Kennard Bos liet ons weten dat er iemand die eigenlijk tot de vaste cast behoort dood zal gaan. Op 10 januari staat er een spoiler in de televisiegids dat er iemand zal sterven. Of dit meteen het vaste lid van de cast betreft is nog onduidelijk.

“Het gaat niet alleen om Ron Bos, er gaan nog ergere klappen vallen. Iemand die er nog langer inzit, die eigenlijk tot onze vaste cast behoort. Het is heftig voor de persoon in kwestie en heftig voor het publiek. Het was voor ons ook heftig.” vertelt Kennard Bos in RTL Boulevard.

Natuurlijk gaan de geruchten over internet. Veel mensen noemen Noud als slachtoffer, omdat in de spoilers staat dat Nina heel verdrietig zal zijn. Ook wordt Jasmijn de Wit genoemd, het personage dat barvrouw is in De Koning. Vandaar zou Jef De Koning sluiten. Weer andere fans denken dat het gaat om Samantha van Londen. Zij is namelijk veelvuldig in contact met haar patiënten en zou maar drie weken in GTST te zien zijn. Wij wachten af..

201 comments on “Spoiler: Ook hoofdrolspeler zal sterven!

 1. Ik heb geen idee. Maar ik denk niet dat Samantha van London of Jasmijn de Wit overlijd. Want het zou toch iemand van de vaste cast zijn?. Dus eerlijk gezegd denk ik dat niet.

  Ik had daar nog niet over nagedacht. Dat Noud ook kan overlijden.

  1. sowieso lorena. ze had ergens in een interview gezegd dat ze wel uit gtst zou willen gaan door een tropisch virus, en ze heeft nu een nieuw programma met rtl reisleiders ofzo.

  2. lorena en jack zoiezo niet ze gaan samen huis kopen. lucas en noud kunnen het ook niet zijn, omdat hun op twitter hadden gezet dat ze buitenopnamens aan het maken waren. de barvrouw gaat op 10 jan dood, want daarom moet jef het cafe sluiten

  1. Klopt, die foto heb ik ook op twitter voorbij zien komen en dat is nog niet lang geleden. Ik denk de vrouw van de koning en Samantha en dat er niemand van de ‘echte’ vast cast overlijd.

 2. ik denk ook dat eerst de barvrouw doodgaat en daarna misschien wel rik of jef ik heb werkelijk waar geen idee ,
  wat ik net op wikipedia wel lees is dat martine hafkamp haar rentree maakt in 2012 hoop dat dat waar is!

  1. Wat op Wikipedia staat hier niet per definitie waar te zijn. Een rentree van Martine Hafkamp is al zo vaak verteld door fans terwijl er niks van klopte.

   Reken er maar niet op, mocht ze in GTST komen, zal dit wel op deze site worden aangekondigd of zelfs nog in de media.

 3. Ik denk wel dat of Samantha of de barvrouw doodgaat, maar dit niet de 1ige zal zijn. Zelf hoop ik dat dit Bram zal zijn, maar dat lijkt me sterk.

     1. op 10 jan gaat onze lieve jasmijn dood.

      vandaag dus

 4. Charlie en Danny gaan er levend uit, want Charlie gaat samen met Nick weg (ze hadden allebei hun laatste opnamens op 11 nov). En Danny vertrekt in maart. En ze zeiden ook er moet meer kleur in GTST, dus dat kan betekenen dat Bing het loodje legt. Maar wie vervangt de dode hoofdrolspeler Jasmijn de Wit of iemand anders???

 5. @laura ik hoop het ook, maar je weet het iedereen kan dingen plaatsen op Wikipedia, maar alleen als er een betrouwbare bron is dan is het waar (Dus geen Wilma Nanninga)

  Wacht eens ik bedacht in ene Maxime gaat dood. Ze is failliet, de familie wil haar niet meer zien, dus haar rol is uitgespeeld als heel Meerdijk hoort over die vaciens (hoe je het ook schrijft) wat Nick eigenlijk gedaan heeft.

 6. het zou heel goed jasmijn of Samantha kunnen zijn, want in de spoilers staat dat er 10 januari iemand zal overlijden maar niet dat het een hoofdrolspeler hoeft te zijn. ik denk eerder dat Jasmijn dood gaat omdat ron op de menukaart niesde. en ze is heel overdreven in beeld en ander personeel van de koning nooit. en dan later iemand van de vaste cast en dan denkt ik charlie want zij gaat er in januari uit.

 7. Ik denk dat Charlie of Nick dood gaan. Als Jan Kooiman in maart vertrekt dan is hij nog in mei te zien.

  Maar ze zorgen ook voor veel ophef, net als toen ze zeiden dat Maxime dood ging toen Ludo haar dood schoot

 8. Jette, Bartho, Caroline, Ferry, Erik en Inge hebben een vast contract dus die kunnen er niet uitgeschreven worden tenzij ze vrijwillig vertekken.
  Lieke van Lexmond had een vast contract maar die heeft GTST verlaten.

 9. ik denk dat het een van de kinderen is. die zijn niet helemaal vaste cast, maar wel een beetje. en er staat dat het voor hen ook behoorlijk heftig is, en dat is een dood kind wel, toch? ik weet niet of het de eerstvolgende dode is, dat zou idd best die barvrouw kunnen zijn.

 10. Misschien dat Sjors overlijdt. Want er gingen toch geruchten dat Martine Hafkamp een kleine comeback maakt. Misschien wel voor de begrafenis. En dan zorgt Danny voor Lana. En vertrekt hij met naar Canada en opent een makelaarsbedrijf.

