• 25 januari 2012
 • Redactie
 • 153

Vanaf vandaag kunnen we kennis maken met Aysen Baydar en Nuran Baydar. Twee Turkse zusjes die in Meerdijk komen wonen. Aysen zal op het politiebureau aan de gang gaan en Nuran wordt een kapster in de kapsalon van Lorena. Maar Nuran lijkt op de vlucht voor haar zusje. Aysen mag haar niet zien.

De rollen van Aysen en Nuran worden gespeeld door Dilan Yurdakul en Toprak Yalçiner. “Ik denk dat het goed is dat wij in de soap komen, maar ik vind het ook de normaalste zaak van de wereld. Als je GTST zou willen zien als een afspiegeling van de samenleving dan is het alleen maar logisch dat er ook Turkse mensen in Meerdijk wonen.” vertelt Toprak.

Dat Toprak in GTST kwam was voor haar een enorme verrassing. “Ik ben actrice maar sinds een jaar ook lerares Engels en deed auditie omdat ik het leuk vond om weer eens te acteren. Mijn acteerdroom stond al drie jaar in de kast. Ik had echt niet gedacht dat ik het zou worden. Toen ze me belden was het feest in mijn hoofd. Tien minuten later dacht ik ‘Hoe moet het nu met mijn leerlingen?’.”

Toprak besloot ontslag te nemen en voor GTST aan de slag te gaan. Samen met Dilan zal ze nu te zien zijn in de Nederlandse soap. “Ik vind het allemaal ongelooflijk spannend en ik ben blij dat ik samen met Dilan in GTST zit. We kunnen alle nieuwe ervaringen delen. Verder laat ik het allemaal over me heen komen. Mijn leerlingen wilden bij mijn afscheid al met me op de foto.”

153 comments on “Aysen en Nuran nieuw in GTST

 1. Leuke meiden. Maar ik heb echt ontzettend veel medelijden met Lucas. Edwin en Lucas waren echt een heerlijk topsetje.
  Ik moet elke keer mee janken wanneer Lucas verdriet heeft.

 2. Het zou kunnen dat het leader maandag wordt aangepast, want nu is Charlie eruit, en Wiet is er al veel langer uit, en dan is het leader gedateerd, dus ik mag hopen dat ze inderdaad het leader eens flink onder handen genomen wordt. Tenzij ze besluiten te wachten totdat Danny eruit gaat.

 3. als je het interview met hun twee kijkt op rtl.nl dan zegt een van de twee ineens dat diezelfde gene een geschiedenis heeft met iemand uit de vaste cast (voordat diegene in gtst kwamen dus!). wie zou dat nou zijn?

 4. @Martijn Edwin is denk ik ook t/m vandaag/morgen te zien.

  Ze mogen de foto’s een make-over geven in de leader (voor de Bouwhuisjes, Lucas en Danny is het niet nodig)

 5. dat ene meisje met de hoofdoek heeft geschiedenis met danny gehad denk ik. relatie ofzo en dan ontdekt ze dat hij een dochter heeft

 6. weten ze nu weer niks anders te bedenken aan spelers
  neen moet zo nodig een hoofddoekje in.
  Die meid moet gewoon in die kapsalon gaan werken zonder
  Lijkt me een heel knap meissie
  Als er bij mij in mijn kapsalon zou werken zou ik dat doen om klanten te trekken.
  Enzou zelf niet door zo iemand geknipt wllen worden.
  Trouwens scheelt ook weer vaste kijkers he?

   1. Nou ik snap het wel hoor.
    Er komt geen mens aan mijn haar die haar eigen haar verstopt, wie weet wat voor horror mislukt kapsel er onder die hoofddoek zit, nee dank u wel .

    1. Oooo wat ben jij toch zielig, en de mensen die zoals jij denken.
     Wat gaat jou nou aan of iemand een hoofddoek draagt of niet.En hoe haar haren eruit zitten? Die zitten jou toch niet in de weg..? Ga jij je nou werkelijkk druk maken om de kapsel die onder die hoofddoek zit ? Vind jij jezelf daar te PERFECT voor ofzo..? Denk groot AUB. En heb respect.

 7. Moet dat nu alweer van dat zogenaamde politiek-correcte gedoe door van die buitenlanders erin te doen?
  Ik vond het altijd erg mooi dat gtst niet aan dit soort onm-achtige praktijken deed, maar nu zijn die tijden blijkbaar voorbij.

  1. Triest om te lezen dat mensen er zo over kunnen denken… schaam me als Nederlander dood voor mensen zoals jij… zo niet eerlijk, niet realistisch en vooral zelfingenomen…

 8. Hoezo ONM!?

  Mensen die pas 5 jaar gtst kijken, weten niet wat GTST al aan buitenlandsbloed heeft gehad.
  Koop de seizoenen1 tot en met 5 en je zult kennis maken met Fatima, het eerste Turkse meisje uit de serie.

  Naast Fatima hadden we Stef, Gladys, Terra, Mathilde, Mohammed, Yasmin, Tony, Dorothea, Melvin en ik en er zeker nog een paar vergeten.

  Nuran en Aysen zijn echt niet de eerste personages van buitenlands komaf. Ik vind ze echt heel goed Nederlands praten, wat ook wel moet voor een soapserie.

  Stop met zeiken!

  1. Dat jij je schaamt interresseert me niet.
   Dat er in Nederland zoveel criminele Moslims rondlopen is de schuld van linkse figuren zoals jij; een beetje blind de publieke omroep napraten als een groep zwakke schapen, dat is het enige waar mensen als jij goed in zijn.

   Jammer voor ‘moreel-superieure’ linksmenschen als jij is er nog zoiets als vrije meningsuiting, en ja, dat is ook voor mensen die niet links zijn en niet blind achter hun linkse ouders en de media aanlopen. Leef er maar mee.

   1. Nonsens.
    Ik ben zelf een rechtse stemmer, en ik heb helemaal geen problemen met wat buitenlanders in een serie.
    Dit heeft niets met links of rechts te maken.

    Overduidelijk dat je een ordinaire rascist bent

    niet meer, niet minder.

   2. wat ben jij voor een hypocriet zeg,jongen ga jij maar lekker eerst naar je eigen kijken,niet alle nl,s zijn super goed,wie maakt ongelukken in nl,dronken jongeren,of verkrachters,nou dat kan je niet naar ons toeschuiven,weetje jij voelt je gwn,genaaid,omdat je het niet tegen kan,dat ze hier zijn,nou ten eerste jullie riepen hier ons;),ik kan daar helaas niks aan veranderen,je bent typish een racicst,met een mening,nou whatever met jouw,als je klappen vangt,boeit het mij echt niet ,is je eigen fout,dat je meteen kritiek gaat opspuiten GR B.!

 9. Geert Wilders haten. Door jullie is onze land naar de klote.

  Ga terug naar je land joh en als je uit dit land komt geniet dan lekker door met de crisis tussen alle hoofddoekjes.

