• 21 januari 2012
 • Redactie
 • 99

Raynor Arkenbout nam na iets meer dan een jaar alweer afscheid van Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn personage Edwin Bouwhuis kwam te overlijden aan het Ebola-virus dat op dit moment in Meerdijk voorkomt. Voor Raynor Arkenbout een vaarwel aan zijn homo-karakter dat toch voor een hele nieuwe schare fans zorgde.

Dat Raynor Arkenbout zijn GTSTcarrière neerlegde, was geen beslissing van hem zelf. De schrijvers hebben zo besloten dat Edwin Bouwhuis het Ebola-virus niet overleeft. “Het is heel kut. Ik had zelf graag langer door gegaan. Het is heel tragisch en vervelend. Maar de ludwin-gekte die er was, zal nu leuk blijven. Het is niet doorgegaan dat mensen denken ‘daar heb je weer die uitgekauwde homo’s.” aldus Raynor.

“Verschrikkelijk zoveel als ik gehuild heb de laatste tijd.” vertelt Raynor verder. “Het was huilen, of de camera nu aan of uit stond. Cynthia (Bianca) en Ferry (Lucas) heb ik lekker meegekregen om die week te huilen. Iedere kans die er was om elkaar te knuffelen of te zoenen werd even genomen.”

Edwin Bouwhuis was een karakter dat met het hele gezin Bouwhuis de serie in kwam. De acteurs hadden daarom al een behoorlijke klik met elkaar. Een favoriete tegenspeler had Raynor niet. Wel speelde hij graag met zijn ‘eigen gezin’ en met Ferry Doedens en Kevin Hassing. “Als je veel met iemand speelt leer je elkaar steeds beter kennen en weet je waar iemands knelpunten liggen en wat goed gaat.”

De allermoeilijkste scène die Raynor heeft gespeeld is raar genoeg niet de sterfscène. Volgens Raynor ging deze zo goed, omdat iedereen zo verdrietig was dat Raynor weg moest. “De eerste zoen met Lucas was het zwaarst!” vertelt Raynor. “Bij GTST uit de kast komen was bizar. Ik wist wel dat Edwin homo zou zijn, maar alle reacties van fans doen toch een hoop stof opwaaien. Er waren veel momenten dat mensen heftig reageerden, maar altijd aardig!”

Over zijn einde in GTST is Raynor zeer tevreden. “Edwin probeert op het eind kalm te blijven, maar natuurlijk lukt hem dat niet.” vertelt Raynor. Voor GTST moest Raynor zijn gezichtsbeharing wegscheren en zijn haar kort knippen. Het eerste wat nu weer terug is bij Raynor is dan ook zijn snor. Hij is er heel trots op.

Raynor Arkenbout wil graag al zijn fans heel erg bedanken. “Iedereen die mij volgt op twitter, facebook, hyves of mij brieven heeft gestuurd: Geweldig! Het is heel erg gaaf om mensen te hebben die je een hart onder de riem steken. Goed om te weten dat mensen het raakt.” aldus Raynor.

99 comments on “Raynor Arkenbout niet vrijwillig uit GTST

 1. Sorry jongens, maar ik zit nog steeds in de ontkennende fase. Edwin dood, het kan niet waar zijn !!!

  Ik heb me in proberen te leven in de schrijvers van GTST en heb 5 redenen weten te bedenken waarom zij ‘de gans met de gouden eieren’ zouden slachten:

  1. De acteur Raynor wilde ermee stoppen (dat is niet het geval , want bij RTL Boulevard gaf hij te kennen dat hij nog een paar jaar met deze rol had willen doorgaan)

  2. Zij hebben een bloedhekel aan de acteur Raynor (dat lijkt mij niet het geval, anders zou hij niet weer bij GTST achter de schermen gaan werken)

  3. Zij hebben een bloedhekel aan de personage Edwin (dat lijkt mij niet het geval, want zij hebben deze personage immers zelf bedacht en gevormd)

  4. Er komen vanuit de kijkers nog steeds ontzettend veel klachten binnen over de homosexuele relatie tussen Edwin en Lucas (dat lijkt mij niet het geval. Naar mijn idee hebben de kijker van GTST deze personages in hun hart gesloten)

  5. De verhaallijn tussen Edwin en Lucas was afgelopen (absoluut niet, deze was immers nog maar nauwelijks begonnen. Pas NA de scheiding tussen Edwin en Lucas zou hier eventueel sprake van zijn. Bovendien zijn de verhaallijnen van bijv. Laura, Jef, Noud, Rick, Ludo en Janine al veel en veel verder uitgemolken. Als er al iemand zou moeten overlijden, dan is het wel 1 van deze personages)

  Aangezien naar mijn idee geen enkele reden te bedenken is voor de schrijvers om Edwin dood te schrijven, blijf ik (wellicht tegen beter weten in) hopen dat hier meer achter zit. Zijn we op dit moment al aan het werken naar de zomer-cliffhanger ??? Zou het ECHT NIET zo kunnen zijn dat Lucas op dit moment nog steeds in coma ligt en alles wat hier gebeurt in zijn belevingswereld plaatsvind ??? Zou het ECHT NIET zo kunnen zijn dat Lucas in de laatste aflevering van het seizoen pas weer uit zijn coma ontwaakt en zijn grote liefde Edwin nog steeds trouw aan zijn bed zit ??? Ik houd mijn oogkleppen nog even een paar maanden op en blijf hopen op een sprookjeseinde: EN ZE LEEFDEN NOG LANG EN GELUKKIG !!!

  By the way: Raynor ziet er erg lekker uit met zijn wat volwassener uiterlijk

 2. deal er nou gewoon mee. Het is een plek van komen en gaan. Soms vrijwillig en soms gedwongen plaats maken voor nieuw en heeeeel soms oud bloed.

