• 20 december 2011
  • Redactie
  • 3

Lieke van Lexmond heeft een ontzettende hekel aan vreemdgaan. Volgens haar leven we in een maatschappij waar dit allemaal normaal lijkt te zijn. Maar dat is het natuurlijk niet. “Als jij de persoon belazert aan wie je trouw zou moeten zijn, dan belazer je toch ook jezelf? Eigenlijk geef je je beste maatje een trap. Dat snap ik niet.” vertelt de actrice in de nieuwe Grazia.

Waar Lieke nog bozer om kan zijn is de lafheid van degene die vreemdgaat. Dat diegene voor een ander beslist dat het beter is om het niet te vertellen. “Heb dan ook de ballen om te zeggen dat je vreemd bent gegaan. Ik maak ook genoeg fouten, maar ik probeer het dan met het schaamrood op mijn kaken toe te geven. Je kunt niet voor een ander bepalen dat het beter is om je mond te houden. Dat is zo laf. En ik houd niet van lafheid.” aldus Lieke van Lexmond die op het moment zelf single is.

3 comments on “Lieke van Lexmond houdt niet van vreemdgaan

Geef een reactie