• 27 december 2011
 • Redactie
 • 213

Lucas en Edwin lijken weer bij elkaar te komen. Rikki wil Bram bij Sjors en Bing weghalen en Jef ziet maar één uitweg en dat is De Koning sluiten. Lees snel verder..

Maandag 9 januari:
Ludo daagt Maxime uit. Trapt zij in zijn val? Lorena krijgt goed nieuws, maar schrikt hier toch van. Als het niet goed gaat met Noud, reageert Nina haar frustratie af op Ludo. Nick probeert Charlie in te palmen.

Dinsdag 10 januari:
Het virus eist een dodelijk slachtoffer. Bianca stuit op een kinky actie van Edwin, die naar Lucas verlangt. Sjors en Bing zijn woest op Sjoerd en Rikki. Jef ziet zich genoodzaakt de Koning te sluiten.

Woensdag 11 januari:
Lorena en Jack draaien om elkaar heen. Danny ontdekt hoe armoedig Maxime tegenwoordig woont. Nick doorziet Charlies smoezen. Lucas staat bij Edwin op de stoep, want hij kan niet meer zonder hem.

Donderdag 12 januari:
Rik ontdekt een verrassende relatie. Rikki wil Bram per direct bij Sjors en Bing weghalen. Sjors wil bemiddelen, maar Bing wil Rikki en Sjoerd voor de rechter slepen. Charlie voelt zich vreselijk na een bekentenis.

Vrijdag 13 januari:
Anton schrikt van de heftige reactie van Bianca. Maxime voelt zich buitengesloten als ze Nina niet kan bijstaan in haar verdriet. Janine onderbreekt een te intiem moment tussen Lucas en Edwin.

213 comments on “Spoilers 9 januari t/m 13 januari

 1. omg.. ik wil NU weten wie er dood gaat!
  Misschien toch ron? Want zijn naam staat de
  rest van de week niet meer in de spoilers?
  Bram kan niet want dinsdag gaat er iemand dood
  en donderdag wil rikki bram daar nog weg hebben..
  Maar nina is ook heel verdrietig vrijdag, en die
  heeft (nog) niks met ron? Of ze heeft ruzie met
  Noud, dat kan oook (:

  Nouja, afwachten dus;;

 2. Ron gaat dood, want van de vaste cast gaat verder niemand uit de serie.
  Noud word ook ziek daarom is Nina ook verdrietig dan gaat het denk gewoon even helemaal niet goed met hem maar komt het uiteindelijk weer goed!
  En Edwin en Lucas komen gelukkig weer bij elkaar 🙂
  Het is echt spannend allemaal wou dat het al zover was!

  1. Ik las op een website dat er nog een geliefd iemand van de vaste cast eruit gaat dus en ik neem aan dat Nina’s verdriet dan om Nick gaat dus de enige mogelijkheden zijn Nick Of Charlie

 3. @M, Noud is niet ziek. Als je de spoilers goed gelezen heb van 2 t/m 6 jan zie je dat ze ruzie gaan krijgen om ’t geheim houden van de wraakactie’s tegen Maxime. 😉

  Ik denk, dat Ron dood gaat…

 4. Ik ben wel benieuwd waarom Jef de Koning zal moeten sluiten… En wat mij nog nieuwsgieriger maakt, ALS de Koning dan voorgoed weggaat, betekend het dat er een decor vrij komt. Waarschijnlijk de nieuwe woonplek van de twee zusjes?

 5. de koning gaat ff dicht om de verspreiding van de ziekte tegen te gaan.. Of door de problemen van maxime, maar daar komt vast een oplossing voor, via nina of ludo.

  xx

 6. Noud gaat niet dood, Ruud Feltkamp heeft nog gewoon opnames, weet wel zeker dat die ziek word maar hij overleefd het, Ron is degene die dood gaat.

 7. Rikki en sjoerd maken nog een 2e kind samen en dit word weer een grote drama dit zal rond begin juni 2012 beginnen. darna besluiten ze te trouwen zodat ze nog steviger in hun schoenen staan.

 8. die twee nieuwe meisjes komen niet in de koning, want als het goed is komt er één in charlies te werken, (die dan denk ik niet meer zo heet) en één bij de politie met jack enzo, dus jack kan ook niet doodgaan,, ik denk idd ook ron, maar waarom de koning gesloten moet worden weet ik ook nog niet, jef had niet echt veel met ron ofwel?;o of misschien doet hij het omdat er zoveel problemen enzo zijn, weetikveel;d

 9. @W

  uhm, ik denk niet dat jasmijn doodgaat;$ die speelt er dan maar 3 weken in.. lijkt me niet echt logisch, en dan is het ook meteen geen spannende verhaallijn meer want die jasmijn ken je helemaal niet goed, ron kent iedereen veel beter,

 10. maar wat ilona zegt kan trouwens ook,, dat de koning word gesloten om de verspreiding van de ziekte tegen te gaan, want daar is/word Edwin ook besmet; door broodje van ron etc. dus dat lijkt me eigenlijk best logisch dat de koning daarom tijdelijk sluit?(:

 11. net rtl boulevard gekeken, maar ron gaat dood, dat is zeker (:
  niet leuk voor hem, maar beter dan jack of noud ofso (:
  Maar er werd gezegt dat er nog meer slachtoffers gingen vallen ofzo?

 12. Ron zei bij rtlboulevard dat hij bezwijkt aan het virus, maar dat er meerdere mensen met het virus te maken krijgen. Morgen komt de rest van het interview!

 13. Noud gaat denk ik dood. Omdat er staat bij vrijdag dat Maxime niet kan bijstaan in het verdriet van Nina. En dat het met Noud erg slecht gaat.

 14. Noud gaat niet dood, Ruud Feltkamp heeft nog steeds opnames dat is te lezen op zijn twitter! Dat die ziek word is een feit dan zal het wel even heel slecht met hem gaan maar komt die er gewoon weer bovenop.