  Vind het ook wel jammer, puur alleen omdat de fam. Bouwhuis nu uitelkaar ligt. Een jaar geleden werkte ze de fam. Huygens weg omdat de kinderen te oud waren etc. Maar die familie had het ook niet lang uitgehouden als vast gezin, want Alexandra stopte toen vrijwillig met Ronja om aan haar musical carrëre te beginnen. Maar hoor daar ook niks meer over dus ze zal wel in TVOH 3 mee gaan doen:P

  Als er iemand dood moest gaan Noud of Edwin dan Edwin, puur op de acteerprestaties van Raynor

  1. GTST zit al jarenlang vol verrassingen. Dat het personage Edwin uit de serie is geschreven hoort bij het acteervak. Ik heb de afgelopen dagen GTST om 20 uur en om 11 uur gekeken. Dit gewoon omdat ik de acteerprestaties zo enorm goed vind. Bianca, Lucas, Anton, Sjoerd en ook Edwin niet te vergeten. Wat een topacteurs. Je voelt als kijker gewoon het verdriet, de emoties. Kun je zeggen dat het geweldig is om naar te kijken de situatie in ogenschouw nemend? Het moment dat Lorena bij de familie komt om te condoleren en dan na een korte aanloop begint over haar nieuwe zaak. Ik herkende deze reactie. Sommige mensen kunnen nu eenmaal slecht met verdriet omgaan en proberen dan het gesprek een andere wending te geven. Een verhaallijn zoals hier overal wordt omschreven lijkt mij niet handig. GTST heeft al vaker wat vreemde wendingen aan de verhaallijn gegeven waardoor het niet meer geloofwaardig overkwam. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik een aantal jaren om die reden ook niet meer heb gekeken. Voor de Edwin-fans zou het misschien mogelijk zijn om Raynor terug te laten komen als zijn een-eiige tweelingbroer. Anton en Bianca konden destijds niet voor twee kinderen zorgen en hebben één zoon laten adopteren door een andere familie. Zo kunnen zij ook voelen wat hun jongste zoon Sjoerd en Rikki nu doormaken. Deze zoon staat nu bij hen op de stoep omdat hij heeft gehoord wat er met zijn tweelingbroer is gebeurd. En Raynor kan zijn snor dan houden.

   Wat de verhaalschrijvers van GTST ook bedenken. De cast speelt geweldig!

 3. Wat ik zoooooooo verschrikkelijk jammer vind en echt dus niet kan uitstaan is het feit dat er weer een gaykoppel naar de mallemoeren is. Ja gaan we weer….een gaykoppel ja….hoezo…waarom….wat is het nut hier van…Ze halen de familie Bouwhuis binnen, omdat er een nieuw jong gezin binnen moet komen omdat ze met de familie Huygens geen kant meer op kunnen?….Nu gaat Sjoerd met Rikki een gezinnetje vormen….En Edwin dood…BAM….geen kinderen meer bij de Bouwhuisjes in huis….dus dat betekent ook geen verhaallijn meer voor Bianca dus die kan ook wel dood?….Weet je wie geen verhaallijn heeft Bing….Bing en Sjors zijn zaai en saai…en wat dacht je van Noud en Nina,,,,die zijn getrouwd en zijn dus ook klaar met hun verhaallijn wat kun je daar nog verder mee dan?!…..neee ik ben DIEP diep diep teleurgesteld met het feit dat Nederland een voorbeeld HAD KUNNEN zijn voor de hele wereld door dit gaykoppel te laten doorgaan…..MET hun UPS and DOWNS….tuurlijk het is een soap daar gaat het me ook niet om, maar had toch best wel heel erg verwacht en was al bezig trots aan het worden op GTST met deze prachtige kans om een koppel zo te laten zien groeien en met al hun drama toch net zo GEWOON als heterostellen over te laten komen net als Janine en Ludo bijvoorbeeld ….en te laten trouwen!!!!! ZE HADDEN MOETEN TROUWEN…Na al die ellende in 1 1/2 jaar tijd, wat ik ook al een beetje te veel van het goede vond, ben ik nu echt letterlijk misselijk van ellende….Gelijk weer van die types die zeggen zie je wel homo’s gaan altijd dood aan virussen zoals Aids en Ebola….Nou ik vind dat zooooooo 2011…ik had ECHT gedacht dat Edwin dit zou gaan overleven en dat ze uiteindelijk ECHT samen zouden komen, omdat ze dit keer ECHT voor elkaar gekozen hebben. Dat er dan nog weer meer drama aan zit te komen prima het is soap….Maar DIT had ik echt nooit verwacht. Jammer GTST ik denk dat dit alsnog de hoogste kijkcijfers waren die jullie ooit nog zullen krijgen…….Fijn voor Edwin om een kijkcijferkanon te zijn…..

  1. Helemaal mee eens. Wanneer is Nederland nou eens klaar voor gewoon een realtie tussen twee jongens / meisjes en laat GTST stoppen kort stukje zodat ze kunnen zeggen we behandelen het onderwerp.
   Er is meer dan uit de kast komen.

 4. Er zijn dit seizoen 3 vaste personages (Rosa, Wiet en Edwin) niet vrijwillig weg gegaan. Ik vind het jammer dat hun 3 eruit zijn.

  Personages die niet zomaar mogen uitgeschreven worden (alleen vrijwillig in GTST vanwege een vast contract:
  – Laura Selmhorst
  – Jef Alberts
  – Janine Elschot
  – Rik de Jong
  – Inge Schrama

  Conclusie:
  Ze kunnen Bing er gewoon uitschrijven waarom doen ze dat niet?

    1. neej ze heeft geen vastc contract maar omdat marjolein keuning een eigen bedrijf heeft kan met en omweg marjolijn keunings bedrijf worden ingehuurd en hierdoor is de flexwet dan ook niet op toeassing van haar karakter.

  1. Erik de vogel heeft ook een vast contract.
   Waarom heeft Marly vd velden geen vast contract? Zij zit er ook al aardig lang in, net zoals Mark van Eeuwen.

 5. Geen slimme zet. De verhaallijn van Lucas en Edwin had nog vele mogelijkheden en zeker de kijkers aan de beeldbuis gehouden. Maar… als je iemand eruit kunt schrijven kun hem er ook weer inschrijven, toch? In een soap is niets onmogelijk; een uitdaging voor de schrijvers!

 6. Een voorbeeld voor de schrijvers van GTST

  De terugkeer van Edwin Bouwhuis…

  Lucas heeft de grootste moeite om zijn verdriet te verwerken. Weken gaan er voorbij van intens verdriet. Ook Anton heeft het zwaar en zit vol zelfverwijt: zijn houding en handelen tegenover Edwin toen hij ‘uit de kast kwam’ vreet aan hem. Maar bovenal verwijt hij zichzelf dat hij net te laat was met een goed serum.

  Na een aantal weken wordt duidelijk hoe het vlak na het overlijden van Edwin precies verder is gegaan…

  Omdat Anton Edwins dood niet kon verkroppen heeft hij in het diepste geheim en met hulp van connecties van Ludo het lichaam van Edwin laten invriezen. De begrafenis van Edwin was niet meer dan een lege, verzwaarde kist waar alleen Ludo en Anton van wisten. Na Edwins begrafenis heeft Anton met de financiële steun van Ludo doorgewerkt aan een werkend serum.

  Als onomstotelijk vast staat dat er een goed werkend serum tegen het virus ontwikkeld is, wordt er gestart met het tot leven wekken van Edwin. Toch blijkt dat lastiger dan verwacht. Weliswaar lukt het Anton om de lichamelijke functies van zijn zoon op gang te krijgen maar daar blijft het dan ook bij. Als Anton op het punt staat de moed op te geven, is Lucas daar om middels een intense liefdeskus ook het gevoelsleven van Edwin op gang te brengen.

