• 21 december 2011
 • Redactie
 • 75
Rikki ontvoert haar eigen zoontje, maar weet niet wat ze ermee aan moet. Meerdijk loopt gevaar, als het virus zich steeds verder uitbreidt. Janine gaat in het ziekenhuis op onderzoek uit. Lees snel verder..

Maandag 2 januari
Bianca begrijpt van Anton dat Edwin en hij mogelijk besmet zijn en dat heel meerdijk gevaar loop. Maxime trekt haar conclusies over wie er verantwoordelijk is voor het wraakplan. Edwin is zo verdrietig over Ron, dat hij zelfs een liefdevolle daad van Lucas niet kan waarderen.

Dinsdag 3 januari
Iedereen maakt jacht op Rikki als zij haar eigen kind ontvoert. Lorena is doodsbang als zij zelf getest moet worden op het virus. Noud vraagt door als hij wil weten waarom Nina tegen hem loog over haar aandeel in het wraakplan tegen Maxime. Woensdag 4 januari
Edwin en Lucas missen elkaar, maar toch raakt Lucas teleurgesteld als Edwin eindelijk belt. Sjoerd en Rik weten Rikki op te sporen, maar houden dit geheim. Als het nieuws van het dodelijke virus eenmaal op straat ligt, gaat het razendsnel van mond tot mond: paniek.

Donderdag 5 januari
Bing en Sjors worden woest als ze ontdekken dat Rik weet waar Bram is. Rikki en Sjoerd proberen er samen achter te komen wat ze met hun kind aan moeten. Bram geeft zelf de oplossing.. Maxime blijkt over onvermoede krachten te beschikken als Nick langskomt. Gelooft Charlie Nick als hij beweert dat hij onschuldig is?

Vrijdag 6 januari
Nina vraagt Laura’s hulp om Noud terug te winnen. Na een slappe persconferentie over het virus, gaat Janine in het ziekenhuis op onderzoek uit. Maxime raakt wanhopig als haar huis wordt leeggehaald. Charlie is kwaad op Anton en Bianca omdat zij al langer wisten van het virus en dat verzwegen hebben.

75 comments on “Spoilers 2 t/m 6 januari: Het virus verspreidt zich!

 1. Heeft Bing ooit iets anders gedaan dan aan zichzelf denken? Volgens mij niet… Egoïstische klootzak is het. Super dat Rikki dus waarschijnlijk haar kind terug neemt!

 2. Ik heb een langere spoiler van 2 januari gevonden:

  Spoilers #gtst 02-01: Bianca begrijpt van Anton dat hij en Edwin mogelijk besmet zijn en dat heel Meerdijk gevaar loopt. Maxime trekt haar conclusies over wie er verantwoordelijk is voor het wraakplan. Edwin is zo verdrietig over Ron, dat hij zelfs een liefdevolle daad van Lucas niet kan waarderen.

  Dat betekent dus dat Ron waarschijnlijk doodgaat.

 3. ik heb ook nog meer spoilers van 5 januari gevonden, als ik er nog meer vind zet ik ze wel weer in een reactie:

  Spoilers #gtst 05-01: Bing en Sjors worden woest als ze ontdekken dat Rik weet waar Bram is. Rikki en Sjoerd proberen er samen achter te komen wat ze met hun kind aanmoeten. Bram geeft zelf de oplossing… Maxime blijkt over onvermoede krachten te beschikken als Nick langskomt. Gelooft Charlie Nick als hij beweert dat hij onschuldig is?

 4. Hopen dat Bing die virus krijgt en dat dit het einde van hem is.

  En in de plaats van Bing en Danny komen Remco (zoon van Jef) en de halfbroer van Lorena die nu afgekikt is van zijn verslaving.

 5. Ik kwam deze tegen:
  03-01: Iedereen maakt jacht op Rikki als zij haar eigen kind ontvoert. Lorena is doodsbang als zij zelf getest moet worden op het virus. Noud vraagt door als hij wil weten waarom Nina tegen hem loog over haar aandeel in het wraakplan tegen Maxime.