 15. ik weet is dood naar ron weg grijp edwin en lucas snel beter jack snel beter goed nieuwe komt zustje leuk danny ? zetg misschien

 16. @anne1995

  uhm, volgens mij vanaf januari een keer,
  weet niet precies welke datum (:
  over 3 weken ofzo?
  want ze staan nog niet in deze spoilers;$

 17. Ron gaat wel morgen al dood. Dat zie je ook in de Spoilers, omdat Edwin zo verdrietig is. Er gaat dus nog een ander dood. Ik gok ook op een onbekend iemand.

  1. Eerste dodelijke slachtoffer is pas op 10 januari.

   En geloof mij… als iemand zijn hart stopt met kloppen dan proberen ze diegene echt wel te reanimeren hoor.

 18. Wat ik hoop:
  – Bing wordt zelf veroordeeld omdat hij zo ruig tegen Rikkie tekeer ging, zijn we tenminste van hem af.
  – Maxime is dus alles kwijt, Nick kan dus even weer terug komen, maar heeft verder ook niets in Meerdijk te zoeken. Charlie en Rick dus uit elkaar, Nick kan dus mooi met Charlie ervan door.
  – Rick en Sjors allebei dan weer alleen, krijgen wat met elkaar, kunnen dan samen Rikkie en Sjoerd helpen met Bram.
  – Ron dood, dus eindelijk dat geouwehoer tussen hem, Edwin en Lucas afgelopen.

  Verder moeten Jef en Laura ook maar weer eens wat vaker in beeld komen.

  1. Die relatie tussen rik en sjors vind ik echt goed gevonden dat zou best wel kunnen. Laat jou voorspelling kloppen zijn we ook meteen van bing af.,

 19. En Nina is niet ongelukkig doordat Noud dood gaat, maar omdat Noud boos op haar is dat zij niet verteld heeft dat ze meegeholpen heeft om alles af te nemen van Maxime.

 20. ikke heeft gelijk , heb de shortie van donderdag gezien. en ron gaat dood.
  Dus wie gaat er nog meer dood?? Ik hoop niet van de vaste cast want dat vind ik eigelijk wel goed zo, alleen bing begint me soms op mijn zenuwen te werken maar hij was altijd wel een leuke personage. Ik vind het wel een leuke verhaallijn dat brengt er weer wat spanning. Ik kan niet wachten….

 21. ja idd, dat wil ik ook wel weten, welke relatie ontdekt rik.. misschien toch iets met charlie&?? Maar er staat ‘verrassende’ relatie, niet schokkende, of teleurstellende of weet ik veel wat;d

 22. Ik denk eigenlijk dat de kans heel groot is dat ook Edwin aan het virus overlijd. Er is de laatste tijd ook helemaal niks meer te lezen over opnames op Raynor’s twitter. Vind ik best vreemd….

 23. even over charilie….. oftewel lieke…. ze heeft zelf in een intervieuw gezegd dat het goed is zo. en dat ze andere dingen gaat doen. en wie weet ooit weer. en ws schrijven ze haar de serie uit door haar weg te laten gaan.

  verder om in te gaan, over rik. tja wie weet… want als je leest bij spoilers, is charlie kwaad op anton en bianca, vanwege dat niemand wist betreft virus.

  vanavond gaat ron dood, wat ik heel raar vind, aangezien jack al een tidjje loopt met dat virus en nu stabiel is, ron niest een keer, en bloed een keer en gaat gelijk dood. vaag hoor. ik zag de shortie, en dat is zo bizar…. arme edwin…. maar ze komen nu weer bij mekaar lucas en edwin. YES.

  maar in januari 10e geloof ik, eist iemand het tol door het virus… nog eentje. maar wie….. misschien toch edwin, aangezien die vrijdag onder het bloed komt te zitten, althans dat denkt anton, ws van ron of zo….

 24. Waarschijnlijk knapt jack op. Lorena en jack draaien om elkaar heen, omdat ze allebei niet durvente zeggen dat ze van elkaar houden en weer een stelletje willen vormen.

  Ik denk dat bram dood gaat.

 25. In RTL Boulevard vertellen ze dat Ron dood gaat en nog iemand… Ik denk toch Noud, omdat hij maar een keer in de spoilers staat en tot nu toe ligt alleen Jack in het ziekenhuis, maar die zie je later weer terugkomen in de spoilers, dus ja.

 26. Ruud Feltkamp heeft nog gewoon opnames hoor kijk maar op zijn twitter dus die kan het absoluut niet zijn! Ik weet niet wie het is ben zo benieuwd!!

 27. Ron gaat vanavond dood.
  De koning gaat dicht vanwege maxime.
  En wie er dood gaat ja kan van alles zijn.
  Ze zeiden ook bij Boulevard dat het best wel een schok zou zijn voor sommige mensen.
  Zou het mischien Laura kunnen zijn?
  Ze heeft al een tijdje niet meer een echte spannende verhaallijn gehad en al veel meegemaakt.
  Maar zou niet denken dat ze echt zo’n heftige uiteinde zou hebben.
  Dat kunnen ze haar niet aan doen na zo lang.
  Het kan ook zijn dat Ludo doodgaat dat maxime daarom nina wilt steunen oa omdat ze zo tegen hem was uitgevallen en het zou een schok zijn voor de kijkers.
  ik weet het niet ben wel heel benieuwd

 28. ron gaat vanavond al dood helaas vind hem wel een leuke gozer ik denk dat ik weet wie er nog meer gaat maar durf het niet met zekerheid te zeggen

 29. Danny gaat dood, want die heeft vorige week zijn laatste draaidag gehad! Jack wordt weer beter en dan komt het weer goed met Lorena.. Ron gaat vanavond dood en Charlie gaat denk ik naar Barbera!

