• 20 december 2011
  • Redactie
  • 3

Na het succes van sieradenlijn Kuise Meisjes komen Marly van der Velden en Gigi Ravelli met een kledinglijn, genaamd Label 13. “Dit is een kans en we hebben er een hoop in geïnvesteerd. Het is wel een megagroot risico voor ons, maar we hebben er heel veel liefde in gestopt en we hopen gewoon een gaaf merk op te bouwen.” Met deze woorden maakten Marly en Gigi hun nieuwe label bekend.

De fans van Kuise Meisjes hoeven niet te schrikken want ook dit zetten de meiden voort. “Het zou juist gek zijn als we niet verder gaan dan Kuise Meisjes!” zegt Marly. Er zijn 40 kledingstukken gemaakt voor Label 13. Allemaal ontworpen door Marly en Gigi zelf. Vanaf februari 2012 is de kledinglijn te koop. De eerste collectie is alleen online op de site www.label13.nl verkrijgbaar, maar hierna zal het ook in de winkels komen.

3 comments on “Marly en Gigi lanceren in februari 2012 ‘Label 13’

  1. VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL SUCCES VOOR JULLIE BEIDEN.
    VELE GROETEN VAN MARIE_THERESE VAN DEIJL DUCHATEAU

Geef een reactie