• 6 december 2011
  • Redactie
  • 5

Ruud Feltkamp is betrokken geraakt in een auto-ongeluk op de A10. Bij het ongeluk kwamen vier auto’s op elkaar. Alle inzittende kwamen met de schrik vrij. Ook Ruud Feltkamp heeft niks overgehouden aan het ongeluk. Wel is er heel veel blikschade.

Vanochtend botste een auto op de auto van Ruud, waardoor hij de auto voor hem aanreed. Ruud’s vader zag het gebeuren. Hij reed op hetzelfde moment aan de andere kant van de A10. GTST-collega’s wensen Ruud heel veel sterkte via Twitter.

5 comments on “Ruud Feltkamp betrokken bij auto-ongeluk A10

    1. Aaaaahhhhhhh….. I was peeing my pants and dinvig into the lake with those two guys. That was the best! A mood ring would leave my husband with a black eye and a red mark on his forehead 🙂 I can’t remember where the dollar went, but I know there’s a logical explanation….

Geef een reactie