 30. Ehhh.. Waarom zijn jullie er zo zeker van dat Ron vanavond dood ging? In een interview las ik dat Marian Mudder nogal moeite had met het woord defibrillator. Misschien wordt ie nog gereanimeerd? Ik ga toch de shortie van morgen maar opzoeken, toch wel nieuwsgierig..

  Enne.. Over de Twitter van Ruud Feltkamp: iemand er aan gedacht dat hij misschien expres dingen op Twitter zet om mensen op het verkeerde been te brengen? Ik zeg niet dat ik zeker weet dat hij dood gaat hoor, maar ik ga echt niet uit van een paar Twitter berichtjes.

 31. Bij RTL Boulevard werd vandaag gezegd: Naast Ron nog iemand die “EIGENLIJK al langer tot de cast behoor”t. Eigenlijk, dat betekent dus niet helemaal vaste cast, maar iemand die we dus al wel langer kennen: maar 3 opties: Nick, Amy of Bram.

 32. @Ellen Ruud heeft nog steeds opnames, stonden ook wat foto’s op twitter en Marly had pas nog buitenopnames met Ruud en Ferry, en Ferry pas nog s’avonds met Ruud in de regen en daar hadden ze ook nog een foto van gemaakt dat ze helemaal doorweekt waren.

 33. Ik denk dat Charlie of Danny dood gaat want Charlie gaat ergens in December of januari weg en kort daarna gaat Danny weg…… Ben benieuwd

 34. ? Ik kan nog geen shortie van morgen zien op rtlgemist? @lieke: is dat de shortie van morgen of die van vandaag?
  Dat Ron dood gaat weet ik wel hoor alleen ik vraag me af of dat nu al gebeurt.

 35. Ik denk ook dat het Nick wel eens zou kunnen zijn! Zijn rol is toch wel een beetje klaar en dat zou ook veklaren waarom Nina ontroostbaar is. Dan heeft ze en ruzie met haar man en haar broer is dood! En Cristophe had zijn laatste draaidag ergens in november en zou er ook in januari uit gaan. Als Nick dood gaat, ben ik wel benieuwd hoe hij besmet raakt!

  1. Ik las ergens dat Charlie met Nick er samen vandoor gaan. Nina is ontroostbaar omdat Noud kwaad op haar is omdat Nina niet tegen hem gezegd heeft dat ze met Ludo en Janine geprobeerd heeft Maxime kapot te maken.

 36. Hij zal wel ziek worden, maar dood gaat die niet daarom is Nina vrijdag natuurlijk ook verdrietig ze is dan natuurlijk bang dat die dood gaat omdat er al een paar aan overleden zijn.

 37. even wat feiten!

  – nadat er iemand doodgaat (dinsdag 9 januari) komen er nog tal van gezichten voorbij van de cast. wie komen er NIET voorbij en kunnen dus doodgaan:

  – Noud
  – Ludo
  – Laura

  wie komen er niet voorbij van de ‘niet vaste’ cast?

  – Lana
  – Amy
  -Valentijn

  dat zijn de enige die dood kunnen!

  succes met speculeren 😀

 38. Het kan ook zijn dat Anton bijvoorbeeld zegt “helaas is er nog iemand dood gegaan…”, dus het hoeft over 2 weken echt niet iemand van de vaste cast te zijn. Ik denk dat Charlie toch dood gaat! Lieke is voor het laatst te zien in januari

 39. Het klopt wat Leonie zegt het kunnen alleen de volgende mensen zijn die dood gaan:
  -Noud
  -Ludo
  -Laura
  -Lana
  -Amy
  -Valentijn

  Maar hiervan vallen er eigenlijk ook al een paar af als je de spoilers ziet:
  -Lana. Sjors en Danny zijn nog volop met andere dingen bezig nadat de persoon overleden is (Sjors met Bram en Rikki enz. en Danny met zijn Makelaar gedoe). En dat doe je niet als je kind net dood is lijkt mij.

  -Amy. Bij vrijdag 13 januari wil Maxime Nina bijstaan in haar verdriet. Als het echt Amy is die doodgaat lijkt mij niet dat Maxime Nina moet troosten. Eerder andersom.

  -Valentijn. Charlie en Nick zijn vooral met elkaar bezig en als je kind werkelijk doodgaat heb je wel wat anders aan je hoofd lijkt mij.

  -Ludo. Er staat nergens iets over verdriet van Janine. (kan natuurlijk ook dat ze dat extra weglaten uit de spoilers). Maar het lijkt mij onwaarschijnlijk dat Ludo eruit gaat.

  Eigenlijk blijven dus alleen Laura en Noud over. Toch zal het heel vreemd zijn als 1 van hun dood gaat.
  Laura: Het zou erg raar zijn als Laura er op deze manier uit gaat. Zij verdient toch wel een mooier afscheid. Verder heeft Jette al meerdere malen aangegeven nog lang in gtst te willen spelen. Eventueel ook als ze ouder is (in de 70 of 80) en dat ze dan heel af en toe nog terugkomt. Nee, ik denk niet dat Laura doodgaat door het virus.

  Noud: Op twitter staat dat hij nog opnames heeft, ook af en toe met foto’s erbij.
  Dit kan hij natuurlijk ook doen om ons op het verkeerde been te zetten.
  Van de vaste cast is Noud wel het meest voor de hand liggende slachtoffer, maar het is toch vreemd dat er dan niks is uitgelekt.

  Ik denk eigenlijk dat er helemaal niemand dood gaat van de vaste cast. Ze hebben dat extra gezegd bij rtlBoulevard om voor opschudding te zorgen.
  Ik denk dat het die barvrouw van de koning is.