 11. Nou ik denk dat Sjors niet overlijdt. Zou ik heel erg jammer vinden. En er gingen geruchten dat Martine terugkwam zeiden jullie? Maar dat was alleen op wikipedia en daar staat het nu niet meer op. Die is nu weggehaald teniminste gisteravond wel. Maar of het nu nog is weet ik niet. En ik zou wel heel gaaf vinden als Martine en Stefano terug zouden keren. Dan zijn mijn 2 favoriete uit de 1ste plek teruggekeerd. Zou gaaf zijn.

  Maar wat ik denk is dat Nick overlijdt. Of een van de kinderen. Of misschien toch Bing?

  1. zijn rol is op, haar rol is op , bla bla bla
   gelukkig wordt gtst door iemand anders geschreven 😛 iemand met meer fantasie. niet lullig of persoonlijk bedoeld hoor, er zijn zat mensen die zeggen dat iemands z’n rol op is… en soms hebben ze gelijk, maar in het geval van Maxime? waar is dat op gebaseerd dan 😛

 12. Ik denk dat Jasmijn doodgaat (in ieder geval), want Ron moest niezen en eigenlijk precies in het gezicht van Jasmijn. Dus zij is misschien ook besmet.

 13. spoiler van 16 januari (staat op tvgids site)
  Bianca raakt in paniek als het virus om zich heen grijpt. Er hangt Anton een schorsing boven het hoofd. Charlie verontschuldigt zich bij Nick voor haar verwarrende gedrag. Edwin haast zich naar het ziekenhuis.

 14. Edwin gaat niet dood denk ik..
  Maar ik denk dat Nick of Valentijn ofzo dood gaat, want Kennard Bos zegt dat het iemand is die eigenlijk tot de vaste cast behoort. Dan kan het dus niet iemand zijn die echt tot de vaste cast behoort.
  Nick is nu een gastrol, maar hij heeft vroeger wel bij de vaste cast gezeten dus…

  1. Dat lijkt me onlogisch, Vandaag in de shortie zag je Maxime Nick wurgen, maar er gaat iemand dood door een virus, ik denk niet dat ze twee keer iemand vermoord en bijna vermoorden. Maar iemand die eigenlijk tot de cast toebehoord, weten we eigenlijk wel zeker dat het allemaal waar is? En ik ka maar kijken bij de tvgids tot 5 januari, wat is dit?>

 15. Ik zit nu ook steeds meer aan Nick te denken!
  En dat hij dan vlak voor zijn dood nog wel zegt dat hij die medicijnen heeft verwisseld. Dat hooop ik zoo! En dan wil ik de reactie van Ludo, Janine, en Nina wel zien.

 16. Zit net op wikipedia te kijken en daar staat bij entrees en exits Erik de Vogel (Ludo); exit januari 2012. Ik zou het echt heel stom vinden als hij eruit gaat!!!

  1. ik heb net ook even op wiki gekeken eerst stond het er wel en bleef ik er naar staren toen heb ik even naar de wiki van erik de vogel gekeken en toen ik er weer naar keek was het weg!

 17. op wikipedia kan iedereen vrijwillig wat veranderen je kan ook op de gtst pagina erop kwakken dat Anita Dendermonde weer terug keert

 18. Spoilers van 9 t/m 13 januari:

  Maandag 9 Januari:
  Ludo daagt Maxime uit, Trapt zij in zijn val? Lorena krijgt goed nieuws, maar schrikt hier toch van. Als het niet goed gaat met Noud, reageert Nina haar frustratie af op Ludo. Nick probeert Charlie in te palmen.

  Dinsdag 10 Januari:
  Het virus eist een dodelijk slachtoffer. Bianca stuit op een kinky actie van Edwin die naar Lucas verlangt. Sjors en Bing zijn woest op Sjoerd en Rikki. Jef ziet zich genoodzaakt de Koning te sluiten.

  Woensdag 11 Januari:
  Lorena en Jack draaien om elkaar heen. Danny ontdekt hoe armoedig Maxime tegenwoordig woont. Nick doorziet Charlies smoezen. Lucas staat bij Edwin op de stoep, want hij kan niet meer zonder hem.

  Donderdag 12 Januari:
  Rik ontdekt een verrassende relatie. Rikki wil Bram per direct bij Sjors en Bing weghalen. Sjors wil bemiddelen, maar Bing wil Rikki en Sjoerd voor de rechter slepen. Charlie voelt zich vreselijk na een bekentenis.

  Vrijdag 13 Januari:
  Anton schrikt van de heftige van Bianca. Maxime voelt zich buitengesloten als ze Nina niet kan bijstaan in haar verdriet. Janine onderbreekt een te intiem moment tussen Lucas en Edwin.

  Bron: Tv Gids

 19. Oftewel, deze personages zijn het niet: Nick, Danny, Charlie, Anton, Bianca, Maxime, Janine, Edwin, Lucas, Rik, Bing, Sjors, Sjoerd, Rikki, Lorena, Jack, Jef.

  Alleen Laura staat niet in de spoilers.. Dus de kans dat zij overlijdt is wel aanwezig..

 20. charlie is het sowieso niet want lieke van lexmond zei laatst in een interview dat ze niet dood zou gaan omdat ze de optie van terugkeren open wil houden 🙂

 21. ik Denk dat het Noud is die overlijdt.
  of het kan ook nog Amy zijn misshien??

  ik hoop in iedere geval Ludo, Maxime, en vele anderen niet. nou ja misshien bing dan 😉

  Nou ja het wordt in iedere geval Heel spannend 🙂

 22. Charlie gaat niet dood, die vrouw achter de bar ook niet. ik denk bing ofzo…. dan weten we gelijk waar bram heen moet:D
  bram is het ook n iet want het zou iemand zijn die bij de vaste cast zit en een langere tijd dan ron in gtst zitten. dus geen bram.

