• 7 januari 2012
 • Redactie
 • 36

Everon Jackson Hooi is gisteren met de dood bedreigd op Twitter. De acteur werd door een geobsedeerde fan lelijk toegesproken via het medium.

“DIT GAAT ECHT TE VER RT @ambervanzanten: @everonhooi ik ga jou egt doden als je zo door gaat in gtst dus beter ga je normaal doen.” twittert de fan naar Everon Jackson Hooi. Ondanks de harde woorden maakt Everon zichzelf niet bang en twittert terug. “Ben je een beetje in de war met fictie en realiteit liefje. Dan zou ik echt hulp gaan zoeken als ik jou was.”

In Goede Tijden Slechte Tijden hebben Everon’s alterego Bing en zijn aanstaande Sjors de baby van Rikki geadopteerd. Rikki kwam echter afgelopen week terug op haar besluit om de baby af te staan en ontvoerde haar eigen kind. Bing is erg boos over deze situatie en gaat door het lint.

“Jij bent egt een eikel+dom ik zweer als ik jou tegen kom dat ik je wat aan doe dat kind is van Rikki ja niet van jou.” zegt de fan via Twitter. “Zo… kogelvrije vest aan! (lol) Ik kan de deur uit. Repetities HUID!”, twittert Everon later.

Collega Jan Kooijman is echter wel erg geschrokken van het berichtje. “Zulke dingen kunnen gewoon niet. Zo iemand is echt de realiteit uit het oog verloren.” Everon zelf zegt dat hij zichzelf ‘best aardig’ vindt.

Het meisje heeft ondertussen haar twitteraccount verwijderd.

36 comments on “‘Bing’ met de dood bedreigd op Twitter

 1. Ik mag Bing ook niet echt in GTST maar die meid moet echt geholpen worden, het is een serie en hij doet zijn rol toch!!!!! Daar kan hij ook niks aan doen. Laf dat ze haar accound heeft verwijdert!!!

 2. Ik vond het echt knap dat hij rustig bleef toen ik vind het echt erg voor Everon hij doet zijn werk toch gewoon, ik mag Bing ook niet maar dat kind moet echt hulp krijgen ja.

 3. ik vind ook dat bing in de serie niet leuk is zo, maar zo moet hij spelen, en ik moet zeggen dat doet hij super goed, en in het echt is die volgens mij super aardig want ik ken hem natuurlijk niet;) ja zoiets ga je niet zeggen op twitter, echt super dat hij zo reageerd!!!

  1. van Mats 1 moet je je niets aantrekken, dat is zo’n iemand zonder leven die graag andere mensen irriteerd, voor de lol, ofzo…

 4. Wel triest ja het is maar een soap en als dat mens beter oplet en de spoilers leest weet ze dat dankzij Sjors Rikkie en Sjoerd Bram terug krijgen omdat ze zelf ook geadopteerd is denk ik dat Sjors zich daarom bedenkt.Wat een onzin en flauwekul om een acteur zo te bedreigen hij schrijft zijn verhaallijn ook niet zelf.

 5. ik vind het echt heel erg dom!!! zo doe je tog niet tegen een acteur!!!!
  Verdorie! had een goed voornemen! niet mopperen dit jaar!! maar hier…. kan ik wel om mopperen!

 6. T is juist een compliment..!! Daaruit kan hij opmaken dat hij het ontzettend goed speelt!! Ik krijg ook moordneigingen hoor als ik Bing zo zie, maar gelukkig weet ik nog wat de werkelijkheid is..!!

 7. Ik vind het juist een top verhaal zo:P
  Brengt toch juist weer ekstra spanning..
  Ik vind bing zowiezo 1 van de betere acteurs in gtst..

 8. Bing is echt een eikel in GTST maar Everon is achter de schermen echt een ontzettend leuke en vooral grappige man! En hij heeft een lief koppie. 😉

 9. Jaa idd het is maar een soap maar het is een gevoelig punt voor sommigemensen ,, ik bedoel ik kijk het zelf en ik wil bing ook wel de tv uit trekken mmaar dat geeft niet het recht om iemand te berijgen die het shript niet geschreven heeft maar ik vind wel dat het veelste lang duurt idd rikkki had der kindje al lang weer moeten hebben ik zit hier met 150 man te kijken naar gtst en iedereen zegt het zelfde rikki moet der kindje weer snel terug krijgen want mensen beginnen boos te worden. Ik geef het alleen maar door 😉 namens iedereen hier het is een top show erg verslavend top achteurs en ja idd het shript voor bing moet egt aaan gepast worden want so houd die niet veel fans over het is niet goed dat de helebuurt amsterdam noord het zelfde zegen bind moet normaal doen hoop dat er wel wat aan gedaan word maar voor de rest. everon het licht niet aan jou maar de schrijfer

