Anton treft Edwin aan onder het bloed. Er heerst een dodelijk virus in Meerdijk. De strijd om Bram loopt gigantisch uit de hand en Charlie en Rik lijken definitief te breken.

Maandag 26 December:
Jack moet accuut worden opgenomen op de intensive care. Lorena vreest voor zijn leven als de specialist met de uitslag komt. Sjors’ kersverse geluk wordt op de proef gesteld. Rikki wil naar Bram toe.

Dinsdag 27 December:
Rikki en Sjoerd staan tegenover elkaar over het afstaan van Bram. Anton is bang dat de zaak van Jack in de doofpot verdwijnt. Edwin heeft het uitgemaakt met Ron, maar die laat het er niet bij zitten.

Woensdag 28 December:
Tot Ludo’s teleurstelling lijkt Maxime niet zomaar in zijn val te trappen. Charlie en Rik trekken samen een trieste conclusie over hun huwelijk. De situatie tussen Bing, Sjors en Rikki loopt volledig uit de hand.

Donderdag 29 December:
Charlie twijfelt over haar besluit en dat maakt Rik weer onzeker. Als Ron ziek wordt, gaat het snel slechter met hem. Danny wil een nieuwe weg inslaan. Lucas heeft een probleem als Edwin voor zijn neus staat.

Vrijdag 30 December:
Lorena ontdekt dat Meerdijk in de greep is van een dodelijk virus. Anton vreest voor Edwins leven als hij hem onder het bloed aantreft. Maxime draagt haar bezittingen niet zomaar over aan Ludo.

60 comments on “Spoilers 26 t/m 30 december: Dodelijk virus in Meerdijk!

 1. omgg, spannend!! kan niet wachten! een dodelijk virus! toch maar weer knap om elke keer weer een spannende verhaal lijn te schrijven, ik denk dat dit wel heftig word! En sowieso, jack die terugkomt(l) eindelijk!(l) Nu al zin in!

  xx

  1. Die verhaallijn van Ron, Edwin en Lucas is gewoon afgekeken van ATWT. Daar werd Luke ook verliefd op een arts terwijl Noah blind was. En die arts ging dood….alleen onder een trein dan.
   Lukas in coma, Edwin verliefd op Ron de CO-assistent, Ron krijgt dodelijk virus en dus ook dood…..

 2. Ik moet even kwijt dat ik bing en nina absoluut niet mag.
  bing omdat hij heeeel erg egoistisch is maar ook zijn houding tegenover rikki.
  en nina omdat ze altijd zoooo overdreven doet!

 3. he bah ja.
  maar je leest ook, lucas heeft een probleem als edwin voor zijn neus staat. waarom? of lucas heeft een andere jongen op dat moment, en edwin en lucas raken slaags, of zo. of idd dat virus . bah

 4. wow hoe bedoel je spannendxd morgen komt jack terug(a)
  hoop niet dat er iets ergs met edwin gebeurd… heb zo’n idee dat sjoerd en rikki bram terug nemenxd

 5. deze verhaallijn is wel origineel volgens mij hebben we nooit een virus verhaallijn gehad. het word wel spannend ben benieuwd hoe dat dan gaat aflopen.

 6. Tjonge het wordt wel erg spannend een dodelijk virus in Meerdijk. Wie zal er allemaal aan bezwijken.
  Ron denk ik wel, hij heeft “maar” een tijdelijke rol, dus zou dat “logisch” kunnen zijn. Baby Bram, ik hoop het niet, maar zou wel zomaar kunnen, om een einde aan deze verhaallijn te “breien”.
  Charlie en Rik, lijkt mij einde verhaal van hun relatie. Maar ook hier moet langzaam een einde aankomen, want Charlie verlaat ergens in Januari GTST.
  Kortom we gaan heel spannend 2011 uit en starten weer spannend in 2012.

 7. Het is wel voorspelbaar. Alle acteurs die voor een tijdelijke rol (3 maanden) in GTST komen blijken of knettergek te zijn of gaan dood.

 8. marrianne mudder krijgt met jack.
  en Lorena met die jongen.
  Noud vertrouwt nina niet.
  Ludo komt er pas achter als maxim kapot is gemaakt.

