Over niet al te lange tijd kunnen we weer genieten van een nieuw personage in Goede Tijden Slechte Tijden. Louis Talpe zal de nieuwe rol voor zijn rekening nemen. Louis zal de rol van Mike gaan spelen, maar wat die rol precies inhoudt is nog maar de vraag.

Louis Talpe kennen we natuurlijk allemaal als Mega Toby, de hunk waar Mega Mindy stiekem een oogje op heeft. Verder speelde hij ook in de film Gooische Vrouwen. Louis is inmiddels begonnen aan zijn opnames en zal dan ook eind februari, begin maart in Goede Tijden Slechte Tijden verschijnen.

34 comments on “Louis Talpe krijgt rol in GTST

 1. Dus die twee Turkse meisjes vullen Charlie en Wiet
  En deze Beld vervangt Danny de Jong.
  Ben benieuwd hoe Danny eruit gaat, aangezien hij niet zonder Lana kan…

  1. Er waren toen Wiet er nog was 11 mannen en 10 vrouwen. Waarschijnlijk is de dode van Ebola een man en vult dat mooi 10-10 aan 😀

 2. Huh, ik snap hem ff niet meer :$
  Gaat Louis nou de rol van Danny overnemen, of wordt het een nieuwe rol? ;$
  Ik vind het echt sucken dat Jan eruit gaat en Louis er in komt :$
  No hard feelings 😉

  1. danny wordt niet vervangen door louis maar het is gewoon een nieuwe acteur. Ik heb zo’n vermoeden dat hij de rol krijgt voor een nieuwe liefde voor lucas

 3. Oké, ik ben echt dom :$ Er staat ‘Louis gaat de rol van Mike spelen’ ga ik schrijven, ‘Gaat Louis nou de rol van Danny overnemen of wordt het een nieuwe rol?’ xdd

 4. Ik denk dat die Louis de nieuwe liefde voor lucas word.

  Nu ze edwin er uit schrijven
  Gtst gaat zoveel kijkers verliezen!
  Wanneer komen jullie in opstand!

 5. nee Louis is veel te oud, en het is nog niet zeker of hij dood gaat, alles kan tegenwoordig. Ik weet nog goed dat Laura in het ziekenhuis lag, dood ging en als geest weer in haar lichaam stapte omdat ze zach hoeveel verdriet er was.

  Mids ik Raynor niet zo’n goede acteur vind, zou ik het zo zonde vinden!

 6. Verschrikkelijk dat Edwin morgen dood gaat en dat Noud gewoon blijft leven ondanks dat zijn hart een ietsiepietsie beetje stil stond en zo, hahahaha…
  Heel ongeloofwaardig en ook wel weer stereotype dat de homo’s weer allemaal dood gaan want stel je voor dat er een gelukkig Homokoppel zou zijn voor een tijdje, nee dat kan toch niet , je zult Homo zijn en in Meerdijk wonen dan ben je zeker van een vroege dood..
  Echt te idioot voor woorden, Noud had gewoon dood moeten gaan met zijn hartstilstand (zijn vitale organen sparen energie om de infectie te bestrijden, hoe verzin je het).
  En dan ook nog degene die het virus naar Meerdijk heeft gebracht is wonderwel genezen en heeft nergens meer last van, tja dat is toch raar he, de ene gaat dood en de andere loopt lekker te konkelefoezelen met Lorena.
  Ik weet dat het een soap is, maar jeetje kunnen de schrijvers niet gewoon nadenken voordat ze deze onzin schrijven, de familie Bouwhuis is er net en nu gaat er al 1 dood en er was nog zoveel uit de rol van Edwin te halen , jammer jammer.

 7. De schrijvers wouden het ook niet, want ze zouden niet zomaar Edwin dood gaan. Ik denk dat Raynor zelf eruit wou en weer achter de schermen werken. Dit zou betekenen dat er weer een soapfamilie kapot is.