 23. Waarschijnlijk is Nick degene die doodgaat, want op Wikipedia staat bij Entrees & Exits dat Christophe Haddad (Nick Sanders) er uitgaat in januari 2012. Dus waarschijnlijk is het Nick, en dan is het dus ook logisch, omdat Janine en Ludo dan nooit van Nick komen te weten waarom en of hij Janine heeft proberen te vermoorden. Dus dat is wel logisch.

 24. ja dat denk iik ook dus nick of noud denk ik… want nina heeft veel verdriet:P:P Haha ow help dat ik hier zo mee bezig kan zijn:P

 25. Waarom haast Edwin naar het ziekenhuis? Sjoerd, Lucas of hij zelf in het ziekenhuis? Ik lees morgen de nieuwe spoiler even kijken of Noud er dan nog tussen staat. Eind januari is Amy (rentree Julia Batelaan) weer in beeld.

  Zeker zijn die in GTST blijven
  – Jack van Houten (nog opnamens)
  – Lorena Gonzalez (nog opnamens)
  – Rikki de Jong (zit sinds juni in de leader)
  – Bouwhuisjes (als daar 1 van dood gaat moeten de schrijvers weer een gezin zoeken)
  – Amy Kortenaer (Julia Batelaan neemt de rol over)

  1 van deze personen denk ik die dood gaat
  – Maxime Sanders (Is alles kwijt)
  – Noud Alberts (alles lijkt er op of hij dood gaat)
  – Jef Alberts (Die de koning nood gedwongen moet sluiten kan trouwens ook om Jasmijn gaan die een virus heeft of om zijn achterneef)
  – Laura Selmhorst (nergens in de spoilers te vinden)
  – Bing Mauricus (Bijna geen elke GTST kijker mag hem en heeft geen familie in de serie)

 26. Het is overduidelijk,. Nick is de gene die dood gaat.
  In de spoilers laten ze je denken dat Noud dood gaat omdat,
  Nina verdrietig is , maar dit is alleen omdat hij bij laura intrekt
  en het niet goed gaat met hun relatie. Het kan heel goed zo zijn dat hij
  wel het virus krijgt, omdat Jasmijn in zijn gezicht hoest maar, ik schat
  de kans heel klein in dat hij er uit gaat. Kennard geeft zelf toe, dat het
  iemand is die tot de vast cast soort van behoorde maar niet helemaal,
  nou Jasmijn/Samantha zijn geen vaste cast leden, misschien gaat Jasmijn wel
  dood of krijgt ze ook het virus maar, zij behoort niet tot de vaste cast.
  Maar goed we zullen het wel zien, wie weet gaat Noud wel dood,..
  we weten het volgende week. Zoals Kennard al aangeeft, het word ongetwijfeld
  spannend en schokkend voor het publiek!

  1. ja want het leek er ook op dat edwin het virus had want, anton schrok toen hij edwin onder het bloed zag liggen, dus daar heb je gelijk in. maar noud zou idd wel goed kunnen, maar hoop het niet want dan is er van alberts nog maar 1 iemand en dat is dan laura, en die heeft dan ook weinig meer te doen!!

 27. Vindt niemand het vreemd dat Sjors bij Jack is geweest, maar dat Dokter Bouwhuis zich helemaal geen zorgen maakt om zijn eigen kleinzoon die daar in huis leeft?

  Hoe zou Nick in aanraking zijn geweest met het virus? Hij is immers weggeweest uit Meerdijk. Dan moet hij dus deze week wel in de koning oid komen. Ik denk dat iemand die vaak in de koning komt, komt te overlijden. Ron kwam daar immers geeft het virus aan het barmeisje, die het in de Koning weer aan Noud geeft?!

 28. Aangezien Ruud nog opnames heeft, ga ik ervan uit dat Noud niet doodgaat. Maar de spoilers wijzen wel naar hem…
  Ik zou het verder niet weten, dus we wachten af…

 29. Ja is toch opvallend dat die spoilers zo overduidelijk naar hem verwijzen zodat wij allemaal gaan denken dat het Noud is, geloof mij maar hij is het niet. Want wel raar dat je niet leest dat Laura kapot is van verdriet en Lucas, Lucas is druk met Edwin nou als je beste vriend doodgaat zul je niet doodleuk met Edwin lopen te zoenen en weet ik wat allemaal nog meer. 10 Januari overlijd die Jasmijn want zij is wel in een keer heel opvallend in beeld en bij de aftiteling vandaag zag ik haar naam er ook tussen staan dat is bij figuranten nooit. Iemand van de vaste cast gaat gewoon later dood.

 30. Overduidelijkt dat het barmeisje overlijdt 10 januari? Van de vaste cast: De acteur die Noud speelt heeft nog opnames dat blijkt uit zijn tweets dus hij gaat niet dood. Dus ik denk nog steeds Sjors dat zou het meest shokkend zijn, zij is geliefd bij het publiek en dochter van Martine Hafkamp. Het zou zo jammer zijn als zij eruit gaat. Anders is het Jef denk ik ook schokkend en geliefd? Aangezien hij vast in aanraking met het barmeisje is geweest!

 31. Als ik toch iemand moet noemen, Nick. Maar ik zou het echt niet weten! Spoilers, please!!! (al twijfel ik of die morgen komen???)

 32. Hoe kan Nick in vredesnaam doodgaan? Er staat dinsdag : Het virus eist een dodelijk slachtoffer. Maar woensdag staat er: Nick doorziet Charlies smoezen. Dus Nick kan het sowieso niet zijn. De cast houdt het goed geheim, net als Rosa die wist het ook al een half jaar van te voren, maar mocht niks zeggen. Zal wel iemand zijn die gewoon wilt stoppen, want van charly, danny en nick wisten we het al dat ze gingen stoppen. Dus die zullen het ook niet zijn. Ik denk dat het iemand is waarvan we het niet verwachten!