  04-01: Sjoerd en Rik weten Rikki op te sporen, maar houden dit geheim. Als het nieuws van het dodelijke virus eenmaal op straat ligt, gaat het razendsnel van mond tot mond: paniek. Edwin en Lucas missen elkaar, toch raakt Lucas teleurgesteld als Edwin eindelijk belt.

 6. Hoi.
  Ik vind de spoilers erg spannend. Ik denk dat: Lorena ook besmet blijkt te zijn. En Lorena moet dus in het ziekenhuis liggen. En ze hoopt dat ze het overleefd want ze kan niet doodgaan. En doordat Lorena ook besmet blijkt te zijn komen Lorena en Jack dichterbij elkaar. En later wordt Danny ook besmet. Hij wist het niet maar voelt wel ziek. En gaat rustig aan doen. Danny valt uiteindelijk neer. En belandt in ziekenhuis. Ron overlijdt. Edwin is beetje verdrietig maar ook blij dat die uiteindelijk van Ron af is en nu de kans bestaat dat hij en Lucas weer bij elkaar komen. Danny zijn gezondheid gaat helemaal achteruit. Rik maakt zich grote zorgen om Danny maar durft hem niet te opzoeken want stel dat hij ook besmet word. Maar Danny overlijdt ook en dat word dus de exit van Danny. Dat is wat ik denk dat gaat gebeuren.

 7. Maandag 2 januari
  Bianca begrijpt van Anton dat hij en Edwin mogelijk besmet zijn en dat heel Meerdijk gevaar loopt. Maxime trekt haar conclusies over wie er verantwoordelijk is voor het wraakplan. Edwin is zo verdrietig over Ron, dat hij zelfs een liefdevolle daad van Lucas niet kan waarderen.

  Dinsdag 3 januari
  Iedereen maakt jacht op Rikki als zij haar eigen kind ontvoert. Lorena is doodsbang als zij zelf getest moet worden op het virus. Noud vraagt door als hij wil weten waarom Nina tegen hem loog over haar aandeel in het wraakplan tegen Maxime.

  Woensdag 4 januari
  Sjoerd en Rik weten Rikki op te sporen, maar houden dit geheim. Als het nieuws van het dodelijke virus eenmaal op straat ligt, gaat het razendsnel van mond tot mond: paniek. Edwin en Lucas missen elkaar, toch raakt Lucas teleurgesteld als Edwin eindelijk belt.

  Donderdag 5 januari
  Bing en Sjors worden woest als ze ontdekken dat Rik weet waar Bram is. Rikki en Sjoerd proberen er samen achter te komen wat ze met hun kind aanmoeten. Bram geeft zelf de oplossing… Maxime blijkt over onvermoede krachten te beschikken als Nick langskomt. Gelooft Charlie Nick als hij beweert dat hij onschuldig is?.

  Vrijdag 6 januari
  Na een slappe persconferentie over het virus, gaat Janine in het ziekenhuis op onderzoek uit.

 8. Thanks!

  Kan eruit concluderen dat Nick niet meer zo heel lang te zien zal zijn, Ron waarschijlijk dood gaat en er nog wel een paarh et ziekenhuis in belanden.
  Zo’n verhaallijn hadden ze ook ongeveer in ONM (tijdens één van hun glorie-tijden) Toen belande de halve cast in het ziekenhuis en werd het personage van Jasmine Sendar in coma gehouden en dat mollige meisje Ariël, en je zag een kamer waar allerlei dekens over mensen lagen (figuranten natuurlijk) Maar die verhaallijn was vet spannend! En de verhaallijnen omtrent Maxime en de Sanders en de Baby verhaallijn wordt sterk uitgewerkt!

 9. Maar Rikkie wil bram terug net op de dat dat Sjors en Bing de pleegouders worden heeft ze dan nog rechten als biologische moeder.Want volgens mij moest ze nog naar dat adoptiebureau komen om het officieel te maken omdat ze tegen Rik zei wil jij het adoptiebureau bellen voor een afspraak of zoiets zei ze weet het niet meer precies.