  De eerste weken van Edwin terug in Meerdijk verlopen merkwaardig en er zijn allerlei complicaties. Maar met zijn sterke vechtlust en de liefde van Lucas gaat het steeds beter. Edwin herinnert zich ook hun trouwplannen en niet veel later zijn vele Meerdijkers getuige van het eerste homohuwelijk in Meerdijk.

  De verhaallijn van het seizoen 2012 eindigt met een kinderwens van Edwin en Lucas. Daarover ontstaat binnen Meerdijk veel commotie waarbij het plaatsje wordt opgedeeld in twee kampen.

  Wordt vervolgd in het volgende GTST seizoen.

 7. Het zou natuurlijk vet zijn als Edwin op de een of andere manier terug zou komen, maar ik ben bang dat dit niet gaat gebeuren! Dat zou een beetje ongeloofwaardig zijn, maar je weet maar nooit! Het is en blijft GTST!

 8. Wauw Creatieve schrijver, echt heel mooi bedacht en geschreven. Was dit maar echt wat er zou gaan gebeuren in GTST. Het zou wel een enorme klapper zijn, want dan zijn we weken voor de gek gehouden, en dan worden de fans ook niet zo teleurgesteld. Helaas vrees ik dat een dergelijk iets niet gaat gebeuren, maar laten we hopen dat de schrijvers in zien dat er zoveel negatieve reactie’s zijn binnengekomen op Raynor’s gedwongen vertrek dat ze hem terug vragen, en jou scenario zou heel mooi en goed daarin passen. En mochten ze dat iets te ongeloofwaardig vinden dan zouden ze het ook een beetje kunnen aanpassen door b.v. in de laatste aflevering voor de zomer (dat zou pas een cliffhanger zijn, dan hebben we sinds jaren ook weer eens een echt spannende clif, want dat is de laatste jaren ook bagger) Dat in de allerlaatste aflevering we Lucas op bed zien liggen in het ziekenhuis en dat hij ontwaakt uit zijn coma. Dan blijkt dat hij alles wat wij hebben gezien (de verhaallijn Lucas-Edwin) de comadroom van Lucas was….. En dan glimlacht Lucas en kijkt naast zijn bed….de camera draait langzaam en wie zit daar???? EDWIN!!!!!! Word vervolgt in seizoen 23!!

 9. Beste Julian, in antwoord op je vraag kan ik zeggen dat Raynor in het echte leven geen homoseksueel is. Het was alleen zijn gtst rol waarvoor hij dit speelde… groetjes

 10. Wow ja dat verhaal vond ik echt wel goed!! Misschien dat ze dit lezen en dat ze dit nog kunnen filmen. Maar ik zit al heel het weekend met een kut gevoel omdat Edwin dood is. Maar Edwin, ik hoop dat je nog verder komt in je filmcarriere xx ik mis je nu al

 11. Hoop dat Raynor niet terugkomt, als je op zo’n manier behandeld wordt door de schrijvers.
  Ben het er overigens niet eens met het feit dat Edwin eruit geschreven is , maar als ze hem er weer inschrijven zou het gewoon opnieuw een van de meest ongeloofwaardige twisten uit de GTST historie zijn , na de dennis/arnie en de frits/hans van houten verhaal.
  Het verhaal ludwin is uit , helaas.

 12. Ik heb de redactie een mailtje gestuurd. Zullen ze wel niet veel mee doen maar ik wilde ze toch even wat personlijker laten weten dat ik het niet eens ben en dom vind dat ze een leuke acteur en een leuk liefdesverhaal uit gtst geschreven hebben.

 13. Ik keek altijd graag naar het stelletje Lucas en Edwin.
  Die uitzending van vrijdag 20-1-2012 was voor mij te heftig en ik heb er niet met plezier naar gekeken. Er komen nog wat afleveringen die ook niet leuk zijn m.b.t. het geacteerde rouwproces. Ik blijf het niet leuk vinden dat Edwin op zo’n heftige wijze uit de serie werd geschreven, dit had ook anders gekund. Ik kan het ook wat ongenuanceerder zeggen: Ik vind het een kl………streek van het GTST management dat hij op deze manier uit de serie verdwijnt. Wanneer krijgen we eigenlijk weer wat Goede Tijden te zien? Vanaf de Cliffhanger van vorig jaar is het alléén maar slechte tijden. Voor mij is het leuke van GTST er wel een beetje van af. Ik heb begrepen dat Raynor weer achter de schermen gaat werken voor belichting en technische ondersteuning. Dit is wel wat wrang, onvrijwillig uit de serie worden geschreven, maar toch ingezet worden voor de technische ondersteuning. Ik wens hem het allerbeste en bedank hem voor zijn acteerprestaties in GTST

 14. Wat een leuke theorieën staan hier, ik hoop zoooooo dat het gaat gebeuren!
  Ik vrees alleen van niet…. Ik kan niet zeggen hoe jammer ik dit vind, en inderdaad, dat ik de keuze niet goed snap… Ze hadden nog zoveel met ‘Ludwin’ kunnen doen, een huwelijk… Dat ze een kind zouden willen…. Dat het uitgemolken zou raken vind ik ook niet waar, kijk naar Ludo & Janine. Die vinden elkaar telkens weer, en dat is al zoveel langer aan de gang. En toch zie ik ook dat niet als uitgemolken. Een beetje een dooddoener, maar ze horen bij elkaar. En dat vind ik bij Lucas en Edwin nog veel meer het geval. Ron en Edwin had best leuk kunnen zijn, als je niet wist hoe Lucas en Edwin samen waren. Het klopte gewoon, het was ook zo’n populair koppen. Daarom snap ik de keuze ook gewoon niet. Vooral niet omdat ze zo nodig een gezin wilden hebben… Eerst Huygens, dat mislukte. Nieuw gezin erin, want ze wilden graag een gezin. Dat werd goed ontvangen, ik vond heel de familie Bouwhuis leuk, Edwin het leukst. Vervolgens gaat na ruim een jaar Edwin dood? Gaat er bij mij niet in. En dat terwijl ik normaal altijd denk als mensen er uitgaan: ”het zal wel” ook al vond ik het een leuke rol, omdat het soap blijft. Dit is de eerste keer dat het echt een HELE rare keuze vind.