 33. zoals marianne mulder in een interview bij rtl boulevart zei, dat ze het aantal doden niet heeft geteld.. Er gaan dus meerdere dood.. Ron is dood, 10 januari gaat er iemand dood, en daarna zal er ook nog, wel 1 of 2 mensen dood gaan..

  Zelf denk ik dat de spoilers ons misleiden en dat ze willen dat we denken dat noud dood gaat. Maar zoals vele al zeggen, het huwelijk tussen noud en nina staat op het spel vanwege de wraakactie, en ik denk dat daarom nina verdrietig is.. Misschien dat noud wel ziek gaat worden, met reanimatie tot gevolg (marianne mulder moet een keer defibrilator zeggen, bron: rtl boulevard), maar dood dat geloof ik niet.

  Degene waarvan ik denk die dood kunnen gaan (niet op volgorde, want heb geen idee wie er 10 januari dood gaat)
  – bram
  – laura
  – nick
  – Jasmijn (barvrouw)
  – samantha (viroloog)

  Ik ben echt zoo benieuwd! Ik vind gtst echt spannend!:)

 34. Als je afgaat op de spoilers NA 10 januari worden de namen Ludo en Laura niet genoemd. Dus een van die twee gaat dood?

  Daarbij vind ik dat Laura (Jette van der Meij) de laatste tijd maar weinig in beeld is… De exit van Jette of Erik zal dus een onverwachte schock zijn waarover de producenten het hebben..

 35. De spoilers wijzen inderdaad in de richting van Noud (Ruud Feltkamp) maar het kan nog wel eens erg onverwachts worden dus Laura (Jette van der Meij) misschien? Zoals ik al zei ze is de laatste tijd maar weinig tezien in GTST…

 36. Er gaan meerdere mensen dood, de gene die kunnen (op 10 januari) zijn:
  * Jasmijn (barvrouw)
  * Laura
  * Valentijn

  Erna evt.:
  * Samantha
  * Jasmijn
  * Laura
  * Nick
  * Bram
  * Valentijn
  * Charlie
  * Nieuwe dokter (zag iets van 538 ofzo)
  * Ludo
  * Maxime

  Noud kan niet, want zo te horen speelt hij nog steeds.

 37. 16 januari:
  Bianca raakt in paniek als het virus om zich heen grijpt. Er hangt Anton een schorsing boven het hoofd. Charlie verontschuldigt zich bij Nick voor haar verwarrende gedrag. Edwin haast zich naar het ziekenhuis.

  17 januari:
  Charlie neemt een ingrijpende beslissing. Jef kan zich hier moeilijk bij neerleggen. Doordat ze allebei in paniek zijn, loopt het tussen Lucas en Edwin uit de hand. Lukt het gestreste Sjoerd om op tijd bij het gesprek met de kinderbescherming te zijn?

 38. Ik denk dat Jeff doodgaat vd vaste cast.. Hij heeft niet echt een rol meer!
  En degene die 10jan doodgaat is dat barmeisje, vast in de Koning, waardoor Jeff bloed van haar op zich krijgt en uiteindelijk ook doodgaat…

 39. Ik denk ook dat 10 januari dat barmeisje dood gaat. Ron nieste op die menukaart, ze nieste gisteren op Noud en toen ze de drankjes van Noud en Nina had geserveerd hoeste ze ook nog terwilj ze wegliep.

  En daarna denk ik Nick. Omdat Kennard Bos het over iemand had die ‘eigenlijk’ tot de vaste cast behoort. Hij is een aantal keren weggeweest maar toch weer teruggekomen. Hij behoort op dit moment niet tot de vast cast, maar lijkt dit nu wel weer te worden. Maxime is weg, hij kan weer bij Ludo, Janine en Lucas in huis komen.
  Ook is Nina ontroostbaar, dit kan ook vanwege Nick zijn.

  En ookal nieste dat barmeisje heel opvallend op Noud, ik denk dat dat is om iedereen te misleiden. Het zou ‘schokkend’ zijn. Nu moet iedereen denken dat het Noud is die dood gaat, maar dan is de grote schok er wel een beetje vanaf als iedereen het al een week wist.. En als het dan tóch iemand anders is.

 40. Duidelijk Charlie gaat dood. kijk nick houdt van valtijn he. en charlie ook (maar die t2 komen niet mee bij elkaar) als charlie dood gaat. neemt nick valentijn gewoon mee omdat hij zn verdriet niet meer aankan. en ze hebbe dezelfde dag laaste draaidagen. dus charlie gaat dood. en nick is zo verdrietgi en weet niet wat hij nog in meerdijk moet en wil valentijn meenemen. want die is dan ook officieel van hem. en gaan ze er allebei ete gelijk uit!(charlie & nick) en ze gaan dr allebei in januari uit dus…
  x0x0x0x0x

 41. Noud niet, want ik zag deze tweet: RuudFeltkamp Ruud Feltkamp
  Met @ferrydoedens nu buiten scènes aan t draaien, hoop dat de regen niet doorzet!
  1 Dec Liggen ze niet ruim twee maanden voor met draaien?

 42. waarom zou Nick dood gaan dan is Nina misschien wel verdrietig maar reken er maar niet op dat Maxime dan Nina wil troosten omdat Nick dood is. Lijkt mij in ieder geval niet erg logisch

 43. Ik denk dat het Laura is, omdat zij al een poosje geen verhaallijn meer heeft en al heel lang in de serie zit. Volgens mij is het voor haar al tijd voor haar pensioen.
  En daarom gaat het niet goed met Noud, denk ik.

