De spanning is weer helemaal terug in GTST. Nu Ron is omgekomen door het dodelijke virus in Meerdijk slaat de paniek toe. De kijkers van GTST genieten massaal van de uitzendingen van GTST, gisteren was GTST dan ook het best bekeken programma van de Nederlandse televisie.

Ruim 1.639.000 mensen zaten aan de buis gekluisterd en zagen de enorme spannende uitzending. Ron is zeer plotseling verdwenen uit de serie, zonder nadere aankondiging. De spanning loopt op, wie krijgen nog meer het enorme gevaarlijke virus in Meerdijk?

GTST belooft de enorme stijgende lijn in de kijkcijfers voorlopig nog wel even vast te houden. Ook vanavond wordt de uitzending namelijk enorm spannend rond Maxime en Ludo & Janine, maar ook rond het virus! Dus mis het niet.

34 comments on “Virus maakt eerste dodelijke slachtoffer

   1. Arianne , Ik heb gelezen dat Jack het overleefd,
    Want Lorena en Jack gaan op huizen jacht dus Jack overleefd het zelf (Gek genoeg) Gr Tiffany.

 1. Ik denk dat Charlie dood gaat aan het virus, aangezien Lieke voor het laatst in januari is te zien en de verhaallijn nog wel tot eind januari zal doorlopen…

  Vind em wel heel spannend!

 2. DANNY GAAT DOOD! ZEKER WETEN. want. ; hij gaat gtst verlaten maar (wat hij gister zij) wil hij meerdrijk niet verlaten en als hij dood gaat togg wel..?

 3. Lieke en Christophe hadden hun laatste opnamen op 11 november. Charlie gaat samen met Nick en Valentijn weg. En Samantha van Londen is geen hoofdrolspeler, maar het zou kunnen dat zij ook dood gaat daardoor. En 1 van de 20 hoofdrolspelers.

 4. Het is toch zo klaar als een klontje. Edwin gaat dood, anders blijft hij echt niet zolang met een bebloed shirt zitten en had anton hem niet gewaarschuwd.. Daarnaast is hij slechte acteur en worden die altijd eruit geschreven.

 5. Nou daar gaan we dan…..
  Danny gaat de serie wel verlaten, maar niet nu. GTST loopt met hun opnames 2 maand voor op wat wij zien. Jan Kooijman heeft zijn laatste opname net voor de kerst gehad.
  Dat zou dus betekenen dat hij rond begin maart voor het laatst te zien zal zijn.
  Dan zou het dus wel Charlie kunnen zijn. Lieke en Christophe hadden hun laatste opname dag samen op 11 november. 10 januari is wel 2 maand later. Maar er staat nog ergens in de spoilers dat Charlie boos is op Bianca en Anton dat zij niets over het virus hebben gezegd. Nick wil Charlie. Dus biedt hij aan samen te vluchten voor het virus. En hoppa weg is ze. Of ze krijgen met z’n 3en het virus; Charlie, Nick en Valentijn en vertrekken op die manier… lijkt me alleen niet.
  @Ik. Jij mag dan Edwin gokken die doodgaat, omdat je Raynor geen goed acteur vindt. Ik denk dat de makers van GTST daarmee hun eigen glazen zouden ingooien. Ludwin is een groot succes. Er kijken zelfs veel fans mee vanuit Amerika via Youtube! Raynor is gegroeid in zijn rol; hij heeft echt al vele prachtige scenes neergezet hoor!
  Het zou zeker Samanta van London (Marian Mudder) kunnen zijn. Zij heeft een rol voor 3 weken….10 januari zit ze er ongeveer 3 weken in.
  Daarnaast staat hierboven een nieuw personage. Er is nog een nieuw personage; de dame achter de bar in de Koning. Ik heb de aflevering van maandag al bekeken 😉 en daarin is te zien dat zij loopt te kuchten en te niezen. Dat doet ze ook nog op 1 van de vaste karakters….. :p dus reken maar het virus verspreidt in de Koning (spoilers; Jef sluit de Koning).
  Al met al kunnen we speculeren,maar we kunnen ook dingen uitsluiten….het blijft spannend dus!!! 10 januari is nog 10 nachtjes jongens!!! :p

 6. Het word sowieso iemand die er al lang in zit, dus het kan nooit Samantha van London kunnen zijn. Het kan wel, maar dan gaan er 3 mensen dood.
  @sanne: het is wel logisch dat die nieuwe achter de bar bij de koning het door geeft, want Ron niesde op haar

 7. Ik denk dat het NOUD word, ik hoop het zo van niet maar ik denk als ik dit lees dat het zo is….
  Let op:!!!

  Spoilers 9 Januari t/m 13 Januari

  Maandag: Als het niet goed gaat met Noud, reageert Nina haar frustratie af op Ludo.
  Dinsdag: Het virus eist een dodelijk slachtoffer.
  Vrijdag: Maxime voelt zich buitengesloten als ze Nina niet kan bijstaan in haar verdriet.

