direct bij Sjors en Bing weghalen. Sjors wil bemiddelen, maar Bing wil Rikki en Sjoerd voor de rechter slepen. Charlie voelt zich vreselijk na een bekentenis.
  Vrijdag 13 januari:
  Anton schrikt van de heftige reactie van Bianca. Maxime voelt zich buitengesloten als ze Nina niet kan bijstaan in haar verdriet. Janine onderbreekt een te intiem moment tussen Lucas en Edwin.
  Maandag 16 januari
  Bianca raakt in paniek als het virus om zich heen grijpt. Er hangt Anton een schorsing boven het hoofd. Charlie verontschuldigt zich bij Nick voor haar verwarrende gedrag. Edwin haast zich naar het ziekenhuis.
  Dinsdag 17 januari
  Charlie neemt een ingrijpende beslissing. Jef kan zich hier moeilijk bij neerleggen. Doordat ze allebei in paniek zijn, loopt het tussen Lucas en Edwin uit de hand. Lukt het gestreste Sjoerd om op tijd bij het gesprek met de kinderbescherming te zijn?
  Woensdag 18 januari
  Bing behaalt een succesje, maar Sjors verwijt hem oneerlijkheid. Als Charlie haar zaak te koop aanbiedt, meldt zich direct een koper. Nina en Laura maken zich grote zorgen als het steeds slechter gaat met Noud.
  Vrijdag 20 januari kan ik niet vinden
  Donderdag 19 januari:
  Bij Charlies afscheid worden allerlei herinneringen opgehaald. Mooie momenten maken emoties los. Rik besluit om niet naar het afscheid te gaan, maar Charlie is niet uit zijn gedachten te krijgen. Lucas kan zijn geluk niet op als hij goed nieuws krijgt uit het ziekenhuis
  23 januari
  Anton gaat tegen alle regels van het ziekenhuis in. Nina krijgt slecht nieuws en vreest het ergste voor Noud. Sjoerd verwijt zijn vader dat hij ongevoelig is. Janine begrijpt dat Lucas afleiding nodig heeft.
  24 januari
  Nina en Anton krijgen de schrik van hun leven. Danny probeert Maximes enthousiasme te temperen als zij achter een vacature aanjaagt. Sjors stapt over haar eigen bezwaren heen en schaart zich achter Bing in de adoptiezaak. Hoe lang houdt zij dit vol?
  25 januari
  Lorena zoekt naar argumenten om een kapster met een hoofddoek af te wijzen. Sjors voelt zich ellendig als Bing haar negeert. Maxime ontdekt dat ze nu echt alles kwijt is. Jack krijgt een nieuwe collega en dat is er een die niet over zich heen laat lopen.
  26 januari
  Lucas heeft de grootste moeite om zijn verdriet te verwerken. Ludo vindt dat Lucas een grens bereikt heeft en grijpt in. Maxime bekent aan Rik waarom ze door de familie Sanders verbannen is. Bianca kan niet tot Anton doordringen.
  27 januari
  Lorena wordt nieuwsgierig naar Aysen en Nuran en luistert hen af. Sjoerd ontloopt zijn ouders, maar verzwijgt dat tegen Danny. Anton komt in conflict met Bianca. Nuran wil naar Meerdijk verhuizen en praat op haar zusje in.
  30 januari
  Nina en Janine schrikken als Lucas spoorloos is verdwenen. Janine verwijt zichzelf dat ze Lucas niet goed in de gaten gehouden heeft. Lorena probeert erachter te komen wat Nuran toch van Danny wil. Nuran ontdekt dat Danny een kind heeft.
  31 januari
  Door Rik belandt Nuran per ongeluk in een pijnlijke situatie. Maxime helpt Laura bij een ‘onverstaanbaar’ horecaprobleem. Anton accepteert Lucas’ gedrag niet en gaat door het lint. Als Anton en Maxime hun ellende delen, maakt dat bij allebei onvermoede emoties los.
  1 februari
  Lorena voelt zich bedreigd door de aanwezigheid van Aysen. Maxime solliciteert succesvol bij Laura. Helaas valt haar niet alleen de baan zwaar tegen, ook kan ze sommige klanten wel schieten. Nuran gaat achter woonruimte aan: ze wil in Toko komen wonen, maar dan zullen alle bewoners akkoord moeten gaan.
  2 februari Laura moet een onmogelijke keuze maken tussen Maxime en Ludo. Sjoerd en Rikki hebben een krampachtig gesprek met de kinderbescherming. Verknoeien ze hiermee hun toekomst met Bram? Bing is het niet eens met een beslissing van Lucas.
  3 februari Het botst tussen Bing en Aysen. Hij is dan ook geen voorstander van haar verhuizing naar Toko. Rik is bang dat het in de rechtszaak niet goed afloopt voor Rikki en Sjoerd. Sjors neemt op gevoel een onverwachte beslissing.
  6 februari
  Bing vindt dat Sjors een fatale fout maakt in de rechtbank. Nuran krijgt de schrik van haar leven. Lorena baalt als Jack haar niet serieus neemt en gaat een weddenschap met hem aan.
  7 februari
  Rikki zit met een lastig dilemma. Sjors probeert Bing haar beslissing uit te leggen, maar hij sluit zich voor haar af. Maxime gooit al haar charmes in de strijd om een baan bemachtigen.
  Geen dank

  Bron: Tv Gids (zelf gevonden)

 88. die van maarten zouden nog wel kunnen kloppen zo raar zijn die toch ook weer niet of wel
  mats en tobias zijn zeker nep maar maarten weet iok nog niet
  het zijn ook alleen maar jongens RAAR…

 89. geen idee of die van maarten kloppen. bij vrijdag zit sowieso een spel fout. lucas zal geen schokende ontdekking doen, dat zou een schokkende moeten zijn;)

  ja lieke idd, straks worden onze namen ook nog gebruikt. nou dan weten jullie het vast, dat is dan nep;)

  eigenlijk toch best sneu, 1 of meerderen zitten nu druk aan een word documentje te werken met hun eigen bedachte spoilers:P

 90. 6 februari

  Bing vindt dat Sjors een fatale fout maakt in de rechtbank. Nuran krijgt de schrik van haar leven. Lorena baalt als Jack haar niet serieus neemt en gaat een weddenschap met hem aan.

  7 februari

  Rikki zit met een lastig dilemma. Sjors probeert Bing haar beslissing uit te leggen, maar hij sluit zich voor haar af. Maxime gooit al haar charmes in de strijd om een baan bemachtigen. klopt wel?

  8 februari

  Sjoerd moet van Rikki nu echt naar Edwin voor dat het te laat is. Lorena is enorm
  overstuur als ze Jack ziet liggen. Nina wil het liefst bij Noud zijn maar word steeds
  afgewezen.