 44. ‘eigenlijk’ tot de vaste cast? dat is toch overduidelijk Nick die overlijd. Het wil niks zeggen dat Lieke en Christophe beide in Januari voor het laatst te zien zijn. Volgens mijn nemen ze niet op volgorde op…

  En de ingrijpende beslissing die Charlie neemt en waar Jef niet blij mee is, is dat Charlie met Valentijn richting Curacao vertrekt. Charlie heeft namelijk de gehele voogedij over Valentijn en Nick zal daarvoor nog binnen 2 dagen bezwijken aan het virus! Rosa was ook iemand die ‘eigenlijk’ tot de vaste cast behoorde en ging ook dood!

 45. En ooja, zij doet eigenlijk een beetje voor ‘spek en bonen’ mee nu, ze vraagt alleen maar of het goed met iemand gaat, wat er aan de hand is enzo. Net als Jef trouwens.
  maar het zou Bing ook wel eens kunnen zijn. Misschien zijn de schrijvers zijn karakter ook een keer zat. Of het is een vrouw, want er komen al 3 nieuwe vrouwen in GTST (zo’n arts en 2 turkse zusjes)
  Ik hoop eigenlijk dat het Rikki is, dan zijn we van dat gezijk met die baby af, eerst wil ze hem niet, dan weer wel, dan weer niet, en vandaag gaat ze hem ontvoeren. Irritant personage, mag van mij weg.
  Maar zelf denk ik dat het Laura is

 46. en Jette, Bartho, Caroline, Ferry, Erik en Inge gaan ze echt niet ontslaan! Ze hebben een vast contract dus anders zou het de serie een flink smak geld kosten en deze zes zijn toch wel de paradepaardjes van de serie!

 47. Samantha gaat er wel uit. Ze had maar een rol van 3weken. Maar zij is geen hoofdpersonage. En zit er nog niet zolang in. Dus zij zal het niet zijn. En de barvrouw. Njaa, hoelang zit zij al in goede tijden? Dan zit Noud er nog langer in toch. Het kan Noud wel zijn. Of hij gaat dood. Of hij wil scheidden van Nina, dat Nina daarom zo verdrietig is?

 48. hebben jullie er werl eens aan gedacht dat het ook kan zijn dat iemand ontslag genomen heeft en niet ontslagen is? dingen zijn niet altijd vanzelfsprekend.
  (hoeft niemand onstlag genomen te hebben maar kan altijd).

  laten we het gewoon afwachten. ik denk dat het in de komende afleveringen snel duideijk gaat worden. meestal is iemand in zijn laatste maanden juist vaker te zien in de soap.

 49. Waarom denk iedereen dat het Charlie of Nick de gene is die dood gaat? Er komen 3 nieuwe personages in de 2 Turkse zussen en een arts (volgens de radio) (de laatste krijgt volgens mij ook een vaste rol).

 50. ik ben het zat dat er steeds maar nieuwe worden geïntroduceerd! Er zijn zat oud castleden die staan te springen om come-back te maken!!!!!

 51. Barmeisje is besmet, ze niest in het gezicht van Noud. Misschien dat het barmeisje dinsdag overlijdt? Vandaar dat Jeff de koning sluit.
  Noud gaat tijdelijk bij Laura wonen, omdat hij ruzie heeft met Nina. Daar word hij ziek (van het barmeisje), maar overleeft het wel. Helaas krijgt Laura het dan ook, maar zij overleeft het niet. Ik denk dus Laura 😉

 52. Ik zou zelf een rijtje maken met alle personages en dan mensen afstrepen die later in de spoilers terugkomen en dan blijven laura, ludo en noud over en het kan ook samantha of jasmijn zijn

 53. Het is toch gewoon overduidelijk dat Jasmijn op de 10e overlijdt, en (mogelijk) een paar weken later een personage dat tot de vaste cast behoort.

 54. ik denk dat lana komt te overlijden, aangezien danny er erg van overtuigd was om meerdijk niet te verlaten maar een makelaarsbedrijf te beginnen en hij wou niet bij zn dochter vandaan. als lana doodgaat heeft hij niet echt een reden meer om te blijven en kunnen ze hem uitschrijven.

 55. op wikipedia staat ook dat amy eind januari haar exit heeft, zit zou wel kunnen vanwege het faillisement van maxime ( ze heeft ook geen rol meer gespeeld voor ludo om maxime kapot te maken

 56. mar we kunnen trouwens wel blijven raden maar ze hebben ook HEEL erg lang weten stil te houden dat uiteindelijk ROSA werdt uitgeschreven uit de serie. toen zei ook iedereen nina of lucas.

  we moeten het maar afwachten en goed de nieuwtjes in de gaten houden

 57. Spoiler 18 januari:
  Bing behaalt een succesje, maar Sjors verwijt hem oneerlijkheid. Als Charlie haar zaak te koop aanbiedt, meldt zich direct een koper. Nina en Laura maken zich grote zorgen als het steeds slechter gaat met Noud.

  Zie je nou dat Noud de 10de niet dood gaat, ze willen nu weer dat wij gaan denken dat die na de 18de overlijd maar als ze het er zo duidelijk inzetten is hij het juist niet.

 58. ik denk dat het charlie, nick of denny is want die zouden er al uit en als iemand anders uit gtst gaat dan was dat allang bekent.

