• 27 december 2011
 • Redactie
 • 14

Met het Ebola-virus lijkt een nieuwe verhaallijn geboren. Ook virologe Samantha van Londen is nieuw in de soap. De rol wordt gespeeld door actrice Marian Mudder, die we allemaal kennen van Baantjer. Maar een grote rol zal het niet zijn. Marian is slechts drie weken te zien in Goede Tijden Slechte Tijden.

Marian heeft naar eigen zeggen ‘niet bijgehouden hoeveel mensen er doodgaan’. Maar wij kunnen u met zekerheid melden dat er één iemand sowieso doodgaat. “Een soap wordt snel opgenomen. Ik heb dus thuis hard moeten oefenen met mijn teksten thuis. Dat was erg pittig.” vertelt Marian. Ook vertelt ze dat al die medische termen niet meevallen. Het woord ‘defibrilator’ was helemaal een stuntelwoord.

14 comments on “Marian Mudder maar drie weken in GTST

 1. in de aflevering van gister zei die samantha dat je het virus kan overdragen door speeksel en gister gaf ron edwin ook een broodje ofzo waar hij zelf ook al van gegeten had en hij is ziek
  dus dan moet edwin ook ziek worden…(ik hoop het niet:()

 2. als bram dood gaat is gtst echt verrot ik vind dat bram terug naar rikki moet en dat bing dood mag gaan die man heeft geen hart 😉 En ik denk dat edwin dood gaat omdat hij idd een hap van die broodje had genomen waar ron ook van had gegeten.. Wel heel jammer!

 3. Ik denk Nick, want op 13 januari heeft Nina verdriet. Noud blijft erin want hij tweet op 1 december nog dat hij buitenopnames heeft…..Lucas of Edwin gaan er niet uit lijkt me.. Ferry Doedens twittert op 6 december nog over opnames…

 4. Ik hoop echt zo niet dat Edwin dood gaat =( Lucas & Edwin zijn zó’n schattig stel en horen gewoon bij elkaar! Ik hoop echt dat ze gaan trouwen, vooral omdat Lucas het daar deze aflevering nog over heeft gehad :$
  Ik ben ook heel blij dat Jack niet dood is en hij weer terug is bij Lorena c:
  Ik denk zelf dat Danny doodgaat. Ik hoop het niet, maar hij gaat er wel uit. 🙁
  Bing vind ik inderdaad harteloos, maar ik vind het zielig voor Sjors en Jef als hij doodgaat.
  Ik hoop dat Nick doodgaat ofso :$ Hij is zó gemeen. En Charlie vind ik ook een bitch worden.
  PS. Edwin lijkt echt op Finn van Glee :$ Love Them Both <3

Geef een reactie