 10. Denken jullie dat Rikki en Sjoerd uiteindelijk de voogdij krijgen over Bram? Of zullen Bing en Sjors de adoptieouders van de baby blijven? Ik hoop echt dat Rikki en Sjoerd het kindje mogen houden na de ontvoering van Bram. Bing is stom, die moet echt niet de vader worden van Bram!
  Wie is het er mee eens dat Rikki en Sjoerd de baby mogen opvoeden?

  Ik denk dat Ron inderdaad dood gaat door het virus. Jack overleeft het op de een of andere manier wel (hoop ik!).

  Ook weet ik eigenlijk wel zeker dat Charlie en Danny bij elkaar komen.
  Maar dan vraag ik me natuurlijk af: Charlie en Danny gaan beiden uit GTST weg. Als ze bij elkaar komen, denk ik dat ze samen vertrekken en ergens anders gaan wonen. Maar wat gebeurd er dan met Valentijn en Lana? Ik weet zeker dat Danny en Charlie hun kind nooit zullen achterlaten! Dus het zou inderdaad niet zo’n verrassend idee zijn als Danny sterft aan het dodelijke virus dat door Jack verspreid is.

 11. Dit is 6 januari helemaal:
  06-01: Nina vraagt Laura’s hulp om Noud terug te winnen. Na een slappe persconferentie over het virus, gaat Janine in het ziekenhuis op onderzoek uit. Maxime raakt wanhopig als haar huis wordt leeggehaald. Charlie is kwaad op Anton en Bianca omdat zij al langer wisten van het virus en dat verzwegen hebben.

 12. Ron gaat dus dood! dat gebeurt bijna nooit met zulke rollen!waarschijnlijk Danny ook, geen kans meer op terugkeren… Vet leuk dat Rikki Bram ontvoert…Hele coole start van 2012!!!

 13. waar lees jij dat??

  Echt sneu voor Maxime, Hoop dat het allemaal uitkomt en dan hebben Ludo, Janine, Lucas en Nina een lekker groot probleem!!!
  Raakt Lucas dansatoria kwijt, Nina tasjesdief, Janine haar blad en Ludo ook zijn baan!

 14. ik kan niet wachen ! Volgende week word ook al spannend, met edwin&ron die ziek worden, maaar dit is ook wel heel spannend! Ik hoop eigenlijk ron doodgaat, ik erger me dood aan hem, en hoe weten jullie zo zeker dat bram doodgaat? Dat hoeft toch helemaal niet?(a) noujaa, ik wacht wel af hoe het gaat, maar het word zeker spannend!

 15. Ik haat janine ,ludo,miss nina en nicht lucas wat ze hebben gedaan kan eigenlijk niet, maxime heeft ludo niet aangegeven voor het neerschieten van haar en maxime heeft janine niks aan gedaan. ik hoop dat maxime hun alles afneemt echt alles tasjesdief slaat nergens op dansetoria hopelijk gaat het in de fik met Bing ,sjors ,charlie en allemaal dood

 16. Ik vind wel dat rikki nu een keuze moet maken zelf houden aub
  Bing en sjors zijn hebberig ze hebben hun kind vermoord meteen een kind adopteren ik haat ze allebei

 17. Bram waarom zou die dood gaan ?
  danny gaat dood , Ron gaat dood
  het word echt superspannend
  en bing klaagt rikki denk ik aan en mogen bram niet houden !.

 18. In januari:
  – Charlie gaat met Nick en Valentijn weg
  – Ron overlijd
  – De 2 turkse zussen gaan samen in toko wonen
  – Sjors, Bing en Lana gaan wonen in Maxime’s huis
  – Bram pakt iets waardoor hij voor een oplossing zorgt
  – Bing doet iets waardoor hij in de bak beland
  – leader wordt veranderd als volgorde hoop ik:
  * Rik(nieuwe foto) Rikki, Danny Laura (nieuwe foto), Jef, Lorena (nieuwe foto)
  * Bouwhuisjes (Nieuw decor achtergrond)
  * Turkse zusjes, Jack
  * Sjors (Nieuwe foto) Bing, Noud
  * Nina, Lucas, Janine (nieuwe foto), Ludo, Maxime

 19. Ik hoop trouwens dat als vervanger voor Danny iemand komt die familie van iemand is
  – Abel (pleegbroer van Sjors)
  – ? Gonzalez (Halfbroer van Lorena)
  – Remco Alberts (Zoon van Jef)
  – Job Zonneveld (zoon van Rik)

  Ik zou het leuk vinden als de halfbroer van Lorena komt dan heeft Lorena weer familie in de serie. En het wordt tijd dat Bing eruit gaat, want zijn rol is op sinds Dorothea dood ging.