  Zo genoeg gespeculeerd ;p

  1. misschien vergeet je nick… aan de ene kant denk ik dat hij het niet kan zijn omdat hij met charlie weg gaat, maar het kan ook dat ze niet weggaan samen maar dat hij dood gaat en dat zij (charlie) dan weggaat met valentijn…
   dat zou nina’s verdriet kunnen verklaren..
   ik weet het ook niet hoor 😛

   maar dat van die barvrouw denk ik ook! truwens dat heb ik eerlijk gezegd liever dan dat noud dood gaat!

   maarja we zien het vanzelf!! spannend!!

 40. Die foto’s zijn echt niet om ons op het verkeerde been te zetten een foto kwam van Ferry dat was op 1december toen hadden ze samen s’avonds buitenopnames in de regen en toen had Ferry die foto op twitter gezet om te laten zien hoe doorweekt ze waren. En op die foto stonden ze in Ludo ’s huis want Je zag die oranje wand! En pas las ik op twitter bij een figurant dat ze opnames had in dansatoria met Lucas,Noud,Nina en Bing dus hij gaat er absoluut niet uit! Ik heb ook het gevoel dat het niemand van de vaste cast is, er zijn er al 3 weg lieke, Jan en pip en dan had er allang iets op straat gelegen want die showbizz progamma’s komen overal achter. Vooral RTL boulevard

 41. Oke alles loopt best wel vaag want Jack is eerst heel lang weg , inees komt hij uit het niet s binnen plots word hij inees ziek , en hij krijgt overal bloed vervolgens word ron ziek en die gaat meteen dood , maar toch denk ik : dat de volgende slachttoffer ,: Charlie is want zij gaat eruit , of Danny want hij gaat er ook uit maar ik denk eerder dat Bram het virus heeft want jack was nog bij hem geweest , maar wat ik ook gelezen heb dat het een hoofdrolspeler is ! en dat hij/zij veel infecties krijgt enzo. dus ik denk eerder : Jeff , lorena , rick maar we zien wel af , Kijk maar rtl bouevard van gister :d

 42. noud gaat dood, denk ik
  op maandag gaat het niet goed met hem, zijn naam wordt niet meer genoemd in de spoilers en op vrijdag heeft nina verdriet

 43. Hier een uitgebereidere spoiler van 13 Januari!

  Anton schrikt van de heftige plannen van Bianca. Maxime voelt zich extra buitengesloten als ze Nina niet kan bijstaan in haar verdriet om Noud.
  Rik heeft geen geld voor een eventuele rechtszaak.
  Janine onderbreekt een te intiem moment tussen Lucas en Edwin.

 44. Als Noud er uit gaat, dan wordt het echt minder leuk.

  Het zou ook inderdaad die barvrouw kunnen zijn van de koning..
  In de spoilers staat bij woensdag dat Lucas bij Edwin op de stoep staat..

  Maaaar waarom zou Lucas als Noud dood zou zijn naar Edwin toe gaan?
  Hij is daar dan toch te verdrietig voor en Edwin zou naar hem moeten komen?

  Hopenlijk is het toch iemand anders dan Noud..

  En misschien is het wel gewoon die dokter en heeft RTL Boulevard dit expres gedaan???

 45. Tuurlijk is het Noud niet, Dan zou Lucas inderdaad ontzettend verdrietig zijn en wat dacht je van Laura? die zou toch ook kapot zijn van verdriet ze willen ons gewoon op het verkeerde been zetten, en trouwens Ruud heeft gewoon nog opnames dus blijft gewoon leven.

 46. Het is zeker iemand van de vaste cast. Kennard Bos gaat toch niet voor die tv staan te liegen. Ik denk dat het toch Noud is.

  Maxime hoop ik van niet, maar het leukste is als zij dan in het ziekenhuis komt te liggen en dat ze steun wil hebben van haar familie, wat doet haar familie dan? Zo’n verhaal lijn zou ik wel willen.

 47. Ik denk dat ze dat expres doen dat iedereen denkt dat Noud dood zal gaan. Ik denk zelf dat er 10 januari nog geen vaste castlid dood gaat, maar Samantha van Londen of die meid aan de bar. Als dat zo is hoop ik op het einde van Bing Mauricus. Dat zo betekenen dat er een hoofdrolspeler bij moet komen dan hoop ik op de zoon van Jef die een relatie met Maxime krijgt.

 48. Ik denk dat Jack dood gaat.
  Noud wordt wel ziek maar hij overleeft het wel.
  En dat Jef de Koning gaat sluiten om het ebola-virus niet verder te verspreiden.
  En Edwin wordt ook besmet met het ebola-virus en overleeft het niet.
  Luccas wordt ook besmet met het ebola-virus via Edwin.
  En Charlie krijgt relatie op met Nick en gaat er met Nick vandoor.

 49. Bianca
  Edwin
  Sjors
  Bing
  Sjoerd
  Rikki
  Lorena
  Jack
  Danny
  Maxime
  Nick
  Charlie
  Anton
  Bianca
  Nina
  Janine

  Worden allemaal nog genoemgd nadat er iemand dood ging, dus die gaan niet dood lijkt me.

 50. Ik denk dat het ; Jeff of Laura wordt.
  Alleen bij Laura & Jeff kan Nina toch niet zo’n groot verdriet hebben, oh wacht ! Het zou ook nog wel over wat anders kunnen gaan met dat verdriet van Nina ! Dat ze ons ‘op het verkeerde been’ willen brengen!

 51. hoezo lucas staat bij edwin op de stoep. dat was vandaag….. omdat hij een berichtje kreeg van edwin… daarom ging hij er uit eindelijk heen. maar 1ste instantie reageerde lucas niet er op. toen zat hij op de bank, kreeg hij toen nog een sms van edwin dat ron dood is? in shortie wel weer mooie scene tussen die twee.. brrrr. maar ja ik denk dat edwin nu nog niets wil van lucas… hij is er kapot van dat ron dood is.