 59. jasmijn de barvrouw uit de koning gaat dood en noud krijgt het ook want je zag in de aflevering van maandag duidelijk dat jamijn ineens aan het hoesten was en op noud hoeste en jef is genoodzaakt de koning te sluiten

 60. Jef sluit de koning omdat er in de kroeg een dode is gevallen.
  Vervolgens probeert jeff te helpen en komt in contact met de dode.
  En dan word jeff ziek en die sterft wat later in het ziekenhuis lijkt mij de meest logische verhaallijn.. en dan kan laura uit eindelijk de druk niet meer aan en zal de soap gaan verlaten ( Waar robert ) Denk ik ook nog wel een rol in zal spele

 61. als het echt een schock is wat de producent zegt dan denk ik dat na 10 januarie ( de barvrouw). misschien wel luda,laura,jeff eruit gaat. maar het zou ook zo maar kunnen zijn dat 1januarie de laatste doden valt. dat is het denk ik het barmeisje… mja weet niks zeker,

 62. het is idd allemaal heel spannend en onduidelijk

  Ik hou nog steeds bij dat het noud wordt die overlijdt. maar nu sommige zeggen dat Ludo en Laura niet bij de spoilers zitten, kan dat ook het geval zijn.

  Maar het kan ook Amy zijn aangezien iemand zei dat in januari ook haar Exit zal zijn

 63. Ik denk dat het Nick is.
  Die Jasmij gaat sws dood die ligt nu ook al in het ziekenhuis en Noud krijgt het ook maar die gaat er niet uit en dus gaat hij niet dood.
  Ik dacht eerst ook dat Bram dood zou gaan maar hij zit er nog heel lang i n dus ik denk het niet.
  Jan gaat er in Maart uit dus hij krijgt het ook niet.
  Verder gaan alleen Charlie en Nick er in Januari uit dus ik denk dat 1 van hun dood gaat.
  Maar als ze allebij dood gaan dan sws eerst Nick.

 64. laura staat nog wel in spoiler de 17 of 18 dat ze zich zorgen maken om noud…. dusss die wordt het niet…… en wat moet edwin en lucas gehaast in het ziekenhuis. voor wie, voor hun zelf voor anton, voor bianca. tjaaaaa wie denkt daar eens aan.

 65. Jasmijn gaat zoieso dood, ze ligt in het ziekenhuis met bloedingen uit neus en oor, maar wie er van de vaste cast dood gaat weet ik niet, misschien jef wel, want die is met jasmijn in aanmerking gekomen.

 66. Ik zou echt niet weten wie er dood zou gaan van de ‘eigenlijke’ vaste cast. Want IEDEREEN word genoemt na 10 januari. Dus het kunnen alleen die Jasmijn of Samantha zijn.

  1. Ik twijfel geen seconde zo voorspelbaar dat gtst altijd is. Het is Bram die komt te overlijden omdat ze er geen kant mee op kunnen.
   Nick is het zoiezo niet want charlie gaat het nog goed maken met hem.

 67. Woensdag 18 januari
  Bing behaalt een succesje, maar Sjors verwijt hem oneerlijkheid. Als Charlie haar zaak te koop aanbiedt, meldt zich direct een koper. Nina en Laura maken zich grote zorgen als het steeds slechter gaat met Noud.

  Dus ik denk dat Noud ook dood gaat..

 68. nina zal veel verdriet hebben,
  wie zegtdan dat t meteen over noud gaat? misschine komt ze er achter dat maxime onschuldig is en gaat maxime dood
  of dat ze neit kan geloven dat nick t heeft gedaan en gaat hij dood?
  off misschien lukas wel? die heeft ook veel contact gehad met edwin en die met ron?

 69. sjonge jonge wat een discussies in de gids staan een aantal namen na de overlijden dus die leven nog dat zijn o.a. lorena jack lucas sjoerd bram charie rik rikkie fam sanders maxime nick danny fam bouwhuis sjors en bing nou dan blijven er een paar opties over jef,noud

  groetjesssss

 70. Jasmijn heeft het van Ron, want die nieste in haar gezicht…
  en voor de rest is het niet zeker of er een hoofdrol speler overlijd, Kennard is ook niet gek, die wil de spanning opvoeren door dit te zeggen, maar wie weet…heeft ie gelijk

 71. hmm, er zeggen wel heel erg veel mensen dat het noud is. zou ik wel jammer vinden , ik vind hem wel leuk,
  maar hij word nergens in de spoilers genoemt dus het zou wel heel goed kunne !

  bing mag er van mij ook uit,eikel
  ik zit elke avond op de bank met me moeder , en we zeggen elke avond ; wat n eikel!

  nja we zien het well. (:

 72. geen een van de mensen die jullie noemen gaat dood, kijk maar is goed op twiter!
  ik denk zelf dan valentijn overlijd! charlie word boos op bianca en anton! nick en charlie gaan allebei levend eruit!
  of maxime dat zou ook nog heel goed kunnen(A)

 73. Maxime mag niet doodgaan van mij

  Ik vind dat ze niet zo mag eindigen na zoveel drama

  Okee ik heb eerder noud gezegd, maar nu haak ik dat af, ik denk dat Jasmijn idd ook dood gaat

 74. Ik denk Nick.. Charlie wilt hem denk ik.. maar als ze erachter komt dat hij Janine heeft proberen te doden, besluit ze te vertrekken (19 januari) en omdat het iemand is ”die eigenlijk tot de vaste cast behoord” denk ik bijna zeker dat hij het is.

 75. ik denk niet dat noud dood gaat, want in een ander stukje zeggen ze dat hij maxime gaat helpen. ik denk laura, want die hebben we al tijdje niet meer gezein en noud die is besmet en die besmet laura. ik denk laura want zij zit er al zoo olang in ook!.

 76. Zoiezo Charlie gaat niet dood, Jack en Lorena ook niet, de barvrouw gaat er 10 januari uit.
  Lucas en Edwin gaan der ook niet uit. En Noud ook niet. Laura zit der tot nu toe het langst in van Gtst en heeft niet echt meer een rol om te spelen in gtst want er zijn geen verhalen meer die over haar gaan in Gtst.