  Best duidelijk, maar hoop dat ik het fout heb!!

  1. Noud gaat er niet uit, hij heeft gewoon nog opnames en daar zijn ook foto’s van denk dat 10 Januari nog niemand van de vaste cast dood gaat maar die barvrouw van de Koning,

 8. ik weet wie er dood gaat, het is Jasmijn de barvrouw van de koning.
  Dat is ook de reden waarom jeff de koning wil sluiten omdat, er
  een grote kans is dat zei veel klanten van de koning heeft besmet die
  er dagelijks langs komen. Vaste hoofdrolspelers zoals, Noud en Danny, Lucas krijgen
  het virus misschien wel, maar zullen er vast niet aan dood gaan. Dat is zo typisch gtst ze laten een hoofd karakter niet op deze manier dood gaan. En jongens hallo Lieke van Lexmond heeft zelf aangegeven dat ze graag nog een later met haar karakter terug zou willen keren in gtst. Dat gaat een beetje moeilijk als je dood bent, haar karakter blijft levend. En vertrekt naar curaqou met Valentijn en eventueel ook Nick.

 9. Nou danny gaat niet dood want danny heeft geen bloed of speksel van een van de geinfecteerde gekregen! Maar Lorena,Dokter bouwhuis,sjors en edwin wel. Dus het is 1 van de 4.

  Charly gaat verhuizen met valentijn naar barbara en mores(ben effe de naam van het land kwijt)

  En wat vinden jullie! moet bram terug naar Riki of niet?
  IK vind dat hij bij rikki en sjoerd hoort, en khaat bing hij denk teveel aan zich zelf.

 10. Het is Sjors!! Lorena is niet volgens figurant!! Edwin is gespot dat hij nu nog steeds aan het filmen is!! Ik denk niet dat ze dokter Bouwhuis er uit laten gaan aangezien hij er anderhalf tot twee jaar in zit geloof. Bing en Noud kan ook niet zijn zij zijn ook gespot maar niet Inge Schrama. En Sjors heeft toch veel contact gehad met Jack!! Ik zou het heel jammer vinden als het Sjors i!!

 11. Ik heb geen idee, maar Lucas en Edwin MOETEN er echt IN blijven anders zou de serie na mijn mening een stuk minder leuk worden!

 12. Ik hoop dat bing het virus krijgt en dat sjors en rik dan bij elkaar komen. Dan kan Sjors bram ook nog blijven zien maar is rikki wel de moeder. Ik gun Sjors wel een kind, maar Bing niet!

 13. NIemand denkt aan Laura, zij zou het ook best kunnen zijn, omdat zij al een poosje geen verhaallijn meer heeft en in de spoilers staat er, zoals iemand al postte:

  Maandag: Als het niet goed gaat met Noud, reageert Nina haar frustratie af op Ludo.
  Dinsdag: Het virus eist een dodelijk slachtoffer.
  Vrijdag: Maxime voelt zich buitengesloten als ze Nina niet kan bijstaan in haar verdriet.

  Het kan dus ook zijn dat Noud verdrietig is om Laura. En ook omdat Laura er al zo lang in zit en eigenlijk, net als Jef, voor ‘spek en bonen’ meespeelt.

  Ik denk niet dat ze iemand als Noud de serie uit doen.
  Het kan trouwens ook nog Charlie zijn, ook al heeft zij zelf gezegt dat ze Meerdijk het liefst levend zou verlaten, misschien is dat wel niet zo. En dat Nick daarna weggaat met Valentijn. Óf het is Nick, en Charlie en Valentijn zijn besmet en gaan naar een speciale dokter ergens in het buitenland en ze komen niet meer terug.
  Haha ik weet het eigenlijk niet, maar ik hoop niet dat het Noud is.

 14. Ik hoop toch niet dat Edwin er uit gaat!
  Snap niet dat sommige van jullie hem een slechte acteur vinden!
  Ik vindt hem echt supergoed hoor!

 15. Jack overleefd het wel , want ik heb gelzen dat Jack en Lorena weer bij elkaar komen , en dan op huizenjacht gaan .
  en Danny en Charlie gaan samen naar Canada.
  Dus ik denk Noud , Edwin en Nick.

 16. niet charlie want die gaat met nick en valentijn ergens anders en niet in meerdijk.
  en danny die gaat naar canada maar gaat nooit zonder lana dus zo denk ik dat het sjors is want maar het zou heel erg op vallen als je noud laat dood gaan op 10 januari en ik zou eerde denken dat heel erg slecht met noud gaat maar uiteindelijk gewoon weer better word

Geef een reactie