  9 februari

  Maxime wil dat ludo haar gelooft. Lucas wil naar Edwin maar word tegengehouden
  Bianca wil met sjoerd weg van het gevaar maar Sjoerd wil niet weg voor bram

  10 februari

  Bing wil Sjors niet begrijpen. Lucas sluipt stiekem het ziekenhuis in en komt tot een schokende ontdekking.Nuran wil niet meer overal afgewezen worden.
  En Anton raakt helemaal in paniek.

  maar dit kan togh gwn vind ik zogek nog niet

  @maarten: waar heb je ze gevonden

 91. nee idd mats.

  wat ik dacht. in die spoilers van tv gids van de echte mats , wil 1 van die turkse meisjes in de toko gaan wonen. dat hoeft natuurlijk niet noud’s kamer te zijn. het kan ook die van danny, dat hij bij rik blijft ofso;)
  ik hoop nog steeds dat nick diegene is die eraan overlijdt. zou het echt heel jammer vinden als het noud of edwin blijkt te zijn..

 92. Maar nu heb ik nog geen antwoord gehad wie denkt dat Rikkie en Sjoerd bram terug krijgen omdat er in de spoilers van 3 6 en 7 februari staat dat Sjors neemt op gevoel een onverwachte beslissing.Bing vindt dat Sjors een fatale fout maakt in de rechtbank.Rikki zit met een lastig dilemma. Sjors probeert Bing haar beslissing uit te leggen, maar hij sluit zich voor haar af.Zou het niet dat ze beslist dat Bram bij de echte ouders hoort omdat Sjors zelf ook geadopteerd is????????????????????????

 93. 8 april
  Lorena schrikt zich rot als ze weer een geest ziet.
  Lucas doet een zelfmoordpoging.
  Maxime schrikt van een schim uit het verleden.
  9 april
  Als Maxime op een solesitatie gesprek moet schrikt ze van de baas het is Nick.
  Nick wijst eraf en zorgt ervoor dat ze geen baan krijgt.
  Janine is verdrietig over Lucas
  10 april
  Bing gaat vreemd met Aysen en Sjors betrapt hun.
  Ze ziet af van de trouwplannen.
  Ludo vraagt Stefano of hij zijn bedrijg wil overnemen.
  11 april
  Jef bereid zijn speech voor morgen voor.
  Laura krijgt bericht dat ze niet bij de opening van de nieuwe Koning kan zijn hoe vertelt ze dit aan Jef.
  Nick steekt het huis van Maxime in brand
  12 april
  Nick verkracht Maxime en vertrekt weer naar het buitenland.
  Lorena roept geesten op en komt in contact met haar overleden moeder.
  De opening van de nieuwe Koning is een groot succes.

 94. @ lieke

  vond het wel slim bedacht. het zou best kunnen. ook om wat er dan idd over bing staat, dat hij vindt dat sjors een verkeerde keuze heeft gemaakt. Zou het wel hopen;)

 95. Wat een grap, dit is echt niet de echte lieke met deze spoilers
  en dit is ook grappig solesitatie hahah je schrijft nog altijd solicitatie, lol

 96. is er ook een site waar je NORMAAL over ECHTE gtst dingen kunt praten.
  want daar krijg ik hier de kans niet voor, zwaar irritant dit.
  en wanneer je teveel zegt, wordt je naam gebruikt voor een spoiler… nou dan zal ik ook wel aan de beurt komen, doellloos

  1. het gaat rond dat martine zou terugkomen stond ik wikipedia, maarja zo betrouwbaar is dat nou ook weer niet. als je alle mensen van de vaste cast doorkijkt en dan kijkt wie er nog nooit een grote verhaallijn heeft gehad en die opzij zet. en ook een lijst maakt van iedereen van de vaste cast die nog nooit een cliffhangerverhaallijn heeft gehad en dan een beetje goed nadenken dan kan er misschien best wel wat uit komen haha

 97. @ Marieke Jawel maar daar praten ze niet over de spoilers en als je wat voor zegt zeggen ze gelijk waarom doe je dat nou je hoort hier niet bla bla bla

 98. @ roos, geen idee..
  maar zou er hier ook maar niet over beginnen, voor je het weer circuleren daar ook alweer nep spoilers over..
  ik denk dat gtst daar zelfs nog over aan het schrijven is

 99. 15 april
  Maxime pleegt zelfmoord.
  Ludo en Janine vertrekken naar het buiteland om een nieuw begin op te bouwen.
  Sjoerd en Rikki geven elkaar het ja woord.
  16 april
  Rikki en Sjoerd komen Ludo en Janine tegen op huwelijksreis en eten samen.
  Sjors mag op Bram passen maar dit zonnder bing hij komt erachter en wordt woest.
  17 april
  De Koning koopt als een trein.
  Rik krijgt een brief van Charlie maar er staat maar een woord in HELP!
  Laura wil de Rozenboom verkopen.
  18 april
  Op de begravenis van Maxime is helemaal niemand.
  Lorena roept weer geesten op maar ditmaal samen met Bianca en Jack.
  Sefano neemt het bedrijf van Ludo over
  19 april
  Sjoerd en Rikki komen terug van huwelijksreis en gaan gelijk naar Bram maar hij zit onder de blauwe plekken.
  Sjors bekent dar Bing dit heeft gedaan ze doen aangift.

 100. ja sorry denk je dat ik dat met opzet doe.. weet ook niet hoe dat kan
  maar ik ga zowieso wordt alleen maar gek hier, denk je leuk met andere gtst fans te kunnen praten

 101. ja sorry denk je dat ik dat met opzet doe.. weet ook niet hoe dat kan
  maar ik ga zowieso wordt alleen maar gek hier, denk je leuk met andere gtst fans te kunnen praten!

 102. daar ga ik ook heen. en heb het idee dat die neppe mensen er voor zorgen dat je reactie dubbel in beeld komt, hun posten het nog eens een keer denk ik

 103. daar ga ik ook heen. en heb het idee dat die neppe mensen er voor zorgen dat je reactie dubbel in beeld komt, hun posten het nog eens een keer denk ik!

 104. Ja dat klopt wat hij maakte een fout eerst zegt Julian waarom maak je een dubbele reactie Marieke en daarna staat er sorry voor mijn dubbele reactie geschreven door Julian

 105. ik denk dat edwin echt nog niet dood is maar dat we net al toen iedereen d8 dat noud dinsdag dood ging voor de gek worden gehouden waarom is bianca dan niet in tranen en word er geen begravenis geregeld moet toch ook gebeuren ik denk dat hij bijna dood gaat en die martine van londen moet ook een keer een heel moeilijk woord zeggen wat weet niet maar dat is reanimeerden en dat edwin dan gereanimeerd word en dat word voor edwin even wat te veel en gaat hij daarom weg maar hij overleefd het wel en noud ook maar ik denk nick niet want knbos zei dat het iemand was die eigenlijk tot de vaste cast behoorde wat denken jullie van mijn creatie???? sorry voor geen punten enz..

 106. Kunnen degene die aan de spoilers komen anders niet elke keer de link erbij plaatsen?
  Weten we in ieder geval wel welke goed zijn.

   1. jawel dat werk wel want de echte mats zette ze er ook bij. maarja, die hebben jullie alweer weg gejaagt met die kutfakespoilers!

 107. Het is echt heel erg kinderachtig om nep spoilers te zetten,maar als je het dan doet doe het dan ook goed. En niet van die dommen dingen verzinnen zoals Lucas pleegt een zelfmoord poging of allerlei oude acteurs op noemen ( dorothea en Valerie zijn al lang dood en eens dood in gtst is altijd dood )

 108. Het is allemaal erg onduidelijk maar volgens mij gaan Charlie, Nick en Valentijn met z’n drieen uit Gtst, De barvrouw gaat zoiezo dood 10 januari. Maar mij lijkt het meest logische Laura of Jef, Jef werkte met die barvrouw en Laura is de oma van Noud en der zijn niet echt verhaal lijnen die om hun 2 gaan. Nou & Lucas zijn het zoiezo niet. Edwin ook niet want die komt over een paar weken weer bij Lucas.

