• 14 december 2011
  • Redactie
  • 3

Lieke van Lexmond is het ultieme voorbeeld van hoe de media iets groter kan maken dan het is. Begin november kwam er naar buiten dat ze een relatie had met Aki van Andel. Uiteindelijk blijkt het niet meer te zijn dan goede vriendschap.


“Ik weet als ik iemand leer kennen natuurlijk ook niet wat er vervolgens van komt. Daarom zeg ik er ook nooit al te veel over” vertelt Lieke zelf. Van een echte relatie is nooit sprake geweest. “Dit mondt nu uit in een vriendschap, maar dat kun je nooit van tevoren weten.” aldus Lieke van Lexmond.

3 comments on “Lieke van Lexmond heeft geen relatie

  1. best raar want een week geleden zet ze nog een foto van het dure horloge die ze van der vriendje heeft gehad. horloge binnen en relatie over lekker type hoor

  2. Ik snap de hele heisa rond deze vrouw helemaal niet zo, ze strooit die verhaaltjes toch zelf in het rond.
    Ik vind haar geen geweldig actrice (en ze acteert toch maar door) , ik vind haar helemaal geen goede presentatrice (en ze blijft maar onzin programma’s presenteren) en dan weet ik ook nog wel mooiere vrouwen op de buis en in gtst (maar zìj staat in de Playboy en word een supersexy vrouw genoemd ) kortom ik kan er met mijn pet niet bij, maar ze gebruikt de media goed met allerlei verhaaltjes om aan aandacht te komen.
    Zal mij benieuwen hoelang ze populair blijft na haar vertrek uit GTST en niets interessants meer te melden heeft ,hopelijk komt ze dan niet terug als alles is mislukt.

Geef een reactie