  1. Aah zeik niet man..Wat hadden jullie kaaskoppen nou moeten doen zonder de buitenlanders? Nederland vroeg jaren terug of er Turkse mensen uit Turkije naar Nederland wilden komen om te werken en ze kregen verblijfsvergunning omdat Nederlanders hun NODIG hadden.Als er geen buitenlanders zijn,dan zijn jullie muizen.Dan wil ik wel zien hoe Nederland eruit gaat zien zonder hun. Ben jij nou werkelijk zou erg aan het branden omdat er buitenlanders in ”JOU” land zijn..? Je bent gewoon een triest persoon. Meer kan ik eigenlijk ook niet zeggen.

 10. @ anoniemmm: ja lekker makkelijk hè zo anoniem gaat zitten schelden! Wees dan op z’n minst een echte ‘held’ en zet je naam erbij!

  Ik snap eerlijk gezegd de opmerkingen van “buitenlanders” en “ik vind ze echt heel goed Nederlands praten” ook totaal niet! HALLO WAKE UP! Deze meiden komen gewoon uit Nederland en zijn hier geboren en opgegroeid!! Ze hebben alleen Turkse ouders.

  En voor degenen die de historie niet kennen: de meeste Marokkanen en Turken zijn hier als gastarbeiders naar Nederland gehaald in de jaren 60 en 70 om werk te doen waar de Nederlanders destijds zelf geen zin in hadden…door wie ook alweer….oja door de Nederlanders zelf!!
  Zelfde verhaal als nu met Oost Europeanen gebeurt. Ik durf overigens te wedden dat over een jaar of 10 dit de nieuwe “probleemgroep” gaat worden in Nederland.

 11. Als ze zo Nederlands zijn waarom eten ze dan geen varkensvlees en hebben ze een Nederlandse man? Deze dames zullen jou in de naam van allah gewoon slachten tijdens een burger oorlog.

  1. Of je bent een pubertje, niet ouder dan 16 die het moeilijk met zichzelf heeft… of je bent wel al ouder, maar verstandelijk alsnog niet ouder dan 16, of je bent gewoon een heel triest figuur.

   Ik hoop het eerste; dan is er nog hoop voor je.
   De boodschap: MENSEN ZIJN GELIJK!! We zijn met z’n alle aardbewoners…. behandel elkaar met respect….

  2. Wow, wat maak jij veel taalfouten. Het is ”ons” land (het land), het moet ”burgeroorlog’ zijn, Allah moet met een hoofdletter.

   Verder ben je gewoon een dikke xenofoob en nacionalistische racist.

  3. Ooo wat zou ik jou graag tegen willen komen.

   Varkensvlees is hartstikke vies omdat varkens hun eigen POEP opeten.Dus ze zijn gewoon vies.Dat is de reden waarom moslims geen varkensvlees mogen eten. Ik snap uberhaupt niet waarom jij je druk maakt om het feit dat ze geen varkensvlees mogen eten..? is dat echt het belangrijkste waar jij aan kan denken. Dacht je dat alle Nederlanders varkensvlees eten? NEE!!! Dat wil dan toch ook niet zeggen dat ze NEPPE NEderlanders zijn.

   En de gene die zeker geslacht zal worden,ben jij wel.
   Want als jij zo doorgaat met praten en iemand weet wie je bent of iemand hoeft het maar te horen. Dan word jij varkensvlees..!!

 12. ik vind het ergens een goed ding dat Gtst ook meegaat met de tijd en er toch een soort multiculturele samenleving word gecreëerd. Waar ik dan wat slechter tegen kan is dat het allemaal zo benadrukt word in de serie, met dat lorena hoofddoekje verhaal en je hoort gewoon dat ze inderdaad in Nederland geboren zijn maar toch in de soap met een licht accent moeten spreken, dat vind ik echt irritant!! voor de rest ben ik benieuwd wat de komende week gaat brengen 🙂 misschien gaat Sjors er wel uit, ik ben haar echt zat

 13. Oh ik heb helemaal geen accent gehoord.
  En anoniemmm, er zijn anders meer mensen dan alleen moslims die geen varkensvlees eten. Sterker nog er zijn mensen die vegetarisch zijn, die eten ook geen vlees vanwege bepaalde principes. Is dat ook een schande dan? Laat iedereen lekker in zijn waarde!

  En met een Nederlandse man trouwen? Zo geweldig zijn Nederlandse mannen over het algemeen nou ook weer niet hoor. Volgens Zuid-Europese begrippen worden Nederlandse mannen over het algemeen bijv. als niet zo galant en krenterig gezien.. Het is maar hoe je ernaar kijkt en wat je gewend bent.
  Maar om even duidelijkheid te geven: ik ben zelf van Nederlandse komaf en heb een Nederlandse vriend, maar trouwen heb ik sowieso niks mee. Maar ik kijk gelukkig wel verder dan mijn neus lang is!

 14. Oja en Bing mag wat mij betreft ook idd (weer eens) zo snel mogelijk vertrekken! Heeft helemaal niks met Everon of met zijn huidskleur of wat dan ook te maken, maar Bing is voor de zoveelste keer weer zo irritant bezig! Ik erger me suf aan zijn egoistische gedrag!
  Aan de spoilers te zien gaat Sjors in de rechtbank denk ik uiteindelijk toch verklaren dat ze Bram aan Sjoerd en Rikki wilt geven. Terecht!

 15. Daarom juist jij bent zo’n voorbeeld dat ons land kapot gaat. @ Yvie

  En ik heb het niet alleen over Nederlandse mannen ik heb het over ALLE mannen die geen islam zijn. Nederlander tot Chinees tot Surinamer … zij zullen alsnog alleen met ISLAM gaan. Dus hun mixen hun cultuur niet en WIJ moeten ONZE cultuur op offeren voor hun.

  Daarom snap ik niet waarom die meisjes in GTST komen.

  Acteurs en Actrices hebben een andere levens stijl waar die meisjes niet in thuis horen.

  Zal jij ze ooit betrappen met 3 bekende acteurs? Of drugs?

  Het blijven van die hoofd doekjes die alles bij hun geloof volgen en naar hun ouders luisteren en al hun vriendinnetjes zijn ook hoofd doekjes en hun vriendjes of man zijn islam.

  Kijk gaan ze lekker om met andere culturen en rassen en hebben niet alleen geloof, maar zijn ook Atheïst of christelijk, dan is het makkelijker te accepteren.

 16. @ Anoniemmm

  Wat denk jij nou!? Dat acteurs en actrices altijd drugs gebruiken en sex hebben met meerdere mensen tegelijk? Wat een onzin zeg, acteurs zijn gewoon normale mensen die naast hun werk ook een normaal leven leiden.

  Wie zegt dat deze 2 dames in het echte leven hoofddoeken dragen!? GTST is fictief hè, niet echt weet je wel.. Kom en op en ga alsjeblieft een leven zoeken, want hiermee doe je niemand een plezier, als je geen fan bent kijk dan gewoon niet, man man man wat een zielige mensen op deze wereld..

  Even on-topic, vind de dames top!! Hartstikke leuk en dat ze Turks zijn maakt me niks uit, zijn goede actrices en daar gaat het tenslotte om!!