 109. 6 februari
  Anton maakt een middel tegen het virus maar krijgt hierdoor wel een schrosing.
  Ludo wil het middel bij Noud toedienen maar wordt tegengehouden.
  Nina is dood ongelukkig door de situatie van noud.
  7 februari
  Als door Sjors Bram wordt toegekend aan Rikki en Sjoerd wordt Bing woest.
  Als Laura op bezoek gaat bij noud wordt ze opeens niet goed.
  een verassing van Lucas voor Edwin wordt verstoord door een vervelend telefoontje.
  8 februari
  Bing slaat door het lint en kan zich niet meer bedwingen en geeft Sjors een klap.
  Danny is hier getuige van en belt de politie.
  Als Nina hoort van het middel van Anton gaat ze in de avond stiekem langs bij noud om het toe te dienen maar werkt het wel?
  9 februari
  Jef is ingerust als het steed slechter gaat met Laura integenstelling tot Noud die wat aansterkt.
  Nick vertelt Charlie zijn toekomstplannen hoe reageert Charlie hierop?

  1. Door het lint slaan? Volgens mij gá je dan door het lint.
   Verassing? Ver-ast iets of bedoelde je verrassing?
   En is Jef ingerust? oke dan..
   En daarbij wordt Anton nog geschrost (??) ook!

   Jaja, deze zijn echt T_T

 110. Ja, zoals Agreen aangeeft. Misschien moet iedereen, die echte spoilers plaatsen, maar een link eronder plaatsen. Dan kunnen we tenminste de echte spoilers onderscheiden van de neppe. Want al die neppe spoilers beginnen nu echt irritant te worden.

 111. @mathijs die van jou zijn net zo nep je ziet toch op tvgids.nl de spoilers van 6 en 7 februari die koppen niet met die van jou

 112. Geweldig die spoilers (die echte bedoel ik dan he). Denk dat rikki en sjoerd uiteindelijk toch de baby weer terugkrijgen dankzij sjors gelukkig maar! Hoop dat die bing dan lekker weg gaat die eikel. ik denk dat de 10e dat barmeisje dood gaat en later edwin (of bijna dood en dat lucas het niet meer trekt en dan weg gaat). noud zal het wel overleven uiteindelijk.
  Wel wazige shit trouwens die dubbele reacties en nepspoilers kan er wel om lachen je ziet zo dat ze fake zijn haha

 113. Geweldig die spoilers (die echte bedoel ik dan he). Denk dat rikki en sjoerd uiteindelijk toch de baby weer terugkrijgen dankzij sjors gelukkig maar! Hoop dat die bing dan lekker weg gaat die eikel. ik denk dat de 10e dat barmeisje dood gaat en later edwin (of bijna dood en dat lucas het niet meer trekt en dan weg gaat). noud zal het wel overleven uiteindelijk.
  Wel wazige shit trouwens die dubbele reacties en nepspoilers kan er wel om lachen je ziet zo dat ze fake zijn haha

 114. Ja, zoals Agreen aangeeft. Misschien moet iedereen, die echte spoilers plaatsen, maar een link eronder plaatsen. Dan kunnen we tenminste de echte spoilers onderscheiden van de neppe. Want al die neppe spoilers beginnen nu echt irritant te worden..

 115. 6 februari
  Anton maakt een middel tegen het virus maar krijgt hierdoor wel een schrosing.
  Ludo wil het middel bij Noud toedienen maar wordt tegengehouden.
  Nina is dood ongelukkig door de situatie van noud.
  7 februari
  Als door Sjors Bram wordt toegekend aan Rikki en Sjoerd wordt Bing woest.
  Als Laura op bezoek gaat bij noud wordt ze opeens niet goed.
  een verassing van Lucas voor Edwin wordt verstoord door een vervelend telefoontje.
  8 februari
  Bing slaat door het lint en kan zich niet meer bedwingen en geeft Sjors een klap.
  Danny is hier getuige van en belt de politie.
  Als Nina hoort van het middel van Anton gaat ze in de avond stiekem langs bij noud om het toe te dienen maar werkt het wel?
  9 februari
  Jef is ingerust als het steed slechter gaat met Laura integenstelling tot Noud die wat aansterkt.
  Nick vertelt Charlie zijn toekomstplannen hoe reageert Charlie hierop?..

 116. Als Lucas weggaat kijk ik niet meer hij is mijn favo speler uit gtst. Het is trouwens ook heel dom dat ze hem dan eerst 3 maanden in coma laten liggen en dan na 2 maanden moet hij er uit. Het is allemaal een beetje vaag.

 117. ik heb hier de spoilers tot en met 1 februari aljeblieft

  19 januari

  Bij Charlies afscheid worden allerlei herinneringen opgehaald. Mooie momenten maken emoties los. Rik besluit om niet naar het afscheid te gaan, maar Charlie is niet uit zijn gedachten te krijgen. Lucas kan zijn geluk niet op als hij goed nieuws krijgt uit het ziekenhuis
  20 januari

  Rikki vindt dat Sjoerd zich meer moet bezighouden met Edwin, maar Sjoerd is bang voor de toekomst. Danny probeert Maxime te motiveren om haar leven weer op te pakken. Anton jaagt zijn illegale virusonderzoekers op. Is er op tijd een serum?
  23 januari

  Anton gaat tegen alle regels van het ziekenhuis in. Nina krijgt slecht nieuws en vreest het ergste voor Noud. Sjoerd verwijt zijn vader dat hij ongevoelig is. Janine begrijpt dat Lucas afleiding nodig heeft.

  24 januari

  Nina en Anton krijgen de schrik van hun leven. Danny probeert Maximes enthousiasme te temperen als zij achter een vacature aanjaagt. Sjors stapt over haar eigen bezwaren heen en schaart zich achter Bing in de adoptiezaak. Hoe lang houdt zij dit vol?

  25 januari

  Lorena zoekt naar argumenten om een kapster met een hoofddoek af te wijzen. Sjors voelt zich ellendig als Bing haar negeert. Maxime ontdekt dat ze nu echt alles kwijt is. Jack krijgt een nieuwe collega en dat is er een die niet over zich heen laat lopen.

  26 januari

  Lucas heeft de grootste moeite om zijn verdriet te verwerken. Ludo vindt dat Lucas een grens bereikt heeft en grijpt in. Maxime bekent aan Rik waarom ze door de familie Sanders verbannen is. Bianca kan niet tot Anton doordringen.

  27 januari

  Lorena wordt nieuwsgierig naar Aysen en Nuran en luistert hen af. Sjoerd ontloopt zijn ouders, maar verzwijgt dat tegen Danny. Anton komt in conflict met Bianca. Nuran wil naar Meerdijk verhuizen en praat op haar zusje in.

