• 14 januari 2012
 • Redactie
 • 7

Ferry Doedens speelt nu al ruim 2,5 jaar de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden, maar klaar met de rol is hij nog steeds niet. “Ik zit nu 2,5 jaar in de serie, maar hoop dat ik nog lang mag blijven. Ik ben nog niet klaar met mijn rol.” vertelt hij aan het tijdschrift Grazia.

Met al dat mannelijk schoon om hem heen moet het ook geen probleem zijn om in Nederlands best bekeken soap te spelen. Als Ferry Doedens het voor het zeggen had wist hij wel wie zijn tegenspeler moest worden. “Egbert Jan Weeber. Hij acteert goed en staat in leuke toneelstukken. Hij mag van mij best een gastrolletje krijgen. En Ryan Gosling natuurlijk, wat een knappe man is dat. Al mag een leuke voetballer als John Heitinga ook best langskomen.”

In het echt is Ferry echter nog niet voorzien. Hij is een happy single. “Ik heb het veel te druk. Kijk, als het komt, dan komt het, ik ben pas 21.” aldus Ferry. Toch weet de acteur wel wat hij zoekt in een man. “Hij moet humor hebben, maar ook serieus kunnen zijn. Gewoon een gezellig iemand” vertelt Ferry. Qua uiterlijk valt de acteur meer op de volgens hem ‘melkchocolaatjes’. Ferry valt op mannen met een kleurtje. Waarom hij dan als tegenspeler blanke mannen uitkiest, is voor ons een vraag.

7 comments on “Ferry Doedens nog lang niet klaar met GTST

 1. Lucas ♥ Ferry ♥ Het is echt waar dat hij voor vele mensen het homo-zijn makkelijker heeft gemaakt :$ En natuurlijk kijken er nu (meer) Amerikanen naar GTST 😀

  ‘Het is tijd voor uw favoriete soap”

  PS. Aangezien Lucas de eerste homo was in GTST zou het echt hipp zijn als Lucas & Edwin gaan trouwen en natuurlijk voor altijd bij elkaar blijven 😉

 2. neee, edwin gaat dood,
  dus nou is lucas natuurlijk super verdrietig 🙁
  ik haat het om een verdrietige ferry te zien 🙁
  en natuurlijk ook dat edwin dood is
  meeeeaan, ik wil gewoon echt niet dat hij dood gaat!!!

 3. Lucas en Edwin zijn mijn favoriete personage’s!
  en tsja, als er 1 uitgeschreven word, ben ik heel verdrietig
  kan het hele weekend al nergens anders aan denken 🙁

Geef een reactie