 17. Ik heb helemaal niks tegen buitenlanders
  heb alleen over die hoofddoekjes gehad,
  schijnt een rage te zijn in Spangas komt het ook al voor..
  Zonde van die meisjes.
  Buiten lopen ze zonder hoofddoeken,maar owee als ze zonder thuis komen,
  dan zwaait er wat in het gezin.
  En trouwens als gtst een nieuwe verhaallijn doet waarom niet een transexueel stel erin.
  Dat gaat steeds mer voorkomen gelukkig in Nederland.
  Misschien een goede hint voor volgend jaar

 18. Wat een kinderachtige reacties hier. De enige buitenlander die van mij weg mag is Bing, en niet omdat hij buitenlands is maar omdat ik me dood aan hem irriteer met zijn egoïstische gedrag, bah.

 19. jeetje wat een reacties op deze dames.
  Ik vind het wel leuk weer wat nieuw bloed in meerdijk.
  Ben erg benieuwd hoe het verder gaat met ze.

  Oh en over het hoofddoekjes verhaal, volgens mij draagt ze die niet zelf, in een interview met de twee had ze hem iig niet op.

  1. Ik vind dat hier bijzonder kinderachtig en discriminerend gereageerd wordt. Ook ik ben niet zo kapot van Aysen, maar dat heeft vooral met haar manier van acteren te maken en omdat ze neergezet wordt als een type buitenlander die alleen maar op mot uit is. Niet iedereen is hetzelfde en je kan niet iedereen over een kam scheren. Wat de hoofddoek betreft, ik vind een burka een ander geval, maar een hoofddoek is veelal een keuze van geemancipeerde moslimvrouwen. En de Nederlandse samenleving is heel divers, deze bestaat ook uit gesluierde vrouwen. En dat is wat gtst nu dus doet, een zo gevarieerd mogelijk beeld geven van de Nederlandse samenleving.

   Maar ik vind alleen wel dat het meisje dat Aysen vertolkt zeer slecht acteert en dat het jammer is dat Edwin uit de serie is geschreven. De huidige verhaallijnen zijn saai en gaan nergens over en dat zal binnenkort in de kijkcijfers wel blijken denk ik.

 20. Wat een reactie’s allemaal! Die meiden doen het TOP! Wat betreft die hoofddoek, die draagt ze alleen in de serie, voor haar personage misschien?

  En @Monique? Wie verteld jou dat? Als een meid zonder hoofddoek thuis komt? Dat komt echt alleen bij 1 op de 1000 voor ofzo…

  Wees blij met nieuw bloed, het is een serie. Kan je er niet tegen? Kijk het dan ook maar NIET. Ik ben zelf Marokkaans, ik ben zelf ook Moslim. Maar what the fuck? Boeien?

  Ik ga niemand slachten bij een burgeroorlog, ik ben een Nederlander, hier geboren, hier naar school geweest, met mijn taal is er niks aan de hand. Met deze meiden is het exact hetzelfde.

  Watch the soap… Kan je er niet tegen? Teken een petitie, waar heb niet eens ver mee komt..

 21. @ Alle mensen die het niet vinden kunnen dat er GEWOON 2 turkse meiden rondlopen, net zoals het GEWONE leven; ik krijg bijna medelijden met jullie kortzichtigheid en onbeschofte berichten / meningen… iedereen mag een mening hebben, maar ik ben dan weer van mening dat als je als mening hebt dat je liever niet hebt dat er Turkse in je soapje komen, dan stel je automatisch Nederlanders boven Turkse, dus geen gelijkheid, dus triest…
  Ik wens jullie een Turkse afkomst toe in een volgend leven… stelletje semi-racisten….

  Het moge duidelijk zijn dat ik ze wel leuk vind 🙂 spelen tot nu toe goed en ben benieuwd naar de verhaallijnen. Trouwens ook best mooie dames.

 22. Even serieus he, Kom op twee vaste TURKSE meiden, kan gewoon niet! Gtst was altijd leuk met mixjes erin, zoals bing/sjors, arthur/roos, dorothe/jef, yasmin/stefano, sebastiaan/terra etc. maar nu komen ze met moslims? die hebben we jammer genoeg al in overvloed overal in nederland. ze komen echt gtst verpesten met die domme geloof. Dit mag niet Dat mag niet, van allah en al die bullshit.(zogenaamd he, want ondertussen zijn het de grootste dealers en sletten) Ik heb gewoon geeeeeen zin om naar mijn favoriete soap te kijken en dat iedere keer moet zien. Dus hopelijk worden ze snel weer eruit geschreven en word Meerdijk weer een leuk net dorpje hoe het altijd al is geweest! En nog iets ben geen racist, maar het is gewoon zo

 23. Maddy….ik citeer 1 van jouw zinnen; ze komen echt gtst verpesten met die domme geloof.

  Die domme geloof? Ik denk dat de gemiddelde persoon met buitenlandse komaf nog beter weet dan jij, dat het ‘dat’ moet zijn.

  Mensen wees niet zo kortzichtig zeg!
  En als het jullie niet bevalt, dan zet je GTST toch gewoon niet meer aan?
  Simpel toch?
  Niemand verplicht jullie om ernaar te kijken hoor.

 24. Jeetje, Hatertij, wat een ontzettend stoere reaxtie zeg!

  Geen idee waar je het over hebt…dat blijkt wel weer.
  Ach, je bent vast een jaar of 16 en schopt tegen de wereld aan…kan..maar dat gaat op een gegeven moment een keer mis. Met zo’n houding en zo’n grote bek bereik je helemaal niets in het leven.

 25. Ik vind trouwen dat GTST Fanclub zich weleens achter de oren mag krabben. Zijn reacties als hierboven wel toegestaan? Er worden zeer racistische en kwetsende dingen gezegd.

 26. misschien ben jij wel 16 en zo naief als de pest. Blijf maar tolerant kom je verder mee … later klagen dat er geen werk is omdat al die buitenlanders alles van je af pakken 😀 snap niet waarom jullie de reed kussen van moslims. Echt DOM. Eigen land uit handen geven. Als je zelf in Turkije komt enzo lachen ze je uit.

 27. Ik ben zeker geen 16…en ook je schatje niet.
  En geweld lost niks op, dus waarom zou ik je in elkaar willen slaan?
  Als je inderdaad 30 bent, zou je beter moeten weten en je moeten kunnen beheersen.

 28. Aan alle buitenlandhaters:

  Dit is echt niet normaal hoe jullie hier tekeer gaan.
  Ik snap ook dat er mensen zijn (moslim, Hindoe,Joods etc) die extreem ziekelijk zijn maar er zijn ook mensen van dat geloof/cultuur die gewoon hun ding doen en andere er niet mee storen. Of ze nu geintegreerd zijn of niet maar ze leven hun leven en werken gewoon. Ik heb bij de gemeente en uwv en cwi gewerkt en je ziet ook zoveel echte Hollanders die misbruik maken van uitkeringen etc. Mannen die hun vrouwen mishandelen, sexuele intimidatie en noem het maar op, ja het gebeurd ook erg veel bij echte Hollanders. Dus ga niet zomaar lullen want er zijn ook MOSLIMS en andere culturen die gewoon hun best doen.