  Ik blijf hopen op 1 of andere verhaallijn als Lucas comadroom die hier is genoemd, dat dit 1 grote stunt is en dat Raynor er slechts voor een paar maanden uit is, maar helaas… Ik schat die kans zeer klein in. Ik ga Raynor echt heel erg missen in GTST, ik weet dat de meningen over zijn acteerprestaties verdeeld zijn maar ik vond het echt heel goed en overtuigend. En dat voor zijn eerste rol. En dan heb ik nog niet over het feit gesproken hoe knap ik het vind dat je als hetero jongen van begin twintig zo’n rol kan spelen. Ik ga Raynor missen in GTST, het gaat echt een stuk minder leuk worden. Tenzij……

  1. Er kapot van zijn vind ik persoonlijk erg zwaar uitgedrukt. Maar ik begrijp de keuze van de schrijvers totaal niet of ze moeten de kijker bewust voor de gek proberen te houden. Ik heb er een onzettend onbevredigend gevoel aan overgehouden.

 15. Ik snap ergens wel dat de schrijvers Edwin hebben laten overlijden. Niet dat ik het er mee eens ben. De dood van Edwin raakt meer mensen dan de dood van Noud. Ik heb Edwin een mooi personage gevonden omdat hij een tikkeltje mysterieus is.

 16. Ik begrijp je heel goed Alex (en alle andere lieve mensen die voor mij geschreven hebben) ik ben er ook toch de hele tijd mee bezig, dat klinkt misschien raar, er zijn veel personage gesneuveld maar nu voelt het net alsof er een bekende of zo is overleden. Vooral ook de manier waarop. Ik krijg steeds meer het gevoel dat Raynor is “”gebruikt”” om de kijcijfers op te krikken. Nu die weer zo goed zijn mag die lieve jongen weer vertrekken. schande vind ik het gewoon. Ik hoop dat de kijkcijfers gigantisch inzakken en o wat zou dat verhaal van die coma droom mooi zijn, laat de schrijvers eens kijken naar degene die dat heeft geschreven, die weet pas echt een mooi verhaal te maken voor Lucas en Edwin, schrijvers…doe er please iets mee…

 17. Lezen de schrijvers dit soort pagina’s ook? Dan moeten ze toch wel inzien dat dit een enorm foute keuze is! Iedereen steunt Raynor bijna, dus schrijvers, je weet wat jullie te doen staat!

 18. Dan schrijft de redactie en schrijvers ook nog bij Raynor; maakt deel uit van de vaste cast. O ja? Nou daar merk ik anders bijzonder weinig van!

 19. Beste Alex,

  Het klinkt niet stom dat je er kapot van bent.
  Ik heb er ook nog steeds de p…… over in.
  Ik heb via mijn GSM al een preview gezien van de uitzending van a.s. maandag.
  Nou, je humeur gaat er niet beter op worden.
  Voorproefje:
  Lucas: Hij ligt daar zo alléén in die kamer en hij blijft nu voor altijd alléén.
  Het is geacteerd, maar gewoon totaal niet leuk om te zien.
  Gatverdamme !
  Wanneer komt GTST weer met goede tijden?

 20. Ik dacht echt dat ik aan aanstelleritus leed met hoe erg ik het vond dat Edwin dood was, ik heb zitten janken alsof het inderdaad een bekende is. Is wel fijn om dan te lezen dat ik niet te enige ben, had al het idee dat ik totaal krankzinnig was geworden… :’)
  Het is gewoon zó ongelovelijk jammer. Ik ben nu heel de Ludwin verhaallijn opnieuw aan het kijken op YouTube. Heb hiervoor al een hele reactie geschreven waarom ik het zo jammer vind, maar ik kan er gewoon niet bijkomen… Edwin dood ):

 21. Ik snap deze actie niet. Oké, er zijn in het verleden al eens geliefde personages uit de serie geschreven, maar deze actie snap ik niet. In een jaar tijd hebben ze een vaste schare fans erbij gekregen die niet zelden vanwege de ludwin verhaallijn zijn blijven hangen. Ik ben er ook zo een, heb vanaf aflevering 1 gekeken maar ben afgehaakt. Toevallig eens een keer gaan kijken toen de Bouwhuisjes er bij kwamen, lijven kijken toen verhaallijn zich verder ontwikkelde, nu dus niet meer interessant…..
  Heb ik zin om te kijken naar een crimineel die een kind wil krijgen (Bing), alle gedoe rondom Ludo en Maxime (saai), Charlie’s dat vast en zeker Lorena’s gaat heten. 2 nieuwe actrices die gast en zeker vanwege een of andere multiculti-regel erin worden geschreven…. Nee gtst wordt saai.

  Denk dat het jammer is dat ze de enige goede homoverhaallijn die ze ooit hebben gehad hebben laten doodbloeden. Was nog zo veel mogelijk: Edwin studeren en de verdere ontwikkeling van die relatie (meer zelfstandigheid), samenwonen, het eerste homohuwelijk, eerste homo-ouders etc etc. Er wordt aangegeven dat ze zoveel mogelijk kijken naar wat speelt in de maatschappij…..Ebola dus niet, maat homo’s gaan dood aan enge ziektes, dus nu ook.
  Ga vanaf morgen maar weer naar het 20u journaal kijken….interessanter 😉 en minder drama 🙂

 22. Ik had een vraag :
  Weet iemand waar ik de afleveringen van gtst kan downloaden want ze staan NIET meer op youtube –> Ik hoop dat ik hier antwoord op krijg

  Groetjess MY

 23. goed idee om edwin terug te schrijven dmv dat coma idee. Maar zou Ron dan niet ook terug moeten komen?? Want als Lucas het hele ebola verhaal droomt, leeft Ron dus ook nog…
  Helaas ben ik bang dat de schrijvers Edwin niet terug laten komen.
  Misschien wordt die nieuwe acteur wel de nieuwe vriend van Lucas.. Maar zal nooit zo leuk zijn als Ludwin!!

 24. Beste Anouki, Ron hoeft dan opzich niet terug te komen, Ron was gewoon een verzonnen persoon in de droom van Lucas. Het ebola virus is van Jack gewoon overgesprongen op een verpleger (dat heeft Edwin Lucas verteld in zijn coma) Door alle verhalen is Lucas daar zijn eigen droom van gaan maken in zijn coma, maar hoeft Ron dus niet terug te komen, die kwam alleen voor in Lucas zijn droom. Ik ben er ook bang voor dat de schrijvers dat niet doen, en daarom moeten we als fans ook onze krachten bundelen, wil iedereen de petitie even tekenen? (dat kan en mag ook anoniem) klik op deze link en teken! Heel erg bedankt!

  Teken op: http://www.petities24.com/edwin_mag_niet_uit_gtst

 25. Kijk eens wat ik nu heb gevonden:

  april 30, 2011
  Door gtstcourant op 13:46

  Medio oktober maakte de familie Bouwhuis zijn opwachting in het fictieve stadje Meerdijk. Ten tijde van de introductie van het gezin was het nog onduidelijk voor hoe lang hun ‘soapverblijfsvergunning’ geldig zou zijn..