  30 januari

  Nina en Janine schrikken als Lucas spoorloos is verdwenen. Janine verwijt zichzelf dat ze Lucas niet goed in de gaten gehouden heeft. Lorena probeert erachter te komen wat Nuran toch van Danny wil. Nuran ontdekt dat Danny een kind heeft.

  31 januari

  Door Rik belandt Nuran per ongeluk in een pijnlijke situatie. Maxime helpt Laura bij een ‘onverstaanbaar’ horecaprobleem. Anton accepteert Lucas’ gedrag niet en gaat door het lint. Als Anton en Maxime hun ellende delen, maakt dat bij allebei onvermoede emoties los.

  1 februari

  Lorena voelt zich bedreigd door de aanwezigheid van Aysen. Maxime solliciteert succesvol bij Laura. Helaas valt haar niet alleen de baan zwaar tegen, ook kan ze sommige klanten wel schieten. Nuran gaat achter woonruimte aan: ze wil in Toko komen wonen, maar dan zullen alle bewoners akkoord moeten gaan.

 118. @Mats laat je niet wegjagen door die nepper hoor.Iedereen moet die gene gewoon negeren dan is de lol er snel af ik heb een melding gemaakt als meer mensen dat gaan doen dan krijgt die gene misschien wel een ban op deze site!!!!!Want het is niet leuk lezen en discussiëren zo…..

 119. waar zijn de spiolers tussen 1 februari en 6 februari die heb ik nog nooit gezien
  en je kan op tvgids toch maar tot 2 weken vooruit kijken waarom weten sommige het dan al van veel veder waar hebben jullie die vandaan.

  1. kan wel, door de programmanummers in de urlbalk aan te passen, alles tm 7 februari klopt, daarna is allemaal verzonnen door iemand.

   1. ja dat weet ik maar hij kan tot 14 dagen en dan is het togh nog niet 7 februari , 7 januari + 14 is 21 januari waar hebben ze die tot 7 februarie dan gevonden want ze lopen nu gwn al een hele maand voor 7 jan 7 feb

 120. als edwin dood zou gaan zou dat denk ik wel iets meer worden gezecht er word nu gezecht dat bianco boos op anton is ofso dat is miss omdat hij niet hard genoeg vecht voor zijn zoon. en dat lucas moeilijk zijn verdriet kan verwerken is denk ik omdat er iemand zij dat hij dood gaat ofso maar dat gebeurt uiteindelijk niet. want 2 weken geleden was er in de spoilers ook al te lezen dat waarscheinlijk noud 10 januari dood zou gaan en dat is nu ook ineens weer niet edwin komen we vast weer is tegen in de spiolers en ondertussen ga ik ff kijken of ik familie van raynor op internet kan vinden miss via twitter en dan vragen ofso of die nog wel is opnames heeft en welke dag dan en waar met smoes dat ik graag me hem op de foto wil. XXx al ik iets weet zeg ik het (lamme vingers)

 121. weet nou niet meer wat ik moet geloven…………
  staat tot en met 14 dagen en dan staat er hier al de spiolers van over 4 weken!!!!!!???!!!!

 122. Je moet niet te veel op de spoilers afgaan. Het is veel TE duideleijk dat noud of edwin dood gaan. Het zou heel dom zijn als ze dat al in de spoilers duidelijk laten zien. Ze proberen het toch geheim te houden. Dit is veel te duidelijk!!!

 123. 9 april

  Morris verleidt Nina. Ludo daagt Maxime uit trapt zij erin? Robert en Laura besluiten om elkaar een kans te geven. Lorena wordt vriendinnen met Nuran.

  10 april

  Nina vertelt Morris schokkend nieuws. Milan keert terug naar Meerdijk en heeft een nieuws. Gladys pleegt zelfmoord. Willem Kelder wordt opgepakt. Jef komt oog in oog met Maria.

  11 april

  Sjors moet Lana beschermen tegenover Bing. Aysen verleidt Bing. Nick keert terug naar Meerdijk. Maxime komt oog in oog met Nick en vreest voor het ergste. Laura en Robert gaan naar Sil opbezoek.

  12 april

  Sil krijgt schokkend nieuws van Laura en Robert. Jef ziet Tanya zelfmoordpoging plegen. Helpt hij haar? Sjoerd gooit Anton verwijten over het vreemdgaan. Dit loopt uit de hand.

  13 april

  Nick pleegt een diefstal. Maxime is getuige en belt meteen politie. Jack betrapt Nick van diefstal. Tanya wordt in het ziekenhuis opgenomen. Willem Kelder probeert te ontsnappen. Krijgt hij de kans?

 124. @Nep Mats Heb jij nou werkelijk niets beters te doen? Door jou plaatst de echte Mats misschien straks wel helemaal geen spoilers meer, dus je word bedankt…. :S

 125. 16 april

  Rik hoort vervelend nieuws over Tanya. Jack en Lorena plannen de bruidloft. Nick doet zelfmoordpoging. Yolanda keert terug in Meerdijk en flirt met Jef. Maria is jaloers. En onderneemt actie.

  17 april

  Nina vertelt Janine over Morris. Barbara keert terug naar Meerdijk. Nuran gedraagt zich vreemd. Jef en Yolanda belanden met elkaar in bed. Jan-Henk keert terug naar Meerdijk. En vermoordt Jack. Lorena is ooggetuige van moordaanslag en neemt wraak.

  18 april

  Jan-Henk heeft spijt dat hij Jack heeft vermoordt en onderneemt actie. Sjors hoort vervelend nieuws over Jack en spoedt naar het ziekenhuis. Anton is teleurgesteld in sommigen mensen en bedenkt een plan.

  19 april

  Nick overlijdt. Charlie en Valentijn keren terug naar Meerdijk. Charlie prikt traantje. Nuran hoort dat Meerdijk in gevaar is. En waarschuwt Aysen. Is zij optijd? Bing gaat met Aysen naar bed.

  20 april

  Jan-Henk pleegt zelfmoord. Daniel Daniel keert terug naar Meerdijk. Rik is verbaasd als hij opeens veel bekenden gezichten zien. Hans van Houten keert terug naar Meerdijk en maakt het goed met Sjors en Jack.

 126. Haha, lekker ongeloofwaardige spoilers hierboven ^. Ik zag deze op het GTST-forum en Zappen.blog, maar nog niet hier. Lijkt erop dat Edwin slachtoffer wordt en Lucas een ongeluk krijgt??? Hellup! 😛

  6 februari

  Bing vindt dat Sjors een fatale fout maakt in de rechtbank. Nuran krijgt de schrik van haar leven. Lorena baalt als Jack haar niet serieus neemt en gaat een weddenschap met hem aan.

  7 februari

  Rikki zit met een lastig dilemma. Sjors probeert Bing haar beslissing uit te leggen, maar hij sluit zich voor haar af. Maxime gooit al haar charmes in de strijd om een baan bemachtigen.

  8 februari

  Nina en Noud proberen Lucas liefdevol op te peppen, maar hij vindt alles stom en dat loopt volledig uit de hand. Als Anton het thuis moeilijk heeft, zoekt hij ergens anders afleiding. Rik zorgt ervoor dat Rikki de juiste beslissing neemt.