  En wat willen mensen zoals jullie (ANONIEM en HATERIJ) praten want wel onder de zonnenbank willen om een bruin tintje te krijgen, wel Italiaans willen vreten, en Roti, Pizza, Chinees etc. Dan moet je niet zo hypocriet komen doen. Leef dan in je eigen ziekelijke wereldje en blijf alleen op je boerderij met je zak aardappels!

  En nog maals ja ik ben zelf ook buitenlandse afkomst, maar ben 100% zeeuws geboren en getogen maar MIJN OUDERS verbeteren zelfs mijn zussen en mij in ons Nederlandse taal jah! Me ouders werken al 30 jaar en stimuleren dat ook en zijn tegen FRAUDE en misbruik om zomaar uitkering te trekken. Klaar staan voor anderen. Niet zomaar oordelen, respect voor andere hebben.

  Ik doe genoeg voor me geloof maar ik loop er niet op me werk mee of iemand er mee lastig te vallen. Thuis ben ik anders en met me collega’s en vrienden pas ik me aan. Ook buiten huis pas je je gewoon aan aan de maatschappij en als je dat niet kan dan moet je idd je biezen pakken en gewoon teruggaan waar je vandaan komt.

  Lopen mensen te klagen over Nederland en komen ze hier om alles te veranderen dan moeten ze inderdaad terug.

  Willen ze overal moskees uit de grond laten komen dat vind ik ook belachelijk. Want dat is wel zo NEDERLAND is NEDERLAND en dat moeten anderen ook accepteren en aanpassen.

  KORTOM IK BEGRIJP OOK DE FRUSTRATIES maar je moet niet iedereen over 1 kam scheren.

  Bij ons Hindoestanen zijn er ook genoeg rotten appels maar dat zijn we niet allemaal jah!

  Geert Wilders daar stem ik WEL voor maar ook niet voor alles wat hij zegt!

 29. Als geweld niks oplost waarom zijn moslims dan zo geweld dadig? Ik weet niet of jij het nieuws volgt, maar ik zie dagelijks oorlog (en dat valt onder geweld) en toch zijn het de moslim landen die elkaar geweldadig afslachten 😉

  Bovendien door al die moslim vrienden van je is de olie prijs omhoog gegaan. En dat heeft ook met oorlog en macht te maken. Dus fok allah en alle moslims erbij.

  1. weet je waarom er oorlog is in ons moslim land dat komt om dat jullie zogenaamde nederlanders want een nederlandetr bestaat niet er zit joods en duidts bloed bij en ja amerika en het westen maken oorlog met ons moslims als jullie nederlanders ons niet hadden gehaald na de focking 2e wereld oorlog dN WAREN WIJ HIER NOOIT GEWEEST MAAAR JA DE HOLLANDERS WAREN TE LUI JULLIE VOELDEN JE TE GOED OM HET VUILE WERK TE DOEN EN NU ALLES IS OP GEBOUWD WILLEN JULLIE ONS WEG HEBBEN A GEKKE HATERIJ EN ANNONIEM GEEF JE NAAM EN LAAT ZIEN DAt je ballen hebt vergeet niet dat wij buitenlanders beter zijn in de nl taal dan jullie jullie kunnen soms niet eens lezen en wij komen van een ander land en wij doen moeite om nl te leren daarom binnen kort moslims aan de machtt
   tallah ewa moslims kom op laat je niet onder drukken door die pipo de clowns van een haatzaaierij en annoniem

 30. Over ter wereld is er oorlog inderdaad, maar dat zijn niet alleen moslims hoor. Je zou je moeten schamen dat je op een forum als dit je zo laat gaan. Echt heel erg laag!
  Misschien kun je beter de politiek ingaan en daar je grote mond opentrekken. Maarja, hoogst waarschijnlijk ben je dan bang om je mening te geven.
  Dit forum gaat over GTST, waar maak je je in vredesnaam druk om? Het is een soap-serie. En als je niet tegen buitenlanders kan, moet je misschien maar alleen op een eiland gaan wonen, want die mensen kom je overal tegen. Nogmaals, gedraag je naar je leeftijd, met je uitspraken zoals Sieg Heil en Fok Allah…wie de FUCK denk jij dat je bent dan. Wereldverbeteraar zeker, nou hiermee bereik je het in ieder geval niet. Ga je schamen!

 31. Zoals ik al zei ben ik zelf BUITENLANDER dus je opmerking dat ik niet tegen buitenlanders kan is nergens op gebaseerd zo zie je maar weer wat voor IQ je hebt als moslim aanhanger. Al mijn latino vreinden, surinamers, chinezen, japanners en noem maar op zijn allemaal buitenlanders, MAAR 1 ding hebben we gemeen … wij hebben niets met moslims en daarom moeten ze opkk met jullie erbij als moslim aanhangers. En je hebt gelijk GTST is maar een serie, maar het toont wel weer aan hoe tolerant Nederland is. Gewoon een dom land met ezels zoals Amanda. Echt triest. in MIJN LAND VAN HERKOMST worden moslims afgeslacht zelfs door politie en justitie. Zij hebben NIETS te zeggen laat staan een soap op tv. Gewoon dom.

 32. Met mijn IQ is niets mis hoor. En ik ben geen moslim aanhanger, maar ik vind het geen probleem dat er moslims in een soap serie getoond worden. Het is zoveel mogelijk gebasseerd op waarheden, dus waarom niet.

 33. Het draagt niets bij van waar ik vandaan kom of wat ik zeg, want ik word toch als racist gezien en dergelijke. Verder boeit het me ook niets aangezien ik toch niet meer in Nederland woon, maar ik vind het triest hoe jullie je land afstaan zo makkelijk. Ik geef meer een tip naar jullie toe om te voorkomen dat alles afgenomen word. Tuurlijk is GTST maar een lullig voorbeeldje, maar enkel in zo’n lullige soap zie je gewoon hoe jullie geislamiseert zijn. Echt beet genomen door de moslims sinds de 60 jaren die nooit weg gegaan zijn en nu ALLES hebben afgenomen tot aan de soap toe. Sorry, maar in mijn land gaat het niet gebeuren en mocht het wel zo zijn vetrek ik naar China.

 34. Toen ik hoorde dat er twee turkse meisjes in gtst kwamen, vond ik in het begin ook niet leuk.. Bij mij in de omgeving zijn er veel wijken waar veel turken (of nederlanders met turkse afkomst) wonen, en nee, dat zijn niet de allerliefste mensen.. Vandalisme, zinloos geweld etc vind ik nergens voor nodig!! Maar ik heb ook weleens gepraat met een turks meisje en die heeft verteld hoe zij denkt over de moslim en hoe andere erin kunnen staan. Daardoor is mijn beeld over turken toch minder geworden.

