• 7 januari 2012
  • Redactie
  • 13

Vanaf aanstaande maandag 9 januari is Julia Batelaan weer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden als haar alterego Amy Kortenaer. Nadat Naomi van Es een tijd lang de rol van Amy op zich nam keert Julia toch weer terug als de dochter van Ludo en Isabella.

Julia Batelaan speelde eerder in 2007 de rol van de geest van Amy Kortenaer en in 2010 kwam ze als Amy samen met Isabella terug naar Meerdijk. Nadat ze te veel had gewerkt voor haar leeftijd moest ze GTST noodgedwongen verlaten en werd Naomi van Es al snel aangesteld als de nieuwe Amy. Maar in 2012 is de actrice weer terug op haar oude plek.

In de aflevering van maandag krijgt Amy van haar tante Maxime te horen dat ze niet meer bij haar kan wonen, maar voortaan bij Ludo blijft in huize Sanders. Maxime neemt met pijn in haar hart afscheid van haar nichtje voor wie ze zorgde.

13 comments on “Julia Batelaan maandag weer in GTST

  1. Leuk dat Julia weer Amy gaat spelen, als ze slim zijn houden ze gewoon rekening met het aantal uren dat zij mag werken dan hoeft ze niet nog een x gerecast te worden..

  2. Jongens doe niet zo triest. Dat kind staat nog aan het begin van haar carrière. Gun haar zo’n rol. Niet gaan zeuren dat ze niet kan acteren en lelijk is. Beetje kinderachtig!

Geef een reactie