  9 februari

  Ludo en Janine treffen brandweer, politie en ambulances bij hun huis. Wat is er gebeurd? Danny wordt boos op Bing over hoe hij met Sjors omgaat. Lorena’s grote haarshow dreigt mis te lopen als haar topmodel afzegt. Nina raadt Nuran aan om op Danny af te stappen.

  10 februari

  Aysen is geschokt als ze Nuran en Danny samen ontdekt. Ze pakt Danny vervolgens hard aan. Lorena doet er alles aan om haar weddenschap met Jack te winnen. Rikki baalt als Sjoerd zijn moeder om babyhulp vraagt.

 127. 23 april

  Sjors vertelt Hans van Houten over Wiet. Wies keert terug naar Meerdijk. Nina besluit om Morris een kans te geven. Lucas word uit het ziekenhuis ontslagen. Bing schrikt van de waarschuwig van Nuran. Aysen vreest voor het ergste.

  24 april

  Janine komt oog in oog met Wies alle herinningen komen naar boven met Simon Wies en Janine. Wies dreigd Janine dat zij nog lang niet klaar met haar is. Robert en Laura gaan naar het graf van Arnie en krijgen de schrik van zijn leven.

  25 april

  Leeft Arnie echt? Laura en Robert denken dat ze gek worden. Linda Dekker keert terug naar Meerdijk en neemt wraak op Morris. Albert en Titia Holst keert terug naar Meerdijk.

  26 april

  Agnes Aquino keert terug naar Meerdijk. Lorena komt oog in oog met Agnes. Opeens valt Agnes flauw. Lorena belt 112. Het gaat slechter met Jack. Alex keert terug naar Meerdijk. Morris ziet Alex.

  27 april

  Alex schrikt als Morris zegt dat hij niks meer met hem te maken wilt hebben. Alex doet een poging om Morris voor zich te winnen. Barbara schrikt als hij Laura en Robert samen ziet. Opnieuw overlijdt er iemand.

   1. ik bedoel die van lieke die van mats niet:$ mats je verpest het voor iedereen, zit je nou serieus gewoon achter de pc een beetje te verzinnen wat je nu gaat zeggenxd je spoort niet!!

 128. 30 april

  Ludo en Janine doen alles eraan om Wies te boeten. Agnes wordt begraven. Lorena is verbaasd dat iedereen opeens overlijdt en vreest voor het ergste. Anne de Jager keert terug. Jef ziet Anne.

  1 mei

  Anouk de Ruyter keert terug naar Meerdijk en probeert Jef in te palmen. Ludo schiet Wies. Maar er duikt iemand voor Wies op. Janine schrikt als Ludo niet Wies heeft geschoten maar Anouk de Ruyter.

  2 mei

  Arie Koetsier keert terug naar Meerdijk en pleegt zelfmoord. Bas Fischer keert terug. Opeens ziet Laura Bebe en de familie. Die onder schot worden gehouden. Is Laura optijd om Bebe en haar familie te redden?

  3 mei

  Rik komt oog in oog met Nanda. Ludo pleegt een moord. Betty keert terug naar Meerdijk en wordt neergeschoten. Ludo is teleurgesteld. Janine vraagt zich af waarom Ludo steeds anderen vermoordt in plaats van Wies. En ondervraagt Ludo.

  4 mei

  Bob keert terug naar Meerdijk. En gaat opzoek naar Dian. Jef ziet Bob en schrikt als Ludo hem neerschiet. Janine is bang dat Ludo seriemoorderaar word. En besluit om zelf Wies te vermoorden. Lukt Janine dit?

 129. 7 mei

  Casper Verburg keert terug naar Meerdijk. Bebe en haar familie worden naar het ziekenhuis vervoerd. Overleven zij het ziekenhuis? Laura gaat op ziekenbezoek bij Bebe en haar familie. Cerille wordt vermoordt.

  8 mei

  Janine schrikt als Ludo weer een moord pleegt. En besluit actie te ondernemen. Che keert terug naar Meerdijk en wordt vermoordt. Chris keert terug. Charlie besluit om naar buitenland te vertrekken met Valentijn voordat zij vermoordt worden.

  9 mei

  Claire Mark de Moor en Marieke keren terug naar Meerdijk. Claire blijkt ernstig ziek te zijn. En overlijdt. Cleo keert terug naar Meerdijk. Daniel Daniel is blij als hij Marieke ziet. Laura is teleurgesteld. Bebe en familie worden begraven.

  10 mei

  Alle overledende worden begraven. Iedereen prikt een traan. Cynhtia keert terug naar Meerdijk. En pleegt zelfmoord. Gladys moet actie ondernemen. Nuran en Aysen besluiten om tijdelijk bij hun ouders te wonen.

  11 mei

  Familie Dalstra keert terug naar Meerdijk. Ludo pleegt opnieuw een moord. Dit keer zijn het familie Dalstra. David Harkema keert terug naar Meerdijk. David probeert Ludo te vermoorden. Lukt het hem?

 130. 14 mei

  Ludo slaat toe. David Harkema wordt vermoordt. David Thornton keert terug naar Meerdijk. Barbara en Morris komen oog in oog met David. Barbara moet David iets duidelijk maken. Linda Dekker probeert Morris gek te maken.

  15 mei

  David Thornton pleegt zelfmoord. Desi Overweg keert terug en palmt Bing in. Bing begaat een fout. Desi wordt in het ziekenhuis opgenomen. Emile keert terug naar Meerdijk en is ongelukkig.

  16 mei

  Emile pleegt zelfmoord. Laura ontdekt dat heel Meerdijk in gevaar is. Kan Laura iedereen optijd waarschuwen? Emma Driesen keert terug naar Meerdijk. Ludo vermoordt weer verkeerde iemand.

  17 mei

  Emma Driesen wordt begraven. Emma Snijder wordt ingehuurd. Maar wordt perongeluk neergeschoten door Hans van Houten. Hans moet de gevaarlijke schurken laten boeten. Voordat zijn familie in gevaar loopt.

  18 mei

  Sjors is bang. Eric keert terug naar Meerdijk. En voelt niet op zijn gemak. Dex keert terug naar Meerdijk nadat hij alle berichten heeft gehoord. Kan Dex Nina redden? Nina ziet Dex en jaagt hem weg.

 131. Heel knap hoor dat je dat mid mei alles hebt, maar ik geloof er helemaal niks van. Plotseling komt iedereen terug, tuurlijk!!. Straks kom je ook nog met die cliffhanger..

 132. Niet dat ik die spoilers Geloof maar ik vind ze wel GrappiG om te zien. Ik wil zien wat hij bij de zomercliff zet:p. Ga door Mats!!!

 133. 21 mei

  Eva Veldman keert terug naar Meerdijk. Als Rik Eva ziet ontwikkelt de spanning. Hans van Houten ziet Eva voor als een gevaar voor Meerdijk en schiet haar neer. Sjors moet met Lana tijdelijk Meerdijk verlaten. Maar durft niemand in steek te laten.

  22 mei

  Fatima en Stan keren terug naar Meerdijk. Laura ziet Stan, Lorena en Jack moeten een schuilplaats zoeken. Fatima wordt vermoordt. Stan vreest voor het ergste en pleegt zelfmoord voordat hij wordt vermoordt.