  Waar ik mezelf het meest aan erger, dat wij als nederlanders onze cultuur moeten ‘vervangen’ door hun cultuur. Kerken worden afgebroken en moskeeen worden gebouwd. Een tijd geleden heeft de overheid serieus er over gedacht om het sint-feest aan te passen.. Zwarte pieten weg en de kruis op mijter moet ook weg, omdat dit anders racistisch kon zijn.. Daar erger ik me aan!! Buitenlandse mensen mogen gerust hier komen, geen probleem, maar ze moeten zich wel proberen aan te passen en fatsoenlijk blijven.. Hoeveel ouders kunnen na 5-10 jaar dat ze in NL wonen niet eens nederlands praten? Wij passen ons toch ook aan als we op vakantie naar een ander land gaan? Waarom hun niet?

  Kortom: Mensen met turkse of een andere afkomst moeten naar mijn mening zich proberen aan te passen. Ze mogen geloven en eten wat ze willen, hoofddoeken geen probleem, maar ze moeten niet proberen ons land over te nemen en hun cultuur op te eisen..

  Maar: ik vind de 2 nieuwe meisjes wel leuk! Veel leuker dan ik dacht dat het zou zijn!:)

 35. @Marouan, Helemaal mee eens, een paar trieste mensen die er van genieten reacties uit te lokken, maakt ze niet uit waarmee. Meer niet. Overigens vind ik ze allebei erg goede actrices!

 36. Weg met die hoofddoek uit onze Hollandse serie.
  Heb niks met gtst maar nog minder met mensen die hoofdoeken de nieuwe mode willen maken. Weg ermee!!

 37. Alle moslims leven voor hun domme islamitische boek en geloof. Wat hebben wij daar nou aan? Mag geen varkensvlees, moet halal vlees, mag geen Europees vriendje alleen iemand die allah volgt etc … kortom het is een cultuur dat niet bij ons past. Hoe kan dat de media in? WTF?

  Ze moeten zich ophangen aan hun hoofd doek, dan dient het iig nog ergens voor die hoofd doekjes.

 38. Kan mij het schelen hoe ze eruit zien en welke afkomst ze hebben zijn ook mensen.Ik kijk naar het acteerwerk en het verhaallijn.Maar ik vind die Aysen wel slecht acteren misschien komt het nog maar Nuran vind ik wel goed acteren.

 39. Mij maakt het niet uit dat er personages zijn met een ander cultuur. Zolang het maar geen irritante personage is (net zoals Bing). Ik begin me ook een beetje te irriteren aan Lucas (te zien in de shortie)

 40. Hahahahahahaha ik ga hier helemaal stuk!! Oh oh oh wat zijn sommige mensen toch jaloers. Stelletje racisten en randdebielen kijk eens aan wat die moslims (turken/marokkanen of wat dan ook hebben bereikt) nog ff en ze nemen alles van jullie over sukkels. Ze hebben tenten geopende, eetcafe’s restaurants, partycentra’s enzzzzzz enzzzzzzz..En nu komen ze ook nog eens in GTST terecht terwijl tig hollanders gewoon auditie doen en niet aangenomen worden. Zie je? Voor de haters onder ons? Jullie kunnen stikken maar keer op keer zullen jullie zien hoe verder het gaat lopen.

  WATCH AND LEARN!

  Brand nu maar lekker…hihihihi

  1. Kijk Turkse meid en om dit soort reacties krijg je dus de haat tegen Moslims.
   Ik denk trouwens dat je helemaal geen Moslim bent maar gewoon de boel hier zit op te hitsen maar dat doe er even niet toe omdat de reactie heel dom en hersenloos is, dus uiteindelijk sta je zelf heel erg voor schut hier ook al is het een valse naam en identiteit die je gebruikt.
   Het lijkt mij erger om van binnen zelf te weten hoe je voor schut staat dan dat anderen dat vinden.

   Maar even iets anders: Het gaat mij nu niet over afkomst of kleur etc, maar wat is het meisje zonder hoofddoek een slechte actrice…… ze zegt de zinnen zeer ongeloofwaardig op en ik snap van uit welke straathoek ze die geplukt hebben???, van mij mag ze er al weer uit (heel simpel, politieoefening en kogel door haar kop want mensen laten doodgaan zijn de scriptschrijvers het allerbeste in hebben we gemerkt), het hoofddoek meisje vind ik weer wel goed spelen dus laat maar mooi even blijven en geen geloofsgedoe graag want dat brengt dit soort idiote discussies weer op gang zoals hierboven.

   En wederom moet ik het helaas met bongeveer 80% van de fans eens zijn, HAAL TOCH BING UIT DE SERIE !, DIE VENT KAN NIET ACTEREN !.
   Ik zou willen dat deze man (ik weiger hem acteur te noemen want dat is hij absoluut niet) zich in alle jaren had ontwikkeld maar helaas wordt hij steeds slechter en zijn spraak onverstaanbaar omdat hij pertinent weigerd om lid woorden in een zin uit te spreken dus ik zou zeggen: “Everon ga eerst op spraakles, dan naar de toneelschool en kom dan eens terug om te kijken of er een rolletje vrij is voor je”.
   Maar liever nog, ga regisseren want misschien heb je daar meer talent voor.

 41. Beste mensen,

  Kap eens met dat discrimineren,
  Deze 2 dames zijn in Nederland geboren,
  dus net als jullie gewoon NEDERLANDS.

  en teksten als “jullie maken dit land kapot”
  kijk eerst bij jezelf.
  als jullie willen dat die groep mensen zich aan de wetten houden,
  discrimineer dan niet. IS NAMELIJK OOK STRAFBAAR.

  Dus scheer niet iedereen over 1 kam.
  en kijk bij je zelf, niemand is perfect.

 42. Strafbaar of niet heb er pas nog 1 op ze neus geslagen in de trein 🙂 irritante kk lijers zijn het. En als ik moet zitten zit ik toch wel. Fok justitie en alle moslims.

 43. beste mensen hier een oproep van justitie wij hebben veel klachten binnengekregen van discriminatie wij willen jullie waarschuwen dat dit niet meer gebeurt want wij weten jullie te vinden en dan kun je een flinke straf krijgen dus daarom laat een ieder in zijn waarde met vriendelijke groet justitie arnhem

 44. idd laat iedereen in zijn of haar waarde en kijk GTST gewoon niet als dat niet bevalt.

  Maar openbaar ministerie op een GTST blog? Serieus? Zeker een grap van Wilders.

 45. Ik vind stom dat er geen ene personage een nieuwe foto heeft. Vooral van Janine en Laura mogen echt is vernieuwd worden met die oude foto uit seizoen 16.

