Een script van Goede tijden, Slechte tijden is op straat beland.

Het script is inmiddels in handen van RTL Boulevard. RTL Boulevard heeft het script gekregen van iemand die meedeed aan een spelletjesprogramma. Deze persoon stond per ongeluk in het adressenbestand en kreeg zo de callsheet met daarin een complete verhaallijn en zes scenes.

Ook zat er een overzicht met namen en telefoonnummers bij.

 

Gaat het hier misschien om een publiciteitsstunt?

29 comments on “Script GTST kwijtgeraakt

 1. Zou ook een publiciteitsstunt kunnen zijn.

  Iets anders: Zijn er geen spoilers meer beschikbaar na 10 februari? Vond zo lang vooruit kunnen kijken wel fijn. En dan bedoel ik dus niet die fake spoilers. 😛

 2. hoop dat diegene die het heeft ontvangen, nadat dit doorgestuurd is naar rtl boulevard. daarna de sheet vernietigd. zeker het adressen bestand, want dat is echt niet leuk voor de gtst acteurs. alhoewel ik het nummer van lucas (ferry) en edwin (raynor) wel wil hebben hahahahahhaa

 3. Is gewoon een publiciteitsstunt. Belangrijke dingen worden echt niet gelekt, zeker niet omdat het beide programma’s van RTL4 zijn. Doen ze zo al maanden: net als die wazige opmerking van die producent dat een hoofdrolspeler zogenaamd zou overlijden.

 4. @Cindy
  Maar dan speelt hij een andere rol, of niet?
  Hij kan ook straks als Mega Toby iedereen komen redden van het Virus en Maxime’s onschuld bewijzen.

 5. wat kinderachtig van die persoon dat ie het naar rtl boulevard heeft gebracht
  en ik vind ook dat ze nog helemaal niet hadden mogen zeggen dat er een nieuwe acteur komt!

 6. Ik heb ook liever een oud gediende terug. Maar ik denk dat de Vlaamse acteur een nieuw vaste personage wordt. Aangezien Jan Kooijman eruit gaat in maart en de Vlaamse acteur in dezelfde maand komt (ik denk ongeveer begin maart)

 7. Heeft GTST (mocht het zo zijn) een publiciteitsstunt wel nodig. GTST gaat als een tierelier. Aan kijkers geen gebrek.
  Ik denk eerder dat die persoon gefrustreerd was en RTL een “poepje” wilde laten ruiken. Ik vind het verder heel sportief van RTLBoulevard dat ze het wel als ” spannend” item brengen en vervolgens niets bekend maken, Dan die nieuwe “hunk” toby uit mega mindy. Nou die ken hem niet, nooit van gehoord ook, dus zo’n klapper is dat danook weer niet.

 8. Er wordt al gespeculeerd dat die mega toby Job Zonneveld gaat spelen, de zoon van Rik. Wat ik heel gek zou vinden omdat hij vlaams is…

  Maar ik hoef hem er niet per see in zo’n belg, kan hij niet gewoon in Buren gaan spelen?

 9. Er is wordt weer onzin op Wikipedia gezet! Er staat Edwin, Lucas en Noud exit februari

  Wie zet deze onzin op Wikipedia steeds???

 10. Leuke jongen, maar ik vind het jammer dat er nu allemaal losse personages inkomen.. Lorena en bing hebben al geen familie en dan komt nu die mike er nog bij… ik weet het niet hoor..

 11. ik vind het wel leuk dat hij erin komt! misschien krijgt hij wel met iemand ofzo en je hebt weer een nieuw gezin, ik hoop wel dat hij er eens wat langer in blijft want het zijn heel veel gastrolletjes…

 12. @Roy Ik hoop familie van Lorena. Ik hoop op dit einde van Danny: Danny heeft zo’n ruzie met Bing dat Danny Bing vermoord. En Danny in de bak terecht komt. Voor Bing komt Abel (de pleegbroer van Sjors).

 13. Ik heb nergens gelezen dat er nog iemand dood gaat aan het virus, ik hoop toch zo dat edwin en noud er weer boven op komen en die spoilers kunnen natuurlijk ook zo zijn dat ze ons in het ootje nemen

Geef een reactie