  23 mei

  Fay en Florien Fischer keren terug naar Meerdijk. Nina heeft ruzie met Dex. Floris keert terug. Barbara is blij als zij Floris ziet. Yolanda pleegt zelfmoord. Maria probeert Jef voor zich te winnen.

  24 mei

  Anne de Jager en Jef hebben date. Maar die wordt verstoord door schietpartij. Wie is er gewond? Jef spoedt naar het ziekenhuis als Anne doodbloedt. Fay moet naar het ziekenhuis. Milan vreest voor het ergste voor Fay. Willem Kelder wordt uit gevangenis ontslagen en helpt Hans van Houten. Met verkeerde bedoelingen.

  25 mei

  Anne de Jager overlijdt. Yolanda wordt begraven. Frank keert terug naar Meerdijk. Gaby keert terug en wordt vermoordt. Robert moet Laura beschermen. Ludo heeft spijt dat die steeds verkeerde mensen vermoordt maar Wies niet te pakken krijgt.

 134. @R
  IK bedoel Heb je erGens rikki in die spoilers gelezen? Of Bram? Of Bing? Of Sjors? En nog iets. in Februari is die cast met 22 personen. Met al die mensen er bij wel meer dan 40. Al die mensen zijn al dood. Elke dag bij die spoilers keert er wel iemand terug

 135. 28 mei

  Fay overlijdt. Ludo probeert alsnog Wies te vermoorden. Maar schiet weer verkeerde iemand. Dit keer is het Frank. Geesje Ter Lake keert terug naar Meerdijk. Hans van Houten komt oog in oog met Geesje. En denkt meteen zij is de grootste gevaar voor Meerdijk.

  29 mei

  George Vandermeer keert terug naar Meerdijk en wordt vermoordt. Fos keert terug naar Meerdijk. Nina en Morris doen alles eraan om Ludo te laten stoppen. Gijs Bentz keert terug naar Meerdijk en wordt vermoordt. Oude bekende keert terug naar Meerdijk.

  30 mei

  Iedereen is blij als zij Govert Harmsen ziet. Opeens wordt Govert neergeschoten. Guus keert terug naar Meerdijk. Arthur Peters wordt vermoordt. Gwen keert terug naar Meerdijk.

  31 mei

  Gwen wordt vermoordt. Dex wordt vermoordt. Irene Martijn en Ronja keren terug naar Meerdijk. Hans Mus keert terug en wordt neergeschoten. Hedwig keert terug naar Meerdijk. Hedwig ziet dat Meerdijk in groot gevaar is. Kan zij Meerdijk optijd redden?

  1 juni

  Helen keert terug naar Meerdijk en heeft slecht nieuws haar man is overleden. Rene Meijer wordt vermoordt. Helen doet alles eraan om Meerdijk te redden en oude stad te maken. Lukt Helen het?

 136. @luigi

  Er word elke week iemand vermoord en elke week komt er iemand terug, wtf.. Ik zie bijna de castleden die er nu in zijn niet meer terug..

 137. @ mats

  Beter ga jij normaal doen met de mensen die in het echt overleden zijn. Dat slaat helemaal nergens op. Gaat die Govert Harmsen in de spoilers zetten. Ben jij gek ofso? Denk is na.

 138. 4 juni

  Rikki en Sjoerd vrezen dat Bram in groot gevaar is en vraagt Bianca om hulp. Anton en Maxime doen alles eraan om Meerdijk te redden. Huib keert terug naar Meerdijk en wordt neergeschoten. Jan en Petra keren terug naar Meerdijk en worden vermoordt.

  5 juni

  Jan en Ivo keren terug naar Meerdijk. Sjors spoort Bing op, Aysen en Nuran keren terug naar Meerdijk. Maar zien dat er nog steeds niks veranderd is. Jan en Ivo worden vermoordt. Alle overledende worden begraven. Iedereen prikt traantje. Ludo en Hans van Houten gaan door met moordaanslag. Jessica keert terug naar Meerdijk

  6 juni

  Jessica wordt vermoordt. Job de Jong keert terug naar Meerdijk. Rik en Rikki zien Job en hopen dat hij Meerdijk kan redden. Josephine keert terug naar Meerdijk. En wordt vermoordt. Irene wordt vermoordt.

  7 juni

  Martijn ziet het niet meer zittten en doet alles eraan om Irene haar leven te redden. Lucas zoekt steun bij Nina. Maar Nina zelf is ook verdrietig. Ronja wordt met de dood bedreigd. Willem Kelder schiet Ronja neer.

  8 juni

  Martijn wordt vermoordt. Ludo voelt zich schuldig dat die anderen heeft vermoordt. Juilan en Julie keren terug naar Meerdijk. Lucas ziet Julian en denkt dat die gay is. Maar dit loopt uit de hand. Ludo ziet Julian Lucas bedreigen en schiet Julian neer.

 139. 11 juni

  Julie wordt vermoordt. Justus keert terug en wordt vermoordt. Karin Alberts keert terug naar Meerdijk. Jef is niet blij met terugkomst van Karin. Sjors en Bing besluiten om normaal te doen tegen elkaar. Jack en Lorena vrezen voor het ergste.

  12 juni

  Kim keert terug. Kim overlijdt. Ludo Janine en Nina besluiten om Lucas te steunen in plaats bezig te zijn met wraaks. Maar Wies is nog niet klaar met Ludo en Janine. Sjoerd en Rikki gaan tijdelijk bij Bianca en Anton wonen. Maar Sjoerd mist Edwin.

  13 juni

  Rik en Hedwig schrikken als zij Gladys dood zien liggen. Koen keert terug naar Meerdijk. En probeert Helen te vermoorden. Maar Hans van Houten schiet Koen dood. Koossie keert terug naar Meerdijk en wordt vermoordt.

  14 juni

  Lieve keert terug naar Meerdijk. En wordt vermoordt door Ludo. Lidwien keert terug. En wordt vermoordt. Alle overledende worden begraven. Anton en Bianca maken zich grote zorgen om de levens van Meerdijkers en ondernemen actie.

  15 juni

  Louise Kappers keert terug. Omdat haar man Govert is overleden. Maar wordt zelf vermoordt. Amber de Wilde keert terug. En probeert drugs te verkopen. Maarten keert terug. En probeert Milan te vermoorden. Maar vermoordt Arnie.

 140. Noud gaat er helaas uit!! Op de wikipedia van gtst staat bij Noud exit januari 2012 dus dan is hij het meest voor de hand liggend. Helaas maar toch echt waar!!

 141. 18 juni

  Milan waarschuwt Laura Robert en Jef voor Hans van Houten. Daantje keert terug om haar familie te redden. Anton en Bianca vrezen voor het ergste. Ludo neemt wraak op Robert. En begaat de fout.

  19 juni

  Madeleine keert terug en word vermoordt. Manon keert terug en krijgt ruzie met Hans van Houten. Manon pleegt zelfmoord. Als Rik Marco ziet die Job heeft ontvoert raakt Rik zijn beheersing kwijt en begaat een fout.

  20 juni

  Marco overlijdt. Alle overledende mensen worden begraven. Martijn Willemse keert terug. Rik ziet Martijn Willemse vermoordt worden. Rik is bang en besluit actie onder te nemen. Hedwig steunt Rikki en Sjoerd. Helen krijgt slecht bericht over haar broer Martin.