 20. denk dat Nick en Charlie weer bij elkaar komen en dan weg gaan want Nick wil dan weg zijn voor dat Maxime hem te pakken krijgt!

 21. @diana: waarom kijk jij eigenlijk nog, je haat de hele cast en je wil de hele cast dood hebben hahahaha , mogen er misschien een paar acteurs blijven om de serie door te zetten??.

 22. Laat Bing en Ron dood gaan. Ik zou het jammer vinden als Bram dood gaat. Het zal een spannende verhaallijn worden als ik het zo lees.

 23. Nee van mij mag Bram wel sterven omdat ze nu al niet weten waar ze de kinderen moeten laten in de serie.
  Emy woont al maanden bij Maxime maar is al maanden opgesloten of zo want in de huiskamer mag ze klaarblijkelijk niet komen en van een oppas hoor je ook nooit.
  Nee, nòg een kind dat verstopt wordt kan echt niet, dus wel een mooie wending als Bram doodgaat (en inderdaad Bing ook ), de rest mag van mij blijven hoor…

 24. Danny gaat pas in maart weg, het is dus zeer onwaarschijnlijk dat hij aan Ebola overlijdt. Ron waarschijnlijk wel. De rest overleefd t waarschijnlijk ook wel..

 25. waarom zetten jullie allemaal een reactie: ‘bram mag wel dood’? weet je hoe erg dat is als er een baby die dichtbij jestaat dood gaat!!! maar ja, waarschijnlijk hebben jullie wel gelijk

 26. ik hoop dat jack het overleeft en uiteindelijk trouwt met lorena ,want dat verwacht denk ik niemand dat lorena ooit zal trouwen,en ik hoop dat rikkie en sjoerd bram houden en krijgen dat zou super zijn en doe bing er maar uit wat die vind ik 10 x niks die gluiperige kop van hem bbrr en lucas die is super die speeld superrrr moet er vaak om lachen om hem gr thea

 27. Ik denk eerder dat ‘bram geeft zelf de oplossing’ zoiets betekent dat hij blijft huilen totdat Bing en Sjors er zijn ofzo. Ik zou het leuker vinden als Rikki hem terug zou krijgen, voornamelijk omdat Bing zo’n eikel is, maar ik denk eigenlijk dat het erop uit draait dat hij bij Sjors en Bing blijft…. Helaas….

 28. Waarschijnlijk komt Amy ook weer eens in beeld binnekort. Die Julia Batelaan gaat namelijk weer Amy spelen en zij had op facebook gezet: Opnames voor gtst. Ze is nu iets van 15, dus het zal kunnen dat ze binnenkort een vaste rol krijgt. Zal wel leuk zijn, weer een Sanders erbij.

  Verder denk ik dat Ron en Bram dood gaan door het virus. De rest overleefd het.
  Charlie vertrekt eind januari met Nick en Valentijn.
  Danny gaat er in maart uit, maar hoe? Geen idee. Misschien terug naar Canada.
  Bing mag er van mij wel uit, hij heeft niks meer te zoeken in Meerdijk, laat hem maar naar zn vader in Suriname gaan.
  Sjors moet iets met Rik krijgen!!:D En die relatie moet heel lang stand houden, anders is het echt zielig voor Rik!
  Ik hoop dat de band Ludo/Janine/Nina-Maxime wel weer goed wordt. Maar ik denk het niet nadat ze dit Maxime hebben aangedaan. Alleen de band Nina-Maxime wordt wel weer heel hecht denk ik.
  Nina moet eens een leuke verhaallijn krijgen.
  Lucas en Edwin komen sowieso weer bij elkaar.
  Noud moet een leuke verhaallijn krijgen, die hangt er nu een beetje bij… net zoals Jef en Laura!