 10. OMG sommige mensen…
  Kijk begrijp me niet verkeerd maar ik zou Bing ook wel wat aan kunne doen… maar daar heeft Everon toch niks aan doen en dan derbij het is en blijft een soap!
  Dat mensen sommige dingen zo serieus nemen…

 11. Ik vind dit wel een echte ‘Bing’- reactie: ‘Ben je een beetje in de war met fictie en realiteit liefje. Dan zou ik echt hulp gaan zoeken als ik jou was.’

  Daarmee jaag je mensen tegen je in het harnas, hoe erg ik het ook vind dat mensen niet doorhebben dat ‘Bing’ alleen een karakter is. Ik hoop dat iemand dit meisje snel zal inlichten hierover.

 12. Ik vind het best wel dom. Kijk, het is gewoon fictie .. Ik vind Bing als personage ook niet leuk, maar dan ga ik nog niet over Everon oordelen want ik ken hem niet :$

  Het is eigenlijk best wel zielig dat dat meisje het niet beseft, en daarom moet ze misschien inderdaad wel psychologische hulp.

  Misschien heeft Everon een beetje té hard gereageerd, maar hij werd wel met de dood bedreigd hè! Ik weet niet hoe ik zou reageren als ik bedreigd werd.

 13. Nou ik vind het ook heel erg. Het is heftig. En applaus voor Everon hoe hij reageerde. Vond het goed van hem om zo te reageren. En niemand kan dit dreigement negeren. Want het is wel erg. En zielig voor Everon. Everon is Bing niet. En de schrijvers bedenken gewoon verhaal voor iedereen. Dat doet de acteur en actrice niet zelf.

 14. Dat mens is echt psychisch gestoord. Dat soort mensen zijn niet in staat eem serie te kijken, als zij soap en realiteit niet kunnen onderscheiden. Dat je je ergert om een personage kan gebeuren, maar vervolgens die acteur te bedreigen, is ziekelijk. De schrijvers bepalen zijn rol, niet hij. En er zijn ook andere personages in Gtst waaraan je kan ergeren, zoals Nick. Alsof die gek persoonlijk wat tegen Hooi heeft.

 15. Wat een gek wijf, wel goede reactie vd acteur (mja hoe moet hij anders reageren).
  bing is een klootzak maar kom op het is een soap het is niet echt. Wel leef je mee als je er naar kijkt.. betekent dat de acteurs het goed doen denk ik zo.

 16. ik ben ook geen echte fan van bing maar met de dood bedreigen gaat wel heel ver.
  ze moeten haar in een opvang plaatsen waar ze leert om normaal om te gaan

 17. ik las net een stukje dat ze bing eruit moeten laten schrijven vanwege de slechte reacties denk je echt dat de schrijvers dat den de slechte reacies stelt niks voor voor bijng hij heeft wel meer fans en trouwens in zich zelf lacht bing erom en mensen die slechte reacties zetten over bing hebben gewoon *GEEN LEVEN* ja dat heb ik tussen 2 sterretjes gezet dus bing moet blijven hij speelt hartstike goed en trouwens als ze alleen maar slechte reacties over bing schrijven en zo hij speelt alleen zijn rol en net als met rik die speelt ook alleen zijn rol zo moet hij spelen dat hij snel boos wordt op nick ofso en zo moet hij spelen dat hij achter zijn dochter rikkie staat vanwege bram dus als je slechte reacties over 1 iemand schrijft ben je echt waar ZIEK in je kop en moet je je laten opnemen want dit heet ACTEREN ken je het woordt niet zoek dan in de woordenboek en niemand kan dit beter dan de acteeurs die nu vcet goed spelen en het wordt alsmaar spannender met gtst soms mis ik het savonds maar dan kijk ik het smorgens om 11 uur de herhaling dus mensen die reacties schrijven slechte reacties ZIJN ZIEK onthoud dat en verder……………..

  WHO ARE THE BEST……………………….GTST.:P 🙂

 18. Hij heeft nou niet de leukste rol om te spelen. Maar, het is een serie! Je moet spelen wat in het script staat. Vaag kind die Amber. Snapt ze niet dat het nep is ofzo;s Jammer dat ze dr twitteraccount weg heeft gedaan. Kwou dr wel twitteren:p

Geef een reactie