 9. Ja Ron zal wel doodgaan dan..maar ja, Edwin heeft het tegen die tijd al uitgemaakt met Ron, dus in die zin is zijn verhaallijn eigenlijk al over. Wel jammer eigenlijk, want het brengt wel wat meer spanning met zich mee als Lucas en Edwin niet de enige homoseksuele (vaste) personages zijn in Meerdijk, en het is op zich best een goeie acteur,

  Jack zal wel niet doodgaan, die is net terug. De enige vaste personages die ‘gevaar lopen’ in die zin zijn Charlie en Danny. Toch hoop ik echt niet dat 1 van hen dood zal gaan, dat maakt een eventuele rentree namelijk onmogelijk!

  Verder dacht ik even dat Rikki serieus was met dat “een half jaar weggaan” maar zo te zien gaat ze toch niet weg en besluit ze dat ze Bram terug wil. Ik denk dat Sjoerd het er niet mee eens is aangezien er staat “Rikki en Sjoerd staan tegenover elkaar over het afstaan van Bram”.

  Verder ben ik Bing (wederom) ook weer helemaal zat! Dat egoistische gedrag van hem ook altijd! Hij was weer even een tijdje te pruimen toen het weer goed kwam met Sjors, maar nu vervalt ie weer in dat egoistische k.u.t. gedrag van hem. Van mij mag ie exit!

  Overigens hoop ik ook dat Nick nog wel terugkomt aangezien ik deze 2e exit ook weer erg suf vond. Nick is iemand die er met een goeie verhaallijn uit moet gaan, niet op deze manier! Ik las dat ie samen met Charlie de laatste draaidag had, dat zou betekenen dat ie nog terugkomt, en misschien wel dat ie samen met Charlie en Valentijn uit Meerdijk vertrekt…
  In ieder geval zullen Charlie en Danny wel niet samen vertrekken, aangezien Danny nog langer in de serie te zien is als zij.

 10. Ik word zo moe van Danny. Heel de tijd dat getouwtrek tussen hem, Charlie en Rik.. Zucht!
  Waarom is ie eigenlijk terug gekomen? Rik en Charlie zijn net als Rik en Anita ook waren, een topcombi! Natuurlijk gaat Lieke de serie uit, maar ajb niet omwille van Danny, óf Nick!
  Nick hebben ze sowieso ook verknald nu. Zijn terugkomst wakkerde bij mij een hoop blijdschap aan, maar nee hoor.. Hij moet weer ‘slecht’ zijn..

  Het enige dat ik op dit moment nog leuk vind is Jack/Lorena en alle perikelen rondom Lucas!

  Dat virus lijkt me inderdaad een spannend plot. Heus wel dat Jack het gaat overleven, anders had ie net zo goed niet terug hoeven komen. En tja, exit Ron dus. Hihi!
  Lucas en Edwin komen ook wel weer bij elkaar. GTST lijkt in heel wat verhaallijnen zó op ATWT, je kunt vaak de uitkomst dus al wel raden.

 11. denk aan atwt please… althans het is net ietje anders….
  luke en reid. dus denk luke is edwin. en ron is reid. jack is chris. chris heeft een virus en heeft een hart nodig. ron zal uiteindelijk jack helpen omdat het al niet goed gaat met hem, dat hij geen kans meer maakt. zo ongeveer wordt het denk ik. en edwin beland uiteindelijk weer bij lucas. dat is het enige dat veranderd….. alleen wat ik zo raar vind. stukje dat lucas een probleem heeft als edwin voor zijn neus staat. waarom???? zit edwin dan al onder het bloed, of …… en de volgende dag vreest anton voor edwins leven…. wie heeft er een idee…

 12. Ik vind het heel jammer dat Rik en Charlie weer uit elkaar gaan, oke.. Lieke gaat inderdaad weg, maar ik hoop indd dat ze nog vrienden blijven als eerst!
  En dat Rik zn rol nog even goed blijft 😉

 13. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bing, hahahaha.
  Ik geloof dat er wel heel veel mensen aan dit personage hebben zeg.
  Maar de baby Bram mag ook wel eigenlijk want anders is er straks weer een kind in Meerdijk dat niemand ooit te zien krijgt.