  Het nieuwe gezin – wat de serie werd ingeschreven na het vertrek van de familie Huygens, bestaand uit Anita Donk (Irene), Peter Post (Martijn), Alexandra Alphenaar (Ronja) en Emiel Sandtke (Dex) – zou sowieso een jaar in de soapserie te zien zijn. Joep Sertons vertelde hierover destijds het volgende: Ik weet niet hoelang wij blijven. Volgens mij is minimaal een seizoen wel de bedoeling en, als het van beide kanten bevalt, kan het zijn dat we er wel langer inblijven.

  Onlangs hebben Raynor Arkenbout, Guido Spek, Cynthia Abma en Joep Sertons echter een nieuw jaarcontract ondertekend. Dus ook in het nieuwe seizoen kunnen de soapfans genieten van de (liefdes)perikelen van Anton, Bianca, Edwin en Sjoerd.

  Raynor had een nieuw jaarcontract ondertekend !!! Dat betekent dan toch dat ze niet uit de serie geschreven kunnen worden, voordat het huidige jaarcontract is verlopen ?!

 26. Ik heb de petitie getekend.
  Ik denk niet dat Raynor terug gaat komen, in een TV fragment had ik hem al gezien met gezichtsbeharing+ snor. Dit had hij lange tijd niet meer gehad i.v.m. de GTST opnamens, hij moest immers glad geschoren zijn.

  Sanne, je leed niet aan aanstelleritus.
  Voor mij persoonlijk was die uitzending ook te heftig over mijn emotionele drempel gegaan.
  Daar komt nog bij dat ik een man ben.
  Ik had liever in de verhaallijn gezien dat Lucas en Edwin zouden gaan trouwen na al die ellende die ze hadden meegemaakt. Dat waren dan weer eens goede tijden geweest.

  A.s. maandag gaat de uitzending je ook niet meevallen, zet de tissues maar klaar.
  Natuurlijk is GTST alléén maar fictie, maar misschien ga ik wel naar het journaal kijken.

 27. Beste mensen ik hoop dat jullie de petitie willen tekenen (mag ook anoniem, echt niemand komt je gegvens dan te weten) We zijn pas even online en nu al zelfs zijn er reactie’s en handtekeningen uit het buitenland! Echt geweldig!! Het leeft dus echt overal… Teken daarom ook en vraag ook andere mensen dit te doen vandaag of komende week, samen staan we sterk! Tekenen kan op:

  http://www.petities24.com/edwin_mag_niet_uit_gtst

 28. Ik denk dat je GTST alleen kunt laten merken dat ze ‘fout’ zitten door niet meer te kijken ipv de petitie te tekenen. In de TV wereld draait alles om de kijkcijfers. Dus daar kun je ze het hardst mee hebben. Niet meer kijken dat de kijkcijfers naar onder het miljoen gaan en dan snappen ze wel dat het beleid niet helemaal goed gegaan is.

  Ik lees het hier vaker, maar ik vond de aflevering van vrijdag ook heel erg heftig. Ik besef echt wel dat het fictie en soap is, maar ik ben enorm van slag geweest, omdat het heel realistisch was nagespeeld (complimenten)!!!!

  Ik hoop alleen dat GTST niet de fout gaat maken dat het een weekje rouw is en dat er dan nooit meer over Edwin gesproken gaat worden, want als je dan het ‘echte leven’ zonodig na wilt spelen moet je hier zeker een jaar mee doorgaan. Want dat is de realiteit als er een kind overlijd binnen een gezin !!!!!

  Ik ga deze week niet kijken, want ik ben 2 dagen van slag geweest van een soap. Ik schaam me gewoon om dit te zeggen, maar ik wil niet dat ik een hele week van slag ben door GTST. De wereld is op dit moment 1 bak ellende, ik ben toe aan feel good TV !!! En dit was inderdaad heel leuk geweest met het eerste homo huwelijk in de soap (maar dit zal wel met die nieuwe acteur gaan plaatvinden).

  Ik denk zelf dat het met Raynor echt wel goed gaat komen. Het is waarschijnlijk wel een klap voor hem geweest, maar als ik dit allemaal lees komt hij er misschien wel beter uit !! Dat gun ik hem wel van harte, want hij komt op mij in de interviews erg sociaalvaardig en slim over.

 29. Schaam je niet Yvonne, ik raakte ook uit mijn evenwicht.
  Voor ieder mens ligt er een individuele drempel klaar van wat je maximaal kunt incasseren.
  Je hoeft er alléén maar even overheen te stappen of geduwd te worden en het is bingo.
  Dit is menselijk.

  1. Bedankt Albert voor je ontzettende lieve reactie. Maar je denkt van jezelf gewoon dat je gek geworden bent, omdat je jezelf zo uit het veld laat slaan door een soap. Maar ik heb hiermee wel iets geleerd. Tijd heelt niet alle wonden, zoals altijd door iedereen beweerd wordt. Als je onverwacht geconfronteerd wordt met het verleden, knallen alle wonden weer heel hard open en ben je weer dagen van slag !!!

   1. Dat kopt Yvonne, er zullen altijd dagen in een jaar zijn dat herinneringen worden opgeroepen. Bij mij zijn dat 5 dagen in December en 4 dagen in Februari. Ik laat het hierbij omdat ik anders teveel van het Draadje ga afwijken.

 30. Over de acteertalenten van Raynor , weet iemand nog hoe erg Gigi Ravelli in het begin was, en daar hoor je toch ook niemand meer over ?
  Ik weet wel dat ik het hele weekend een k*** gevoel heb gehad, en de aflevering van vandaag liever niet had gezien,En dan die schijnheilige schrijver op nu.nl “Fans van ATWT moeten in de rouw, want de serie stopt en GTST is net zo oneerlijk als het levenb zelf

  1. Ik vond Raynor geweldig acteren, want in al die jaren GTST is er nog nooit zo’n tedere verhaallijn geweest als tussen Ferry en Raynor en bovendien heel geloofwaardig (en dat voor een heterojongen, dan zeg ik: “Top acteur” !).
   Tja en de schrijvers moeten zichzelf nu schoonpraten natuurlijk want door de negatieve reacties op alle forums etc weten ze dat ze een megafout hebben gemaakt met het afmaken van het personage Edwin.
   Ik snap niet dat ze een populair figuur er zo uit schrijven en een figuur dat over de gehele linie gezien door de fans weg mag en zelf weg gewenst wordt (BING !) laten ze maar doorspelen en als we het dan over matige acteerprestaties hebben , “Bing kan niet eens normaal Nederlands, hij slaat standaard de woorden : “het, een en en” over waardoor hij soms een hele debiele zinsopbouw heeft.
   Maar ja, naar de fans wordt niet geluisterd want die hebben ze bij GTST niet nodig met zulke kijkcijfers pfffffffffffffffffffff.