  21 juni

  Iedereen is verdrietig en bang. Maar Hans van Houten en Willem Kelder geven niet op. Sjors en Jack vertrouwen Hans van Houten niet meer en zorgen ervoor dat hij in gevangenis belandt. Lukt het Sjors en Jack? Hans van Houten vermoordt Milan.

  22 juni

  Barbara ziet het leven niet meer zitten en denkt na over de oplossing. Totdat Fos neervalt raakt Barbara in paniek. Opeens ziet zij haar huis instorten. Overleeft Bas Barbara Fos en Florien de ramp?

 142. 25 juni

  Jack en Sjors gaan op onderzoek uit hoe het kan dat Barbara haar huis ingestort is. En ontdekken dat het huis in de fik is gestoken. Jack vreest voor het ergste en gaat op onderzoek uit wie het gedaan heeft. Bas Fos Florien en Barbara worden in het ziekenhuis opgenomen

  26 juni

  Nina vreest voor het leven voor haar beste vriendin Florien. Charlie en Valentijn keren terug naar Meerdijk. Morris vreest voor het leven van zijn familie. Jack ontdekt dat Morris op dit moment niet thuis was toen het huis in de fik werd gestoken.

  27 juni

  Mathilde keert terug naar Meerdijk omdat haar gezin is overleden. Mathilde wordt vermoordt. Matthijs Hoogenboom keert terug naar Meerdijk. Maar wordt uiteindelijk vermoordt. Laura Janine en Robert zijn bezorgd om Fos als het slechter met hem gaat. Er overlijdt iemand.

  28 juni

  Door het overlijden van Fos raakt moet iedereen een traantje wegprikken. Bas overlijdt. Melvin keert terug en pleegt zelfmoord. Maxime mist Danny. Opeens staat Willem Kelder voor haar neus. Maxime vreest voor het ergste. Lana is jarig. Hans van Houten biedt zijn excuus aan Sjors en Jack en vertelt dat hij hulpje heeft om Meerdijk te redden.

  29 juni

  Sjors en Jack schrikken als blijkt dat Willem Kelder Hans van Houten helpt. En komen op ontdekking Willem vermoordt iedereen. Menno keert terug. Daniel Daniel krijgt ruzie met Menno. Willem schiet Menno dood. Meta keert terug.

 143. Waar zijn alle Castleden van nu bijna niemand zit er meer in. Als je zo graag een serie wilt schrijven moet je dat doen maar niet gtst gebruiken.

 144. 2 juli

  Meta wordt vermoordt. Mimi keert terug naar Meerdijk. En wordt vermoordt. Willem Kelder probeert iedereen te vermoorden. Mina Brandts keert terug naar Meerdijk en wordt vermoordt. Jack en Sjors maken zich zorgen. Oude bekende keert terug naar Meerdijk.

  3 juli

  Maxime ontdekt dat Marcus is overleden. En neemt wraak op Willem Kelder. Mickey en Myriam schrikken dat heel Meerdijk gevaar loopt. En redt iedereen. Willem Kelder vermoordt Myriam. Mickey is in rep en roer en zoekt steun bij Janine. Nikki en Onno keren terug. En worden vermoordt. Oscar keert terug en wordt vermoordt.

  4 juli

  Patricia keert terug naar Meerdijk. En probeert Sjors te vermoorden. Maar Jack redt de leven van Sjors en Patricia sterft. Peer keert terug naar Meerdijk. Willem vermoordt Peer. Rik en Bing hebben ruzie. Hedwig probeert Bing te kalmeren. Maar Bing begaat de fout.

  5 juli
  Hedwig wordt in ziekenhuis opgenomen. Florien en Barbara overlijden. Charlie en Valentijn zijn heel erg verdrietig. Pete Jensen keert terug. Jef ziet Pete en herinnert zich dat hij zich voordeed als John Alberts. Willem Kelder vermoordt Pete. Philip keert terug en wordt vermoordt. Oude bekende keert terug.

  6 juli

  Peter Kelder ziet dat Meerdijk in groot gevaar is. En ziet ook dat Mickey het moeilijk heeft. Rafael keert terug en wordt vermoordt. Alle overledende worden begraven. Iedereen prikt traantje. Ray en Remco keren terug. Jef is blij als hij zijn zoon ziet. Janine komt oog in oog met Ray. Opeens vermoordt Ludo Ray omdat hij bang is dat Ray en Janine wat krijgen.

 145. 9 juli

  Janine denkt dat Ludo de seriemoorderaar is. Robin keert terug naar Meerdijk. Willem Kelder ziet een gehandicapt iemand. En vermoordt Robin. Roxy keert terug naar Meerdijk en neemt wraak op Ludo. Willem vermoordt Robert. Sair keert terug. Ludo ziet Sair en hoopt dat ze niet vermoordt wordt.

  10 juli

  Willem Kelder ontdekt zijn zoon in Meerdijk rondhuppelt. En gaat op onderzoek uit. Sandra keert terug naar Meerdijk. Lorena en Jack moeten vluchten en nemen Lana mee. Maar Sjors vindt dit geen goed idee. Willem Kelder vermoordt Sair en Sandra.

  11 juli

  Saskia keert terug naar Meerdijk. Sebastiaan keert terug naar Meerdijk. Willem Kelder vermoordt Saskia en Sebastiaan. Peter Kelder ontdekt dat Willem Kelder samen met Ludo Sanders de seriemoorderaar zijn. Bing en Sjoerd hebben heftige ruzie. Skip keert terug en wordt vermoordt. Skylar keert terug en wordt vermoordt.

  12 juli

  Sophia en Sonja keren terug. Sonja wordt vermoordt. Alle overledende worden begraven. Iedereen vreest voor zijn eigen leven. En moeten Meerdijk redden. Voordat er nog meer doden vallen. Stefanie keert terug en wordt vermoordt. Stef keert terug en wordt vermoordt. Suzanne Jacobs keert terug. En wordt vermoordt.

  13 juli

  Sydney keert terug en wordt vermoordt. Linda Dekker vermoordt Morris. Sylvester keert terug en wordt vermoordt. Terra keert terug en wordt vermoordt. Willem Kelder geniet ervan als veel mensen zijn overleden. Opeens komt hij oog in oog met Peter Kelder. Oude bekende keert terug.

 146. 16 juli

  Bing is blij als hij zijn vader ziet. Bing vertelt Stanley alles. Vertelt Bing ook dat Meerdijk in gevaar is? Suzanne Balk keert terug naar Meerdijk. Daniel Daniel vertelt Suzanne Balk over hoe gevaarlijk Meerdijk is geworden. Willem vermoordt Guusje de zoon van Suzanne Balk en Peter Kelder. Charlie vermoordt Linda Dekker uit wraak. Theo en Carla Langeveld keren terug. En worden vermoordt.

  17 juli

  Tony keert terug en wordt vermoordt. Tim Waterman keert terug. En wordt neergeschoten. Tracey keert terug. Willem Kelder schiet Tracey neer. Anton en Bianca vrezen voor hun leven. Nu heel Meerdijk in gevaar loopt. Sjoerd en Rikki vrezen voor het leven van Rik. Trudy en Vickey keren terug. Trudy wordt vermoordt. Floris wordt vermoordt.

