In de shortie van maandag is het al te zien. Nuran heeft een relatie met Danny gehad. Vandaar dat ze zich afgelopen vrijdag verstopte achter een auto toen Danny langs liep.

In de uitzending van maandag zien we dat Nuran wel heel geïnteresseerd is in Danny. Ze wil alles van hem weten. Niet veel later zien we haar een foto uit haar tas halen waarop zij en Danny heel intiem staan. Het interessante aan deze foto is dat hij genomen is op 25 juni 2005. Dat was nog voor Danny in Meerdijk kwam wonen.

Er wordt veel gespeculeerd onder de fans en menig fan denkt dat Nuran Iris, de overleden vriendin van Danny is. Hier schreef Danny het boek Duizend Tranen over. Deze Iris is gestorven aan kanker en hiermee had Danny een enorme liefdesgeschiedenis.

Daarnaast wordt er ook gespeculeerd dat Danny Nuran iets aan heeft gedaan. Aysen zal Danny 10 februari namelijk hard aanpakken als hij in de buurt van Nuran komt.

Wat er precies heeft gespeeld tussen Danny en Nuran is de vraag. Wel weten we dat het in ieder geval om een liefdesrelatie is gegaan en dat deze verhaallijn naar alle waarschijnlijkheid tot het afscheid van Danny gaat leiden.

29 comments on “EXCLUSIEF: Nuran had relatie met Danny

 1. Ik denk dat Danny de namen weer heeft veranderd in zijn eerste boek en dat Nuran dus Iris is. Ik denk ook dat Danny zonder te overleggen haar heeft laten sterfen in zijn boek. Maar dan zou je toch juist trotst zijn lijkt mij.

 2. maar Danny kan ook het verhaal verzonnen hebben dat iris aan kanker is overleden en dat hij zich altijd aan zijn boek heeft vast gehouden en dat de waarheid heel anders blijkt te zijn. ben benieuwd hoe het allemaal gaat lopen.

 3. Edwin staat nog bij de inwoners op GTST.nl. Charlie staat er niet meer tussen, maar Aysen en Nuran staan er wel tussen. Betekend dit dat Edwin toch niet dood is? Dat Lucas dit droomt in zijn coma.

  1. Ik denk dat Edwin er nog in staat omdat zijn verhaallijn pas helemaal is afgerond na de begrafenis. Dus helaas, maar ik denk niet dat ie terug komt…

 4. SPOILER ALERT!

  Er komt een oude bekende terug in Meerdijk. Wie? Dat wordt vanavond bekend gemaakt in RTL Boulevard

  Bron: RTL Boulevard (website)

  1. aahhhh en vanavond kan ik dan net weer niet kijken 🙁
   Dat word morgen gtst gemist ..
   Zou wel graaag willen weten wie het is :):):)

 5. wanneer komen er weer spoilers op deze website?
  ben benieuwd wat er nog gaat gebeuren in februari

  denk dat Stefano terug zal keren (op twitter zei uitvoerend producent dat het tijd was dat Stefano zijn zoon Lucas kwam opzoeken)

 6. Die tekst komt uit 2002 het wordt pas vanavond bekend gemaakt

  Ik hoop dat het familie van iemand is:
  Martine Hadkamp (moeder van Sjors en oma van Lana)
  Remco Alberts (zoon van Jef)
  Die zoon van Rik (wel die goede acteur)

  Ben ik iemand vergeten???
  Hopelijk een vaste rol

 7. Waar blijft Martine? Zij was toch wel een van de grootste personages in GTST, samen met Ludo. Zou ik een fan hyves maken en dat doorsturen naar de GTST Redactie??

Geef een reactie