 31. Ik heb getekend. Ze konden toch gewoon 21 personages erin houden? De leader is nog hetzelfde. morgen/overmorgen denk ik een update? Bij de aftiteling stonden de Turkse zussen er al tussen.

 32. Ik denk dat de soep niet zo heet moet worden gegeten als deze wordt opgediend. Het is een zeer goed geregiseerd geheel. Waarom gaat Edwin dood in de aflevering vlak voor de finale van TVOH ??? Juist, om tot een record aantal kijkers te komen voor zowel GTST als TVOH. Het plannetje is duidelijk geslaagd. Ook Raynor en RTL Boulevard zijn bij dit complot betrokken. Vandaag of morgen komt bij Boulevard het bericht dat de schrijvers met negatieve reacties rekening hadden gehouden, maar dat het er nu zoveel zijn dat ze koortachtig in overleg zijn om dit probleem op te lossen. Laten we Edwin opstaan uit de dood of zullen we er een nachtmerrie van Bianca van maken, zullen hierbij als waarschijnlijke oplossingen worden genoemd. En wat is hiervan het resultaat: er zijn een heleboel nieuwe kijkers naar GTST en de fans van Ludwin blijven toch kijken in de hoop dat Edwin weer in de serie terugkomt. Tel je hierbij op dat Raynor in zijn afscheidsinterview zegt (en ik citeer) “Blijf mij volgen, want ik ben hier nog lang niet klaar !”, en het plaatje is voor mij wel duidelijk.

 33. Ach wat een aanstellerds hier zeg. Die Edwin had totaal geen toegevoegde waarde in de serie met zijn eeuwenoude ontstoken mondhoeken!

  1. En Tanja heeft hier geen toegevoegde waarde dus lekker op een ander forum gaan kijken meisje en de Raynor fans met rust laten, toedeloe Tania en maak je lippen vet voordat ze bij jou ook ontsteken .

 34. Gtst maakt mij een beetje kwaad en ik begin het steeds minder te kijken ik ben grootgebracht met dit progamma maar hoeveel personages eruit zijn gegaan laatste tijd vind ik een schande.

  als die mensen nou eens luisteren naar de kijkers ..
  als ze nou eens een poll zetten op gtst.nl en er nou eens naar gaan luisteren
  want ik denk dat vele het met mij eens is dat bing er wel uit mocht,

  Barbara had nooit weg mogen gaan, robbert en dennis ook niet,
  stefano niet , en morris niet.

  en bij nina en noud mag er nou wel iets anders mee gebeuren plaats van die standaard dingen..

  1. En Tania heeft hier geen toegevoegde waarde dus lekker op een ander forum gaan kijken meisje en de Raynor fans met rust laten, toedeloe Tania en maak je lippen vet voordat ze bij jou ook ontsteken .

 35. jammer dit van edwin… leuke acteur ook:) …ik kan niets anders zeggen dan dat ik niet snap waar ze mee bezig zijn.
  Zelfs in het buitenland keken ze naar gtst vanwege het homo-paar:) zo`n suc6. En het was iets moois om de homo haat tegen te gaan.

  Tuurlijk is homo haat allang minder dan het was maar het is er nog steeds. en ik vond dit wel heel mooi om te zien dat veel mensen deze twee acteurs samen leuk vonden.
  dan ga je dit toch niet weg doen…

 36. Hij zei wat @adriaan ook zei: Ik ben nog niet klaar hier. Dit zou toch betekenen dat hij terug komt??? maar het zou ook kunnen betekenen dat hij achter de schermen werkt bij GTST.

 37. Ik had liever dat noud eruit ging ik vond het stel edwin & Lucas juist zo leuk!! en noud zit er al heel lang in maar edwin pas net een jaar!!

 38. Ik vind het jammer dat Edwin uit de serie is geschreven niet perse omdat edwin goed acteur is maar jammer dat er eindelijk een homokoppel was en dat ze nu de kans hadden om naast het standaard uit de kast laten komen en de problemen die daar bij horen (heel belangrijk maar niet enigste) ook eens een keer gewoon een relatie tussen twee jongens lieten zien met alle ups and downs die daarbij komen kijken. Nu hebben we nooit kans gekregen om mooie relatie te zien.
  Ik las ook ergens dat ze vinden te veel seks scenes waren wat een onzin zeg bij alle stellen zijn er in het begin een hoop seks scenes dat wordt vanzelf minder. En zoen op de mond is nog geen seks scene.

 39. Ik ben echt blij dat ik niet de enige ben die al sinds vrijdag met een rotgevoel zit (dankje Albert) want het voelde alsof ik zó zit te overdrijven.
  Ik blijf hopen op een terugkeer van Raynor

 40. Hoi allemaal, zeker erg onverwachts met Edwin had gehoopt dat hij het zou overleven, maar je kon al veel uit de spoilers halen. Voor de mensen die er kapot van zijn en de mensen die dit afkraken………….iedereen heeft recht dit op zijn eigen manier te ervaren.
  De een leeft meer op in een serie dan de ander. Zelf ben ik eerder erg benieuwd hoe ze dit gaan opvangen, want ze willen die kijkcijfers natuurlijk vasthouden. En denk dat ze hun redenen hebben ook om nieuwe verhaallijnen te kunnen maken.

  Wens iedereen veel kijk en snotterplezier vanavond.

 41. Ik had op deze website al onderstaande verhaallijn geschreven als voorbeeld voor de schrijvers van GTST

  De terugkeer van Edwin Bouwhuis…

  Lucas heeft de grootste moeite om zijn verdriet te verwerken. Weken gaan er voorbij van intens verdriet. Ook Anton heeft het zwaar en zit vol zelfverwijt: zijn houding en handelen tegenover Edwin toen hij ‘uit de kast kwam’ vreet aan hem. Maar bovenal verwijt hij zichzelf dat hij net te laat was met een goed serum.

  Na een aantal weken wordt duidelijk hoe het vlak na het overlijden van Edwin precies verder is gegaan…

  Omdat Anton Edwins dood niet kon verkroppen heeft hij in het diepste geheim en met hulp van connecties van Ludo het lichaam van Edwin laten invriezen. De begrafenis van Edwin was niet meer dan een lege, verzwaarde kist waar alleen Ludo en Anton van wisten. Na Edwins begrafenis heeft Anton met de financiële steun van Ludo doorgewerkt aan een werkend serum.

