• 3 december 2011
  • Redactie
  • 0

Een hele eer voor actrice Lieke van Lexmond. Zij mocht de laatste cover sieren van het tijdschrift Avant Garde. Lieke vindt het naar eigen zeggen heel bijzonder om uitgekozen te zijn. De foto op de voorpagina toont een Lieke met neusring. Zo zagen we haar nog nooit.

In het blad staat ook een interview met Lieke van Lexmond, waarin ze een paar opvallende uitspraken doet. Zo vertelt ze dat ondanks dat ze een relatie heeft, ze nog steeds wel flirt. En in haar werk is ze iemand die alles tot in de puntjes perfect wil. “Ik heb een hekel aan middelmatigheid. Nu ik ouder word, ben ik relaxter en kan ik veel meer relativeren.” aldus de actrice.

Qua mode is de actrice echt een alles-doener. “Qua mode ben ik grillig: soms girl next door, dan weer met cartier-juwelen.” vertelt ze. De laatste Avant Garde met Lieke van Lexmond ligt nu in de winkel.

Geef een reactie