  Verder denk ik dat Anton iets krijgt met die zuster in het ziekenhuis (Marian Mudder), ze keken zo raar naar elkaar :p Ik hoop het alleen niet, laat Bianca en Anton alsjeblieft bij elkaar, er zijn al genoeg scheidingen in Meerdijk.

  Rikki begint irritant te worden, hopelijk gaat ze weer een beetje normaal doen als Bram dood is.

  Lorena en Jack moeten gaan trouwen!! Onee eerst gaan Sjors en Bing nog *kots*

 29. Bing krijgt Bram echt niet als het een rechtzaak word.Hij heeft zijn eigen kind vermoord in de buik van Sjors en hij heeft een vet strafblad dus adoptie word het ook niet voor hem alleen pleegouderschap.

 30. Maandag 9 Januari:
  Ludo daagt Maxime uit, Trapt zij in zijn val? Lorena krijgt goed nieuws, maar schrikt hier toch van. Als het niet goed gaat met Noud, reageert Nina haar frustratie af op Ludo. Nick probeert Charlie in te palmen.

  Dinsdag 10 Januari:
  Het virus eist een dodelijk slachtoffer. Bianca stuit op een kinky actie van Edwin die naar Lucas verlangt. Sjors en Bing zijn woest op Sjoerd en Rikki. Jef ziet zich genoodzaakt de Koning te sluiten.

  Woensdag 11 Januari:
  Lorena en Jack draaien om elkaar heen. Danny ontdekt hoe armoedig Maxime tegenwoordig woont. Nick doorziet Charlies smoezen. Lucas staat bij Edwin op de stoep, want hij kan niet meer zonder hem.

  Donderdag 12 Januari:
  Rik ontdekt een verrassende relatie. Rikki wil Bram per direct bij Sjors en Bing weghalen. Sjors wil bemiddelen, maar Bing wil Rikki en Sjoerd voor de rechter slepen. Charlie voelt zich vreselijk na een bekentenis.

  Vrijdag 13 Januari:
  Anton schrikt van de heftige van Bianca. Maxime voelt zich buitengesloten als ze Nina niet kan bijstaan in haar verdriet. Janine onderbreekt een te intiem moment tussen Lucas en Edwin.

  1. dus je kunt eigenlijk wel met zekerheid zeggen dat de volgende mensen niet doodgaan.
   DEZE DOORDAT ZE STAAN GENOEMD BIJ DE SPOILERS NADAT ER IEMAND IS DOODGEGAAN:
   o Jack
   o Anton
   o Bianca
   o Maxime
   o Nina
   o Lucas
   o Janine
   o Edwin
   o Bing
   o Rikki
   o Rik
   o Sjors
   o Bram
   o Sjoerd
   o Lorena
   o Jef

   DEZE DOORDAT ZE PAS LATER DIT JAAR VERTREKKEN:
   o Danny
   o Nick
   o Charlie

   Dus de mogelijkheden zijn dan: Ron, Valentijn, Amy, Ludo, Laura & Noud. En ik vind dat de vrouw die gister achter de bar in De Koning te zien was ook wel risico loopt omdat Ron prongeluk op haar niest.

 31. Danny zit er tot en met het voorjaar in, dus die gaat niet dood aan dit virus. De enige die dood gaat is Ron op dit moment. Verder gaat er niemand uit de serie behalve charlie en nick. Dat die dood gaan kan ook maar dat heeft niks met hen verhaallijn te maken. Dus die vechten het samen uit ofzo.

 32. Hopelijk gaat Bing Rikkie en Sjoerd voor de rechter slepen want dan verpest hij het ook voor zichzelf hij heeft een vet strafblad dus dan krijgt hij Bram ook niet.Stom dat Rikkie Bram weer terug geeft of moet geven aan Sjors en Bing na de ontvoering.

 33. 1 ding is zeker RON gaat dood.
  Bram niet dat weet ik 100% want bij de spoilers staat dat ze vechten om bram in 8 januari. En dan zal die virus wel ongeveer voorbij zijn.
  want als dat weer tot april/maart gaat duren worden het saaie lange verhaal lijnen.