  Als onomstotelijk vast staat dat er een goed werkend serum tegen het virus ontwikkeld is, wordt er gestart met het tot leven wekken van Edwin. Toch blijkt dat lastiger dan verwacht. Weliswaar lukt het Anton om de lichamelijke functies van zijn zoon op gang te krijgen maar daar blijft het dan ook bij. Als Anton op het punt staat de moed op te geven, is Lucas daar om middels een intense liefdeskus ook het gevoelsleven van Edwin op gang te brengen.

  De eerste weken van Edwin terug in Meerdijk verlopen merkwaardig en er zijn allerlei complicaties. Maar met zijn sterke vechtlust en de liefde van Lucas gaat het steeds beter. Edwin herinnert zich ook hun trouwplannen en niet veel later zijn vele Meerdijkers getuige van het eerste homohuwelijk in Meerdijk.

  De verhaallijn van het seizoen 2012 eindigt met een kinderwens van Edwin en Lucas. Daarover ontstaat binnen Meerdijk veel commotie waarbij het plaatsje wordt opgedeeld in twee kampen.

  Wordt vervolgd in het volgende GTST seizoen.

  Van de redactie van GTST ontving ik vandaag het volgende bericht, dus wie weet…..

  Beste creatieve schrijver,

  Allereerst bedankt voor je mail. We zijn ons ervan bewust dat de dood van het personage Edwin Bouwhuis veel reacties geeft. We krijgen zeer veel brieven binnen met suggesties voor nieuwe verhaallijnen. Deze ideeën worden iedere maandag besproken in de scriptstudio. Aangezien er zoveel suggesties binnenkomen kunnen wij geen uitspraken doen over het, wel of niet, gebruiken van je onderwerp.
  In ieder geval hartelijk dank voor je betrokkenheid,

  Vriendelijke groeten,
  Redactie GTST

 42. Is de dood van Edwin de beste in scene gezette dood ooit? Bij Ludo lag het toen voor de hand. Deze keer (compleet met afscheidinterviews) zou het wel heel goed in scene gezet zijn. Het is te hopen dat het zo is, anders is het de slechtste verhaallijn ooit.

 43. http://www.toweltv.com/show/The+Gillie+Show+2.0/12

  SPOILERALERT!!

  In dit filmpje heeft de presentator het uitgelekte script van GTST in handen gekregen, hij weet ons het volgende te vertellen: het nieuwe turkse meisje Aysen heeft Sjors aangereden, het lijkt dat Sjors geen lucht meer krijgt en zal stikken, dan is daar Mike (Louis Talpe, die MegaMindy boy) die Sjors wil redden, hij zal een gaatje in haar keel prikken waardoor Sjors weer kan ademen!!

  Serieus, dit is geen grap, kijk het volgende filmpje!
  Hierin is ook regisseuse Charlotte (Barbara Fischer) te zien!!

  Nogmaals, geen grap 😉

  Laterr

 44. Ik vind het ook ontzettend jammer dat Edwin dood is. Maar misschien heeft hij hetzelfde als Noud? Die had ook even zo’n pieieiep en nu leeft hij nog steeds. Misschien kunnen ze dat ook bij Edwin doen. Hoe moet het nu verder? Ik keek alleen naar gtst sinds en vanwege Ludwin. Heeft geen zin meer om te kijken. Edwin moet terug, niemand kan hem vervangen. Vind het echt zielig voor Lucas. Misschien dat hij zelfmoord pleegt kan hij toch nog bij Edwin zijn.

 45. nee raynor heeft echt gezegd dat het einde edwin is, en dat ze de hele week hebben gehuild. ferry en cyntia heeft ie meegenomen in de tranen. oooooh…
  maar er was echt wel een betere verhaallijn.. idd edwin zou in eerste instantie heel ziek blijven. en wat de dokter zei, als hij hier door heen komt zou hij het overleven. grote kans. dat hadden ze moeten doen, en daarna was hij beter, en lucas is bij hem gebleven. en edwin zou dan heel gelukkig zijn en komt uit het ziekenhuis en nodigt lucas hem uit om mee te gaan. verrassing. ergens een super romantisch plekje. met lekker eten en champage en vraagt uiteindelijk lucas ten huwelijk. lucas zegt ja en ze zoenen me kaar. en zijn dolgelukkig. dat was veel mooier geweest.

 46. Het verlies van Edwin valt echt veel en veel zwaarder bij de GTST fans dan het afscheid van Charlie. Bij mij is dat ook het geval, ben inmiddels ook helemaal klaar met Charlie, maar Lieke valt hierbij een beetje in de schaduw van Raynor en dat is best zielig voor haar. ^^;

 47. Die Charlie kon is best missen, was ik allang klaar mee. Dat eeuwige gedraai van haar. Maar Edwin.. zo’n rustig leuk en kalm persoon die the guy next door is, de ideale schoonzoon en toevallig op jongens valt, het compleet tegenovergestelde van Lucas, waarom moest hij eruit????? Ik kan echt geen enkele reden verzinnen. Die twee hadden gewoon echt charisma met elkaar. Tis echt een leegte zonder hem.
  Dat iemand kan overlijden kan ik bij. Maar niet door deze achterlijke verhaallijn die als een tang op een varken sloeg! Jack komt terug van zn bootreis en brengt dan Notabene het Ebola virus mee! Hoe verzinnen ze het???????? ! :-S
  Maar meneer loopt zelf nog rond ( saai karakter trouwens) en Ron is op een verschrikkelijke manier doodgegaan en zelfs Edwin.. Edwin! Waarom in godsnaam Edwin??? Had dan Bing gedaan die al zolang de grootste irritatiefactor is in GTST..
  Luisteren de schrijvers uberhaupt wel naar de mening van de kijkers?? GTST scoorde de laatste tijd enorm hoog. Echt niet vanwege die saaie Sjors en Bing of die arrogante zelfingenomen Nina.. nee volgens mij zeker wel door de Lucas Edwin verhaallijn.
  Vorig jaar zo genoten van alle scenes rondom hen en het uiteindelijke uit de kast komen van Edwin, wat zo goed werd neergezet en baanbrekend was op televisie.
  En nu heeft iedereen Edwin in zn hart gesloten en gooien jullie hem er uit???!
  Ik zal wel eens willen weten wie die ontzettend achterlijke Ebola toestand heeft bedacht en al helemaal degene die Edwin als slachtoffer heeft weggeschreven.
  Ik kan me zo voorstellen dat Raynor hiermee ook zo’n klap heeft gekregen dat hij niet meer wil acteren en zich maar weer achter de schermen verstopt. Heel heel erg jammer! Ook jammer omdat er echt nog wel genoeg in had gezeten. Er had bijvoorbeeld een homohuwelijk kunnen plaatsvinden, weer een stukje baanbrekende televisie! Jullie hadden een lans kunnen breken met deze verhaallijn schrijvers!
  En nu is Lucas weer alleen. Die heeft alleen maar ellende meegemaakt de laatste tijd.
  In elkaar geslagen, een coma, en nu ook nog eens Edwin helemaal kwijt.
  En dan kijk ik naar het verdere verloop van de serie en dan mis ik hem echt.
  Een gat wat er overblijft. En vooral een onnodig gat!
  Maar wat zie je vervolgens, een Bianca, een lieve vrouw, die helemaal nog niet beseft volgens mij dat haar zoon dood is, want ze maakt zich alleen druk of ze het allemaal wel goed doet. En die Nina die niet eens even haar broertje een hart onder de riem steekt en hem troost. Nee ik ben er echt heel erg flauw van,, heel erg!
  Ik hoop dat iedereen deze petitie tekent die het er niet mee eens is dat Raynor de serie heeft moeten verlaten. Niet dat ie er mee terug komt, want hij is immers al in de serie overleden. Maar vooral om te laten zien dat we het er massaal niet mee eens zijn!
  Weet niet er nog te lijmen valt. Niet veel vrees ik.