 46. Ik had liever Edwin nog in GTST en Bing eruit:

  Leader had er dan zo uitgezien:
  Rikki – Rik – Laura – Jef – Lorena
  Anton – Bianca -Edwin – Sjoerd
  Danny (vanaf maart Mike?) – Sjors – Jack
  Aysen – Nuran – Noud
  Nina – Lucas – Janine – Ludo – Maxime

 47. En de discussie gaat weer verder, nogmaals…wat maakt het uit dat er in een soapserie mensen van een andere nationaliteit getoond worden? Ze proberen tegenwoordig de serie zo realistisch mogelijk te maken. Dus, daar horen ook “buitenlandse” mensen bij. Ik vind dat iedereen zijn eigen geloofsovertuiging mag hebben. In elk geloof zijn er dingen die zogenaamd niet kloppen/niet juist zijn. Sla de bijbel open en zie, er staan teksten in waarvan je haren overeind gaan staan. Zo ook met de Koran. En dan de schandalen in de katholieke kerk. Maar dan nog, wat is de bedoeling dan? Dat iedere gelovige op deze wereld uitgeroeid wordt? Zodat er hele groepen mensen sterven? En dan…dan hou je de mensen over die geen geloof hebben, alsof dat de wereld kan verbeteren. Er is oorlog, zeker weten, overal op deze wereld, maar het helpt echt niet om met zn allen tegen de mensen aan te gaan schoppen die een bepaald geloof hebben. Ik ben zelf niet gelovig, maar ik kan me voorstellen dat heel veel mensen die WEL geloven, heel veel troost uit het geloof kunnen halen. Laat ze dan lekker doen. Alle moslim haters, denk eens na voordat je je grote mond opentrekt.

 48. Alleen in de Koran staat dat je elkaar mag slachten in de naam van Allah … dit staat nergens anders in een geloof zelfs niet in een satanistische bijbel. Maar goed … verder is het niet realistisch … stel ik wil verhuizen juist om van die moslims af te zijn naar een rustige wijk ergens in Nederland laten we zeggen meerdijk (fictief plaatsje van GTST) en dan opeens komen daar ook weer moslims … dan wil je ze toch dood slaan of niet.

 49. hahahaha woooaaaw, leuk man gelukkig dat de meerderheid eens is met mij! ooh en die turkse meid hou je *** Jullie hebben alleen jullie eigen zaken om jullie geld wit te wassen met jullie illegale dingen! En je weet dat het zo is.

 50. Wat heeft Geert Wilders hier nu mee te maken? Voor zover ik me kan herinneren heb ik VVD gestemd, maargoed, ook dat is tegenwoordig uit den boze, omdat het niet in het linkse straatje past, of niet?

  Echt typisch van die linkse figuren die meteen een bepaalde politicus erbij halen. Hebben ze zeker geleerd van de publieke omroep, waar ze als schaapjes achteraan lopen; een beetje oordelen vanuit hun vermeend superieure ivoren toren van ‘politieke correctheid’, nog steeds denken dat ze bij de grote groep moreel superieure mensen horen die het ‘goede’ aan hun zijde hebben.
  Moet je eens kijken hoe deze zwakke linkse figuren tekeer gaan wanneer ze geconfronteerd worden met een andere mening van hun eigen. Zowel lachwekkend als triest. Ga maar lekker terug je ingraven in je linkse politiek correcte bunker van slappe idealen, de veiligheid van het horen tot de ‘goede’ groep en zet vooral de linkse publieke omroep maar op hoog volume op de achtergrond. Dan voel je je misschien weer veilig.

  Groet,
  Alex

 51. Geen probleem met die twee dames, hoop alleen wel dat er geen accent wordt gelegd op het feit dat ze Turks zijn en dat er 1 een hoofddoek draagt. Geen clichés dus.

 52. Ik vind een hoofddoek in Gtst ook erg vervelend, vooral toen Sjors ook nog eens met een handdoek geknoopt als hoofddoek in de serie vandaag haar natte haar verborg.
  Wie bedenkt deze verhaal lijn tegenwoordig, zit er een nieuwe bij oid?
  Vreselijk, je mag ook een staphorster in de serie plaatsen in klederdracht.
  Als het zo door gaat kijk ik niet meer, vind het niet leuk meer zoals het nu gaat.
  Edwin er uit, hoofddoek ervoor in de plaats terug,…Straks Lucas aan de drugs en drank ,ach voorspelbaar bijna.
  Echt jammer als dit gtst is….een voorbeeld zou het moeten zijn, en niet in die zin dat wij hoofddoeken als normaal gaan zien, want dat zijn ze nml niet.
  Niet hier, wat men in andere landen voor gtst maken moeten zij zelf weten, als het hun cultuur en verplichting is prima maar hier toch niet?
  Laat haar een muts op doen maar weg met die hoofddoek aub.
  Bah.

 53. Ik vind dit ook echt waardeloos, kijk GTST al zo lang! En nu komt dit erbij.. Ik vind het ook erg irriterend, heb er niks tegen maar stem er ook niet graag mee in.. Waarom, waarom waarom? Hopelijk leest de schrijver van dit ‘nieuwe’ verhaal lijn dit ook & gooit die ze er zo snel mogelijk uit! Als hij nadenkt zullen de kijkcijfers dalen door dit!! WEG ERMEE.

 54. Wie heeft gezegd dat jullie MOETEN kijken? Genoeg buitenlanders die wel kijken en volgens mij zijn dat er bijna meer dan de hollanders. Dus wat kan ons dat nou schelen dat er een paar niet gaan kijken en dat dan gelijk de kijkcijfers omlaag gaan.
  Ey deal with it, stelletje idioten.

 55. Godtering er moeten weer excuus buitenlanders in. Wat een kontserie is het toch. Kunnen ze niet allemaal dood aan een fuckin virus? incl. die sufkutte schrijvers, jezus.
  Wat zullen we eens doen om popiejopie over te komen? ehh ehh ja we gooien er een neger in. Dan nog wat flikkers, ow we hebben nog geen terroristen gehad… ja dat doen we. Met een doek op de kop, dat lokt vast wel weer wat reacties uit. Nou hier heb je het; kanker-op-met-je-zeikerige-maatschappelijke-nederlandse-hoerige-stink-gelul.

 56. Weg met die hoofddoek vrouwen onderdrukken. Julliee stoppen 2 moslims erin sturen Erwin eruit. dom, dom, dom. Een hoofddoek is toch geen voorbeeld voor jonge meisjes. Maar ja Nederland moet zich natuurlijk weer aanpassen. Nederland gaat ten onder aan de tollerantie!!.

  En over GASTarbeiders gesproken. ”gasten” gaan weer naar huis maar hun blijven hier lekker een uitkering trekken en gaan elke week naar de dokter en wij maar belasting betalen. Maar ho maar werken. Of zeuren dat je niet wordt aangenomen. Denken dat je representatief bent met een hoofddoek pfff. En over die Oostblokkers gesproken, Nederlanders willen juist wel werken, alleen die moeten WEL belasting betalen daardoor zijn hun een stuk duurder. Maar die illegale oostblokkers doen het voor de helft zwart! De andere helft halen ze wel uit je woning, als je een keer weg bent!

  Mensen doe je ogen is open! Of wonenn jullie in het land van je ogen dicht!