 52. Denk dat Noud dood gaat, want als je de spoilers kijkt van 9 t/m 13 januari.
  Staat er dat het heel slecht gaat met Noud, Lucas en Edwin kunnen het niet zijn want er staat bij 13 januari dat een intiem moment tussen hun wordt verstoord en er gaat iemand dood op 10 januari. Jack en Loraina kunnen het ook niet zijn want daar staat bij 11 januari, dat ze heel verliefd om elkaar heen draaien. En als je nu kijkt bij 13 januari staat er: MAXIME VOELT ZICH BUITEN GESLOTEN ALS ZE NINA NIET KAN BIJSTAAN IN HAAR VERDRIET!!!!!!!!!!!!!!! DUS DAT GAAT WAARSCHIJNLIJK OVER NOUD! 🙁

 53. In de shortie van morgen kan je de ruzie tussen Nina en Noud zien beginnen, ik denk eigenlijk dat ze ruzie krijgen en dat Noud niets meer met haar te maken wil hebben

  1. maar gelukkig is de ruzie weer bijgelegd, en dan begint hij(noud) met hoesten haar(nina) verdriet gaat denk ik dus niet over de ruzie, en ik hoop ook niet over de mogelijke dood van noud.. alleen denk ik niet dat hij dood gaat vet veel mensen zeggen dat hij nog moest draaien laatst en dus nog niet dood kan zijn in de serie… hoop het maar!

 54. Noud gaat dood op die dinsdag, want Nina is verdrietig lees je op vrijdag en als je de lijst nagaat, dan blijft hij nog over. Bovendien gaat het slechter met hem op maandag..

 55. en het wordt sowiso niet Jef, want op dinsdag na de dood van….?! komt hij nog voor. Maar het kan trouwens ook Laura zijn, want die wordt niet meer genoemd.

 56. Ik denk ook die arts, die zit er drie weken in.. dus dat is precies 10 januari..
  Alleen zei Kennard in Boulevard dat het om een personage ging die er al langer in zit.

  Als Noud er uit zou gaan dan zou het toch wel al in het nieuws zijn geweest net als Charlie en Danny? Noud zit er al zolang in

 57. Misschien is Nina wel verdrietig omdat er is uitgekomen dat niet Maxime achter die medicijnen is gekomen maar Nick en dat ze zich schuldig voelt en bedrogen???
  En gaat het verdrit dus niet om Noud

 58. pfffff ik vind het echt spannender en spannender worden.
  ik vind het wel heel fijn dat lucas en edwin weer nader tot elkaar groeien. kijk naar aflevering 30 dec, dat lucas bij edwin kwam, en scene met elkaar op de trap… ze hebben elkaar nodig..

 59. Hebben jullie er al aan gedacht dat 10 januari iemand van de niet vaste cast doodgaat en later nog iemand van de vaste cast… Dan kan het iedereen zijn want die spoilers zien we nog niet…..

  Danny is nog te vroeg want die gaat er pas eind februari uit of ze hebben dat zo gezegd en gaat hij er toch eerder uit…..

  Sjors,bing, Bram, rikkie en Sjoerd zullen het niet zijn aangezien ze nog midden in de verhaallijn zitten met Bram….

  Ik hoop heel erg dat het geen Lucas of Edwin is. Lucas volgens mij niet aangezien die nog opname’s heeft….. Misschien toch Edwin….. Of een van de kinderen…

  Vond het wel typisch dat hij zei van die eigenlijk bij de vaste cast hoort… Deed hij misschien ook wel om ons om de tuin te leiden….

 60. ’t is gewoon Noud die dood gaat, want er staat; ‘Maxime voelt zich buitengesloten als ze Nina niet kan bijstaan in haar verdriet’. En verder kom Noud er niet meer in voor. Die verpleegster blijft er nog langer in… En Charlie gaat ook dood, want die gaat er ook binnenkort uit.

  1. Noud heeft nog gewoon opnames, kijk maar op twitter en er zijn ook foto’s van, Denk dat die barvrouw van de koning 10 januari eerst dood gaat en later misschien iemand van de vaste cast.

 61. Hebben jullie eraan gedacht dat het misschien BRAM kan zijn die dood gaat!
  En ik vermoed dat Maxime wilde weten of ludo te vertrouwen was, en heeft ze hem misschien valse papieren laten tekenen bij de notaris..

 62. Ik weet niet wanneer maar ik denk ook dat Danny over een paar weken dood gaat. Hij gaat er uit, maar als hij weg gaat laat hij zijn dochter achter dus moet hij wel dood gaan

 63. Ik denk dat die nieuwe dokter ook dood gaat, die wie met Anton samen werkt. Ik weet niet meer hoe die heet.. Mulder is haar achternaam!!

 64. Edwin gaat NIET dood, en Bram, Rikki, Sjors, Bing, Jack, en Lorena, Charlie en Nick sowieso ook niet!. Denk logisch na ;$.
  Lees de spoilers GOED. dan is het logisch!

 65. Jack gaat zoizo niet dood aan dat virus
  En kdenk niet dat Noud dood gaat ja hij word denk wel ziek enzo of hij krijgt ruzie met Nina ofzo
  Khoop niet dat iemnad van de vaste cast dood gaat:(
  x

 66. ik denk dat het noud is, want maandag staat er het gaat slechter met noud, dinsdag gaat er iemand dood, en vrijdag staat er, maxime voelt zich buitengesloten als ze nina niet kan helpen in haar verdriet…

 67. Het is denk ik danny.
  Nina is verdrietig omdat het met Noud heel slecht gaat,

  En Jef sprak laatst nog met Danny in het café, met Noud,
  Nu hij heeft gehoord dat Danny is overleden en Noud erg ziek is,
  en hij na ging dat de ziekte door de koning is verspreid
  Stopt hij met de Koning.
  Danny gaat er in Januari uit,
  dus ik denk dat ie er dan uitgaat.
  Charlie gaat weg naar Barbara, omdat ze het allemaal niet meer aan kan.
  en Amy gaat er ook uit, waarom weet ik niet.
  en die Mulder ofzo,die gaat er ook mee stoppen, en gaat in een ander ziekenhuis werken. waar het wel veilig is!