 48. Ik vrees ook dat er niets meer te lijmen valt.
  Een terugkeer van Edwin zou ongeloofwaardig in de serie passen.
  Ferry had het al op vrijdag 20-1-2012 om 21.00 uur getwitterd:
  R.I.P. Edwin Bouwhuis, Lucas zal altijd van je blijven houden.
  Jammer, want juist door het Ludwin verhaal was ik vorig jaar naar GTST gaan kijken, daarvoor interesseerde het me niet.
  Ik ga het Ludwin verhaal missen. (met nadruk).
  Aan het GTST management en de schrijvers wil ik nog even fijntjes opmerken dat jullie de serie niet voor jullie zelf moeten schrijven, maar voor de kijkers. Het is inmiddels duidelijk dat het merendeel van de kijkers het niet met jullie eens zijn dat het Ludwin verhaal ontbonden is.

 49. jullie blijven met zijn allen toch wel gtst kijken! raynor acteerde super slecht. maar hij had wel de gun factor als lieve jongen!

  het is maar een soap! kom op eej. ik had hem ook nog wel een tijdje in gtst gegund maar iedereen zeurt over edwin! maar hetzelfde gebeurde met wiet. ze moest er uit na het drama van alphen aan de rijn. terwijl ze wel een goed actrice is.

  just take it or leave it. en jullie keren vast met zijn allen weer terug naar gtst, want je gaat een soap toch niet kijken omdat je 18 personages slecht vind en 2 maar leuk, die soms niet eens een verhaallijn hadden kijken. kom op zeg.

 50. Jeetje wat een overdrevenheid hier om Edwin. Hij was gewoon een slechte acteur. Ik zapte altijd weg als hij in beeld kwam. Thank god is hij uitgeschreven en niet Noud!

  1. en daar is de onbenullige spuit 11 Tanja weer met haar onbenullige opmerkingen.
   Toedeloe tanja, ga je mondhoeken invetten hadden we gezegd …

 51. Erg zonde.
  Aan alle reacties is toch te merken dat het een verkeerde beslissing is geweest Edwin uit de serie te schrijven.
  Ik denk dat hierdoor veel kijkers verloren zullen gaan,
  zonde, zonde, zonde.

  Ik hoop dat er in ieder geval een nieuwe leuke homo voor Lucas in komt

 52. Dat Edwin weg moest is inderdaad belachelijk! Zijn Jef en Laura dan al niet jaren klaar met hun zielige rolletje ?

  Kijk de opnames voor de aankomende maanden zitten erop. Laat Edwin dan ontwaakt zijn in het rouwcentrum zonder mensen. Toen is hij gevlucht, omdat hij geen verwarring wilde en laat hem zo snel mogelijk terug keren. Het gebeurd wel eens (nu.nl) te geloven, dat mensen weer opstaan en in gtst kan toch alles !

  Gtst begint weer achteruit te gaan zonder Charlie, Danny & Edwin. En wie zit er nou op een zielig geval uit een mega mindy film te wachten ?

  1. meest zielig van jou hele reactie vind ik dat je iemand al afkraakt voor je ook maar iets van zijn rol hebt gezien

   wil jou wel eens zien acteren

   kritiek hebben is makkelijk als je het beter wil dan moet je het laten zien je kent het spreekwoord: De beste stuurlui staan aan wal

 53. Balen dat zon goede acteur als Raynor uit GTST moest. Ik wil hem zeker complimenteren met een knap staaltje klasse acteerwerk bij de laatste scènes!
  Ik hoop dat we ooit nog eens horen hoe het met hem gaat achter de schermen!

 54. Triest moment de injectienaald in de arm en dan niet proberen te reanimeren?
  Vond ik ongeloofwaardig voor een vader die arts is, ik had toch alles op alles gezet nml.

  Had ik maar een grote gum dan veegde ik even 2 weken gtst uit!
  Overnieuw!

 55. Als ik zo eens alle reacties heb gelezen,
  Er kan veel in een soap. Ik keek ook alleen maar vanwege Lucas en Edwin. En hoe ze Edwin terug kunnen schrijven, heb ik hier wel leuke reacties gezien.
  Als ik dan eerlijk ben, moet ik zeggen, dat het niet iedereen is opgevallen dat Anton het serum had toegediend. Wat daarna gebeurde was dat er geen actie werd ondernomen. Ja hij werd thuis opgebaard. Maar wat is er in die tussentijd gebeurd? Hij kan makkelijk gereanimeerd zijn. Maar ja dan komt weer hetgeen hoe is hij uit de kist gekomen? want Sjoerd en Anton hebben de kist gesloten. Dan kom je op het verhaal wat eerder genoemd is. Anton heeft Edwin bevroren enzo. Dit is ongeloofwaardig. Dus dan zou je kunnen zeggen, hij is ondergedoken bij een vriend uit de plaats waar ze vandaan kwamen voor ze in Meerdijk kwamen. Laat Lucas het ziekenhuis in komen. Edwin komt dat te weten, heeft in die tussentijd een schuilnaam aangenomen (zogezegd z’n tweelingbroer, zoals eerder geschreven hier) Edwin zit bij Lucas aan bed. Lucas ontwaakt. Denkt dat hij droomt. Edwin verteld het werkelijke verhaal. Lucas is gelukkiger dan ooit. Ze hebben een romantisch weekendje en dan vraagt Edwin Lucas ten huwelijk en zo hebben we dan eindelijk het eerste soap-homo huwelijk.

  Mocht iemand nog suggesties hebben?
  Zoals al vaker hier is gezegd: In een soap kan alles, maar het moet geloofwaardig zijn/blijven.

  Zoals deze verhaallijn is ge-eindigd is niet normaal.
  En ook ik ben van mening dat dit niet had gemogen.

Geef een reactie