 77. maar wat gebeurt er dan met noud, want die gaat er ook uit en ik heb net de shortie van gister gekeken, en dan beland hij ook in het ziekenhuis,?!

 78. nja noud opverleefd het virus wel! is een leuke goede speler die echt niet zomaar uit gtst gaat of wilt:P:P hihi ik heb er vertrouwen in

 79. Wie weet gaat Bram wel dood, want daar is Jack immers ook geweest en kinderen zijn erg vatbaar, maar denk eigenlijk dat Noud eruit gaat, want die werd door Jasmijn besmet.
  Suc6 met raden

 80. Charlie, nick en Danny gaan eruit, maar die gaan niet dood aan het virus als ze het al krijgen. Dit heb ik gelezen in de prive als ik het goed heb. Voor hun was al een ander eind bedacht.

  Jasmijn gaat denk ik als eerste dood, maar zij behoort niet tot de vaste cast. En die vrouwelijke arts in het ziekenhuis ( ben even haar naam kwijt) die behoort ook niet tot de vaste cast.

  Wie er dan van de vaste cast dood gaat weet ik niet. Ik ben bang voor Noud, maar ik heb nergens gelezen dat hij eruit zou gaan. Ik hoop ook niet dat hij eruit gaat!

  En wat betreft hele gebeuren rondom maxime;; Ik hoop dat het snel uitkomt dat Nick het heeft gedaan, en niet maxime!

 81. De 10e word inderdaad de barvrouw denk ik. En ik heb zo’n vermoeden dat de andere Edwin word :(. Zo lijkt het er op als ik die spoilers lees op de site van gtst zelf.

 82. De 10e gaat de barvrouw dood en daarna Edwin, want in de spoilers van eind jan. is hij niet meer te vinden. Mooi Balen, als dat zo is!
  Die verhaallijn tussen hem en Lucas mocht nog wel ff blijven…..
  Ik hoop het niet in ieder geval, maar ben er bang voor….

 83. Als edwin eruit gaat is dit wel erg jammer en dom. Als de schrijvers hem eruit halen, ongelooflijk! En dan meteen ook zo definitief, aangezien hij ook niet meer even terug kan komen!. En dan kunnen we zeker de maanden erna gaan kijken naar al het verdriet van Lucas en de familie Bouwhuis. Snap ook niet dat ze dan zo’n bom leggen onder de familie Bouwhuis, terwijl ze net zo’n leuke vaste plek hebben gekregen in de serie. Kijken naar een uiteenvallende familie op zo’n manier en zonder Edwin, sla ik liever over.

  Kortom, dit zou wat mij betreft een te groot drama worden. En dan hak ik af….het moet wel leuk blijven… 🙁

 84. Ik denk dat noud er niet uitgaat, maar dat Maxime een tegengif vind en dat daardoor noud blijft.. dan is nina heel dankbaar en gelooft ze haar?!ik heb zelf geen idee wie er wel uitgaat.. ikhoop dat edwin wel blijft.. Lana zou er ooknog uit kunnen gaan…

 85. Ik denk sjoerd. Dat hij het van edwin heeft gekregen. Er staat dat edwin naar het ziekenhuis haast. En er stond dat rikki en sjoerd het probleem niet op konden lossen, maar dat de oplossing zelf kwam over bram maar dat is dan pas na 10 januari. 10 januari denk ik jasmijn omdat ze niet tot de vvaste cast hoort en ze wel het virus heeft, dus ik denk haar. Noud mag er echt niet uit. Hij is de allerleukste speler samen met Lucas.

 86. als edwin dood zou gaan zou dat denk ik wel iets meer worden gezecht er word nu gezecht dat bianco boos op anton is ofso dat is miss omdat hij niet hard genoeg vecht voor zijn zoon. en dat lucas moeilijk zijn verdriet kan verwerken is denk ik omdat er iemand zij dat hij dood gaat ofso maar dat gebeurt uiteindelijk niet. want 2 weken geleden was er in de spoilers ook al te lezen dat waarscheinlijk noud 10 januari dood zou gaan en dat is nu ook ineens weer niet edwin komen we vast weer is tegen in de spiolers en ondertussen ga ik ff kijken of ik familie van raynor op internet kan vinden miss via twitter en dan vragen ofso of die nog wel is opnames heeft en welke dag dan en waar met smoes dat ik graag me hem op de foto wil. XXx al ik iets weet zeg ik het (lamme vingers)

 87. jongens. k heb even op wikipedia gekeken en daar staat dat in januari weggaan ;
  Nick
  Amy ( maar daar komt iemand anders voor)
  Charlie ( die gaat er de 19e uit)
  en Danny in maart.

  voor als je zelf wil kyken : http://nl.wikipedia.org/wiki/GTST

  daar staat ook dat er nieuwe castleden komen !!!
  allebei ook in januari !

  k hoop dat iemand meer weet dan dit (:

 88. k snap er niks meer van , in de spoilers worden deze mensen sowieso genoemd ;
  Bianca , anton , charlie , nick , jef , lucas , sjoerd , bing , sjors , nina , laura , rik , rikki , maxime , janine , lorena.

  maar er staat ook ; lucas kan zyn geluk niet op als hy goed nieuws uit het ziekenhuis krijgt!
  en ; nina krygt slecht nieuws en vreest het ergste voor noud …..

  maaaarrr, laat t snel de 10e worden..!!!!!!!!!!

