• 19 januari 2012
 • Redactie
 • 9

Na een aantal geweldige jaren te hebben mogen genieten van Nick Sanders en nog meer jaren Charlie Fischer in ons midden, moeten we dan vandaag toch afscheid nemen van beide karakters. Ook Valentijn Sanders zullen we moeten missen in de soap Goede Tijden Slechte Tijden.

Christophe Haddad heeft eigenlijk al afscheid genomen van de soap toen hij een tijd geleden GTST al eens verlaatte. Dat Lieke van Lexmond afscheid nam van GTST kwam voor velen als een grote schok. De actrice was erg geliefd bij het publiek en het viel dus niet bij iedereen in goede aarde. Lieke van Lexmond lijkt zelf volledig achter de keuze te staan om carrière te gaan maken in het presenteren, in plaats van het acteren.

Op twitter bedankt ze haar fans nogmaals. “Toch traan gelaten bij laatste scene. Einde van een geweldig tijdperk. Dank voor jullie mooie woorden,jullie zijn heel belangrijk voor mij! Intens dankbaar voor alle geweldige jaren vol liefde,lol, bijzondere ontmoetingen, vriendschappen. Ik voel me een bevoorrecht mens, dank.” aldus Lieke van Lexmond.

In het afscheidsinterview op de GTST-site van RTL vertelt Lieke over haar periode bij GTST. Ze vertelt dat ze Charlie onbevangen wou maken en dat ze komedie geweldig vindt. Ze wou graag dat Charlie bleef leven. “Ik zou echt heel graag dat ze blijft leven. Het zou een groot verlies voor mezelf zijn!” vertelt Lieke.

In de video bedankt Lieke van Lexmond al haar fans voor de geweldige  jaren die ze heeft gehad.

9 comments on “Afscheid van Charlie en Nick

 1. Weet niet wie het stuk heeft geschreven en of er nog een redacteur is die het naleest, maar als dat zo is, dan zitten ze allebei te slapen! Verlaatte? DAT BESTAAT NIET, het moet zijn VERLIET!

 2. Haha, ja dat is wel een beetje slordig “verlaatte”! *lol* Geef het goede voorbeeld en gooi er op zijn minst een spellingscontrole overheen als je een stukje plaatst…

  Het afscheid van Charlie (en Nick) zat er natuurlijk wel aan te komen, dus dat was bepaald geen verrassing meer. Ik had eigenlijk al heel lang het vermoeden dat ze uiteindelijk met Nick zou vertrekken. Ik vond d’r afscheid eerlijk gezegd eigenlijk niet zo heel spectaculair..de terugblikken en zo vielen me een beetje tegen, hadden er veel meer mogen zijn, en ik vond haar verhaallijn sowieso een beetje afgeraffeld die laatste paar dagen. Zo out of the blue opeens “ik wil naar het buitenland!” en nog geen 3 dagen later is alles al geregeld en hups ze is weg!

  Maar het komt ook omdat haar exit zo door alle gemoederen heen komt, net nu die Ebola verhaallijn op z’n hoogtepunt komt! Eigenlijk had haar exit net vóór die Ebola verhaallijn moeten zijn, dan had het denk ik meer aandacht gekregen en was het meer een op zichzelf staande gebeurtenis geweest.
  Daarnaast vind ik het vrij ongeloofwaardig dat iedereen zich zorgen maakt of ie besmet is/raakt en dat zij en Nick gewoon doodleuk vertrekken zonder getest te zijn of wat dan ook. Wat als nou later zou blijken dat zij het virus ook met zich meedragen ofzo? Dan verspreiden ze het toch alleen maar nog meer!
  Ik denk dat als zo’n dodelijk besmettelijk virus in real life ergens voor zou komen dat niemand dan überhaupt meer de stad zou mogen verlaten uit angst voor uitbreiding..

Geef een reactie