Met dank aan een figurant kunnen we met zekerheid zeggen dat Jack van Houten en Lorena Gonzalez het Ebola-virus gaan overleven. Op 16 februari en 17 februari gaan de twee namelijk op huizenjacht. En dat verklapt meteen een tweede deel van de verhaallijn; Jack en Lorena kiezen dus toch voor elkaar.

Gilbert Vogt was degene die dit allemaal naar buiten bracht. De acteur gaat een gastrol spelen voor twee afleveringen als de makelaar van Jack en Lorena. Hij helpt de twee met het zoeken naar eigen woonruimte, want het jacht van Jack zal vast niet de plek worden waar Jack en Lorena oud gaan worden.

Een derde ding dat waarschijnlijk zeker is, is dat er een nieuwe set in Goede Tijden Selchte Tijden zal komen. De opnames van deze scènes waren in de studio en er wordt echt geen heel decor opgebouwd als het niet daarna kan worden gevuld met meubels en spulletjes.

27 comments on “Spoiler: Jack en Lorena gaan op huizenjacht!

  1. Hoezo, is het niet meer spannend? Als je logisch nadenkt dat had je wel geweten dat Lorena en Jack niet dood gaan (spoilers).
   Je weet niet wie er WEL dood gaat. Dusss??

 1. Hoezoe had ik dat moeten weten? Jack heeft het virus meegenomen het zal eigenlijk logisch zijn als hij dood gaat en Lorena heeft de meeste contact met hem gehad dus het zou logisch zijn als zij was besmet? Nee ik weet niet wie er dood gaat van de vaste cast maar ik heb een vermoeden dat het Sjors is?

 2. Ik vind het ook erg jammer, wil bepaalde dingen wel weten zoals bekend werd dat er een dodelijk virus kwam, maar wil niet alle details weten

  1. Mee eens!
   Ik zoek juist het hele internet af omdat ik wel wil weten wat er gaat gebeuren 😛
   D8 wel dat J&L het zouden overleven…

 3. Het was toch zo dat je een contract moet tekenen dat je die dingen niet mag vrijgeven?
  Dus die Gilbert Vogt mag dat toch helemaal niet vrijgeven???

 4. Noud gaat dood denk ik bij spoilers van 13 januari staat dat maxime nina niet kan bijstaan in haar verdriet. waarover omdat noud is overleden!

 5. Ik geloof echt niet dat Noud dood gaat.. Ze proberen ons te misleiden.. Misschien dat hij ernstig ziek wordt, maar hij gaat het denk ik wel overleven.

  1. het was te overdreven wat die barvrouw deed iedereen wil het je laten denken dat noud dood gaat, hij wordt wel heel erg ziek maar hij overleeft het hij heeft op twitter staan dat hij buiten opnames heeft

 6. Ik denk ook dat noud doodgaat, weet het bijna wel zeker.
  Het is iniedergeval het meest logische omdat inderdaad de barvrouw ten eerste nogal overdreven op hem nieste ten 2e alleen charlie en nick het verder kunnen zijn en die nog in de spoilers te lezen zijn na dinsdag, en ten 3e er staat dat nina zo verdrietig is.

  1. er staat in de spoiler nina is verdrietig, maar op de spoiler van 18 jan is noud en nog steeds dus hij is dan nog niet dood als nina verdrietig is. nina is verdrietig omdat noud en nina misschien uit elkaar gaan

 7. ze zeggen dat iemand op 10 jan dood gaat, dat is die vrouw van de bar en daarom moet jef het cafe sluiten. lucas wordt ook ziek, omdat ze in spoiler zeggen dat edwin snel naar ziekenhuis gaat, maar hij kan het niet zelf zijn omdat er een volgende spoiler (iets staat weet zo niet mee waardoo hij het niet kan zijn). noud wordt op 9 jan ziek, maar op 18 jan gaat het heel slecht met hem. op zijn twitter staat dat hij buiten opnames aan het maken zijn en dat heeft lucas ook getwitterd dus lucas en noud overleven het ook. charlie gaat gewoon weg met nick, zijn nog te lang in de serie om te kunnen overlijden aan het virus. jan kooijman gaat ook pas te laat weg, om te kunnen overlijden aan het virus. ik denk wel dat die arts die speciaal voor het virus in de serie kwam dood gaat, omdat zij er over 2 weken al weer uit is.

 8. Jack zal wel uit zijn boot moeten vertekken omdat hij daar is geweest toen hij het virus al had, dus dan zal het virus daar dan wel nogsteeds rondhangen en niet weg te krijgen zijn.

 9. Noud gaat dood, want de barvrouw nieste heel overdreven in zijn gezicht.
  Charlie verkoopt de kapsalon en ik denk dat ze er dan met Nick vandoor gaat naar het buitenland, want waarschijnlijk was hij ook maar tijdelijk weer te zien in gtst.

 10. GTST is op dit moment zo spannend en ik wil ook geen seconde missen.
  Ik denk dat Lorena het niet krijgt, en Jack is nu immun (weet niet hoe je het schrijft)
  voor het virus zeiden ze gisteren, (9jan).
  Lucas wordt denk ik besmet.
  Jack en Lorena komen weer samen, dat is bijna duidelijk.
  En ze gaan samen in een huis wonen, misschien wel het huis van Maxime.
  Ik vind het ook heel zielig voor Maxime, dat ze in een caravan moet wonen.
  Charlie verkoopt de salon en gaat weg met Nick & Valentijn.

 11. Waarschijnlijk gaat Samantha van Londen inderdaad dood. Zij werkt nauw samen met al die besmette mensen, zit er pas in, gaat er over 2 wkn al uit en het is iemand die ‘eigenlijk’ tot de vaste cast behoort. Zij staat ook al in het boek met al die biografieën.
  Noud & Lucas gaan niet dood door de opnames die ze twitteren. En als Edwin dood gaat is het te voor de hand liggend, bovendien hoort hij écht bij de vaste cast.
  Ik vind het btw. zó cute dat Jack & Lorena gaan samenwonen. Love Them ♥

Geef een reactie