 34. Ron gaat bijna zeker weten dood en bram weet k niet ergens staat dat bram zelf de oplossing geeft dus je hebt wel kans dat ie dood gaat maar miss doet hij iets bij rikki ofzoo

 35. Ik vind het wel leuk om vooraf zelf te puzellen. Ik denk dat Bram het Virus heeft opgelopen dat lees je uit de tekst. Bram zorgt zelf voor de oplossing, dus hij gaat denk ik dood.
  Charlie gaat met Nick mee en niet met Danny zoals vele schrijven denk ik.
  En ja wie gaan er nog meer dood Naud? Nina? Sjors of Lorena. Zeld denk ik Nina en Lorena omdat ze een kledinglijn zijn aan het opzetten.

 36. Wat een bing haat, bing en sjors zijn samen betere ouders en rikki verpest haar kind als ze hier mee doorgaat, Bram is gehecht aan zijn adoptieouders, dit kun je een kind niet aan doen. Rikki is hier degene die alleen aan zichzelf denkt.

 37. gtst is vet spannend
  ik hoop dat rik en charlie weer bij elkaar komen
  rikki moet zelf voor haar kind kunnen zorgen
  ik hoop dat jack en lorena gaat trouwen en misschien kinderen krijgen
  ik denk misschien dat laura of jef dood gaat
  gaat anton vreemd met wie dan en waarom gaat bram dood

 38. nee denk ook niet dat bram dood gaat, dan zouden ze niet het woord ‘oplossing’ gebruiken. ik las eerder van iemand die dacht dat bram net zo lang blijft huilen tot hij weer bij bing & sjors is daar denk ik dan ook eerder aan zoiets. Tis wel erg spannend!!

 39. Ik dacht in eerste instantie dat Edwin dood zou gaan, maar ik ik hoop het echt niet (ik vind hem zo leuk en goed!!!). Ik vind de familie Bouwhuis echt de aanwinst voor GTST sinds jaren. Gewoon een normaal gezin waar veel gezinnen zich toch mee kunnen identificeren. Familie Sanders heeft een serie als GTST natuurlijk nodig, maar dan is de familie Bouwhuis wel een goede tegenhanger. Ik vind Sjoerd en Edwin ook echt leuke karakters in de serie en ik vind dat zij het erg goed doen. Sinds zij er zijn is GTST weer veel leuker, dus ik hoop echt niet dat er een slachtoffer in deze familie zit.

  Jack en Lorena moeten weer bijelkaar komen, maar een van die nieuwe zusjes zal ook wel roet in het eten gooien, want die gaat met Jack werken.

 40. Ik denk eigenlijk niet dat Danny dood gaat. Want hij heeft net besloten dat hij makelaar wil worden, en dat zou dan helemaal geen betekenis hebben als hij toch dood gaat.

  Misschien dat Sjors ook wel doodgaat, want dan zou Danny met Lana weg kunnen gaan. (want als Sjors blijft leven zou hij nooit met Lana weggaan, en ook niet zonder haar denkik)

  En dan zou Bram ook wel dood kunnen gaan omdat: ‘Bram geeft zelf de oplossing’. En dan is Bing lekker in z’n eentje (lekker voor hem:P)
  Of dat Bram gewoon blijft leven en toch op de een of andere manier bij Sjoerd en Rikki terugkomt.

  Ik weet het niet….
  Spannend!

 41. denk dat jack volgende week maandag beter wordt verklaart aangezien hij vandaag helder was tegen lorena.

  als ik moet gaan voor een dode voor een slachtoffer:

  – Barmeisje van de koning.
  – Noud.
  – Amy

  edwin is nog steeds niet ziek en aangezien lorena en anton nog lang blijven

 42. Ik weet al wat er gaat gebeuren (staat in gids dinsdag gaat bing
  idd rikki en sjoerd voor de rechter slepen omdat sjoerd
  heeft gezegd dat ze het kind terug wille
  kdenk dat bram niet doodgaat .sjors kan er eigelijk nie veel aandoen
  haar gun ik bram weel na alles wat ze heeft meegemaakt ik snap
  niet wat ze in bing ziet maarja. Ik heb liever dat het kind teruggaat
  naar rikki.

Geef een reactie