  1. nou Gtsttfites Raynor wilde dus zelf niet is nu bekend , dus een stomme fout van de scriptschrijvers (zeker als je alle reacties leest want zo veel heftige reacties zijn er nog nooit geweest op het vertrek van een speler)

 8. Hoezo zou hij te oud zijn voor Lucas? Ok, hij is ongeveer 9 jaar ouder als Ferry, maar ik vind Ferry er eigenlijk ouder uitzien als hij is en die Louis ziet er veel jonger uit dan hij is. Na even googelen zie ik dat hij nu 30 moet zijn. Maar goed, het verschil tussen Lieke (Charlie) en Ferri (Rik) is ook ongeveer 9 jaar in real life, daar hoor je toch ook niemand over?
  Ik weet het niet, misschien zit ik helemaal fout, maar mijn vermoedens zijn toch erg sterk dat hij de nieuwe love interest van Lucas gaat worden!

 9. Louis Talpe gaat de rol van Garmino Gonzalez op zich nemen. De moederlijke halfbroer van Lorena. Hij komt Meerdijk binnen als Mike.

  Meer informatie heb ik ook niet.

 10. Ik denk niet dat Louis Talpe die de rol van Mike gaat spelen de nieuwe liefde van Lucas wordt.
  Raynor is er uit gegaan om verhaal technische redenen.
  Hoe raar en dubbel zou het dan zijn als Lucas na een aantal maanden een nieuwe vriend zou krijgen.
  Dan zou dan toch heel onlogische zijn dat Raynor er uit moest.
  Edwin is dood en er is dus geen liefdes homo lijn meer.
  Wat ik en ik denk vele met mij heel jammer vinden.
  De schrijvers waren zo goed bezig om op deze manier homoseksualiteit onder de aandacht te brengen om een positieve en normale manier.
  Maar met deze zet om Raynor er uit te schrijven begaan de schrijvers een grote fout.
  Wat ze denk ik heel veel kijkers gaat kosten.
  Maar goed.
  Ik vrees dus dat er voorlopig geen liefdes relatie voor Lucas gaat komen.
  En mocht dat wel zo zijn wat natuurlijk wel leuk zou zijn.
  Dan vraag ik me toch heel erg af waarom ze Raynor er verhaal technische er dan wel hebben uit geschreven.

 11. ik geef je gelijk Elise want er staat al dat hij er niet vrijwillig uit is gegaan dus misschien moesten de schrijver hem wel 5x uitkeggen wat hij moet daoen en dat hij niet begrjpt en over de louise talp ofso die speelt niet als jack want jack zou er uitgaan voor een tijdtje maar dat kwam door een bepaalde wet die acteurs hebben lucas heeft die wet ook gekregen daardoor was hij na de zomer cliff in coma en jef heeft hem gehad toen hij verdween met tinneke en dat tinneke alleen terug kwam maar dan als tanya en danny kan het ook niet wezen want die eeft zijn wet ookpas gehad daardoor verdween hij vanwege de ruzie tussen rik doordat charlie toen vreemd ging dus die vallen allemaal af en wat dylan fso zij dat hij als mike binnenkomt maar dat het blijkt dat hij de moederlijke halfbroer van lorena is doordat frederik met rosa was gegaan en frederik wou niks van het kind dat toen lorena was en rosa werkte voor ludo en dat rosa hem dan aan de halfbroer van lorena gaf maar dan de ouuders daarvan want die mike is de leeftijd van lorrrena en doordat lorena toen terug keerde en met moederlijke vermoed ik dat die mike toen zover voor lorena heeft gezorgd dat zij dat dan niet meer weet en dat zij naar meerdijk kwam ebn nu dan die broer en dat na paar weken dat hij dan bewijst dat hij de halfbroer is van lorena net als maxime dieeerst iemand anders was en na wat weken bewijsde dat ze de zus van ludo is……….. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ik zit vol fantasie 😛

 12. @ martin: misschien moet je wat punten, komma’s en hoofdletters gaan gebruiken want zo’n tekst is echt niet te lezen en dus zonde van je tijd.

 13. Louis talp komt dus binnen als mike maar blijkt de halfbroer van lorena te zijn, haar moeder (roza) had een man daarvan is die zoon iets met carmilano ofzo. Lorena weet van niets want zij is de dochter van frederik. Daarom komt deze mooie beauty louis binnen met een andere naam omdat hij vernomen heeft van een of het ander dat zijn zus(je) in meerdijk woont en er eerst achter wil komen wie Lorena is en dan is er een of ander bewijs stuk en dan geloof lorena hem

Geef een reactie