• 25 januari 2012
  • Redactie
  • 3

Gigi Ravelli liet vandaag weten een donkere periode te hebben gekend toen ze een jaar of 18 was. Ze was depressief en zag het leven totaal niet meer zitten. Ook vertelt ze dat ze af en toe terug kan vallen op deze gedachten.

“Toen ik 18 was, had ik een jaar waarin het voor mijn gevoel niet uitmaakte of ik dood was of niet. Ik was heel depressief, zag nergens de zin van in en wilde overal een verklaring voor. ” zo onthult de actrice. “Daar kan ik snel in vervallen als ik alleen ben.” Gelukkig kan de actrice ook de leuke kant van het leven goed inzien.

“Ik probeer erg aan de lichte kant vast te houden. Mensen houden van vrolijke, leuke mensen.” vertelt ze. Wij kennen haar dan ook niet anders als een leuk, gezellig mens dat wel van een lolletje houdt. Onzeker is Gigi wel. Bij acteren kijkt ze kritisch naar zichzelf. “Ik geef alles met acteren en als iemand het dan niets vindt, raakt me dat enorm.” aldus Gigi Ravelli.

3 comments on “Gigi Ravelli was depressief

  1. Gigi, wat de rest ook vindt, ik vind je altijd heel leuk, spontaan en goed acteren!!! LOVE YOU <3 Zonder jou was GTST maar een saaie boel, jij brengt wat humor in GTST samen met Lucas.

Geef een reactie