  1. Nou, er zijn ook genoeg Nederlanders die niet WILLEN werken. In mijn woonplaats zijn er heel veel New Kids-typetjes….VERSCHRIKKELIJK. Werken niet, leven van de uitkering, zijn asociaal, krijgen kidneren op hun 15e, de wijken verpauperen wanneer de gemeente die mensen herhuisvest (eigen wijk hebben ze al naar de kloten geholpen)….De buitenlanders hier (Turken, er wonen geen Marokkanen) zijn on the other hand succesvol. Eigen bedrijven, werken hard en zijn normale mensen. Ik woon in een kleinere stad, in de grote steden zal de situatie vast iets anders zijn, maar hier zijn de aso’s over het algemeeen Nederlands.

 57. kan de redactie van deze site de haatdragende fascistische reacties van sommige hersenloze mensen niet weghalen hier?.
  Dit is zo verschrikkelijk beneden alle pijl en hoort hier absoluut niet thuis.
  Dank u.

  1. ik heb de redactie van de site al een keer gemaild, maar ze reageren er niet op. Best jammer want dit soort reacties verpesten de site

 58. Peter door mensen als jou gaat dit land naar de klote. Ja haal maar die reacties weg en steek je kop in het zand, dan komt het vast allemaal goed. Zo heeft Nederland dit ook gedaan 50 jaar terug en zie wat er van terecht is gekomen. Everyone is taking over this country! Ze kunnen beter reacties weghalen zoals peter! Gewoon lekker je eigen mening kunnen geven, dan komen er tenminste echte statistieken naar buiten hoe echte burgers over dit land denken en hoe wij over buitenlanders denken! Wees gewoon niet naief en trek je muil open waar het op staat, daar kom je verder mee ipv in een hoekje zitten en toe kijken wat er met het land gebeurt.

 59. Ik vind het zo jammer dat de politiek nu ook al zijn intrede heeft gedaan in GTST, en dat op zo’n onnatuurlijke, storende manier. GTST is commercieel en links – want acteurs zijn typisch links – en in het beste geval wilden ze een soort missionaris spelen en in het slechtste geval worden ze betaald door iemand als Milli Görüş om de islam salonfähig te maken.

 60. Ans, wat ben jij een zielig figuur met die opmerkingen. Wat maakt het nou uit wie er in komt joh, het is maar een tv serie hoor! 🙁 Jammer hoor, dat er zulke hersenloze mensen rond lopen, en niet alleen Ans nog meer hoor zie ik van die domme reactie’s..

 61. Wat een rascistisch gedoe zeg! Als dat de gtst doelgroep is …. Zonder bijbedoelingen: ik vind die Aysen heeeeeeeel belabberd spelen.

  1. Helemaal mee eens, wat een verschrikkelijk slechte keuze om deze dame een acteer rol te geven want ze kan dus echt niet acteren.
   Heel storende factor in de serie en ik moet zeggen dat ik de rol ook heel overbodig vind eigenlijk (iemand die stage loopt en in prive kleding bonnen uitschrijft en dan ook Danny die geen aangifte doet ja deuuuuuuuuuh).
   Doe maar weer weg dit type want dit kan alleen maar ongeloofwaardiger worden (en dat heeft dus niets met buitenlands te maken maar puur met de domme rol en de zeer slechte acteer prestaties).

 62. Voor alle mensen die racistische opmerkingen hebben gemaakt: ben je nou echt dom, of probeer je dom te lijken? Ik weet niet wat erger is…..

  Je kan eigenlijk alleen maar lachen om de onnozelheid van sommige mensen!

 63. Zeg alsjeblieeeeft dat die Ayden snel uit de serie verwijnt. Ik erger me mateloos aan haar irritante rol. Die rotkop die ze steeds trekt helpt er ook niet bij..

 64. Oh jongens ik ga afhaken geloof ik, ik kan die Aysen helemaal niet meer zien en het verhaal klopt helemaal niet.
  Ten eerste dat meisje kan echt helemaal niet acteren en brengt de soap terug naar de begintijden van GTST met het slechte acteerwerk.
  Verder vind ik het debiel dat een stagiere recherge in opleiding geval , langs de kant van de weg in privekleding mensen staat aan te houden en niemand die iets doet.
  Ik had denk ik een paar rake klappen uitgedeeld als ze mijn achterlicht kapot zou trappen of op zijn minst aangifte doen.
  Er klopt helemaal niets van deze rol en het is ook nog eens heel erg slecht voor de integratie want dit kind wordt neergezet als een standaard agressieve buitenlander en dat mag toch niet de bedoeling zijn.
  Ik neem GTST nu op en spoel alles door als die kop in beeld komt, het is gewoon tè slecht voor woorden dit en ik snap niet dat ze zichzelf niet kapot schaamt als ze haar prestaties terug ziet op het scherm, brrrrrrrrrrrr er uit schrijven of actrice vervangen denk ik dan (oja een geloofwaardig verhaaltje zou ook wel helpen natuurlijk).

  1. Ja, het is echt soaps om dingen niet realistisch neer te zetten, zoals in het geval van de rechercheur io. Zo ook met de rechtzaak om de voogdij over Bram….zo niet met de werkelijkheid overeenstemmend! De schrijvers moeten zich beter verdiepen in de gang van zaken bij allerlei beroepen en processen die ze laten zien.

   Overigens vind ik de beide personages niet leuk. Nuran is echt tienerachtig, ze doet overdreven zielig, en het is erg irritant hoe ze zich gedraagt (lichaamstaal) wanneer ze geheimzinnig doet. Aysen zou een leuk personage kunnen zijn, maar de actrice zet haar niet goed neer.

 65. Altijd dat gezeik over Moslims dit en Moslims dat. Beseffen de meesten van jullie wel dat het de buitenlanders zijn die het
  (lekkere) eten hebben meegenomen naar Nederland? En dat (jullie) pure Hollanders graag dit eten eten of zelfs thuis willen maken? Ik heb het hier niet over de oprechte,realistische Hollanders onder ons, maar over de schijnheilige Hollanders. Laten we wel wezen: al is er zoveel kritiek op de Islam en de aanhangers (moslims), de Islam is de breedste godsdienst die er is.. En naderhand geef ik een wijze raad aan de schijnheilige, snel-concluderende-Hollanders onder ons, bekritiseer niet te snel, want misschien is jouw HOLLANDSE BUURVROUW/MAN of jouw HOLLANDS NICHTJE/NEEFJE wel moslim(a): tegenwoordig bekeert men zich steeds meer tot de Ware Godsdienst. Indonesie treft de meeste moslims. In Suriname, Spanje, Marokko, Iran, Irak, Griekenland, Frankrijk, China, Japan, Indonesie, Duitsland, Belgie, Amerika, Engeland, Rusland etc. zijn er allemaal moslims.. Met andere woorden zijn er niet alleen Marokkaanse moslims. Willen jullie voortaan je onnodige, niet-realistische, overbodige en onnozele commentaar voor jullie houden?

  Bijvoorbaat dank.

  1. Kijk, volwassene , zolang je het nog hebt over de Ware Godsdienst ben je zelf ook heel erg discriminerend bezig.
   Iedereen gewoon zijn eigen of geen Godsdienst en elkaar gewoon in de waarde laten , DAT is de ware Godsdienst of anders genoemd : “Ieder gewoon zijn/haar eigen gebruiken en normen en waarden” , en trouwens ik hou ook van Hollandse stamppotten hoor hahahaha

 66. @ Openbaar Ministerie: HAHAHAHAHAHAHAHAHHA Die vind ik echt goed!