 68. Ik denk dat het Sjors is? Ergens eind januari, Jack voelt zich heel schuldig omdat hij verantwoordelijk is voor de dood van zijn zusje en Bing geeft natuurlijk Jack de schuld. Bing en Danny zullen dan vechten om Lana. En Bram terug naar de echte ouders!
  Wel jammers als het Sjors is. Als geen Sjors is hoop ik dat haar volgende verhaallijn is dat ze breekt met Bing wat een super saai en irritante koppel zijn zij?

 69. noud gaat dood omdat zoals je ziet hij op maandag oppeens ziek zal zijn op dinsdag staat er dat het ebola virus weer een slachtoffer eist, jack en lorena blijven leven omdat zei in februari samen een huis gaan kopen is uitgelekt en zoals je leest blijft ook edwin nog leven nadat het slachtoffer is gevallen, op vrijdag zie je dat anton ook nog leeft en dat maxime NINA niet kan helpen. dus gaat noud dood 🙁

 70. Mensen Noud gaat absoluut niet dood, Ruud heeft nog steeds opnames daar zijn zelfs foto’s van, en daarbij hebben jullie er al aan gedacht dat 10 Januari nog niemand van de vaste cast doodgaat maar misschien dat meisje achter de bar van de koning dat Jef daarom ook de koning sluit. Nina is gewoon verdrietig omdat Noud heel ziek is, door de spoilers willen ze gewoon dat wij gaan denken dat het Noud is maar dat ligt er veel te dik bovenop.

 71. Niemand van de vaste cast gaat dood op 10 januari, het is de barmeisje die dood gaat! Het is zeker ook geen Noud maar Sjors!!
  Later gaat Sjors dood eind januari! Weet iemand of Inge Schrama nog opnames heeft. Ik hoorde dat Martine Hafkamp terug komt, waarschijnlijk omdat haar dochter is overleden. En dan kan Danny ook makkelijk vertrekken met Lana of Lana gaat mee met Martine!! Ik denk echt dat dit de grote schock zal zijn. Sjors behoort tot vaste cast en is heel geliefd!

 72. Ik denk dat een van de kinderen dood gaat, die zijn ‘bijna-vaste cast’, en het is heftig als ze dood gaan, zoals in dat interview werd gezegd, ‘het is voor ons ook erg heftig’.

  en als die arts er maar 3 weken in speelt, hoeft ze niet persé dood te gaan, toch? het kan ook dat het virus dan klaar is, dus haar afdeling niet meer in beeld is.

  en het lijkt me nogal sterk dat Sjors eruit gaat. ik weet niet waar dat verhaal vandaan komt, maar ik denk dat ze veel te geliefd is en bovendien zit ze midden in een paar verhaallijnen en verwacht ik dat er zeker nog een paar rond haar gemaakt zullen worden.

  en er is al zo’n 20 keer gezegd dat Noud er NIET uitgaat, omdat hij nog opnames heeft!!

  Martine Hafkamp weer terug zou wel heel tof zijn, trouwens:)

 73. @flosss idd, ik heb ook zo’n gevoel dat het een kind is, en noud heeft idd nog opnames heb foto’s gezien en dat is ook al 20x gezegd maar mensen lezen niet goed denk ik : )

 74. spoiler van 16 januari (staat op tvgids site)
  Bianca raakt in paniek als het virus om zich heen grijpt. Er hangt Anton een schorsing boven het hoofd. Charlie verontschuldigt zich bij Nick voor haar verwarrende gedrag. Edwin haast zich naar het ziekenhuis.

 75. Misschien gaat er toch iemand uit die midden in een verhaallijn zit.Dat lijkt me logischer dan dat bijvoorbeeld Jef of Laura er uit gaat die hebben momenteel niet echt een verhaal lijn.Misschien dat het daarom extra schrokkend is voor de kijker en de gtst acteur omdat die gene misschien gewoon midden in een verhaallijn is en dat je dat echt niet verwacht dat die eruit gaat.Ik denk zelf aan een paar personen.Sjors Noud Lana.Ik ben benieuwd we zullen het wel zien over een poosje.

 76. Als je een beetje logies na denkt weet je dat die blonde vrouw die serveerster/barvrouw in de Koning speelt vorige week aangestoken werd door Ron (hij bestelde iets aan de bar en moest niezen tegen over die vrouw) en in de aflevering vandaag niest die blonde vrouw tegen Noud. Lijkt me meer dan logies dat zij degene is die overlijd, dat verklaart dan ook meteen waarom Jef (Spolier dinsdag 10 Januari) zich genoodzaakt voelt om de Koning te sluiten.

 77. Denk logisch na, degene die niet na 10 januari inde spoilers voorkomen zijn Laura, Noud, Jef, Ludo, Amy, Valentijn en Lana.

  Laura zouden ze na zo’n carriere nooit zomaar dood laten gaan.
  Ludo is te belangrijk om dood te gaan en je ziet ook niks over dat Janine misschien verdrietig is.
  Ovr Amy en Valentijn hoor je sws bijna nooit iets dus ik denk niet dat die dood gaan.
  Noud heeft nog opnames dus Jef en Lana zijn het meest voor de hand liggend

 78. K ben eruit die Jasmijn ofsow die vrouw die in de koning werkt gaat dood.
  Want zij is namelijk een vat personage!, ze is niet belangrijk genoeg om echt groot in gtst voor te komen maar het is wel een bediende van de koning.
  Zodra iemand iets besteld komt zij het brengen en neemt zij de bestelling op.
  Een vast personage dus:)

 79. ik zie het dan wel, wel wil ik niet dat het lucas, edwin, bianca, sjoerd of anton, is….. vind hun top.
  maar idd 16 jan haast edwin naar het ziekenhuis, missch toch iemand in zijn omgeving. of dat lucas ziek wordt maar niet dood gaat. ik weet het niet….

