• 14 januari 2012
  • Redactie
  • 2

Acteur Mark van Eeuwen is weer vrijgezel. Na een korte relatie met Kim Kötter geniet Mark dan toch weer alleen van het leven. “We komen allebei net uit een relatie en vinden het ook wel even fijn om vrijgezel te zijn.” vertelt de acteur.

De relatie van Mark en Kim was echter niet van lange duur. De twee werden in november voor het eerst met elkaar in verband gebracht en nu, twee maanden later, is er alweer sprake van een breuk. Een echte relatie is het dan ook niet te noemen.

“We vinden elkaar nog wel heel lief, dus we zullen elkaar zeker af en toe ’treffen’ in Amsterdam. We zien wel wat de toekomst ons brengt.” vertelt Mark van Eeuwen aan RTL Boulevard. Wij zijn er echter zeker van dat de toekomst voor deze twee niks meer zal brengen.

2 comments on “Mark van Eeuwen weer vrijgezel!

Geef een reactie