  18 juli

  Rik vecht voor zijn leven. Vincenza keert terug. En probeert Janine te ontvoeren. Als alles beetje rustig wordt. Is iedereen minder bang. Op vredefeest keert Victor en Vera terug. Vito keert terug maar wordt vermoordt. Wout keert terug. Het vredefeest wordt verbroken door een schot. Wie is er gewond?

  19 juli

  Wout Victor en Vera worden in ziekenhuis opgenomen en overlijden even later. Ludo mist Janine en gaat opzoek naar Janine. Mickey wordt vermoordt. Helen wordt vermoordt. Peter Kelder krijgt stress en neemt de verkeerde beslissing.

  20 juli

  Peter Kelder pleegt zelfmoord. Vincenza wordt ontmaskterd en vermoordt. Ludo redt Janine. Alle overledende worden begraven. Oude bekende keert terug naar Meerdijk. Jack en Sjors maken nog grotere zorgen nu bijna iedereen is overleden. Bing zoekt Nuran en Aysen op. En vinden hun gewond. Overleven de zussen en Bing het?

  1. jij bent echt gestoortin alle opzichten! peter kelder werd gespeeld door iemand die in het echt zelfmoord heeft gepleegd! dan ga je dit niet in die fakespoilers zetten!! dit is echt NIET te geloven!

 147. Jeetje waren moedigen jullie hem aan dit is zwaar irritant hoor ik denk dat ik niet meer op deze site kom als dit door gaat.Hier klopt niks van het is zwaar irritant en spotten met de doden kan niet.Respectloos ik hoop dat hier wat aan gedaan word want het is echt irritant.

 148. Wat een onzin maar weer je bent zwaar irritant bezig krijg je thuis te weinig aandacht?Dat je je zo verlaagt tot een niveau mijn kinderen van 2 en 3 zijn zelfs volwassener als jou nepper.

 149. ochochoch is het nog steeds bezig…nou dan kan ik de cliffhanger ook al raden,dan bestaat gtst niet meer omdat iedereen dood is. als ik het een beetje globaal door lees overlijden er elke week we1 of of meerderen.

  zwaar irritant dit.. erg jammer want vond dit een leuke site, alleen weet ik niet of ik hier wel weer ga komen. i.p.v. dat diegene de ECTHE mats dankbaar is voor de spoilers

 150. 23 juli
  Wil de Smet is verdrietig omdat Helen is overleden. Willem Kelder en Hans van Houten hebben heftig ruzie. Maxime is blij van de terugkeer van Stefano Sanders. Ludo vertelt Stefano dat Meerdijk in gevaar is. Stefano is niet bang en redt iedereen die hij kan redden.

  24 juli
  Suzanne Balk wordt vermoordt. Willem Kelder vermoordt iedereen. Stefano ziet Willem Kelder met een pistool en pakt hem en pakt de pistool af. De worsteling tussen Stefano en Willem loopt uit de hand. Ludo redt Stefano en slaat Willem neer.

  25 juli

  Jef schrikt als Karin Alberts geschoten wordt. Daniel Daniel wordt vermoordt. Sjors en Bing gaan samen naar Nuran en Aysen opzoek. Willem Kelder komt bij en neemt wraak op Ludo. Als Lorena en Jack gaan trouwen wordt er geschoten.

  26 juli

  Hans van Houten overlijdt op de bruidloft van Lorena en Jack. Willem Kelder pleegt nog meer moorden. Alle oude bekende overlijden. Charlie en Valentijn moeten vluchten uit Meerdijk. Opeens schiet Willem Kelder Valentijn neer. Wil de Smet wordt neergeschoten.

  27 juli zomerclifhanger

  Charlie is verdrietig dat haar zoon is overleden. Heeft Ludo nu de kans om Wies te vermoorden? Opeens staat Martine voor Ludo zijn neus. Maxime schiet Wies neer. Sjors en Bing komen nader tot elkaar. Willem Kelder schiet meerder mensen neer. Wie overleeft de ramp van de bruidloft van Lorena en Jack?

 151. Maar hij zet mensen in de spoilers die in het echt zijn overleden, bijvoorbeeld Govert Harmsen. Die mats is echt gek in zijn hoofd…

 152. Die ene Mats is gek. Maar dat is niet Goldboy van GTST forum. Ik heet op http://www.gtst,.nl forum StefanoSanders95 en ik hoorde daar dus dat hier iemand onder de naam van Mats de valse spoilers plaatsen. Ik vind het laf wie dat ook deed. Jij bent laf.

 153. ik snap niet dat je achter je laptop of wat dan ook even nep spoilers gaat verzinnen, zoek een leven@mats, gemeen dat je de naam van een ander gebruikt!!

 154. 10 september

  Paniek politieauto wie is er gewond? Stefano Sanders Martine Hafkamp Jack en Lorena worden opgenomen in het ziekenhuis. Janine en Ludo vrezen voor het ergste. Janine verwijt Ludo dat hij bijna iedereen heeft vermoordt.

  11 september

  Willem Kelder hoopt dat iedereen is overleden. Charlie vreest voor het leven van haar beste vriendin Lorena. Jef en Laura zijn zwaargewond en worden naar het ziekenhuis vervoerd.

  12 september

  Iemand overlijdt. Maxime schrikt van het nieuws over Amy. Ludo hoort slecht nieuws over Amy. Het nieuws dat Amy is overleden gaat van mond tot mond paniek. Lorena en Jack vechten voor zijn leven. Op de begravenis van Wies is er niemand.

  13 september

  Willem Kelder steekt Huize Sanders in de fik. Lucas en Nina vrezen dat Ludo en Janine uit elkaar gaan. Opeens ruiken familie Sanders brand. Ludo redt iedereen in het huis. Lukt het Ludo om iedereen te redden?

  14 september

  Maxime schrikt als zij ontdekt dat het Huize Sanders in de fik is gestoken. Er overlijdt iemand. Ludo valt neer. Janine Lucas en Nina maken zich zorgen waar Ludo nou blijft. Totdat het huis instort breekt de paniek bij Janine Lucas en Nina.

 155. Misschien is het een goed idee als er alleen maar spoilers op gezet worden die kloppen.
  Ik neem toch aan dat dit een leuke site moet zijn voor mensen die het leuk vinden vast een kijkje te nemen over wat er veder gaat gebeuren.
  En met andere mensen te discussiëren over het hoe en wat van de aflevering.
  En wat iemand denkt dat er gaat gebeuren.
  jammer dat er mensen zijn die dat op deze manier voor andere verpesten en verwarring zaaien over face spoilers.
  jammer gewoon niet doen.
  Laten wij het leuk en gezellig houden op de site.
  Nou voor iedereen veel kijk plezier.
  want als ik de goede spoilers moet geloven wordt het nog heel erg spannend.

 156. Ik denk dat we zoals vlinder al heeft gezegd het gewoon gezellig moeten houden en Mats compleet negeren. Als we allemaal reacties gaan plaatsen over hoe irritant het is, moedigen we hem alleen maar aan.
  Die spoilers van Tess kloppen volgens mij wel, want ik had ook gelezen dat Maxime een nieuwe liefde zou krijgen, en het zou daarom best Anton kunnen zijn.

  Veel kijkplezier 😛

Geef een reactie