  @ Amanda: Goede argumentatie en verwoording.. Ik ben blij dat er nog wel mensen zijn die de realiteit onder ogen willen zien. Ik bedank jullie hartelijk voor jullie “steun . (Dit zeg ik ook namens alle buitenlanders/moslims)

 67. Om eerlijk te zijn, vind ik dat die meiden niks toevoegen aan gtst. En vind ook da ze slecht acteren. Heeft totaal niks met hun afkomst te maken, aangezien 8/10 van de comments hier daarover gaat.

 68. Wat een domme mensen allemaal hier zeg en bekrompen gedachtes.Ten eerste is gtst fictief..soapie..verzonnen..dat jullie je hier zo druk om zitten te maken is echt om te lachen..
  Ten tweede,ik wil hier op verschillende mensen reageren,maar het is de moeite niet waard.Allemaal zielige mensen!!
  Ten derde.een goede tip,leef en laat leven!!…en oh ja zoek een nieuwe hobby,wil je geen gtst meer kijken dan kijk je niet..niemand die er wakker van ligt!

 69. Waar hebben we het allemaal over.Wijs met je vinger naar jezelf in plaats van naar een ander,want iedereen hier discrimineert.Dit is te belachelijk voor woorden en ik ga ook niets meer zeggen ook..mensen zoek een leven of een andere soapie..shit happens deal with it!!

 70. die f*** buitenlanders moeten er gwn uit voral die aysen. pff wat denkt ze wel niet!!?
  gaat ze eerst turks/marrokaans praten waar ik niet tegen kan en dan vermoord ze danny ook nog! rot op man> ze weten wel hoe ze in moeten breken dat is duidelijk!

  1. Loser, dit is een soap hoor! Not real life! Negatieve personages maken soaps leuker, anders zou het een saaie boel worden. En het Turkse gepraat, de dood van Danny (Jan wou zelf weg uit GTST, remember?!!) hebben de SCHRIJVERS erin besloten te zetten, niet de actrice! Zij voert haar rol alleen maar op, de rol die de schrijvers hebben verzonnen en iedere dag bewerken hoe ZIJ willen!
   Misselijkmakend hoe rasistisch en dom je bent! Ieuww!

 71. ik kijk al vanaf het eerst moment dat gtst uitzend de afleveringen.
  nu sterft iedereen maar nu weer danny en dan die 2 nieuwe ja sorry hoor of dat ik weer
  naar de aller eerste keer gtst zit te kijken ze spelen bar slecht en begin er nu aan te denken om het maar zo te laten ze zijn gewoon niet goed geworden daar bij de redaktie ik stop ermee was weer leuk en weer tijd voor iets nieuws dus.
  sorry fans gtst maar zo het er nu aan toe gaat beetje amateur gedrag.

  laterssssss

  1. Het is gewoon jaloezie.
   Omdat ze zichzelf waardeloos voelen moeten ze het gewoon projecteren op een groep mensen.
   Jammer dat zulke domme gasten niet in kunnen zien dat het om personen gaat, en niet de afkomst wat een mens waard maakt.

 72. Hey,
  Stomme Hollandezen.
  Varken vreten.
  Poepen in broeken.
  Plassen in elkaar s’ bekken.

  Dus willen jullie weten wat er onder de hoofddoek is verstopt.
  Wacht dan maar even, want de tijd komt gauw,

 73. Ik vind dit echt belachelijk
  het zijn gewoon 2 turkse meiden die in de serie komen spelen

  wat maakt het uit of je moslim, joods, chisten of hindoe of weet ik veel wat bent
  Natuurlijk zijn er overal rotte appels en extremisten
  maar er zijn ook veel goede mensen
  en idd als je naar Nederland komt moet je Nederland niet veranderen in een ander land, maar kom op heb rescpect voor elkaar, ik vind het jammer 🙁

  Ik zelf hem veel hollandse vriendinnen en andere buitenlandse vriendinnen waar ik het goed mee kan vinden
  mij mening is het maakt niet uit wat je achtergrond is als je zelf maar een goed persoon van binnen bent, toch?

  x Turks meisje 14 jaar

 74. Wow wat een hoop domme racistische reacties (ook veel goede!). Tip: als GTST je stoort kijk niet!
  Mensen die het verschil niet weten tussen marokaans en turks : EDUCATE YOURSELF voor dat je een achtelijke comment plaats.
  Ik kan niet geloven dat mensen daadwerkelijk in GTST geoven..IT’S NOT REAL. De onderwerpen in GTST zijn wel net als het echte leven. Kijk om je heen….zoveel verschillende culturen. Heel wat spleetogen, kroeshaar en hoofddoekjes. Als 2 moslim meiden je al stoort op tv dan hoe zit dat in real life? Dan heb je heel wat haat in je zitten. Vergeet niet dat die meiden een rol spelen het zijn acteurs en blijkbaar zijn ze goed, want al diecomments zijn het bewijs. Live and let live.

  1. Maar die andere reacties reageren jullie dan niet op. Van die figuren die Nederlanders belachelijk maakt. Zo typisch!

 75. Nouran is gewoon hott en de mensen hierzo dikke racisten.. Schaam jullie kapot mensen ik ben een Nederlandse jongen en ik vind nouran gewoon een lekker mokkel! Punt uit =)

 76. wat denk je nou vieze vuile hoer met je als iemand een hoofdoek draagt zit die gene niet aan me kapsel jeh onzin ik ga je haar verbranden wuahahha haat zulke mensen johen ze moeten echt doodvallen tfoe gadverdamme ja joop je moet je zeker schamen voor zulke mensen die verdienen gewoon de doodstraf!!!!!!!

 77. Die nuran heeft hardstikke mooie krullen, jammer genoeg worden die nooit geshowd door die stomme hoofddoek ..
  Rare cultuur, sorry voor de moslims/turken ofz

 78. Sofie,

  Omdat jij er helemaaal niks van begrijpt. Het is juist de bedoeling om hun schoonheid niet te showen. Dat is toch al bekend, bij jou blijkbaar niet. Ik snap dat wanneer je mooi haar hebt en je dat juist wilt laten zien, maar moslima’s denken daar anders over. Die laten alles liever alleen zien aan hun echtgenote en niet in het openbaar.

 79. Ik ben moslim en geloof niet in een hoofddoek. Ik snap weer niet waarom we iets moeten verbergen wat mooi is terwijl we daarmee geboren zijn. Mannen doen dat toch ook niet voor ons? en dan moeten wij dat doen voor onze echtgenoten? Gebruik je common sense.
  Nuran is in real life trouwens een heel leuk meisje, hartstikke geintegreerd, heeft gestudeerd, spreekt ABN en komt heel open minded over. Helemaal niets mis mee als zulke types turken vertegenwoordigen, ik denk dat we daar alleen maar heel trots op mogen zijn!!

Geef een reactie