 89. ik denk nog gwn dat ze ons voor de gek houden en dat uiteindelijkgwn nick dood gaat hij hoort ook eigenlijk tot de vaste cast en zijn rol iss wel een beetje uitgespeeld en in februari hebben ze 22 vaste castleden die 2 turken komen erbij en ze zitten nu op 20 dus +2of er moet er nog 1 bij komen maar ik denk gwn nick SANDERS. er komt in februari ook een nieuwe leader ik hoop een hele andere want deze gaat al best snel en als er an nog 2 bij komen word die echt heel snel

 90. maar die barvouw kan het toch niet zijn, die hoort toch niet tot de vaste cast ??
  ik denk idd dat die ook wel dood gaat maar dat zal niet de gene zijn die op de 10e dood gaat ?!

  of hoort ze wel bij de echte cast ???

 91. Ik denk dat Charlie dood gaat, want ze zeggen dat Charlie er uit gaat en zei is iemand die al heel lang in de cast zit en ze gaat Charlie’s ook verkopen wat denken jullie ervan zeg het me, PLEASE!!!!!

 92. SuperFanGtst het zou heel goed kunnen wat jij zegt.. maar ik denk niet dat het iets met het sluiten van charlie’s te maken heeft want ik denk dat ze dat doet omdat dat virus zich verspreid, toch ???
  ik hoor hopelijk snel iets van je (:

  1. Tja ben je al uitgehuild ?, want de schrijvers hebben nul komma nul respect voor de fans en wordt een type populair gaat hij gewoon dood en klaar is Kees of Edwin in dit geval.

 93. Ik denk niet dat Edwin doodgaat, omdat Lucas 19 januari goed nieuws krijgt uit het ziekenhuis en hij kan zijn geluk niet op…

 94. Edwin gaat dood. want charlie gaat naar het buitenland en danny blijft er sws nog tot maart in. en Noud gaat al helemaal niet dood. dus dan gaat edwin dood.

 95. Ik gok dat het Nick is die doodgaat. Anton ontwikkelt het medicijn tegen het virus. Nick krijgt het virus en Ludo komt erachter dat Nick de medicijnen van Janine had verwisselt en niet Maxime. Het medicijn tegen het virus komt bij Nick terecht, maar Ludo wisselt het om met een nep medicijn als wraak, waardoor Nick sterft. Charlie vertrekt uit verdriet met Valentijn het land uit om in het buitenland te gaan wonen.

 96. Kijk, in de shortie van vandaag is te zien dat Noud doodgaat.
  Aangezien een groot deel van de spoilers uit de tweets van de spelers ontstaat kan het ook dat de producenten enzo hebben gezegd dat Ruud maar volop moet tweeten en Raynor niet.
  Maar ja, ik vind het jammer voor Noud & Nina .. Maar I love Edwin ’till death us parts xd

 97. omg!!!!!!! heb gtst van morgen zitten kijken van een euro en omg!!!!!!!!!! echt ongelooflijk!!!!!!!! echt balen degene die dood gaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 98. Ik heb net de shortie gezien van morgen.
  Was er al bang voor dat hij het zou zijn :(:(.
  Echt niet leuk!!!
  Word morgen echt janken. Zat net al met tranen….

 99. in de Veronica staat Nina en Anton krijgen de schrik van hun leven en
  Lucas heeft de grootste moeite zijn verdriet te verwerken..
  Dus Edwin het ging net weer goed tussen hem en Lucas..
  Volgende week vrijdag komen 2 nieuwe turkse meisjes in de serie..

 100. Spoilers:
  8 februari

  Nina en Noud proberen Lucas liefdevol op te peppen, maar hij vindt alles stom en dat loopt volledig uit de hand. Als Anton het thuis moeilijk heeft, zoekt hij ergens anders afleiding. Rik zorgt ervoor dat Rikki de juiste beslissing neemt.

  9 februari

  Ludo en Janine treffen brandweer, politie en ambulances bij hun huis. Wat is er gebeurd? Danny wordt boos op Bing over hoe hij met Sjors omgaat. Lorena’s grote haarshow dreigt mis te lopen als haar topmodel afzegt. Nina raadt Nuran aan om op Danny af te stappen.

  10 februari

  Aysen is geschokt als ze Nuran en Danny samen ontdekt. Ze pakt Danny vervolgens hard aan. Lorena doet er alles aan om haar weddenschap met Jack te winnen. Rikki baalt als Sjoerd zijn moeder om babyhulp vraagt.

 101. dit las ik net op gtst weblog
  Vanavond moeten de GTST weer fans weer afscheid nemen van een personage. Edwin Bouwhuis overlijdt vanavond op emotionele wijze aan het Ebola-virus. Net voordat Anton hem een serum wilt toedienen, overlijdt Edwin in de armen van Lucas. Vanavond kijken dus! 20.00 op RTL4.

 102. zulke stomme verhaalwendingen… Edwin weg en dan die twee meisjes er in waarvan er 1 gewoon helemaal niet kan acteren en nu al irritant is met haar dominante opzeg deuntje als politieagente.
  En daar zou Jack dan iets mee krijgen….. nou als dat zo is word het wel heel ongeloofwaardig dat hij dit personage verkiest boven Lorena.
  Het wordt denk ik tijd voor een nieuw schrijversteam met een frisse blik op de karakters en die verder komen dan dood gaan en alcoholmisbruik….(voor de zoveelste keer want in Meerdijk ga je heel erg aan de zuip als je iets tegen zit).

 103. Jullie zijn zo dom bezig jullie halen edwin uit de serie let maar op hoeveel kijkers stoppen met kijken naar gtst slim zijn jullie echt niet jullie gooien edwin uit de serie en halen 2 hoofddoekjes in de serie dommer kan het niet jullie verpesten gtst helemaal zelf als edwin niet terug komt mag het van mij van de buis worden gehaald!!!

Geef een reactie