 80. Ik denk eigenlijk aan Jef. Laura zou het niet eens kunnen zijn want hoe komt die in aanraking met het virus?
  Jef is er al mee in aanraking door Ron en zijn personeel. Het zal een grote schok zijn voor sommige mensen.
  Nou Jef is er al vanaf het begin, dat zou echt heel vreemd zijn als hij ineens weg is.
  En zijn rol is ook niet echt spannend meer.

  Ik snap niet waarom mensen aan Amy, Lana of Bram denken.
  Dat is toch geen vaste cast? De namen worden genoemd maar wanneer zie je ze nou?
  Dat zou ook niet schokkend zijn. Ik heb niks met die personages.

 81. het is noud die dood gaat!!! het gaat niet goed met noud, en daarna wordt noud niet meer genoemd, en wil maxime nina bijstaan in haar verdriet!! en noud is een van de hoofdrolspelers. duidelijker kan toch niet!!

 82. ik denk dat eerst die vrouw van de koning iemand aansteekt jeff denk ik en dat die vrouw van de koning dan gewoon blijft leven en ik denk dat jack weer beter word het zou toch onlogisch zijn als amy,lana,bram,valentijn dood zou gaan dat is geen vaste cast

 83. nou weet ik het zeker!
  noud gaat dood, 2 januari rond de elf minuten niest die barvrouw in het gezicht van noud, zij is al besmet en noud gaat dus dood omdat het slecht met hem gaat, het virus een nieuw slachtoffer eist en nina verdrietig is

 84. 16 januari:
  Bianca raakt in paniek als het virus om zich heen grijpt. Er hangt Anton een schorsing boven het hoofd. Charlie verontschuldigt zich bij Nick voor haar verwarrende gedrag. Edwin haast zich naar het ziekenhuis.

  17 januari:
  Charlie neemt een ingrijpende beslissing. Jef kan zich hier moeilijk bij neerleggen. Doordat ze allebei in paniek zijn, loopt het tussen Lucas en Edwin uit de hand. Lukt het gestreste Sjoerd om op tijd bij het gesprek met de kinderbescherming te zijn?

 85. Het barmeisje van de Koning is degene die dinsdag doodgaat. Dit weet ik bijna voor 100% zeker omdat mijn zus haar toevallig kent en vertelde dat ze doodging in de serie. Hoewel zij niet tot de vaste cast behoort, denk ik dat er daarna NOG iemand doodgaat en dan denk ik dus aan Danny. Hij zei een paar afleveringen geleden zo stellig dat hij Meerdijk nooit zou verlaten vanwege Lana, maar hij gaat wel uit de serie. Als je dan logisch nadenkt, moet hij wel doodgaan in de serie want op welke manier kun je anders uit het script geschreven worden?

 86. @MAGGIE: Jan Kooijman heeft gezegd dat hij tot maart nog in de serie tezien zal zijn (of hij moet liegen), en het lijkt erop dat het dodelijk slachttoffer deze maand al valt.

 87. @ Robin: Maar dat zegt toch niets? Misschien blijft het virus wel tot maart in Meerdijk. Je weet niet hoe de verhaallijn loopt. Achja…speculeren, speculeren 😉

  We zullen het vanzelf wel zien.

 88. Ik heb deze gevonden, als ik nog meer spoilers vind zet ik die ook iin een reactie:

  Spoilers #gtst 16-01: Bianca raakt in paniek als het virus om zich heen grijpt. Er hangt Anton een schorsing boven het hoofd. Charlie verontschuldigt zich bij Nick voor haar verwarrende gedrag. Edwin haast zich naar het ziekenhuis.

 89. Spoilers #gtst 17-01: Charlie neemt een ingrijpende beslissing. Jef kan zich hier moeilijk bij neerleggen. Doordat ze allebei in paniek zijn, loopt het tussen Lucas en Edwin uit de hand. Lukt het gestreste Sjoerd om op tijd bij het gesprek met de kinderbescherming te zijn?

 90. ik heb een langere spoiler van 13 januari gevonden:

  Spoilers #gtst 13-01: Anton schrikt van de heftige plannen van Bianca. Maxime voelt zich extra buitengesloten als ze Nina niet kan bijstaan in haar verdriet om Noud. Rik heeft geen geld voor een eventuele rechtszaak. Janine onderbreekt een te intiem moment tussen Lucas en Edwin.

  Ik dacht al dat Noud dood zou gaan, maar aan deze spoiler te zien gaat dus dood!

 91. hmmm 17 januari is wel erg spannend. lucas en edwin raken in paniek?? waarom? haast edwin 16 januari zich niet snel naar het ziekenhuis voor lucas? oh oh…… ik hoop dat het goed blijft gaan en dat ze een echte relatie krijgen, zonder rare dingen zoals hiervoor. eindelijk een leuk iets. en meer van hun zie als liefdeskoppel. dus bijv uit eten , leuke dingen

 92. ik denk dat jef , de barvrouw of noud dood gaat. sjors kan niet en charlie ook niet want die komen er na nog in de spoiler voor. maar omdat de barvrouw het al heeft denk ik dat zij het niet is omdat het virus een week nodig heeft om het te ontwikkelen en jef heeft het nog niet dus hij heeft ook minder kansen noud heeft het gister gekregen en de sterfdatum is nu over een week. dus noud heeft het meeste kans.