 14. Ik hoop dT lucas en edwin bij elkaar komen. Maar weet nou niet of Edwin onder het bloed ligt door het virus of door iets anders? duurt nog veel te lang

 15. Misschien gaat Bram ook wel DOOD door het virus.Misschien heeft Jack Bram wel besmet hij is tenslotte al bij Bram geweest.Dan komt er gelijk een einde aan dat verhaal lijn.Ikvind het zo irritant de ene keer heeft ze moeder gevoelens en de andere keer wil ze niks met Bram te maken hebben dan twijfelt ze weer je kan er geen hoogte van krijgen wat ze wil.Ik vind het een beetje langdradig worden met Rikkie.

 16. Ik vind de verhaallijn met Ludo, Janine, Nina en Maxime juist te langdradig worden het word zelfs irritant maar die Baby verhaallijn begint me nu ook wel te vervelen, hopelijk word die Virus verhaallijn spannender.

 17. Ik vind rik en charlie niks
  Anita en rik waren beter voor elkaar ouders van rikki en grootouders van bram
  jammer dat charlie niet doodgaat

  bram hoort bij rikki en niet bij sjors en Bing
  Bing heeft 2 kansen gehad ronja en sjors
  ik hoop dat Bing dood gaat van de virus

 18. Ik denk dat Ron de enige is die dood gaat. Hij is tenslotte co assistent en heeft een tijdelijke rol dus dit is een logische wijze om hem er weer uit te schrijven.
  Jack wordt vast weer beter, en Edwin en Lucas komen vast wel bij elkaar. Hoe ze het met Charlie gaan oplossen zou ik niet weten, maar dat heeft vast iets met Nick te maken.

  Overigens lees de spoilers van 2 tot 6 januari eens.. dan kun je het al een beetje inschatten.

 19. Ze kunnen iedereen die er nu uit moet eruit schrijven door het virus, maar er zijn niet heel veel mensen die uit GTST gaan op dit moment. Dus het virus zal ook wel weer overwaaien.

 20. zal echt blij zijn dat edwin en lucas weer bij elkaar komen weet het nu wel zeker

  nu edwin het uitgemaakt heb met ron
  lucas en edwin zijn gewoon het mooiste koppel samen

  liefs claudia hoekstra xxxxxjes

 21. Morgen is te zien, dat Ron dood gaat :O
  HIj is besmet geraakt met dat dodelijk virus en krijgt allemaal bloed in zijn neus.

  Op het eind zie je dat Ron dood gaat:O 🙁

 22. Charlie (Lieke) gaat eruit en daarmee neem ook ik, na 20 jaar, fscheid van GTST! Vind het barslecht van producers en regi dat ze deze meid uit de serie halen. Haal dan Rik er tijdelijk uit(borrrring) of Bing of Sjors (Boringggg) Charlie is geen goede keuze. Ik kijk na haar vertrek dus niet meer. Gtst is niet meer wat het was. Zoveel fans zo n geniale serie en dan zulke keuzes. Jammer!

 23. even over charilie….. oftewel lieke…. ze heeft zelf in een intervieuw gezegd dat het goed is zo. en dat ze andere dingen gaat doen. en wie weet ooit weer. en ws schrijven ze haar de serie uit door haar weg te laten gaan.

  verder om in te gaan, over rik. tja wie weet… want als je leest bij spoilers, is charlie kwaad op anton en bianca, vanwege dat niemand wist betreft virus.

  vanavond gaat ron dood, wat ik heel raar vind, aangezien jack al een tidjje loopt met dat virus en nu stabiel is, ron niest een keer, en bloed een keer en gaat gelijk dood. vaag hoor. ik zag de shortie, en dat is zo bizar…. arme edwin…. maar ze komen nu weer bij mekaar lucas en edwin. YES.

  maar in januari 10e geloof ik, eist iemand het tol door het virus… nog eentje. maar wie….. misschien toch edwin, aangezien die vrijdag onder het bloed komt te zitten, althans dat denkt anton, ws van ron of zo….

 24. Die barvrouw van de koning niest op noud 😀 Ik heb de aflevering van maandag al gezien op rtl XL… Ze besmet Noud, denk ik 😀

Geef een reactie