 93. eerlijk gezegt denk ik dat het barmeisje ook dood gaat maar dat is geen vaste cast dus dan denk ik dat het barmeisje en noud doodgaan

 94. Het kan ook iemand zijn die geen twitter ofzo heeft of er bijna niet opz it, zoals Sjors, Jef of Laura. Het kan Laura ook zijn, want zij is al 67 en mag dus met pensioen… En ze draait al heel lang

 95. En Charlie krijgt dus met Nick (hoe verrassend .. -.-) want bij de spoiler van 12 januari staat: Rik ontdekt een verassende relatie
  En ze hadden hun draaidag op dezelfde dag dus duie gaan samen weg. Bovendien heb ik iets op iemands twitter gelezen dat er een afscheid van Charlie was in Charlie’s

 96. ik denk dat danny doodgaat. want er gaat een hoofdpersoon uit en dat is danny ook. daarom is charlie ook boos op anton. noud wordt wel besmet maar overleefd het hij wordt besmet door die barvrouw die niest die barvrouw is besmet door ron omdat hij is haar gezicht nieste ron was besmet door jack. Jack overleefd het sws. rick ontdekt een verassende relatie denk dan tussen nick en charlie omdat charlie er ook uit gaat. de koning sluit omdat daar veel mensen komen in de koning is die barvrouw en noud besmet. danny wordt denk ik besmet door noud omdat die daar nog regelmatig mee praat. nina is heel erg verdrietig want noud wordt ziek en er is ruzie in hun relatie. dus danny moet het wl zijn want hij gaat er ook uit en zei tegen jef en noud dat hij niet uit meerdijk gaat vanwege lana maar als die dood gaat heeft hij geen keus! jack overleefd het want ik had gelezen dat hij weer samen met lorena gaat wonen en dat ze een huis zoeken. ik weet niet wie er anders dood kan gaan. ik denk verder dat bram terug gaat n blijft bij rikki en dat bing wordt gearresteerd omdat hij te ruig tegen rikki doet. rik en sjors zijn dan allebei single en denk dat hun iets met elkaar krijgen en dat ze dan in rik’s huis gaan wonen en dat sjors bram ook nog gewoon ziet.

 97. danny gaat er pas in maart uit dat heb ik gelezen dus er moet iemand anders dood gaan want 10 januari gaat er al iemand dood dus ik denk niet dat danny dood gaat want het ebola virus is dan allang weg. en dat over sjors en bing dat slaat echt helemaal nergens op

 98. en nick en charlie gaan er wel al in januari uit dus mischien dat 1 van die 2 dood gaat en dan hoop ik nick die mag er van mij uit

 99. ik heb de spoilers van 16,17,18 januari hier :

  Spoiler 18 januari:
  Bing behaalt een succesje, maar Sjors verwijt hem oneerlijkheid. Als Charlie haar zaak te koop aanbiedt, meldt zich direct een koper. Nina en Laura maken zich grote zorgen als het steeds slechter gaat met Noud.

  16 Januari:
  Bianca raakt in paniek als het virus om zich heen grijpt. Er hangt Anton een schorsing boven het hoofd. Charlie verontschuldigt zich bij Nick voor haar verwarrende gedrag. Edwin haast zich naar het ziekenhuis.

  17 Januari:
  Charlie neemt een ingrijpende beslissing. Jef kan zich hier moeilijk bij neerleggen. Doordat ze allebei in paniek zijn, loopt het tussen Lucas en Edwin uit de hand. Lukt het gestreste Sjoerd om op tijd bij het gesprek met de kinderbescherming te zijn?

  xx femke

 100. Maar als ik het goed begrijp gaat noud dinsdag niet dood, Edwin en Lucas moeten allebei naar het ziekenhuis maar niet voor elkaar. Lucas waarschijnlijk voor noud en Edwin voor iemand anders maar wie weet ik niet. Dinsdag gaat er dus ook niemand van de vaste cast uit. Misschien toch die bar vrouw. Als er nog meer spoilers zijn zet ze dan op de site. Ben echt heel nieuws gierig

 101. de mensen die niet zijn genoemd ná de 10e zijn:
  -noud
  -laura
  -ludo

  Zelf denk ik ludo want waarom zou laura eraan dood gaan? die heeft een hele andere verhaallijn, en zij verdient wel een betere dood na zolang vind ik persoonlijk.

  Noud zou ook kunnen maar jullie zeggen dat hij nog op twitter dat soort dingen zegt enzo.

  Ludo ja nina is heel verdrietig dat kan zijn omdat ludo dood is en omdat ze noud kwijt is doordag hij het niet meer zo goed weet, maar het gaat tussen ludo en noud als je het mij vraagt (:

 102. Waarom denkt iedereen dat op 10 januari iemand van de vaste cast doodgaat? Dat is door niemand officieel bevestigd. Ik denk dat dinsdag de barvrouw doodgaat en dat een paar dagen daarna iemand overlijdt van de vaste cast. Noud of Danny i guess.

 103. ik weet het niet meer het kan noud niet zijn maar ik vind het ook raar als het de barvrouw is want jack heeft het in het ziekenhuis ook overleefd dus waarom zij dan niet

 104. Ik denk dat Jasmijn de Wit op 10 januari dood gaat.
  En Noud later nog.
  Bram gaat niet dood ( tenminste dat weet ik wel zeker )

 105. ik heb een lijstje gemaakt met de spoilers tot 18 januari,
  dan word alleen Ludo niet genoemd in de spoilers die gaat zoz dood op 10 januari!!

 106. of marian die heeft bij gtst.nl een inwonerspagina dus dat kan ook, maar ze is nog niet ziek dus weet het niet zo goed, gelukkig is het noud nog niet(a)

 107. Hey hallo

  Zal niet kunnen dat het Amy is die dood gaat??

  ook al hoort ze niet bij de vaste cast, mijn gevoel zegt dat het 1 van de kids daar rondhuppelen. en die verdriet van Nina tja het kan ook iemand die haar heel dierbaar is : noud?

 108. Jasmijn gaat dood , aflevering is al te bekijken
  De baby word weggehaald bij rikke door de politie
  En rikki moet mee na het politiebureau

Geef een reactie